• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
yok cnm arayamadım şimdi arayayım aklıma gelmişken:(( saolasın

biliyorum canın sıkkın belki ama yılmak yok kaldığın yerden ayağa kalkıp devam etmen lazım cnm rabbim en yakın zamanda özlemini dindirir inş sende güzel haberler verirsin bize ne olduğunu banada yaz merak ederim ben :27::27:

aaumut arkadasim sana tavsiyem hemen mikro tese olmasin esin.benim esimde hidrosel ameliyati olmus 15 yaslarinda filan.azosperm derdinden cok sukur ki kurtulduk.azda olsa cikis var.esin muhakkak tedavi yoluna gitsin tese en son care.emre bakircioglu onceden kaan aydos gibi hastalarina ilaclarla tedavi ediyordu ama simdi tedavi filan yapmiyo direk tese.bize sperm cikisiz var demesine ragmen ilac onermedi ne zorlukla agzindan proxeed lafini aldik tak yuzumuze kapadi telefonu.simdi cok sukur 2 milyonu asti spermler.allah hepimizin yar ve yardimcisi olsun.

Mesajın beni çok mutlu etti. Proxeed dışında başka bir ilaç kullandınız mı? Nekadar sürede gördünüz 2 milyonu.? İnşallah normal yolla bebek sahibi oluruz hepimiz

denizbulut cnm benim içimdende öyle geçiyor şimdiye kadar görmemişsiniz şimdi çıkması bencede spermin habercisi inş sende bol bol görceksin...:16::16::16::16:

Suçumuzdan günahımızdan değil cnm bu çektiklerimiz allah daha büyük dert vermesin inş bebişlerimize kavuşacağız cnm kendini yıpratma daha güçlü olmalısın..
Elimizden bişey gelmiyo dua etmekten başka çaremiz yok.. En kısa zamanda tekrar test yaptırsın eşin inş bu sefer spermleri göreceksiniz cnm inş...

inşlh esmacığım yaa inşlh
amin inşlh rabbim bunları unutturacak dertlerde vermesin inşlh...

canım benim çok üzüldüm :26:
Zamanı gelmeden hiçbişey olmuyor işte :50:
Ne yaparsak yapalım nekadar tedavi görürsek görelim rabbim ol demeden olmuyor işte...
Bunun en iyi örneği istiyorumbebeğimiler...
şimdi doğal yoldan çıkış olarak dondurulan spermler ameliyattan öncede çıkabilirlerdi çıkmadılar...
M.tesede bulunabilirlerdi bulunmadılar...
Ama bi anda başladı işte rabbim daha fazlasınıda gösterir onlara inş :16:
Sende umutsuzluğa düşme sakın...
Rabbim inş en kısa zamanda sizede nasip edecek o mutluluğu...
üzülmemek elde değil ama içini karartma canım benim...
Rabbim hakkınızda hayırlısını verir inş...

size eşimle birlikte çok sevinmiştik baharcığım
o günden beridir evmizde hergün konuşuyoruz hatta dün senin gönderdiğin mesajı yazdırıp dosyaya koyup eve gittiğimde masanın üzerinde görünce hüseyin ermişin macunu neymiş dedi güldü sonra anlattım konuştuk ikimizde heycanlanmıştık
sizinle beraber duygularımız kabarmıştı açıkcası ama dediğin gibi hayırlısı olsun bakalım inşlh en kısa zamanda bizde görürüz cnm sağolasın allah razı olsun...

bende kızgınım.kapıma gelip nasılsınız diye sordukları güne kadar aynı binada bile olsam yüzlerini görmemek için elimden gelen herşeyi yapıcam.bide benim eşim vardiyalı çalışıyor bazen geceleri evde olmuyor delircek gibi oluyorum ağlamaktan..nefes alamıyorum acımdan.bi insan sesine muhtaç oluyorum.ama rabbim büyük.tek kelime etmiycem eşimin ailesine.ben onları allaha havale ettim..

canım benim görümcemde aynı durumda ama birgün benimle oturup dertleşmedi oysaki öyle anlar öyle zamanlar olduki hep yanlız kaldım eşim işte ben evde akşamı iple çekiyorum eşim gelsde konuşsam yıllar hep böyle geçti ama bakıyorum alışmışlar sürekli ben aramışım şimdide aramayınca bir merak edip sormuyorlar önceden netim yoktu bu siteyide bilmiyordum burayı yeni gördüm en azından derdimizi sıkıntımızı paylaşıyoruz her sabah ilk işim topiğe girmek bir işimin olmasını çok istiyorum işim olsa belki sıkıntıdan kurtulurum

biliyorum canın sıkkın belki ama yılmak yok kaldığın yerden ayağa kalkıp devam etmen lazım cnm rabbim en yakın zamanda özlemini dindirir inş sende güzel haberler verirsin bize ne olduğunu banada yaz merak ederim ben :27::27:

cnm aradım o numarayı ellerinde kalmamış yurt dışından getirtecekmiş 15 gün sonra dedi
tanesi 120 tl imiş durumumuz rant kapısı oldu kimseler allah dert verip derman aratmasın bakalım şimdilik ovitrelleye devam ediyoruz ve eczacımızda sürekli araştırıyor saol cnm ilgin için allah razı olsun .....

