Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bugün eşim genetik testlerini yaptırdı..kızlar nolur dua edin temiz çıksın bi sorun çıkmasınnn.rabbim hepimizin yüzlerini güldürsün..içimizde yanan ateşe bi su dökülsünnn...:59::59::59: ağlaysım var nedense..2 hafta sonuçları almak için nasıl bekliycem bilmiyorm günler nasl geçicekkk...offfffffff:43::43::43:

bugün eşim genetik testlerini yaptırdı..kızlar nolur dua edin temiz çıksın bi sorun çıkmasınnn.rabbim hepimizin yüzlerini güldürsün..içimizde yanan ateşe bi su dökülsünnn...:59::59::59: Ağlaysım var nedense..2 hafta sonuçları almak için nasıl bekliycem bilmiyorm günler nasl geçicekkk...offfffffff:43::43::43:

merhaba cnm inşlh temiz çıkar içini ferah tut
bende annemle konuşamıyordum bi kaç gündür şimdi onunla konuştum anlattım
anne galiba testlerimizde bişeyler çıkmaya başlamış dedim inşl yavrum dedim her okunan ezanlar vakti dua ediyorum dedi
12 yıldır hamile olamayan bi komşumuz vardı tüp bebek ten ikizleri olacaktı 5 aylıktı düşürmüş çok üzüldüm çok doldum ağladım
anne sadece benim için değil benim durumumdaki herkes için dua et dedim
kimse bu yolda kalmasın dedim
annemle dertleşip ağladım
cnm benim inşlh temiz çıkar bu yolda daha fazla beklemezsin inşlh......:5::43::43:

bugün eşim genetik testlerini yaptırdı..kızlar nolur dua edin temiz çıksın bi sorun çıkmasınnn.rabbim hepimizin yüzlerini güldürsün..içimizde yanan ateşe bi su dökülsünnn...:59::59::59: ağlaysım var nedense..2 hafta sonuçları almak için nasıl bekliycem bilmiyorm günler nasl geçicekkk...offfffffff:43::43::43:

ay hadi hayrlısı canm arkadasm inanıyorumki hepsi temiz ckacak sonuclarn insallaaaaaaaaaahhhhhhh

merhaba cnm inşlh temiz çıkar içini ferah tut
bende annemle konuşamıyordum bi kaç gündür şimdi onunla konuştum anlattım
anne galiba testlerimizde bişeyler çıkmaya başlamış dedim inşl yavrum dedim her okunan ezanlar vakti dua ediyorum dedi
12 yıldır hamile olamayan bi komşumuz vardı tüp bebek ten ikizleri olacaktı 5 aylıktı düşürmüş çok üzüldüm çok doldum ağladım
anne sadece benim için değil benim durumumdaki herkes için dua et dedim
kimse bu yolda kalmasın dedim
annemle dertleşip ağladım
cnm benim inşlh temiz çıkar bu yolda daha fazla beklemezsin inşlh......:5::43::43:

inşallah canım benim.annene anlatmana çok sevindim.bu sorun ailelerin haberi olmadan kolayca aşılabilecek bi sorun değil bence.belki kısa belki uzun sürecek olan tedavi sürecinde onların bize destek olması çok önemli..evet onlarıda üzmüş oluyoruz böylece ama nasıl mutluluk paylaşınca çoğalan bişeyse hüzün ve mutsuzlukta paylaşınca azalan bişey gibi geliyor bana..komşunuzada çok üzldüm.o durumda çok kötü.12 yıl bekle tam oldu demişken kaybetmek çok acı..rabbim önce tüm isteyenlere nasip etsin sonra sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...

Kızlar merhaba nasılsınız topiğe yazdım ama bütün yazdıklarım bakım olduğu için silindi anca şimdi yazabiliyorum

ben bugün saat 12:20 de kaan beyi aradım onunla konuştum
biliyosunuz mikro tese sonrası 2.tedavimizdeyiz
ameliyat sonrası 6.ay bugün bitti
eşim kısmetse yarın hormon tahlillerini yaptıracak
son 2 aydır bildiğiniz gibi iğne kullandı
eşim toplamda 15 adet ovitrelle
1 adet pregni kullandı ve 6 .ay da bugün bitti...

