- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
canım hoşbulduk uzun aradan sonra denk geldik... Iyiyim çok şükür canım bebişlerde iyi teyzesi inşallah....canım aynı korkuları bende yaşadım bugünlere gelene kadar 4 tedavi geçirdim bi tedavim iptal oldu zor günlerdi ama şimdi geçti hepsini unutuyorsun geleceğe bakıyorsun inşallah sende bu zorlu günleri atlatacaksın canım inancını kaybetme hayırlısıyla spermleriniz bulunsun gerisi gelecektir.her zaman dua ediyorum sizler için canım inşallah etmeye devam edecem...sende bizim için dua et canım çok öpüyorum seni![]()
canım sizin ilk amaeliyatta sperm çıkmşıtı değilmi.bizimde ilk tedavimiz olacak çok korkuyorum aynı zamanda mutlu ve umutluyum kısmet artık rabbim inşallah banada bebişimiz tez elden gönderir.canım bir şey sorucam senin eşinin sperm testinde yuvarlak hücre vs. çıkıyormuydu.birde meni miktarı ne kadar çıkıyordu hatırlıyormusun.canım senin için jklm için cansuyum için aklıma gelen bütün genetik azolular için ayrı ayrı dua ediyorum sizler benim umudmu arttırıyorsunuz.inşallah sağlıkla sıhhatle bebişlerinize kavuşursunuz