• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
selam canlarım biliyorsunuz kutlu doğum haftasına girdik bugün 20 nisan hepinizin bu mübarek gününü kutluyor ve hayırlara vesile olmasını rabbimden niyaz ediyorum bu arada peygamberimiz hz. Muhammed(sav) için hatim okuyacağız okumak isteyenler varsa 6. Cüzden 15. Cüze kadar bana cevap yazabilirler :34::34::34:

merhaba tatlım bızde bugun kuranda hatımımızın duasını yaptık
tarıh ne zamana dek ben 6 ve 7 yı okurum guzelım:16:

Canım arkadaşlarım nasılsınız bugün flzaşkın canım çok yorulmuşsun dinlen birtanem birdahada kendini çok yorma canımcım daha kendi bebişin için yorulacaksın hamilelik kıyafetleri almayada o arkadaşın gelir artık seninle.kendine bol bol enerji yüklemelisin:34::34::34::34::34::34:cemrem canımcım geçmiş olsun inşallah önemli birşeyin yoktur canım benimde sağ kolum çok ağrıyor hatta ağrısı sırtıma vuruyor birr ara söylemiştim ya göğsümde kitle var diye ya ondandır yada pc başında çok kalmaktan inşallah senin önemli birşeyin yoktur:16::16::16:

merhaba tatlım bızde bugun kuranda hatımımızın duasını yaptık
tarıh ne zamana dek ben 6 ve 7 yı okurum guzelım:16:

sağol canım allah razı olsun ne kadar çok okursak o kadar iyi olur canım bu hafta yani kutlu doğum haftasında bitiricez kısmetse bugün başladık bir hafta zamanımız var .inşallah peygamberimiz( sav) kapımızı çalar ve dualarını almaya kendi gelir rabbim bir harfine bin sevap versin inşallah ve beraberinde gönlümüzdeki hayırlı dileklerimizi versin amin

Canım arkadaşlarım nasılsınız bugün flzaşkın canım çok yorulmuşsun dinlen birtanem birdahada kendini çok yorma canımcım daha kendi bebişin için yorulacaksın hamilelik kıyafetleri almayada o arkadaşın gelir artık seninle.kendine bol bol enerji yüklemelisin:34::34::34::34::34::34:cemrem canımcım geçmiş olsun inşallah önemli birşeyin yoktur canım benimde sağ kolum çok ağrıyor hatta ağrısı sırtıma vuruyor birr ara söylemiştim ya göğsümde kitle var diye ya ondandır yada pc başında çok kalmaktan inşallah senin önemli birşeyin yoktur:16::16::16:

İyiyim canımm sağoll
valla yoruldum bugün aslında severim gezmeyi ama aartık biraz gezince başım ağrıyoo
eeee sürekli gez durrr bünye kaldırmıyooo artıkınnn:9::9:
hiç duramıyorumki yerimde de enerji depolayımmm
ahh olsadaa bi bende baksamm hamile kıyafetlerine hiçç yorulmam o zamannnn:16:

Kızlar bu arada ben söyleyeyimde yapmak isteyenler yapsın bugün cuma ve peygamberimiz hz. Muhammed (sav)in dünyaya teşrif ettiyi gün bugünden başlayarak bir hafta boyunca uyuyup uyanmak şartıyla gecenin üçte birinde teheccüd (2 rekat )namazı kılan ve 786 besmeleyi şerife okuyanların inşallah rabbim hayırlı dileklerini kabul eder :16::16::16::16:

selam kızlar nasılsınız :70:
flzask çok mu gezdin sen aman da aman yorulmuş mu benim arkadaşım :29:
cemrem bitanem geçmiş olsun...
inş sıkıntılarından bian evvel kurtulursun :54:

merhaba kızlar çok şükür genetik testimizde normal çıktı... şimdilik herşey normal pazartesi semen testi yapcaz yine bşy çıkmassa tüp bebege başlıyuruz inş ...
üroloji doktoruyla konuştum spemr bulma olasılıgımız nekdr dedim.. genetik testiniz normal onun için çıkma olasılıgı yüksek amaaa yinede bulunmama olasılıgınıda unutmamanız lazım dedii..
y kromozomunda azf delesyonu çıkmadı yani bozukluk yok..46xy kromozomu.. 454 testesteronu 9.7 fsh hadi gözün aydn canm cok sewindm

Kızlar bu arada ben söyleyeyimde yapmak isteyenler yapsın bugün cuma ve peygamberimiz hz. Muhammed (sav)in dünyaya teşrif ettiyi gün bugünden başlayarak bir hafta boyunca uyuyup uyanmak şartıyla gecenin üçte birinde teheccüd (2 rekat )namazı kılan ve 786 besmeleyi şerife okuyanların inşallah rabbim hayırlı dileklerini kabul eder :16::16::16::16:

merhaba canım saol verdiğin bilgiler için...
bende istanbula giderken otobüste 786 besmele çektim...
rabbim dualarımı kabul etti :16::16::16:

selam kızlar nasılsınız :70:
flzask çok mu gezdin sen aman da aman yorulmuş mu benim arkadaşım :29:
cemrem bitanem geçmiş olsun...
inş sıkıntılarından bian evvel kurtulursun :54:

