- 24 Aralık 2011
- 1.341
- 15
- 358
sonra benim evime taşındı kaynanatör sonra dublex ev aldık altlı üstlü oturuyoruz.neyse eşim yukarı çıkıyor onu fişekliyor görümcem gelitr beni anlatır onlara sen nerden biliyorsun derseniz söyleyeyim tek bir daire 2 ye ayırdık merdivenlerden geliyor sesli konuşurlarsa.neyse ben sus sus nereye kadar bir gün eşim yine yukarı çıktı kız kardeşi gelmiş göreyim geleyim dedi onlar yine başladır benim hakkımda ileri geri konuşmaya birde doğru şeyler söyleseler gam yemiycem bende cesaretimi topladım çıktım yukarıya kapıyı çaldım eşimin yiğeni açtı kapıyı ama dona kaldı .neyse beni görünce herkes sustu bende neden sustunuzki bütün konuştuklarınızı duydum sizden tek bir isteyim olacak şimdi buraya kuran-ı kerimi getiricem ve müslümansanız ki namazlarında niyazlarında insanlar kurana el basacaksınız söylediğiniz sözlerin doğru olduğuna dair yoksa size hakkımıda helal etmem dedim.benden istediğiniz şey nedir neden bu kadar öfkelisiniz nedir sizi bu kadar çok yalan ve iftiraya sürükleyen derdiniz.tabi kimse kurana el basmadı ve yalanları ortaya çıktı.bundan sonra benim hakkımda bir söz söylerseniz iki cihanda 2 elim yakanızda olur dedim.ve şimdi biraz iyi biraz kötü onların yaptıklarını görmezlikten gelerek ve hem yaşlı hemde anadır diyerek bir sünger çektim geçmişe bu arada hiç bir lafımı esirgememeyi öğrendim sayelerinde bana karşı dikkatli oluyorlar bende onlara karşı biraz daha lütufkar oluyorum![]()
canım benimde kayınvalidem ve görümcelerim sürekli benden çocuk olmuyormuş gibi şeyler söylemeye başladılar en son dedimki kim bende sorun olduğunu söylerse hakkımı helal etmiyorum ama boş söylediğim eşim askerken kayınvaldem yine beni üzüyordu en sonunda eşime söyledim eşimde abisine söylemiş ve bir dahada kayınvalidem bişey demedi zaten arık onları çok aramıyorum onları görmek istemiyorum sadece yaşlı ve anne olduğu için saygı gösteriyorum:2: