Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Evet arkadaşlar ben geçmişi okudum geldimm:1:
Biz cumartesi umuta gidicektik ve ben o sabah
o kadar erken kalktımkiii 6 da ayaktaydımm
hiç uyuyamadımm heyecandann
11:30 gibi ordaydıkk randevumuz 12 deydii
girdikk emre beyin yanınaa tahlillere baktıı vee herşey çokk güzel görünüyo dedii
ben nasıl mutlu oldummm
tam herşeyden ümidimi kesmişkenn rabbimm şimdii tekrardan tadaviye başlayacağızz inş.:52:
benim için buaralar gelmek bile o kadar güzelkiii:62:
emre bey bana sizi hazırlayalım diyincee ben tabi eşime dönüpp
onun karar vermesi gerekiyo dedimm çünkü eşim hiç sıcak bakmıyoduu 3. kez teseye ama emre bey herşey iyi diyincee
oda bişey diyemedii
tekrardan bi sprem testi istediiii haftaiçi yaptıracağız onuu
belki teseden önce azda olsa sprem çıksa belki teseye gerek kalmazz
mayız adetimle başlamak istiyodum ama çok az bi zaman varr
ve bizim rapor hakkımız olmadığu için epey masraflı olucakk
parayı hazırlayıpp haziran gibi başalyacaız inş.
ve topiktede çok arkadaş var tedaviye başlayacakk
ne kadar güzel inş hepimiz güzel haberler veririzz
beni görsenizz umuttan sonra kayınvalideme giddik ve ben sürekli suratımda hep bi gülümseme vardııı
çook mutluyum yaaa tabi herşeyy daha belli değil ama 5 senden sonra tekrar başlamak çook mutlu etti beniii
inş herşey güzel giderrr :64:

ay inanmıyorum gözün aydın canım benim rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah inşallah:16:

kkzıalr dün emre hoca beni aradı.kullandığımız ilaçların hiç bir anlamı olmadığını söyledi.y kromozomu mikro delesyonu testini yaptırıp yanıma gelin dedi ama size yapılabilecek tek şey tese dedi.kızlar bursa tıpta bu test yapılıyormu bilen varmı?

Sağol canım benimm
inşaallah hepimiz kavuşuruz bebişlerimizee
çok beklemedennn
bu arada diyet nasıl gidiyoo kilolar gidiyo yavaş yavaşş
şimdi gördüm de 78.6 olmuşsunn :46:

evet canım bu hafta çok şükür biraz daha gitti kilolarım:34:
hergün günlük yürüyüşe de başladım inşallah daha hızlı gider artık

merhaba arkadaşlar öncelikle tedaviye başlıcak arkadaşlarıma bol şanslar allahım yardımcımız olur inşallah.ben şimdi tedavi sürecimi paylaşmak istiyorum belki birilerine ışık tutar.biz bursa acıbadem hastanesinde tedaviye başladık allahın izniyle.tüp bebek doktoru şahin zeteroglu ve üroloji uzmanı murat şamlıyla birlikte.sagolsunlar gerçekten çok ilgililer ve ellerinden geleni yapacaklarına ben gönülden inanıyorum.benim eşimde 47xxy kromozom bozuklugu oldugu için şansımız diger azolu erkeklere göre daha az yani yüzde 50 gibi.ama umudumuz var inancımız birbirimize olan sevgimiz var umarım rabbimiz yüzümüzü güldürecek.herhangi bi ilaç kullanmanın bi anlamı olmadıgı için eşime bi ilaç vermadi doktor.ama ben bitkisellere devam ediyorum adamcagızım artık bıktı ama napayım ikimiz için bebegimiz için mecburuz:)bugün tüp bebek ignelerine başlayalı 7.günüm kontrolüm oldu herşey yolunda şuana kadar yumurtalarımın gelişimi ve rahim kalınlıgımı iyi oldugunu söyledi doktor.bikaç gün daha devam edecez ve cuma büyük ihtimalle ameliyat olacak eşim.heyecanlıyım gerginim korkuyorum ama bi yanımda kıpır kıpır.bukadar yaklaşmak bile insanı gerçekten mutlu edebiliyomuş.ilaçların bi yan etkisini görmedim şuana kadar sadece kendim vuruyorum o biraz tedirgin ediyo acaba yanlış bişey yaparmıyım diye.onun dışında herşey yolunda.çarşamba günü tekrar gidicem ve tam tarih belli olacak bende teyzemin kızında kalacagım eşimde ameliyat günü gelecek.allah bu yolda çaba gösteren bütün kardeşlerime yardım etsin bizlerede inşallah.umarım cumartesi günü güzel haberler getirebilirim sizlere.ve herkese umut olur inşallah...