Kaan beyi aramamın nedeni
biliyosunuz pregni arıyorduk ama bulamıyorduk
haklarını hiç bir zaman ödeyemeyeceğime inandığım iki arkadaşım sayesinde bugün 10 adet pregni buldum kısmetse yarın elimizde olacak
onları nasıl kullanacağımız ile ilgili aradım kaan beyi

pregni iğneleri bulmamıza çok sevindi kullanın onları aynı ovitrelle gibi haftada 2 kez kalçadan dedi
bugün 6.ayımızın bittiğini yarın hormon tahlillerini yaptıracağımızı kısa bi özet geçtim
ve son 2 aydır sperm testi yaptırmadığımızı
çarşamba günü sperm testi yaptırdığımızı 4400 adet lökosit ve 1 ölü sperm bulunduğunu söyledim
gerçekten mi dedi bu çok güzel birşey neden bana söylemiyosunuz neden haber etmiyosunuz dedi adama birden can geldi
deim hormonlarla birlikte gönderecektim o yüzden dedim
iyi bakıldımı felan dedi
eşimin yeniden dün test verdiğini
lökositlerin üzerinde çalışılacağını söyledim ayrıntılı incelenecekmiş dedim sonuç yarın çıkacak dedim
tamam dedi
lütfen onları bana gönderin dedi
dosyanıza işlerim tedaviye ona göre
yön veririz dedi
hocada çok şaşırdı yarın saat 1 de görüşmemiz var kızlar
inşlh olumlu güzel şeyler çıkar
sizlerin içten ettiğiniz dualarınızla bu aşamalara geldiğine inanıyorum
ve pregni için bize yardımcı olan o 2 can arakadaşlarıma sonsuz teşekkür ediyorum allah onlardan razı olsun inşlh tez zamanda çifter çifter bebeklerine kavuşurlar sonrada biz inşh bizdeki son durumlar bunlar canlarım..

cnm çok sevindim preglini bulmanıza :16::16::16::16:
iğnelerin daha fazla faydası olur inş..
cnm neler kullandınız bu süreçte bize yazarmısın ????

slm kızlar bizde mayıs ayında bi tüp bebek düşünüyoruz.. problem eşte oldugu için tutma şansı daha yuksekmiş sizce de yüzde kaçlık bşi şanstır bu???(eşimin sperm sayıları 15-20 milyon arası)

slm kızlar bizde mayıs ayında bi tüp bebek düşünüyoruz.. problem eşte oldugu için tutma şansı daha yuksekmiş sizce de yüzde kaçlık bşi şanstır bu???(eşimin sperm sayıları 15-20 milyon arası)

15-20 milyon fena bir sayı değil aslında. toplam miktar mı bu yoksa mililitre(ml)deki miktar mı?
aşılama falan denediniz mi, normal bile olabilir gibi geldi bu rakamla bana? doktorunuz tüp bebeğe mi yönlendirdi?

15-20 milyon fena bir sayı değil aslında. toplam miktar mı bu yoksa mililitre(ml)deki miktar mı?
aşılama falan denediniz mi, normal bile olabilir gibi geldi bu rakamla bana? doktorunuz tüp bebeğe mi yönlendirdi?

hataydaki doktorumuz tüp bebek önderdi bizde istanbul memoriale gittik bu değerlerin normale yakın oldugunu doğal yollarla tutabilecgini ama cok istersek tüp bebek ya da aşılama yapabilecvegini söledi bizde aşılamada karar kıldık madem normale yakın. 8 ay önce bı aşılama denedik ama tutmadı hiç bi şekilde korunmammamıza ragmen hala olmadı bizde tüpbebege karar verdik .....

hatta aşılama işlemi sırasındaki sperm degerimiz 65 milyon cıktı şaka yaptıklarını düşündük ama gayet ciddiydiler... ama olmaı ki benim bütün tahlilllerde bi problem yok herşey normal

hataydaki doktorumuz tüp bebek önderdi bizde istanbul memoriale gittik bu değerlerin normale yakın oldugunu doğal yollarla tutabilecgini ama cok istersek tüp bebek ya da aşılama yapabilecvegini söledi bizde aşılamada karar kıldık madem normale yakın. 8 ay önce bı aşılama denedik ama tutmadı hiç bi şekilde korunmammamıza ragmen hala olmadı bizde tüpbebege karar verdik .....

