- 7 Mart 2012
- 3.216
- 71
- 363
dahası bitmedi ben evlendim ne olursa olsun yenilmeyecektim ve evliliğimin neşesi bereketi olacak çocuklar doğuracaktım 1ay 2 ay 3 ay derken baktık bebk olmuyor eteklermiz tutuştu hemen doktora gittik doktor sende birşey yok eşin sperm testi yaptırsın dedi ve bize bir kart verdi benim gönderdiğimi söyleyin size indirim yapacak dedi gittik 150 tl verdik halen inanamıyorum 8 sene önceki fiyat bu yanlış anlamyın sakın. neyse sonucu aldık okuyorum okuyorum nato mermer nato kafa sıfır sperm sayısı yazıyorincelemde sperm görülmedi yazıyor.bende aldım sonucu elime gittim doktora bekliyorum sıramın gelmesini orda oturan kadınlarla sohbet ediyoruz kadnın birinin 5 çocuğu var üstü başı perişan gebelik testi yaptırmaya gelmiş .nihayet sıra bana geldi ve acı gerçeği öğrendim doktor gayet kaba bu adamın çocuğu olmaz dedi bende dona kaldım hiç böyle birşey beklemiyordum dünyam başıma yıkıldı doktor bey yokmu bir çaresi dedim var dedi bende sevindim yan taraftaki binada senin çaren dedi ben tabi yine anlamadım çünkü sıradaki hasta içeri girmişti bile şu gebelik testi için gelen kadın yine hamileymiş kadın nasıl ağlıyor doktor hemşireye döndü ve bak işte kimi ister olmaz kimi istemez olur dedi.ben eve geldim kaynanam içerde oturuyor gözlerim şişmiş ağlamaktan ne oldu dedi bende anlattım olayları aman sorun sendedir ben rüyamda gördüm senin çocuğun olmuyor demezmi alın size 2. vurgun
aynı olayo bende yaşadım kaynanamlara bizim böyle bi sorunumuz var diyoruz kadın bana demez mi sende bi sorun yok mu?? diye cnm nasıl yandı anlatamam kusuru hep bizde arıyorlar..