• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
allah razı olsun canım yazmışsındırda çok olunca unutuyorum sizin sorun tam olrak neydi dert oratağım anlat braz dertleşelim

bilmiyorum valla canım bizim sorun ne...
1 sene önce m.tese olduk hiçbişey çıkmadı. sertoli cell çıktı.
1 yıldır aralıklı olarak tedavi olmaya çalıştık ama olamadık. eşimin başka rahatsızlıkları çıktı.
hipertiroid çıktı. o çıkınca bütün tedavimiz aksadı. ameliyat öncesi hormon değerleirmiz filan iyidi. ameliyat sonrası hormonlarımızda değişmeler oldu. onları düzeltmeye çalışırken işte fsh yüksekti onu düzeltelim derken tiroidimiz çıktı.
sonra bütün tedavi bitti. o aralarda ara ara sperm testi verdik yine bişi çıkmadı.
yani pek bişi yapmıyoruz şuan canım. çok yıprandık 1 yıl içinde kafaya çok taktık herşeyi ama şimdi düşünmüyoruz artık sildik nerdeyse kafamızdan. allah ol derse olacak yoksa olmayacak yani canım.
hayırlısı dedik hayatımıza bakıyoruz artık.

1 yıldır aralıklı olarak tedavi olmaya çalıştık ama olamadık. eşimin başka rahatsızlıkları çıktı.
hipertiroid çıktı. o çıkınca bütün tedavimiz aksadı. ameliyat öncesi hormon değerleirmiz filan iyidi. ameliyat sonrası hormonlarımızda değişmeler oldu. onları düzeltmeye çalışırken işte fsh yüksekti onu düzeltelim derken tiroidimiz çıktı.
sonra bütün tedavi bitti. o aralarda ara ara sperm testi verdik yine bişi çıkmadı.
yani pek bişi yapmıyoruz şuan canım. çok yıprandık 1 yıl içinde kafaya çok taktık herşeyi ama şimdi düşünmüyoruz artık sildik nerdeyse kafamızdan. allah ol derse olacak yoksa olmayacak yani canım.

eseslim canım demek ümreye gidiyorsun çok sevindim inşallah hayırlara vesile olur kutsal topraklarda dua geçerlidir benim içinde dua et canım önümüzdeki ay tedaviye başlıcam inşallah olumlu sonuç alırım arkamdanda hepiniz gelin ablanız bi hamiş olsunda ..demek eşinle işe gidiyorsun iyi yapmışsın evde oldumu insan daha çok düşünüyor işe daldınmı çok kafaya takılmıyor şimdiden hayırlı olsun canım ümren inşallah dualarınız kabul olur allah sizede çıkış yolu gösterir ve çocuguna kavuşursun tez günden..:emir_bebek::16:

canım allah şifa versin miko olurken fsh kaç çıktı ve dr fsh düşürmek için tedavi verdilermi canım bizde daha önce çapa ve başka üroloğlara gittik hiç eşime ilaç vermediler bizde ilacı yok sanıyorduk ama bu topiğe girince baktıkki ilaç alanlar var biz şu anda fsh düşsün diye bize bitki uzmanı hayıt tohumu verdi bir haftadır kullanıyordu tahlil yaptık fsh çok yükselmiş sinirlerim çok bozuldu fsh 29 dan 36 olmuş testeron çok düşmüş iyice canım sıkıldı ya mayısın onunda tekrar test yapacaz sonuç iyice kötü olursa ozaman bitkiyi bırakacağız ozaman doğru bir üroloğa gidecez işte böyle ya canım eşimde sadece bir kere 3 milyon bulundu kullandığı bitkilerden oldu ama işte ozaman hemen dondurma yapmadık tekrar azo oldu çok üzülüyorum ya bir kere daha bulunsa ne güzel olurdu dondururduk

Karışıklık olmasın diye tekrar yazıyorum
5.6. Cüzler- cemrem29
7.cüz- eksik
8.9.cüzler-aruna
10.11.cüzler-zambak
allah kabul etsin kızlar rabbim peygamberimiz hz.muhammed (sav)min şefaatine mazhar eylesin cümlenizi

eseslim canım demek ümreye gidiyorsun çok sevindim inşallah hayırlara vesile olur kutsal topraklarda dua geçerlidir benim içinde dua et canım önümüzdeki ay tedaviye başlıcam inşallah olumlu sonuç alırım arkamdanda hepiniz gelin ablanız bi hamiş olsunda ..demek eşinle işe gidiyorsun iyi yapmışsın evde oldumu insan daha çok düşünüyor işe daldınmı çok kafaya takılmıyor şimdiden hayırlı olsun canım ümren inşallah dualarınız kabul olur allah sizede çıkış yolu gösterir ve çocuguna kavuşursun tez günden..:emir_bebek::16:

