Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar listeyi erken eklemek zorunda kaldım...
izmirdeki teyzemin yanına konyadaki teyzem gelmiş...
yeni haber verdiler annem gibidir benim için...
şimdi yola çıkıcaz izmire gidicez...
müdürümden izin alabilirsem yarında kalırız...
merak etmeyin diye yazayım dedim hepinizi öpüyorum görüşmek üzere :54::54::54:

canım teyzen nerede oturuyor inş. yakınızdır belki görüşebiliriz
hayırlı yolculuklar canım
sağ selamet gelin inş.

öyle ya..
çıkmayınca üzülüyoruz işte.
biraz zamana ihtiyacımız var.
ama etraftakiler çok soruyorlar ya..
rresmen mahalle baskısı var etrafımızda.
başka bişey değil yani..

canım çıkıyorum ben öpüyorum hepinizi..

Canım o baskılar hep var ama alıştım artıkk
tmm cnm görüşürüzz öpüyorum:54:

Bende çıkyorum kızlar şimidilik
bizimki çay isityooo:7:
görüşürüz sonraa

hanımefendi sizin eşiniz azosperm miydi ??
eğer azospermse bizim hissettiklerimizi anlamanız gerekirdi...
ama anladığım kadarıyla sizin böyle bi sorununuz yokmuş...
bizlerin ne hissettiğini bilmeden "ben anne oldum ama şimdi çok pişmanım bakımı ve annelik psikolojisi çok zor" diyorsunuz...
aramızda senelerdir anne olmak için çırpınan arkadaşlar var...
siz allaha şükür 1 sene sonra anne olmuşsunuz allah yavrunuzu size bağışlasın...
bizlerse senelerdir yanıp tutuşuyoruz anne olabilmek için...
bizde biliyoruz varlığını görüpte onların acısını yaşamanın daha zor olduğunu...
allahtan herzaman hakkımızda hayırlısını istiyoruz...
biz rabbimizden sağlıklı hayırlı salih evlatlar diliyoruz...
sonrasında onlara bakarkenki tüm sıkıntıları çekmeyede razıyızz...
yeterki yavrularımız sağlıklı olsun onlara bi zarar gelmesin...
kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez...
kötü niyetle yazmadığınızı biliyorum bize destek olmaya çalışıyorsunuz...
ama size çok açık bişey yazıcam...
bizi en çok yaralayan çocuk sahibi olanların bize moral vermek adına karşımıza geçip çocukla uğraşmanın nekadar zor olduğunu anlatması...
sizi kırmak niyetinde değilim bunlarda benim düşüncem...

canım seni kırmak yada üzmek istemedim eger böyle olduysa özür dilerim...herşeye rağmen beni anladığnı düşünüyorum daha doğrusu düşünmek istiyorum allahım sana ve diger bütün arkadaşlara yar ve yardımcı olsun sadece kendinizi yıpratmayın ya şuan çok üzüldümgerçekten özür dilerim :14::14::14::14::14:

ay kızlar benim tefriciyelerim okunuyor cok heyecanlıyım perşembe günüde genetik test vericez inşallah hayırlı uğurlu sonuçlar cıkar bebişimiz tez zamanda gelir inşallah.
ben çıkıyorum öptümtüm.

canım biz 3 milyon sayı varken tedavi olmayı beceremedik.kaybettik elimizdekileri.bu ikinci kez 0 çıkışı. o kalabalıkta tutamadım kendimi nasıl deli gibi ağladım ve konuşmadan 2 saatlik yolu geldim bilmiyorum.

Üzülme sonuçta çıkış varmış hem menize bulunan spermle yapılan tup bebeğe göre testisten alınan spermle yapılan tup beek daha kaliteli olurmuş..ayrıca bidaha çıkabilir bence orman uyarıcı ilac kullansanız çıkar sonuçta zamanında çıkmış 3milyon guzel bı sayı zen 10 tane görsem seçmen testinde ayaklarım tavan yapar valla:)

canım biz 3 milyon sayı varken tedavi olmayı beceremedik.kaybettik elimizdekileri.bu ikinci kez 0 çıkışı. o kalabalıkta tutamadım kendimi nasıl deli gibi ağladım ve konuşmadan 2 saatlik yolu geldim bilmiyorum.

canim allahim dayanma gücü versin sana. dilerim rabbimdenki tekrar eski syinizi görebilesiniz.birkere cikmis yine cikacaktir icini ferah tur bitanem.:26::26:

kızlar nasılsınız
benim son 2 günüm bekliyorum
baharım ben duaları okudum allah kabul etsin inş.
esmacım inş. ikiz bebeklerini en kısa zamanda kucağına alırsın

mutlu sona iki gün ne güzelll. rabbim hamileyim demenide nasip etsin canimmm.:26::26:

kızlar listeyi erken eklemek zorunda kaldım...
izmirdeki teyzemin yanına konyadaki teyzem gelmiş...
yeni haber verdiler annem gibidir benim için...
şimdi yola çıkıcaz izmire gidicez...
müdürümden izin alabilirsem yarında kalırız...
merak etmeyin diye yazayım dedim hepinizi öpüyorum görüşmek üzere :54::54::54:

iyi yolculuklar baharcigim. doya doya özlem gidermeni dilerim.:16::16:

