• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
:1::1::1: canım umuttan çıkınca hep beraber yemeğe gittik...
söylemesi ayıp ben, cemrem, flzask dürüm yedik vck iskender yedi :1:
ama dürümler azdı bi porsiyon üç dürümdü yani abartı değildi...
biz cemrele iki tanesini zor yedik ben birini kocişime verdim...
flzask yedi üçünüde...
bizim boğazına düşkün vckmızda iskenderi yalayıp yuttu :9::9::9:

bahar sende benden öcünü alıyorsun aferim sana :46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

kızlar en çok neye güldüm biliyormusunuz hepiniz kocişlerinize soruyorsunuz aşkım ben bitiremiyorum benim dürümümü yer misin diye ben hiç eşime bile bakmıyorum.birde eşim tek başına oturuyor ben kendi halimde takılıyorum
telefonda konuşuyorum eve geldim dedim şimdi kızlar diyecek ki hiç kocişiyle ilgilenmiyor ne biçim kadın bu:17::17::17:

tatlım niye öyle söyleyelimmmmm...
ama azıcık daha ilgilensen kocişinle dışarıda daha iyi olacak :1:
yazık bi başına kaldı adam ben üzüldüm haline...
neyse sende heyecanla öyle davranmışsındır...
bidahakine ayrılmazsın kocişinin yanından :34:

bahar sende benden öcünü alıyorsun aferim sana :46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

:1::1::1::1: tatlım niye öç alayım yalan mı :9::9::9:
sen gayret etsen üstünden gelemeyeceğin hiçbişey yok eminim ben buna :34:
yeterki iste sen kilo vermek istesen yaparsın bunnu...
seni gaza getirmek için yazıyorum canım benim :70:

:1::1::1: canım umuttan çıkınca hep beraber yemeğe gittik...
söylemesi ayıp ben, cemrem, flzask dürüm yedik vck iskender yedi :1:
ama dürümler azdı bi porsiyon üç dürümdü yani abartı değildi...
biz cemrele iki tanesini zor yedik ben birini kocişime verdim...
flzask yedi üçünüde...
bizim boğazına düşkün vckmızda iskenderi yalayıp yuttu :9::9::9:

Hepinize afiyet olsun vicike ayrica :1: bende iskenderi 1 porsuyon yerim bu normal yuklemeyin kiza :1:

tatlım niye öyle söyleyelimmmmm...
ama azıcık daha ilgilensen kocişinle dışarıda daha iyi olacak :1:
yazık bi başına kaldı adam ben üzüldüm haline...
neyse sende heyecanla öyle davranmışsındır...
bidahakine ayrılmazsın kocişinin yanından :34:
haklısın şekerim şimdide garibim uyumaya gitti bilgisayarı kapatırsan ben yatak odada olucam dedi gitti bende tık yok yine

haklısın şekerim şimdide garibim uyumaya gitti bilgisayarı kapatırsan ben yatak odada olucam dedi gitti bende tık yok yine

canım benimmmmm kızmakta sonuna kadar haklısın bu sigara konusunda...
ama ne yapsanda değişmiyor işte onca zmandır uğraşıyorsun...
bak bikaç aya hayırlısıyla tedavinize başlayacaksınız üzmeyin birbirinizi...
git yanına gönlünüzü alın birbirinizin :38:
allahın izniyle hayırlı haberlerinizi alıcaz ben inanıyorum :16:
ogünleri düşünüp iyi bakın birbirinize :34:

:1::1::1::1: tatlım niye öç alayım yalan mı :9::9::9:
sen gayret etsen üstünden gelemeyeceğin hiçbişey yok eminim ben buna :34:
yeterki iste sen kilo vermek istesen yaparsın bunnu...
seni gaza getirmek için yazıyorum canım benim :70:

gaza geldim tutmayın beni yarın kahvaltıda da börek yiyecektim hazıdı ne güzel ama ne yapalım bebiş için zayıflamak lazım değilmi sonra ne şişko annem var demesin.