aaumut arkadasim sana tavsiyem hemen mikro tese olmasin esin.benim esimde hidrosel ameliyati olmus 15 yaslarinda filan.azosperm derdinden cok sukur ki kurtulduk.azda olsa cikis var.esin muhakkak tedavi yoluna gitsin tese en son care.emre bakircioglu onceden kaan aydos gibi hastalarina ilaclarla tedavi ediyordu ama simdi tedavi filan yapmiyo direk tese.bize sperm cikisiz var demesine ragmen ilac onermedi ne zorlukla agzindan proxeed lafini aldik tak yuzumuze kapadi telefonu.simdi cok sukur 2 milyonu asti spermler.allah hepimizin yar ve yardimcisi olsun.

canım şimdi eşiniz azo iken tedaviden sonramı 2 milyon bulundu şu proxeedi bizdemi alıp kullansak yani azoya faydası varmı biz şuanda evicap kullanıyoruz tam açıklarmısınız

canım benim görümcemde aynı durumda ama birgün benimle oturup dertleşmedi oysaki öyle anlar öyle zamanlar olduki hep yanlız kaldım eşim işte ben evde akşamı iple çekiyorum eşim gelsde konuşsam yıllar hep böyle geçti ama bakıyorum alışmışlar sürekli ben aramışım şimdide aramayınca bir merak edip sormuyorlar önceden netim yoktu bu siteyide bilmiyordum burayı yeni gördüm en azından derdimizi sıkıntımızı paylaşıyoruz her sabah ilk işim topiğe girmek bir işimin olmasını çok istiyorum işim olsa belki
sıkıntıdan kurtulurum

evet çalışmak çok iyi yöntem.ben çalışıyorum azda olsa kafam dağılıyor.evde olsam kesin depresyona girerim.varsa çalışma imkanın hiç durma çalış derim.ve dediğin çok doğru hep biz arıyormuşuz demekki..ben 10 gündür aynı evde oturduğum kaynanamı görmedim.diyorumki demek hep ben gidiyormuşum ben gitmeyi kesince kimsenin halimi hatrımı sormadığını anladım.hadi ben el kızıyım kendimi geçtim eşim senin oğlun..hiçmi özlemezsin beee kadın...aman yaa derdim derya olmuş onlar hiç umrumda değil.aksine bu durumda herkesin ne mal olduğunu anladık...rabbim bizlerin yüzünü güldürsün..çektiğimiz acıların mükafatını dünya gözüyle göstersin rabbim bize..

ANEMON------------------------------------------------164=OKUDU
ARUNA--------------------------------------------------164=OKUDU
BAHAR--------------------------------------------------164
BANGİ--------------------------------------------------164=OKUDU
BURSA--------------------------------------------------164=OKUDU
CEMREM------------------------------------------------164=OKUDU
ÇİÇEK---------------------------------------------------164=OKUDU
DENİZBULUT-------------------------------------------164
ENFALL-------------------------------------------------164
ESESLİM-----------------------------------------------164=OKUDU
ESMA---------------------------------------------------164
ESMA16------------------------------------------------165=OKUDU
FLZASK------------------------------------------------165
GUNSLİNGER------------------------------------------165
HASRET------------------------------------------------165
HEP-----------------------------------------------------165
HMTNZL------------------------------------------------165
MAVİMENEKŞE-----------------------------------------165=OKUDU
MERCAN------------------------------------------------165=OKUDU
OKNK---------------------------------------------------165=OKUDU
SELMACAN---------------------------------------------165
SEVAL--------------------------------------------------165=OKUDU
VCK----------------------------------------------------165=OKUDU
YEŞİL--------------------------------------------------165=OKUDU
ZAMAN-------------------------------------------------165
ZAMBAK-----------------------------------------------165
ZCU----------------------------------------------------165=OKUDU

NİYET SAHİBİ:
önce güzelce bir namaz abdesti almalı ve iki rekat Allah rızası için namaz kılmalı.
Namazı bitirip selam verdikten sonra 100 defa '' Estağfirullâhel' azîme ve etûbü ileyh'' diyerek tövbe ve istiğfar etmelidir.
( Kıldığı iki rekatlı namaz dahi bir çeşit hacet namazı oluyor ki, bir kulun Allah'a en yakın olduğu an namaz ânıdır.)
Muradı ne ise niyet eder, onları düşünür ve Cenab-ı Hakk’a arz eder.
Bütün bunlar namaz seccadesinde otururken yapılan işlerdir.
Daha sonra ‘‘Eûzü Besmele’’ çekerek şu âyeti okur.
Bismillahirrahmanirrahîm:
‘‘İnnallâhe ve melâiketehû yusallûne alen’Nebiyyi yâ eyyühellezîne âmenû sallû aleyhi ve sellimû teslîm⒒ der.
Ayet-i Kerime bitince hemen ‘‘Salât-i Tefriciye’’ye başlar.
Dileyen sadaka da verebilir…
Her ne zaman vakit bulunursa okunur.
Otururken, yatarken, her şekilde okunabilir.
Önemli olan sayıya tamamlamaktır.

