• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım elimde değil inan hep aklımdasınız inş. hepiniz kurtulacaksınız bu azodan
bitanem cok yağmur yağıyor hava felaket ister istemez içim sıkıldı
merak etme canım sabahtan beri bebişlerime örgü ciciler bakıyorum inş. örücem beyendiklerimi:16::16::16::16::16:

hahhhhhhhh şöyle içini açacak şeylerle ilgilen bitanem :70:
allahın izniyle sende bizde kavuşucaz bebişlerimize :16::16::16:

Kızlar sonuç geldi yine sıfır malesef 4400 lökosit yazıyor oda iltihaptır muhtemelen lökositi de testlerimizde ilk kez gördük bu arada
çok ümitlenmiş ama bu seferde kısmet değilmiş
hayırlısı diyelim
laboratuvarı aradım doktorla görüştüm
bunlar telefonda konuşulacak şeyler değil eşinizle buraya gelin ben size anlatayım göstereyim ümit varmı yokmu boş yere dökülüp saçılmayın dedi cumartesi ye randevu verdi
testi yorumlayacak anlatacak içimi korku sardı kolum kanadım kırıldı sanki:(((((((:43::43::43::43::43:

cnm demekki zamanı değilmiş daha inş bi dahaki sefere daha iyi çıkar rabbim hayırlısını versin ne olur üzülme ALLAH büyük elbet bi zamanı vardır herseyin

hoşbulduk tatlım okudum geldim :70:
ama biraz sonra çıkıcam ben daha tefriciyelerimi okumadım...
onları okuycam evde baya soğuk offffff bahar gelemedi yaaa :84:

Bende okumadım daha az kaldı aama bitiremedimmm
birazdan da arkadaşa gidicemmm
ay soğukmu cnmm sen gir battaniyenin altınaa bi güzell
sıcak bişeylerde içççç ısınırsınnn :16:

mrb herkese nasılsınız valla burda felaket fırtına var mahallemizde kocaman ağaçlar devrildi akşama daha şiddetli olacakmış kızlar dikkat edin olurmu hazal sende bursadasın dimi cnm sıkılırsan bize gel kızz:1::1:kaynatırız valla şaka bi yana şu bursalı arkadaşları toplamak lazım bigün ya buluşalım biyerde

evet bursadayım cnm.ben özelden msj atamıyorum varsa facein ekle beni veya msn adresini msj at.bi şekilde iletişim kuralım.bizde toplaşalım bi yerlerde..sen nerde oturuyorun cnm..

evet bursadayım cnm.ben özelden msj atamıyorum varsa facein ekle beni veya msn adresini msj at.bi şekilde iletişim kuralım.bizde toplaşalım bi yerlerde..sen nerde oturuyorun cnm..

cnm face yok benim ama msn adresimi yazarım sana ben osmangazide oturyorm sen nerde oturyosun kaç yasındasın ben 27ye gircem cuma günü:46::46:
2.5 yllık evliyim

canım malesefki ararmıza hoş geldin bizimde sonuçlarımız sizim gibiydi eşim kaan aydosa gitti sudafed ve endol kullandı 3 ay içinde 2 milyon cıkış oldu ve suan transferim gerçekleşti evde dinlenmedeyim sakın hemen ameliyat olmasın eşin
bu arada yaşın kaç canım

Tedavin hayırlı olsun, inşallah güzel haberler alırsın. Allahım kimsenin emeklerinide umutlarınıda boşa çıkarmasın inşallah.
Ben 32 eşim 36 yaşında. iki defa test yaptık ikisindede aynı sonuç çıktı. Eşim 2009 senesinde hidrosel ameliyatı olmuştu. ameliyat sonrasında tıkanıklık ve yapışıklık olmuş. bu sayfada emre beyin adını duymuştum oraya gittik geçen hafta. mikrotese yapılıp çıkanları dondurup daha sonra mikroenjeksiyon tedavisi ile bebek sahibi olabilirsiniz dedi. Konu ile ilgili çok bilgim yok ve kimse ilede konuşamıyorum. yönlendirmelerinize çok ihtiyacım var.

Bende okumadım daha az kaldı aama bitiremedimmm
birazdan da arkadaşa gidicemmm
ay soğukmu cnmm sen gir battaniyenin altınaa bi güzell
sıcak bişeylerde içççç ısınırsınnn :16:

ben yeni başlıycam canım uzun sürmüyor zaten başlarım biraz sonra...
çok soğuk bitanem yaaa ısıtıcıyı açtım battaniyenin altında uzanıyorum işte...

bu arada su ailelere söyleme meselesine bende bişeyler demek isterim bizde ailelerimize bişey demedik daha doğrusu sadec benim ailem biliyor ve onlara bende sorun olduğunu söyledim ikidebirde bişeyler derler belki eşim üzülsün ve onların yanında ezik hissetmesin kendini diye ama kaynanamların hiç bişeyden haberi yok olmasınıda istemem ikidebir laf sokup duruyor ama ben hiç oralı olmam kpss sınavını bahane ediyorum eminim oğlunda sorun desem milyonlarca rapor kağıtta döksem önüne bişekilde kabul etmeyip bana atmaya çalışacak eminim çünkü bir keresinde bizden sonra evlenen biri doğum yaptı ordan gelince sende bi doktora git artık sizde yapın dedi benim dilim tutuldu da ne biliyosun doktorluk bir durumum olduğunu diyemedim hala çok pişmanım en iyisi saklayabildiğimiz yere kadar saklamak

cnm face yok benim ama msn adresimi yazarım sana ben osmangazide oturyorm sen nerde oturyosun kaç yasındasın ben 27ye gircem cuma günü:46::46:
2.5 yllık evliyim

şimdiden nice yaşlara diyeyim o zaman.yeni yaşın sana güzel sağlıklı bi bebek getirir inşallah..26 yaşındayım ben temmuzda 2 yıllık evli olcam:):) teleferik taraflarında oturuyorum ben.özelden yazarsan adresini eklerim cnm.

Tedavin hayırlı olsun, inşallah güzel haberler alırsın. Allahım kimsenin emeklerinide umutlarınıda boşa çıkarmasın inşallah.
Ben 32 eşim 36 yaşında. iki defa test yaptık ikisindede aynı sonuç çıktı. Eşim 2009 senesinde hidrosel ameliyatı olmuştu. ameliyat sonrasında tıkanıklık ve yapışıklık olmuş. bu sayfada emre beyin adını duymuştum oraya gittik geçen hafta. mikrotese yapılıp çıkanları dondurup daha sonra mikroenjeksiyon tedavisi ile bebek sahibi olabilirsiniz dedi. Konu ile ilgili çok bilgim yok ve kimse ilede konuşamıyorum. yönlendirmelerinize çok ihtiyacım var.

hidrosel ameliyatı hakkında bi bilgim yok biz hiç ameliyat olmadık ama azoyduk tahminimize göre tıkanıklık varmış ki çıkış oldu
canım dr dediği gibi m.tesede çıkış olup tüp bebekle cocuk sahibi olanlarda var siz hiç bitkisel bir şeylar kullandınızmı
canım emrebey dediğin umut tüp bebekteki dr değil mi oraya giden arkadaşlarımız var memnunlar inş. bulunur spermler

şimdiden nice yaşlara diyeyim o zaman.yeni yaşın sana güzel sağlıklı bi bebek getirir inşallah..26 yaşındayım ben temmuzda 2 yıllık evli olcam:):) teleferik taraflarında oturuyorum ben.özelden yazarsan adresini eklerim cnm.

aa ne güzel yaşlarımızda yakınmış bi arkadasa cvp yazdım 10 dk olsun sana adresimi yazarım istediğin zamanda bi yerde buluşuruz ayrıca güzel dileklerin için sağol allah razı olsun

Evet Emre Bakırcıoğlu. Biz durumu öğreneli çok zaman olmadı. Şoku yeni yeni atlatıyoruz. Bir kaç gündür keçiboynuzu kürüne başladık. Onun dışında kullandığımız bir ilaç veya başka bir şey yok.

cnm tefriciyeyi okudum Allah kabul etsin inş...
burdada hava aynı rüzgar esiyor sanki evi alıp götürcek soğukda biraz
evt bi türlü yaz gelmedi..

denizbulut cnm numarayı ardınmı bulabildinmi merak ettim

____ '' hangi karanlıklar son bulmadı? Hangi gidişlerin dönüşü olmadı?
Sen umutla bekle.
Bekleyişin ümit bulacak. Sanma kaldın karanlıkta. Görünüyor bir ışık ufukta. Sabret az daha. Zayi olmaz beklediğin yerde ettiğin dua..."