gaza geldim tutmayın beni yarın kahvaltıda da börek yiyecektim hazıdı ne güzel ama ne yapalım bebiş için zayıflamak lazım değilmi sonra ne şişko annem var demesin.

canım birazcık dikkat etsen bile farkedecek bak görürsün...
bırak hamur işlerini falan etide az yemeye çalış :1:
tedavinden önce biraz verki rahat bi hamişlik geçir :49:

iyi geceler kızlar bende çıkıyorum...
allah rahatlık versin hepinize :54::54::54:

kızlar baya bi sayfa okudum anladıgım kadarıyla genelde önce eşleriniz mikrotese olmuş sonra siz tedavi olmuşşunuz deilmi...
benim hala kafam karışık en sn ürologumuza gittigimizde.. eger eşinizin genetik testinde sorun çıkmassa önce sizi tedavi ederiz sonra eşinizi amlyt ederiz dedii..genetik testi kötü çıkarsa önce eşim amlyt olcakmış... ama yinede kesin söylemiyorum.. belki her iki durumdada önce eşiniz amlyt olsun isterseniz öylede yaparız çok farketmiyor dedii.. ama kadın dogum yan tüp bebegi yapcak doktorda kesinlikle önce sen tedavi olmalısın dedii.. hatta genetik testi sonucu önemli deil her şekilde adetin ikinci günü gel başlayalım dedi.. hiç bşy sormadan garibime gitti yangından mal kaçırır gibi.. ürolog doktorumuzda acele etmeyin tüm veriler elimizde olsun 1 ay geç başlayın tedaviye bşy olmaz dedii..
bu sıralar nedense hiç umudumda yok sperm bulunacagına dair ..onun için önce eşim olsun istiyorum bide okdr agır igneleri vurunup hem pskolojik çöküp hemde bedensel çökmek istemiyorum:(
ha bide diyelimki tüm herşeyi normal testleri falan. ama yinedeee sperm çıkmama olasılıgı yüksekmi

bukadar sıkma üzme kendini arkadaşım biz 6 yıldır bu durumu biliyoruz senin daha çok yeni ondan bu kadar üzülüyorsun canım eşine biraz bitkiseller kullandır yaza tüpe başlayın bu kadar aceleye ne gerek var yza başlayın biraz kafanda rahat eder canım benim

şekerim 3 dediklerine bakma bir dürümü üçe bölmüşler asıl bomba bende koca tereyağlı iskenderi tek başıma yedim hemde 1,5 saat önce su böreği yemiştim:9::9::9::9::9::9:

canım kızlar şöyle bir geçmişi okudum afiyet olsun iii yapmışsınız yemişsiniz ama artık bebek yapacaz yavaş yavaş zayıflasak iii olur dimi

saol bitanem bizim içinde çok büyük süpriz oldu :16:
rabbim yüzümüze güldü...
gerçekten hem ulun hocadan hem emre hocadan çok memnun kaldık...
hemşireler sekreterler hepsi çok güleryüzlü...
inş bu memnuniyetimiz bebişlerimize kavuşana kadar devam eder :16:
valla bende heyecanla bekliyorum temmuzu...
inş size güzel haberlerimi vermek nasip olur :46:
seninde iyi olmana sevindim canım...
kendini iyi hisseder hissetmez yanımıza koştun bitanesin sen yaa :70:

Mrb. ben transfer için neden temmuzu beklediğinizi sormak istemiştim. çünkü eşimle benim operasyonların aynı gün olacağı söylendi.Dondurulmuş spermden daha kaliteli olur ilk alınan dendi. Biz rahatsızlığımızı yeni öğrendik ve araştırmaya başladık. Merakımı bağışlayın.

canım kızlar şöyle bir geçmişi okudum afiyet olsun iii yapmışsınız yemişsiniz ama artık bebek yapacaz yavaş yavaş zayıflasak iii olur dimi

afiyet olsun canım sevinmişsin arkadaşlrı görünce heyecandan yemişsin ama tabiki artık dikkat et bak bebek olcak ben bugün diyetisyene gittim diyete başladım çünkü kiloluyken hamililik zor geçer canım

Back
X