canım inşallah bolca sperm bulunur ve mutlu sona yaklaşırsın az kalmış inşallah herşey gönlünce olur:nazar:

kkzıalr dün emre hoca beni aradı.kullandığımız ilaçların hiç bir anlamı olmadığını söyledi.y kromozomu mikro delesyonu testini yaptırıp yanıma gelin dedi ama size yapılabilecek tek şey tese dedi.kızlar bursa tıpta bu test yapılıyormu bilen varmı?

esmacım 2 yıl kadar önce emre bey bizede aynı şeyleri söylemişti.TESE den başka yapılacak birşey yok. eşim tese olacağı gün normal sperm çıkmıştı.maalesef tüpbebek tutmamıştı.büyük ALLAHım olderse olur.sıkma canıını.y mikro delesyon testi sanırım tıp fakültelerinde yapılır. biz antalya tıpta yaptırmıştık.inş. :49::emir_bebek:kavuşuruz.

esmacım 2 yıl kadar önce emre bey bizede aynı şeyleri söylemişti.TESE den başka yapılacak birşey yok. eşim tese olacağı gün normal sperm çıkmıştı.maalesef tüpbebek tutmamıştı.büyük ALLAHım olderse olur.sıkma canıını.y mikro delesyon testi sanırım tıp fakültelerinde yapılır. biz antalya tıpta yaptırmıştık.inş. :49::emir_bebek:kavuşuruz.

inşallah canım bizimde teseye gerek kalmaz hiç istemiyorum bu teseyi ben ama mecbur kalırsak yaptırıcaz.tıptan randevu alıp bu testi istiyorum deyince yapıyolarmı acaba?

merhaba arkadaşlar öncelikle tedaviye başlıcak arkadaşlarıma bol şanslar allahım yardımcımız olur inşallah.ben şimdi tedavi sürecimi paylaşmak istiyorum belki birilerine ışık tutar.biz bursa acıbadem hastanesinde tedaviye başladık allahın izniyle.tüp bebek doktoru şahin zeteroglu ve üroloji uzmanı murat şamlıyla birlikte.sagolsunlar gerçekten çok ilgililer ve ellerinden geleni yapacaklarına ben gönülden inanıyorum.benim eşimde 47xxy kromozom bozuklugu oldugu için şansımız diger azolu erkeklere göre daha az yani yüzde 50 gibi.ama umudumuz var inancımız birbirimize olan sevgimiz var umarım rabbimiz yüzümüzü güldürecek.herhangi bi ilaç kullanmanın bi anlamı olmadıgı için eşime bi ilaç vermadi doktor.ama ben bitkisellere devam ediyorum adamcagızım artık bıktı ama napayım ikimiz için bebegimiz için mecburuz:)bugün tüp bebek ignelerine başlayalı 7.günüm kontrolüm oldu herşey yolunda şuana kadar yumurtalarımın gelişimi ve rahim kalınlıgımı iyi oldugunu söyledi doktor.bikaç gün daha devam edecez ve cuma büyük ihtimalle ameliyat olacak eşim.heyecanlıyım gerginim korkuyorum ama bi yanımda kıpır kıpır.bukadar yaklaşmak bile insanı gerçekten mutlu edebiliyomuş.ilaçların bi yan etkisini görmedim şuana kadar sadece kendim vuruyorum o biraz tedirgin ediyo acaba yanlış bişey yaparmıyım diye.onun dışında herşey yolunda.çarşamba günü tekrar gidicem ve tam tarih belli olacak bende teyzemin kızında kalacagım eşimde ameliyat günü gelecek.allah bu yolda çaba gösteren bütün kardeşlerime yardım etsin bizlerede inşallah.umarım cumartesi günü güzel haberler getirebilirim sizlere.ve herkese umut olur inşallah...