____ mevlana ____
bende sabırla bekliyorum :43::43:
canım benim yaa çook üzüldümm:5:
Bende ümitlenmiştimm bu seferr
ama kısmet değilmiş demekkiii
üzülme ne olurrr hayırlısı olsunn canımm

cnm lökosit her neyse belki iyi bişeydir inş bidahaki teste görürsünüz spermleri...

:43::43:vardır her işte bi hayır canım.cumartesi bi gidin yorumlasın test sonucunuzu belki farklı bişey vardır.
üzme sen kendini.

canım cok üzüldüm ama bak ne diyeceğim biz lökositi gördükten sonraki ay spermleri gördük inş. Sizdede öyle olur eşim bi şey kullanıyormurdu

sağolun kızlar inşlh bigün spermleri görebilirim sıfırı bekliyordum ama her seferinde ilk kez duymuş gibi yıkılıyorum o kadar şey yedirip içiriyorum hiçmi fayda etmiyor anlayamadım..

Anemon
cnm mesajını şimdi eşimi arayıp okudum testimizde lökosit yazıyor dedim olgunlaşmamış hücreler artık dışarı çıkıyormuş dedim
olumlu konuştum ve senin mesajını okudum :43::43: Onlardada lökosit çıkmış 1 ay sonrasında spermleri görmüşler dedi
canım benim yaa kıyamadığım çok işten yavaşca inşlh dedi
oda istiyor allahım neydi suçumuz bu kadar ağır ceza verdin bize isyan etmiyorum ama şuan çok canım yanıyor:43::43::43:

aaumut arkadasim sana tavsiyem hemen mikro tese olmasin esin.benim esimde hidrosel ameliyati olmus 15 yaslarinda filan.azosperm derdinden cok sukur ki kurtulduk.azda olsa cikis var.esin muhakkak tedavi yoluna gitsin tese en son care.emre bakircioglu onceden kaan aydos gibi hastalarina ilaclarla tedavi ediyordu ama simdi tedavi filan yapmiyo direk tese.bize sperm cikisiz var demesine ragmen ilac onermedi ne zorlukla agzindan proxeed lafini aldik tak yuzumuze kapadi telefonu.simdi cok sukur 2 milyonu asti spermler.allah hepimizin yar ve yardimcisi olsun.

bende sabırla bekliyorum :43::43:

sağolun kızlar inşlh bigün spermleri görebilirim sıfırı bekliyordum ama her seferinde ilk kez duymuş gibi yıkılıyorum o kadar şey yedirip içiriyorum hiçmi fayda etmiyor anlayamadım..

Anemon
cnm mesajını şimdi eşimi arayıp okudum testimizde lökosit yazıyor dedim olgunlaşmamış hücreler artık dışarı çıkıyormuş dedim
olumlu konuştum ve senin mesajını okudum :43::43: Onlardada lökosit çıkmış 1 ay sonrasında spermleri görmüşler dedi
canım benim yaa kıyamadığım çok işten yavaşca inşlh dedi
oda istiyor allahım neydi suçumuz bu kadar ağır ceza verdin bize isyan etmiyorum ama şuan çok canım yanıyor:43::43::43:

denizbulut cnm benim içimdende öyle geçiyor şimdiye kadar görmemişsiniz şimdi çıkması bencede spermin habercisi inş sende bol bol görceksin...:16::16::16::16:

suçumuzdan günahımızdan değil cnm bu çektiklerimiz allah daha büyük dert vermesin inş bebişlerimize kavuşacağız cnm kendini yıpratma daha güçlü olmalısın..
elimizden bişey gelmiyo dua etmekten başka çaremiz yok.. en kısa zamanda tekrar test yaptırsın eşin inş bu sefer spermleri göreceksiniz cnm inş...

Back
X