DİĞER OKUYACAKLAR:
Önce, tam bir iman ve ihlasla, 21 defa: "Estagfirullah el Aziyme ve etubu ileyh" diye istigfar edilir.
Sonra, ne için okunuyorsa kalben ona niyet edilir.
Sonra: "Euzu billahiminesseytanirracim, Bismillahi'r-Rahmani'r-Rahim" denir.
Sonra, salavat-i şerife okunmaya başlanır.
Okuma sırasında yüzünüz Kıble'ye donuk olursa, daha etkili olur. Ayrıca, okuyuş sırasında, zihniyetinizin başka bir şeyle meşgul olmaması için gözlerinizi kapatın.
Yoruldugunuz zaman dinlenin, sonra devam edin.
Okunacak adedin tam olmasına dikkat etmek gerekir. Çünkü, adetler tıpkı bir kilidin anahtarı gibi önemlidir.

Ben duami okudum canim Allah kabul etsin

eşim aradı az önce.. yaırm agız konuşuyoruz lazım olunca konuşuyoruz okdr..
genetik testi haftaya çıkıyormuşşş fenalık geldi 1 ay olacak hala sonuc çıkmadı..
arkadaşı aramışş rüyamda seni gördüm bi oglun olmuşşş ve tıpatıp sen...
bi garip oldum söylerken kii bu arkadaşı durumumuzu falanda bilmiyor.. hayır olsun dedim.. her gece yatarken rüyamda bebegimin oldugunu göreyim diye dua ediyorum....o bile mutlu ediyor bide gerçek olsa neyaparım kimbilir:)

deniz bulut cnmmm lökosit hücrebulunuş ya internetten baktımda antibiyotikle düzelibilen bşymiş.. idrar yolu enfeksiyonu tarzında bşymiş..

Cnm bende tefriciyelerimi bitirdim geç kalır diye işten çıkmadım tamamladım cnm allah kabul etsin arkadaşımızın gönlünün muradını versin yarabbim amin...

evet çalışmak çok iyi yöntem.ben çalışıyorum azda olsa kafam dağılıyor.evde olsam kesin depresyona girerim.varsa çalışma imkanın hiç durma çalış derim.ve dediğin çok doğru hep biz arıyormuşuz demekki..ben 10 gündür aynı evde oturduğum kaynanamı görmedim.diyorumki demek hep ben gidiyormuşum ben gitmeyi kesince kimsenin halimi hatrımı sormadığını anladım.hadi ben el kızıyım kendimi geçtim eşim senin oğlun..hiçmi özlemezsin beee kadın...aman yaa derdim derya olmuş onlar hiç umrumda değil.aksine bu durumda herkesin ne mal olduğunu anladık...rabbim bizlerin yüzünü güldürsün..çektiğimiz acıların mükafatını dünya gözüyle göstersin rabbim bize..

canım benim artık dış kapının dış mandalları değerleri gözümde sıfır azo nasıl sıfırsa onlarda sıfır canım kayınvalideme eşimin ablalarına sordum yıllarca çocukken bir rahatsızlık geçirdimi diye inkar etti yıllar sonra yani iki ay önce eşim sormuşta sen çocukken kabakulak geirdin demiş bunu öğrendikten artık benim için bittiler artık aramıyorum sormuyorum sadece hastalık olursa oda kayınvalidemi görümcelerimi değil

eşim aradı az önce.. yaırm agız konuşuyoruz lazım olunca konuşuyoruz okdr..
genetik testi haftaya çıkıyormuşşş fenalık geldi 1 ay olacak hala sonuc çıkmadı..
arkadaşı aramışş rüyamda seni gördüm bi oglun olmuşşş ve tıpatıp sen...
bi garip oldum söylerken kii bu arkadaşı durumumuzu falanda bilmiyor.. hayır olsun dedim.. her gece yatarken rüyamda bebegimin oldugunu göreyim diye dua ediyorum....o bile mutlu ediyor bide gerçek olsa neyaparım kimbilir:)

canımeşin azo olduğunu öğrendikten sonramı eşinle aranızda soğukluk oldu bu durumu aşarsınız biz aştık evet bebeğim olsun bunu şiddetle istiyorum ama eşimide çok seviyorum kıyamam o benim aşkitom onun elinde değilki allah öyle istedi bizdede sorun olabilirdi

Back
X