- 22 Ağustos 2011
- 13.049
- 6.447
- 448
çok şükür iyiyim arada girip tefriciyeleri söyleyip çıkıyorum benim anlatcak bişeyim kalmadıki naptıysak olmuyor olmuyor her ay umutlanıyorum günüm geçiyor derken her ayda aynı hüsran imkansız olsa bile insan işte Rabbimden ümit kesilmiyor moralimde bozuk abim sürekli haber gönderiyodu bebeği görmeye gelmiyor hadi bizi özlemiyor bebeğide özlemiyor diye bizde gittik bebeği göstermediler benim çocuğum yokya sormuyorlar ama olmadığınıda biliyorlar gözüm değer bişey olur diye göstermediler odasına gircektim bi bakim diye sokmadılar insanın kendi kardeşi bile olsa sakınıyormuş nazar ederimde bişey olur korkusu oluyormuş çok koydu bana gelen Allahtan diyip sabrediyorum öyle bir efkarlıyım doluyum ki ondan girmiyorum bakıyorum topikte ne güzel haberler var yazıpta ortamı bozmakta istemiyorum ondan pek girmiyorum yoksa başka bişey yok
ah be cnm sen takma kafana yapıyorlar abınde cok ayıp etmıs ama buyukluk sende kalsın
benımde kızkardesım b gun yegenıme vurdu bende kızdım kız vurma buldugun ıcın mı vuruyorsun dedım bana cevabı
öffff sana ne sen karısma sen dogurda dovme dedı

sok oldum ya benı bılen kardesım bana bunu dedı
yanı anlıcan kafaya takarsan hayatta mutlu olamazsın
bosver sen eşini eşinde seni sevıyorsa kaderde ne varsa olsun cnm
rabbım mutlulugunuzu daım etsın