• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canm semen analizi icin 2 hafta cok en fazla 3 veya 5 gün olmalı diye biliyorum ben
of gelde bunu eşime anlat diyo ne farkeder.. dedimmm olmazzz ..ayıptır sorması biz bugun yapsak pazartesine test versek olurmu.. 23 nisan tatil ya daha rahat gideriz malatyaya ikimizde çalışıyoruz:(
canım yok bana mesaj falan gelmedi dedim ya eşimle düğün fotom var ve kapalıyım tekrar dene istersen:34::34::34::34:

evt evt aynen dedigin gibi yazdım bacım dur bidaha yazayım ama başka birisiyse ayıp olcak:)

canım olurmu hiç 2 haftalık perhizle gitmek sperm varsa bile ölüyor yada sağlıksız oluyor canım siz en iyisi onu ayarlayıp öyle gidin:34::34::34::34::34:en az 2 en fazla 5 gün canım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerle sizin yuvanızda şenlenir küslükler sona erer

eşime diyeyim ozaman hoş dün dedim bak çok fazla olurrr en fazla 1 hafta olur ama biizmmki iki hafta dedim bşy olmas diyip durdu ben anlatamıyorum derdimi bu adama alalhım sabbır versin... bugun yapsak pazartesine olurmu cnmm..resmen görev diye yapcaz yapsakta aşk meşk kalmadı artık

ayy walla canm bilmiyorumki yanls bilgilendirmek istemem seni ama tam 3 gun olsa daha iyi olurdu sonra cıkmaz falansa acaba tam 3 gun degildide ondanmı cıkmadı die soru işareti kalmasn kafanda

eşime diyeyim ozaman hoş dün dedim bak çok fazla olurrr en fazla 1 hafta olur ama biizmmki iki hafta dedim bşy olmas diyip durdu ben anlatamıyorum derdimi bu adama alalhım sabbır versin... bugun yapsak pazartesine olurmu cnmm..resmen görev diye yapcaz yapsakta aşk meşk kalmadı artık

canım en az 48 saat her halde bence şansınızı zorlama normali 72 saat

Son düzenleme:
ayy walla canm bilmiyorumki yanls bilgilendirmek istemem seni ama tam 3 gun olsa daha iyi olurdu sonra cıkmaz falansa acaba tam 3 gun degildide ondanmı cıkmadı die soru işareti kalmasn kafanda

canım en az 48 saat her halde bence şansınızı zorlama normali 72 saat

dün yapalım dedim ne farkeder diyip durdu nsl rahat bi adam ya bitkisel toz bide proxeed aldım bi gü içiyor iki gün içmiyor.. allahımmmm zaten derdim başımdan aşkın bide böle gamsız bi adamla ugraşıyorum ya o zorumam gidiyor inanın.. daha 2 hafta olmuyorsa biz bugun yapalımmm doktor olur derse yaparrr yada salı günü işe gitmiycez bilmiyorum paşamın canı hangisini isterse artık.. zaten konuşmuyoruz bunun gibi sorular sorarken iyicene canım sıkılıyor