bidenem benim. evet canım kısmetse gidecez.
dua etmem mi canımcım benim. hepinize tek tek dua edicem inşallah.
hadi inşallah canım sende tedavinden olumlu sonuçlar alırsın inşallah.
evet canım başladım işe hemde ne kafa dağılıyor bi görsen yorgunluktan kendimi eve zor atıyorum ne düşünecek bişeyleri zamnım kalıyor nede bişey yapasım geliyor. böyle iyi oldu. kafada bişi kalmadı benim.
allah razı olsun sendn canım ablam benim:1:

canım allah şifa versin miko olurken fsh kaç çıktı ve dr fsh düşürmek için tedavi verdilermi canım bizde daha önce çapa ve başka üroloğlara gittik hiç eşime ilaç vermediler bizde ilacı yok sanıyorduk ama bu topiğe girince baktıkki ilaç alanlar var biz şu anda fsh düşsün diye bize bitki uzmanı hayıt tohumu verdi bir haftadır kullanıyordu tahlil yaptık fsh çok yükselmiş sinirlerim çok bozuldu fsh 29 dan 36 olmuş testeron çok düşmüş iyice canım sıkıldı ya mayısın onunda tekrar test yapacaz sonuç iyice kötü olursa ozaman bitkiyi bırakacağız ozaman doğru bir üroloğa gidecez işte böyle ya canım eşimde sadece bir kere 3 milyon bulundu kullandığı bitkilerden oldu ama işte ozaman hemen dondurma yapmadık tekrar azo oldu çok üzülüyorum ya bir kere daha bulunsa ne güzel olurdu dondururduk

canım bizim fsh 12 di. m.tese olmadan önce sonra 27 oldu. kaan aydosta tedaviye başlamıştık testojel vermişti.
o biizm fsh 14 e düşürdü ama o arada işte tiroid çıktı sonrada ilacı bıraktık biz testojelden böyle bişey olduğunu düşündük guatr dr umuzada sorduk ondan olabilir dedi. yan etkisi çok fazla dedi.
şimdide fsh 27 herhengi bişeyde yapmıyoruz.
hormonlarla alakalı bu azo ama yüksek fsh lardada çıkış olanları gördük. buna kafanı takma canım çıkacaksa eğer yüksek fsh dada çıkar.
ne güzel canım milyon sperm görmüşsünüz. üretim var demekki içeride.
bizde sperm üreten hücreler yok.
fsh da kafana takma canım. düzelir oda.

KIZLAR YAZAMADAN DURAMIYCAM FLZAŞK'IN EŞİNİN SONUCU TEMİZ ÇIKMIŞ YANİ KİST KORKULACAK BİRŞEY DEĞİLMİŞ EMRE HOCA HERŞEY ÇOK İYİ HORMONLAR ULTRASON SONUCU DEMİŞ HATTA TEDAVİYE HEMEN BAŞLAYABİLİRİZ DEMİŞ CANIM ARKADAŞIM RABBİM İNŞALLAH YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN BEBİŞİNİN OLACAĞI GÜNLERİDE GÖSTERSİN SANA:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Son düzenleme:
Fbyildiz canım hoşgeldin hadi canım sende müjdeli haber ver seninde halayını çekelim inşallah:16::16::16::16:

Son düzenleme:
merhaba canım iyim çok şükür sen naıslsın?
bebişlerin seninle haberini okudum çok sevindim.
5 gün sonra daha da güzel haber vereceksin inşallah..

iyi olmaya çalışıyorum canım babam gözünden ameliyat olmuştu dün kontrolü vardı problem varmış tekrar ameliyat olması gerekiyormuş ona cok üzüldüm birazdan oraya gideceğiz topiğe giremeyeceğim o yüzden dua edin canlarım kötü bişey olmasın
canım cok saol inş. benimledirler inş. güzel haberi veririm sizlere
eseslim canım duaları okudum rabbim kabul etsin inş. bu hayırlı günlerde bebişlerini kuvacağına versin
bebişim umreye gidecekmişiniz ne mutlu bol bol dua edin inş. kabul eder rabbim:16::16::16:

canım bizim fsh 12 di. m.tese olmadan önce sonra 27 oldu. kaan aydosta tedaviye başlamıştık testojel vermişti.
o biizm fsh 14 e düşürdü ama o arada işte tiroid çıktı sonrada ilacı bıraktık biz testojelden böyle bişey olduğunu düşündük guatr dr umuzada sorduk ondan olabilir dedi. yan etkisi çok fazla dedi.
şimdide fsh 27 herhengi bişeyde yapmıyoruz.
hormonlarla alakalı bu azo ama yüksek fsh lardada çıkış olanları gördük. buna kafanı takma canım çıkacaksa eğer yüksek fsh dada çıkar.
ne güzel canım milyon sperm görmüşsünüz. üretim var demekki içeride.
bizde sperm üreten hücreler yok.
fsh da kafana takma canım. düzelir oda.