canım hadi hayırlısı inş tedavi süreciniz en iyi şekilde devam eder...
rabbim takdiri herşey inş nasip ederde bol bol sperm bulunur :16::16::16:
allah yardımcınız olsun güzel haberlerinizi bekliycem :49:

canım nihayet emre hocayla görüşmenize sevindim...
inş ameliyat öncesi doğal yoldan çıkış olur...
olmazsada inş ameliyatta fazla fazla bulunur :16::16::16:
canım testlerin hepsini tıp fakültelerinde yaptırabilirsin :34:
inş bi engel çıkmazda hayırlısıyla temmuzda başlarsınız tedavinize...
negüzel destek oluruz orda birbirimize tatlım :70:

hoşgeldin güzelim nerdeydin bu vakte kadar.dinlendinmi:16:

hoşbulduk tatlım :29:
23 nisan programından sonra öğretmen arkadaşları davet etmiştim öğlen...
beraber yemek yedik onlar gitti...
ben bi girdim topiğe zaten yorgundum çok da uykum geldi uyuyuverdim bende :1:
geç kalktım yemek yedik survivorı izledim anca bu saati buldum işte :1:
sen nasılsın canım ??

ay baharım inşallah bende seninle temmuzda orda olmak istiyorum inşallah bakalım.:49::49:

iyi aksamlar canim. hosgeldin.hamd olsun iyim sen nasilsin bakalim.günün yorgunlugunu atabildin mi.

allah iyilik versin canım...
bende iyiyim şükür güzel bi gün geçirdik...
yorgunluk vardı tabi yattım dinlendim biraz iyi oldu...

Canımmm nerelerdesinnn:16:
bugün ben burdaydımmm
bekledim seni ama yoktunnnn:19:
yoruldunmuuuu bugünn sennn

canım benim ben öğlen geldim baktım herkes kendi halinde bende çıktım...
zaten yorgundum uyudum bende :1:
yoruldum canım yaa ama güzel geçti bıdıklarım için herşeye değer :16:

cnm abinin çocuğuna senin nazarın felan değmez bence bidahada abinlerle görüşme bi abi kendini kardeşinin yerine koyamıyorsa bilmiyorum artık...

Benimde canım fena halde sıkkın insanları anlamak kolay değil Allahım hepimize çocuk versede kurtulsak bu dertten bide ben şu konyadan bi gidebilsem çok iyi olcak herkesten uzağa en iyisi kimseyi gözüm görmez..., Bana birisi böyle davrancak bidaha yüzüne bakmam cnm sende öyle yap...

inşallah canım bizimde teseye gerek kalmaz hiç istemiyorum bu teseyi ben ama mecbur kalırsak yaptırıcaz.tıptan randevu alıp bu testi istiyorum deyince yapıyolarmı acaba?

kızlar tam olarak sorun neydiki emre bey ilaç tedavisi vermedi

baharcım face den resimlerinize baktım çok güzeller yaaaaaaaaaaa bu arada esma arkadaşıma dediğin gibi acaba tese öncesinde sperm testinde sperm çıkışı olurmu? inşlh RABBİM nasip ederde böyle mutlu bir duygu yu bizde yaşasak dimi ya ne güzel hayal kuruyorum dimi :1: :1: :1: :1: :1: :1: :1:

Back
X