Evt çook yoruldumm bitanemm
başım hala ağrıyoo ilaç içtimm biraz geçti sankii
sen ansılsın cnm sende yorulmuşsunn
prova yapmışsınız kuzucukarınlaa

Evt çook yoruldumm bitanemm
başım hala ağrıyoo ilaç içtimm biraz geçti sankii
sen ansılsın cnm sende yorulmuşsunn
prova yapmışsınız kuzucukarınlaa

geçmiş olsun canım bişeyin kalmaz inş...
evet tatlım bizde yorulduk miniklerimle...
biraz uyuyayım dedim ama yarım saat bile uyuyamadım hemen kalktım...
tv isliyordum bende bi gireyim bakalım kızlar gelmiş mi dedim :1:

geçmiş olsun canım bişeyin kalmaz inş...
evet tatlım bizde yorulduk miniklerimle...
biraz uyuyayım dedim ama yarım saat bile uyuyamadım hemen kalktım...
tv isliyordum bende bi gireyim bakalım kızlar gelmiş mi dedim :1:

Sağol tatlımmm
ben uyumadımm daha kötü olurum diyee
bende girdim sen çıkmışsınnn :19:
bekledimm kimseciklerr yoktuuu
iyi oldu canım benim geldinnn:29:

kızlar herkese iyi akşamlar bu sabah o kadar güzel ve sevinçle uyandım ve süleymaniyenin yolunu tuttum 3 vasıta değiştirerek gittim biliyordum sonucu ama olurya rabbim belki sperm verir diya yinede kalbimin bir tarafı ya bulunursa ve gittim bekledim sonucu almak için bu arada bir doktor gazantepte öldürülmüş doktorlar eylem hazırlığındaydı ölen doktorunda eşi hamileymiş ne üzüldüm kızlar sonra önce kan sonucunu aldım ama kızlar geçen ay eşimin fsh 29 idi şimdi 36 olmuş çok üzüldüm sonra spermi aldım ve sıfııııııııııııııııııııır kızlar hep sıfır eşimin lh 9.20 ve testesteron ise 149 kızlar fsh ne olduğunu biliyorumda testeronla lh sonuçlarını bilenler yorumlarlarsa yüksekmi düşükmü iyimi kötümü diye beni meraklandırmayın kızlar hemen cevap yazın sabahki sevincim yok yerni hüzün aldı

samsun fakültede başlıycaz ilkine, şehirdışına gitmek zor gibi geliyor şu an, çalıştığımız için de sıkıntı izin almak sürekli, başımıza tam olarak ne geleceğini de bilmiyoruz, genetik test isteyecek sanırım salı günü ve ona göre yolumuz çizilecekmiş ilk sperm testinde sıfırdı şimdi 100 bin çıktı üçüncüyü istedi onun da sonucu salı günü çıkacak. en azından sağlam kullanılabilecek varsa tese yapmaz diye düşünüyorum umutla, herkes için hayırlısı olsun her zaman yazamasam da sıkı takipçisiyim ve paylaşmak da rahatlatıyor çünkü etrafımda kimseyle konuşamıyorum bu durumu bu yüzden de paylaşımlarınız için teşekkür ediyorum, beni de aranıza ekleyin selamlar...

çok güzel maşaalah canım ne yaptınız bizede söyleyin nasıl çıktı sperm

kızlar herkese iyi akşamlar bu sabah o kadar güzel ve sevinçle uyandım ve süleymaniyenin yolunu tuttum 3 vasıta değiştirerek gittim biliyordum sonucu ama olurya rabbim belki sperm verir diya yinede kalbimin bir tarafı ya bulunursa ve gittim bekledim sonucu almak için bu arada bir doktor gazantepte öldürülmüş doktorlar eylem hazırlığındaydı ölen doktorunda eşi hamileymiş ne üzüldüm kızlar sonra önce kan sonucunu aldım ama kızlar geçen ay eşimin fsh 29 idi şimdi 36 olmuş çok üzüldüm sonra spermi aldım ve sıfııııııııııııııııııııır kızlar hep sıfır eşimin lh 9.20 ve testesteron ise 149 kızlar fsh ne olduğunu biliyorumda testeronla lh sonuçlarını bilenler yorumlarlarsa yüksekmi düşükmü iyimi kötümü diye beni meraklandırmayın kızlar hemen cevap yazın sabahki sevincim yok yerni hüzün aldı

iyi akşamlar canım sağlık olsun üzme kendini...
inş bidahakine çıkar allahtan ümit kesilmez umudunuzu hiç kaybetmeyin...
ben o dra çok üzülmüştüm demek eşi hamilemiymiş :5:
rabbim kadınada karnındaki masum bebeciğede yardım etsin :43::43::43:
babası yüzünü göremeden kaybeden bebişin ahı bulur o vicdansızı eninde sonunda :47:
canım seninde bildiğin gibi fsh yüksek...
lh en üst sınırın biraz üstünde...
testosteronda en alt sınırında altında baya düşük...
ama hormonlara çok takılma ilaç tedavisiyle normale döner bu değerler :34:

Back
X