Sizi habersiz bırakamam düz eşim ameliyat oldu bahçeci kliniğinde emre bakırcıoğlu yaptı ameliyatı.. Sadece sağ testiste bakmış sperm bulunca sol testisi açma gereği duymamış. Doktorumuz ameliyattan çıktı ve sperm bulduk dokular çok iyi dedi... Sıkıntı patolojiden sonra belli olabilir ama kendi yorumu sperm üretiminin çok az olması ve o yüzden dışarı çıkmaması oldu... Eşim ameliyattan çıkıp odaya alındığında ilk sorduğu çıktı mı oldu?
çıktı artık sevinebiliriz çok şükür çıktı dediğimde ağlamak istedi narkozun etkisiyle ben izin vermedim sakın ağlama bebeğim herşey yolunda artık umudumuz var dedim ... Dilinden hep çok şükür çok şükür kelimeleri döküldü.. Kendine yavaş yavaş geldiğinde zaten mutluydu yavrum..
Sonrasında beni aldılar yumurta toplamaya benden 19 tane yumurta topladılar yumurta sayım fazla olduğu için sancım çok oldu aşırı derecede şişliğim var kaburgalarım bile batıyor gece hiç uyuyamadım eşim bile benden daha iyi ameliyat olmasına rağmen....
çok dualar okuduk 500 yasini şerif dağıldı türkiyenin her bir köşesinden tanıdıklar tarafından biz eşimle çok dua ettik rabbim dualarımı kabul etti...
Az öncede çok sancım var diye takrar gittim kliniğe serum aldım gerçi yine nefes aldıkça sancılarım var ama olsun 19 taneden 8 tanesi döllendi dediler...
şimdide döllenmiş olanlardan kaç tanesinin oluştuğunu haber vericekler 3-5 gün içindede oluşmuş emriyolarımız belli olacak dilerim çok elenmez de dondururuz emriyolarımızı... Bu arada benim çok şişliğim olduğu için transferim hemen değil bir ay sonraya kaldı
DONDURULMUŞU TRANSFER EDECEKLER NASİP OLURSA

cnm hayırlı olsun çok sevindim valla bulunmasına rabbim inş. sonuna kadar sevindirir sizi...kucağınız boş kalmasın inşallah.:16::16::49:

cnm 2 haftalık perhis çok fazla hastanede duymuştum adamın biri 1 haftayı geçkin perhisliydide olmaz dediler 3 gün sonra gel dediler yani en ideali 3 günmüş.
Allah yardımıcın olsun eşinden yana sana..aşk meşk kalmasada istek olur :1::1::1:

cnm 2 haftalık perhis çok fazla hastanede duymuştum adamın biri 1 haftayı geçkin perhisliydide olmaz dediler 3 gün sonra gel dediler yani en ideali 3 günmüş.
Allah yardımıcın olsun eşinden yana sana..aşk meşk kalmasada istek olur :1::1::1:

mantıklısı zaten olmasss ben biliyorum ama gel görki kocama anlat bunu:)
sperm yok ondanmı acaba adamın canı istemiyor artık böle düşünüyorum:)
neyse hayırlısı bebegim olsunda ondan eksik kalayım:)

mantıklısı zaten olmasss ben biliyorum ama gel görki kocama anlat bunu:)
sperm yok ondanmı acaba adamın canı istemiyor artık böle düşünüyorum:)
neyse hayırlısı bebegim olsunda ondan eksik kalayım:)

hayatımıza bebeği o kadar oturtmuşuzki eşimizle aramızdaki sorunları bile bebeğimiz olsun umuduyla görmemezlikten gelebilcek durumdayız.(gerçi bu sorunlar hep bebeksizlikten yaşanan sorunlarda) inşallah rabbim verir en kısa zmnda:49:....

hoşgeldin cnm inşş hamiyelim diye yazarsın kısa sürede:)
bende yeniyim 1 ay oldu:)

yok canım ne hamilesi 1 ay önce tüp bebek tedavisine basladık o kadar horman igneleri vurundum 8 yumurta oluştu toplamaya 1 gün kala eşinden ancak teseyle sperm bulabiliriz o da cok düşük demesinlermi o zamana kadar eşim klomen kullanıyodu kan sonuçlarıda normaldi şok oldum
ve tesede sperm bulunamadı yıkıldım resmen eşime bunu nasıl söyleyecektim neyse söyledi ürolog ve benden yumurtalar toplanmadı öyle kaldı çatlatma igneside vurulmuştu:50:

hayatımıza bebeği o kadar oturtmuşuzki eşimizle aramızdaki sorunları bile bebeğimiz olsun umuduyla görmemezlikten gelebilcek durumdayız.(gerçi bu sorunlar hep bebeksizlikten yaşanan sorunlarda) inşallah rabbim verir en kısa zmnda:49:....
öyle cnm öyle.. inan ben bebek olmassa bu evlilik ne derece yürüycek ondan bile şüpheliyim... çünkü bebek diye diye 1 senedir maffoldum bende sorun avrdır diye neler neler içtim...ama her ay en azından umudum vardı...