hatta aşılama işlemi sırasındaki sperm degerimiz 65 milyon cıktı şaka yaptıklarını düşündük ama gayet ciddiydiler... ama olmaı ki benim bütün tahlilllerde bi problem yok herşey normal

anladım canım. yaşın kaç bilmiyorum ama eğer gençsen 1 yıl dolana kadar bekle. mümkün oldukça kafanızdan bu bebek fikrini falan atmaya çalışın. yumurtlama günlerini takip et, kendin edemiyorsan doktor kontrolünde takip et. stres ve kaygı da bebek olmasını engelliyor ne yazık ki. ama tabi ki beklemek istemiyorsanız tüp bebek iyi bir yol.

benim eşim de testosteron tedavisi görüyor. çok iyi olan sperm değerlerimiz şuan yerlerde :14::14: ne yapsak bilemedik biz de..bir an önce bebk istiyoruz, yaş 28 oldu ama normal yolla olsun istiyorum ben. eşim aşılamayı denesek mi dedi ama bilemiyorum sanki o tedavi olma psikolojisini henüz kaldıramazmışım gibi geliyor. önce kendimi o fikre alıştırmam lazım.
İnşallah beb4kler bizi çok bekletmeden gelirler, rabbim hayırlısını versin

anladım canım. Yaşın kaç bilmiyorum ama eğer gençsen 1 yıl dolana kadar bekle. Mümkün oldukça kafanızdan bu bebek fikrini falan atmaya çalışın. Yumurtlama günlerini takip et, kendin edemiyorsan doktor kontrolünde takip et. Stres ve kaygı da bebek olmasını engelliyor ne yazık ki. Ama tabi ki beklemek istemiyorsanız tüp bebek iyi bir yol.

Benim eşim de testosteron tedavisi görüyor. çok iyi olan sperm değerlerimiz şuan yerlerde :14::14: Ne yapsak bilemedik biz de..bir an önce bebk istiyoruz, yaş 28 oldu ama normal yolla olsun istiyorum ben. Eşim aşılamayı denesek mi dedi ama bilemiyorum sanki o tedavi olma psikolojisini henüz kaldıramazmışım gibi geliyor. önce kendimi o fikre alıştırmam lazım.
Inşallah beb4kler bizi çok bekletmeden gelirler, rabbim hayırlısını versin

ben de 28 yaşındayım ve 3 yıllık evliyiz son 1 yıldır 2 yıldır korunmuyoruz ama 8 aydır ciddi anlamda bişiyler yapmaya başladık işşte umudum tüp bebek bakalım %50 yanılmıyuosam şansı var ... Umarım bi problem çıkmaz....

ben de 28 yaşındayım ve 3 yıllık evliyiz son 1 yıldır 2 yıldır korunmuyoruz ama 8 aydır ciddi anlamda bişiyler yapmaya başladık işşte umudum tüp bebek bakalım %50 yanılmıyuosam şansı var ... Umarım bi problem çıkmaz....

kararını verip niyetine girdiyseniz, başarıyla da çıkarsınız inşallah. sen sağlıklıysan eşinden de rahatça sperm bulunuyorsa, Allahın da izniyle olur bebiş :16::16::16:
inşallah biz de sahip olabiliriz. 2 yıllık evliyim ben de, hatta bugün evlilik yıldönümüm :16::16: 5-6 aydır deniyoruz ama eşimde testosteron düşünce, ilişki istemez oldu. yumurtlama günlerini falan doğru düzgün değerlendiremedik. bakalım bundan sonra neler olacak...
sizin de Allah yardımcınız olsun

kararını verip niyetine girdiyseniz, başarıyla da çıkarsınız inşallah. sen sağlıklıysan eşinden de rahatça sperm bulunuyorsa, Allahın da izniyle olur bebiş :16::16::16:
inşallah biz de sahip olabiliriz. 2 yıllık evliyim ben de, hatta bugün evlilik yıldönümüm :16::16: 5-6 aydır deniyoruz ama eşimde testosteron düşünce, ilişki istemez oldu. yumurtlama günlerini falan doğru düzgün değerlendiremedik. bakalım bundan sonra neler olacak...
sizin de Allah yardımcınız olsun