sağol canım azda olsa içim ferahladı

Sizi habersiz bırakamam düz eşim ameliyat oldu bahçeci kliniğinde emre bakırcıoğlu yaptı ameliyatı.. Sadece sağ testiste bakmış sperm bulunca sol testisi açma gereği duymamış. Doktorumuz ameliyattan çıktı ve sperm bulduk dokular çok iyi dedi... Sıkıntı patolojiden sonra belli olabilir ama kendi yorumu sperm üretiminin çok az olması ve o yüzden dışarı çıkmaması oldu... Eşim ameliyattan çıkıp odaya alındığında ilk sorduğu çıktı mı oldu?
çıktı artık sevinebiliriz çok şükür çıktı dediğimde ağlamak istedi narkozun etkisiyle ben izin vermedim sakın ağlama bebeğim herşey yolunda artık umudumuz var dedim ... Dilinden hep çok şükür çok şükür kelimeleri döküldü.. Kendine yavaş yavaş geldiğinde zaten mutluydu yavrum..
Sonrasında beni aldılar yumurta toplamaya benden 19 tane yumurta topladılar yumurta sayım fazla olduğu için sancım çok oldu aşırı derecede şişliğim var kaburgalarım bile batıyor gece hiç uyuyamadım eşim bile benden daha iyi ameliyat olmasına rağmen....
çok dualar okuduk 500 yasini şerif dağıldı türkiyenin her bir köşesinden tanıdıklar tarafından biz eşimle çok dua ettik rabbim dualarımı kabul etti...
Az öncede çok sancım var diye takrar gittim kliniğe serum aldım gerçi yine nefes aldıkça sancılarım var ama olsun 19 taneden 8 tanesi döllendi dediler...
şimdide döllenmiş olanlardan kaç tanesinin oluştuğunu haber vericekler 3-5 gün içindede oluşmuş emriyolarımız belli olacak dilerim çok elenmez de dondururuz emriyolarımızı... Bu arada benim çok şişliğim olduğu için transferim hemen değil bir ay sonraya kaldı
DONDURULMUŞU TRANSFER EDECEKLER NASİP OLURSA

Son düzenleme:
Sizi habersiz bırakamam düz eşim ameliyat oldu bahçeci kliniğinde emre bakırcıoğlu yaptı ameliyatı.. Sadece sağ testiste bakmış sperm bulunca sol testisi açma gereği duymamış. Doktorumuz ameliyattan çıktı ve sperm bulduk dokular çok iyi dedi... Sıkıntı patolojiden sonra belli olabilir ama kendi yorumu sperm üretiminin çok az olması ve o yüzden dışarı çıkmaması oldu... Eşim ameliyattan çıkıp odaya alındığında ilk sorduğu çıktı mı oldu?
çıktı artık sevinebiliriz çok şükür çıktı dediğimde ağlamak istedi narkozun etkisiyle ben izin vermedim sakın ağlama bebeğim herşey yolunda artık umudumuz var dedim ... Dilinden hep çok şükür çok şükür kelimeleri döküldü.. Kendine yavaş yavaş geldiğinde zaten mutluydu yavrum..
Sonrasında beni aldılar yumurta toplamaya benden 19 tane yumurta topladılar yumurta sayım fazla olduğu için sancım çok oldu aşırı derecede şişliğim var kaburgalarım bile batıyor gece hiç uyuyamadım eşim bile benden daha iyi ameliyat olmasına rağmen....
çok dualar okuduk 500 yasini şerif dağıldı türkiyenin her bir köşesinden tanıdıklar tarafından biz eşimle çok dua ettik rabbim dualarımı kabul etti...
Az öncede çok sancım var diye takrar gittim kliniğe serum aldım gerçi yine nefes aldıkça sancılarım var ama olsun 19 taneden 8 tanesi döllendi dediler...
şimdide döllenmiş olanlardan kaç tanesinin oluştuğunu haber vericekler 3-5 gün içindede oluşmuş emriyolarımız belli olacak dilerim çok elenmez de dondururuz emriyolarımızı... Bu arada benim çok şişliğim olduğu için transferim hemen değil bir ay sonraya kaldı

canım benim tahmin etmiştim zaten dün gelip haber vermemenden şimdi meşguldür yumoşları toplanmıştır dinleniyordur dedim dün gece namazımda hepiniz için dua ettim inşallah Rabbim hepimizin kucağını doldursun evimizden artık bebiş sesleri yayılsın tekrar gözün aydın darısı hamiş olmana ve bizim kocişlerdede sperm bulunmasına şimdi halayı çekiyorum takılın peşime kızlar:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62:

hadi gözün aydın geçmiş olsun canım allah dualarını kabul etmiş olsun bir ay sonra olsun bukadarı olduktan sonra ne önemi var benim gibi olmuşsun ilk tedavimde çok sancım olmuştu idrarımı yaparken bile bagırıyordum canım çıkıyordu sanki benimki bir hafta sürmüştü bilirim o agrıyı kendine iyi bak canım gözünüz aydın..:64::64::64::64::64::64::64::64::16::16::16::16:

istiyorumbebeğimi canım ablacım inşallah önümüzdeki ayda senin halayını çekeriz ne güzel birgün herkes müjdeli haberler veriyor:16::16::16::16::16:

Back
X