yok canım ne hamilesi 1 ay önce tüp bebek tedavisine basladık o kadar horman igneleri vurundum 8 yumurta oluştu toplamaya 1 gün kala eşinden ancak teseyle sperm bulabiliriz o da cok düşük demesinlermi o zamana kadar eşim klomen kullanıyodu kan sonuçlarıda normaldi şok oldum
ve tesede sperm bulunamadı yıkıldım resmen eşime bunu nasıl söyleyecektim neyse söyledi ürolog ve benden yumurtalar toplanmadı öyle kaldı çatlatma igneside vurulmuştu:50:

cnmmm eşinizin azospermi oldugunu yumurtaların toplanacagı günmü ogrendin.. bi garip geldi bu durum bana.. tüp bebekte ikinizinde muayene olup öle tedaviye başlamanız gerekmiyormu

[SUP][/SUP]
slm kızlar aranıza yeni katıldım nasılsınız:kkk:[/QUO
a.s cnm hoşgeldin....Allah yardımıcınız olsun....sizin sorun ne hiç sperm varmı?nerdensin, yaş kaç, kaç yıllık evlisin?:34:

hoşbulduk canım 0 sperm hiç yok tese yaptılar yine 0 igne verdiler 1 sene kullan diye eşim kullanmıyor ankaralıyım 23 yasındayım 4 yıllık evliyim

geçmiş olsun cnm ya üzüldüm valla gerçekten büyük yıkımlar yaşıyoruz bu tedavi süreçlerinde..hormon ilaçları ayrı yıpratıyor,diğer yaşadıklarımız ayrı yıpratıyor.ya sabır...
Allah yardımıcnız olsun...

öyle cnm öyle.. inan ben bebek olmassa bu evlilik ne derece yürüycek ondan bile şüpheliyim... çünkü bebek diye diye 1 senedir maffoldum bende sorun avrdır diye neler neler içtim...ama her ay en azından umudum vardı...

cnmmm eşinizin azospermi oldugunu yumurtaların toplanacagı günmü ogrendin.. bi garip geldi bu durum bana.. tüp bebekte ikinizinde muayene olup öle tedaviye başlamanız gerekmiyormu

yok canım biliyorduk eşimin azosperm oldugunu ilaç kullanıyordu 4 aydır yüzde 80 olur diye bizi tüp bebege baslattı doktorumuz son 1 gün kala teseden bahsetti eşim ameliyat olacagını duyunca spermiyogram bile veremedi ve ameliyata alında 10 gün oldu

aynı sorunları bende yaşıyorum kendimle nereye kadar mücadele edebilirim diye.evlenince aile olmak isyorsun büyümek istiyorsun ama bebeğin olmıyınca büyüyemiyorsun ister istemez sorunlarda artmaya başlıyor..hayattan zevk alamıyorum:14:

eşim çok degişti herseye kızıyo diyo keske evlenmeseydim senin hayatına maffettim bende diyorum allah nasip ederse olur insallah dua edelim ama dinlemiyo isyanlarda:50:

yok canım biliyorduk eşimin azosperm oldugunu ilaç kullanıyordu 4 aydır yüzde 80 olur diye bizi tüp bebege baslattı doktorumuz son 1 gün kala teseden bahsetti eşim ameliyat olacagını duyunca spermiyogram bile veremedi ve ameliyata alında 10 gün oldu

hayırlısı olsun cnm inş teseden sperm çıkar yılarca tedavi olup bebegi olanlar var yani umut kesilmez rabbimden.. eşlerimiz biraz akıllı olsa adam akıllı tedaviye uysalar bizi yormasalar keşke

Back
X