kkzıalr dün emre hoca beni aradı.kullandığımız ilaçların hiç bir anlamı olmadığını söyledi.y kromozomu mikro delesyonu testini yaptırıp yanıma gelin dedi ama size yapılabilecek tek şey tese dedi.kızlar bursa tıpta bu test yapılıyormu bilen varmı?
cnm soruna cevap veren oldumu bilmiyorum geriden gelerek okuyorum geçmişi 3-4 gündür girmemiştim.bende bursadayım.ücretsiz yaptırcam dersen bursada sadece tıp fakültesi yapıyor görükledeki.bizden karyotipleme ve y kromozom testiyle birlikte 6tanede hormon testi istmişti doktorumuz.ücretsiz yaptırabilirmiyiz diye çok araştırdık hatta bunun yüzünden 2 hafta zaman kaybettik.görükle çok geç tarihe gün veriyor 6 ay sonrasına randevu verdi bize sonuçlarn çıkmasıda 4-5 ay sürer dediler.bizde özelde yaptırdık hatta daha bugün yaptırdık.bursa genetik tanı merkezinde yaptırdık.altıparmakta stadın hmen karşısında yeri.bilgin olsun cnm.bu test jinemed-pembe mavi-medikabilde de yapılıyor.biz genetik tanı merkezinde 312tl y kromozom testi ücreti verdik cnm..geçmiş olsun..