- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 173
belki yeni ögrendik diye böle kötüyüm inş herşey yoluna girer.. rabbimmmm büyükkkk günlerim çok zor geçiyor.. içime ferahlıkkk huzur nasip etsin..kızlar yalnız değilsiniz benimde eşim işte bizime hafta tatilimiz yok malesef sabah 9 buçuk gece 11-12 çalışıyor eşim kendi işi ama yapacak bişeyde yok
minik gelin o nebiçim söz cnm allah korusun
üzme cnını gün doğmadan neler doğar
rabbim ilk önce hakkımızda ne hayırlıysa onu ersin sitres yapma cnm..
kolay gelsin cnm bnmm bende ütü yapıyorum bisürü birikmişya sormaa canım ya gez gez bitmiyo gerçektende
benimkide elazığ maçına gitti heehehe...
havada süper napayım bende temizlik yapıyorum püfffff.

elazıgda yenilir inşşşş akşamda gs yenilir inşşş ohh eşimde üzülür inş:):):):) hıncımı anca bundan alırım ben:):)
Aminnn cnm hepimize nasip olur inş... Eşim çok sever çocukları bitek çocuğumuz eksik Allahım bundan gayrı dert vermemiş bize şükür işimiz var sağlığımız yerinde birbirimizide çok severiz... Saolsun herdediğimi yapar ben ondan razıyım inş onun iyi kalbine bu sıkıntılarıda atlatırız.. ben bu kadar rahat değildim eskiden bide sıkıntılarım bu kadar büyük değildi ama dünyanın en büyük derdi bendeymiş gibi davranırdım.. Şimdi o kadar rahatım ki olmassa diye düşünmüyorum bile sabrediyorum herkese tavsiye ederim inş bu günlerde geçecek... Ama boşvermiyorum tabiki derdimizin dermanını arayacağız...
negüzel mşlhh allah agzınızın tadını hiç bozmasın..
bebek için evlenilmiyor sonucta ama bebek olsa tadı daha artar evliligin..
keşke benim eşimde sizinki gibi ince anlayışlı olsa..
belki öyle olsa bebek umruma gelmiycek..