merhaba arkadaşlar öncelikle tedaviye başlıcak arkadaşlarıma bol şanslar allahım yardımcımız olur inşallah.ben şimdi tedavi sürecimi paylaşmak istiyorum belki birilerine ışık tutar.biz bursa acıbadem hastanesinde tedaviye başladık allahın izniyle.tüp bebek doktoru şahin zeteroglu ve üroloji uzmanı murat şamlıyla birlikte.sagolsunlar gerçekten çok ilgililer ve ellerinden geleni yapacaklarına ben gönülden inanıyorum.benim eşimde 47xxy kromozom bozuklugu oldugu için şansımız diger azolu erkeklere göre daha az yani yüzde 50 gibi.ama umudumuz var inancımız birbirimize olan sevgimiz var umarım rabbimiz yüzümüzü güldürecek.herhangi bi ilaç kullanmanın bi anlamı olmadıgı için eşime bi ilaç vermadi doktor.ama ben bitkisellere devam ediyorum adamcagızım artık bıktı ama napayım ikimiz için bebegimiz için mecburuz:)bugün tüp bebek ignelerine başlayalı 7.günüm kontrolüm oldu herşey yolunda şuana kadar yumurtalarımın gelişimi ve rahim kalınlıgımı iyi oldugunu söyledi doktor.bikaç gün daha devam edecez ve cuma büyük ihtimalle ameliyat olacak eşim.heyecanlıyım gerginim korkuyorum ama bi yanımda kıpır kıpır.bukadar yaklaşmak bile insanı gerçekten mutlu edebiliyomuş.ilaçların bi yan etkisini görmedim şuana kadar sadece kendim vuruyorum o biraz tedirgin ediyo acaba yanlış bişey yaparmıyım diye.onun dışında herşey yolunda.çarşamba günü tekrar gidicem ve tam tarih belli olacak bende teyzemin kızında kalacagım eşimde ameliyat günü gelecek.allah bu yolda çaba gösteren bütün kardeşlerime yardım etsin bizlerede inşallah.umarım cumartesi günü güzel haberler getirebilirim sizlere.ve herkese umut olur inşallah...