Kız bacım sen ne geziyorsun burda :)

kararını verip niyetine girdiyseniz, başarıyla da çıkarsınız inşallah. Sen sağlıklıysan eşinden de rahatça sperm bulunuyorsa, allahın da izniyle olur bebiş :16::16::16:
Inşallah biz de sahip olabiliriz. 2 yıllık evliyim ben de, hatta bugün evlilik yıldönümüm :16::16: 5-6 aydır deniyoruz ama eşimde testosteron düşünce, ilişki istemez oldu. Yumurtlama günlerini falan doğru düzgün değerlendiremedik. Bakalım bundan sonra neler olacak...
Sizin de allah yardımcınız olsun

ya butü şeylerde psikoloji çok önemli biz ilk 10 ay ilişkiye bile giremdik ki bu sebepten doktora gittiğimizde sperm değerlerinin düşük olduğunu öğrendik yoksa bebek için gitmemiştik.. çok üstüne düşmedik bebek için yeterki eşim düzelsin dedik şu an çok şükür bi problemi yok şimdide çocuk istedik...bi aşılama olduk ama tutmadı doktor bi aşılama daha önerdi aynı şeyleri yaşamak istemedim cünkü benimde psikolojim çok kötü oldu her anlamda ... 7 ay ara verdik eğer yapacaksak tüp yapalım dedik ... Işte mayıs ayında da deniycez pazartesi günü doktordan randevu aldık bu sefer adana turan çetinde yapıcaz ... Umarı problem çıkmaz...

canım ben tefriciyeyi okudum Allah arkadaşımızın dileklerini kabul etsin,listeye eklersin.

Kızlar arkadasın biri cocuk bakmanın nekadar zor olduğunu söylemiş..
Gecen günlerde bı arkadasım var durumumuzu biliyor 3 yasında kızı var şimdi yine hamile..
Bana bosver cocuk zor is hamilelik daha zor hergün kusuyorum falan diyip güya bana moral veriyor..
Bende dedimki İnan o mide bulantisini yasamak için nelerimi vermezdim bir bilsen böyle söylenme şükret Rabbim sana nekdr büyük bı mucizeyi nasip etmiş.. Öle diyince sustu belki amacı teselli etmekti ama daha üzüldüm ..esime diyorum ikizimiz olsun zorla girdiğim isimi bile bırakırım yeterki olsun evimde bebek sesleri dolsun biri bana anne desin bunları düşünmesi bile cok güzel...

kuzum insan kendi sıkıntısı olunca başkalarının dertleriyle de ilgileniyor. üstelik eşimimn bu aralar fsh ve lhı da çok düşük...bunlar sperm ürettiren hormonlar biliyorsun. yani benim de geleceğim pek parlak görünmüyor... sen nasılsın bu arada? ne zaman regl olacaksın ve tedaviye başlanacak?

ya butü şeylerde psikoloji çok önemli biz ilk 10 ay ilişkiye bile giremdik ki bu sebepten doktora gittiğimizde sperm değerlerinin düşük olduğunu öğrendik yoksa bebek için gitmemiştik.. çok üstüne düşmedik bebek için yeterki eşim düzelsin dedik şu an çok şükür bi problemi yok şimdide çocuk istedik...bi aşılama olduk ama tutmadı doktor bi aşılama daha önerdi aynı şeyleri yaşamak istemedim cünkü benimde psikolojim çok kötü oldu her anlamda ... 7 ay ara verdik eğer yapacaksak tüp yapalım dedik ... Işte mayıs ayında da deniycez pazartesi günü doktordan randevu aldık bu sefer adana turan çetinde yapıcaz ... Umarı problem çıkmaz...

evet bu süreçler insanı çok yıpratıyor ne yazık ki. mümkün olduğunca güçlü, dirayetli olmaya çalışın. önce senin ve eşinin sağlıklı olması önemli. sonra sağlıklı bir bebek... inşallah iyi gelişir herşey

kuzum insan kendi sıkıntısı olunca başkalarının dertleriyle de ilgileniyor. üstelik eşimimn bu aralar fsh ve lhı da çok düşük...bunlar sperm ürettiren hormonlar biliyorsun. yani benim de geleceğim pek parlak görünmüyor... sen nasılsın bu arada? ne zaman regl olacaksın ve tedaviye başlanacak?

evet bu süreçler insanı çok yıpratıyor ne yazık ki. mümkün olduğunca güçlü, dirayetli olmaya çalışın. önce senin ve eşinin sağlıklı olması önemli. sonra sağlıklı bir bebek... inşallah iyi gelişir herşey

Back
X