Bende çıkyorum kızlar şimidilik
bizimki çay isityooo:7:
görüşürüz sonraa

afiyet olsun canimm.görüsürüz:16:

canlarım bende cıkıyorum öptüm hepinizi:54::54::54::54:

bebislerinle allaha emanettsin canim. kendine dikkat et :16:

ay kızlar benim tefriciyelerim okunuyor cok heyecanlıyım perşembe günüde genetik test vericez inşallah hayırlı uğurlu sonuçlar cıkar bebişimiz tez zamanda gelir inşallah.
ben çıkıyorum öptümtüm.

esmacigim rabbim kabul etsin simdiden. umdugun herseye hayirlisiyla nail olursun insallah.:26:

Üzülme sonuçta çıkış varmış hem menize bulunan spermle yapılan tup bebeğe göre testisten alınan spermle yapılan tup beek daha kaliteli olurmuş..ayrıca bidaha çıkabilir bence orman uyarıcı ilac kullansanız çıkar sonuçta zamanında çıkmış 3milyon guzel bı sayı zen 10 tane görsem seçmen testinde ayaklarım tavan yapar valla:)

canım,o sayının üzerine ikinci sıfırı aldık.hayırlısı diyip bekliyoruz. inşallah daha fazla ve daha sağlıklılarını görürsünüz.

Son düzenleme:
neredeyse 0! eşimimn fsh ve lh değeri normaldi bu testesteron tedavisi öncesi. doktorumuz, kaan hoca, ovitrelle iğne başlattı eşime testo salınımını tetiklemek için, yarım doz da klomen verdi. 1 ay sonunda test yaptırdık. testosteron gaet iyi çıktı, acayip yükselmiş ama fsh ve lh normalken 0'a düşmüş. klomeni tam 1 tablet şeklinde kullanın dedi şimdi de bu 1 ay öyle kullanıp yenden test yaptıracağız. en son sperm testimizde ml'de 9 milyon, toplamda 50 milyon civarı spermimiz vardı, fsh ve lh normal civarı iken. şimdi sperm testi yaptırmaya öyle korkuyorum ki... fsh yerlerde, spermler de öyledir eminim...
hakkımızda hayırlısı canım ne diyim... evliliğiimizn 2 yılı bitti ya, herkes de sözleşmiş gibi bebek soruyor :14::14::14: daha var, karar veremiyorum, istediğimden emin değilim diye geveleyip duruyorum :14::14: bunalrı yaşayacağım hiç aklıma gelmezdi

Cnm icin rahat etsin fsh da yükselir merak etme doktorunuzda iyi... Ayrıca bisuru sperminin var en kötüsü tup bebek yaparsınız yeterli sperm olsun yumurta olsun...İnan ben semen testinde 0 görmeyi önemsemiyorum yeterli testiste çıksın 3-5 tane...
Allahım büyük ins hiç bsy yapmadan hamış kalırsın guzel haberlerle gelirsin kuzum:)))

canım,o sayının üzerine ikinci sıfırı aldık.hayırlısı diyip bekliyoruz. inşallah daha azla ve daha sağlıklılarını görürsünüz.

Hepimiz görelim cnm sonuçta derler ya bir çiçekle yaz olmazmış .. Dua ediyorum Rabbim bu zor imtihandan bizi ödüllendirsin bebis ile...ama öncelikli Rabbim ailemize sevdiklerimize bize saglık sıhhat versin

senden de Allahim razi olsun canimm. dualarimdasin.:26:

Hepimiz görelim cnm sonuçta derler ya bir çiçekle yaz olmazmış .. Dua ediyorum Rabbim bu zor imtihandan bizi ödüllendirsin bebis ile...ama öncelikli Rabbim ailemize sevdiklerimize bize saglık sıhhat versin

kızlar inan şükredip dua ediyorum halime. hem ağlıyorum bugün hemde daha beteri var Allah bilir bilir yapar en güzelini diyorum ama dilimin söyledikleri yüreğimdeki ateşi bastıramadı bugün. sağolun kızlar bugün yorucu bir gün oldu ben çıkıyorum. Allah razı olsun ikinizdende öpüyorum sizi.:21:

Kızlar elazigdaki tup bebek doktoru adetin 2 gnü gel iğnelere başlayalım dedi ama forumları okurken adetin 20. Gunu 24. Gunu gibi iğnelere başlayıp 1 hafta kullanıp adet olan var o nedemek oluyor anlamadım şimdi ..şimdi ben iğnelere nezaman başlıcam bide saat maçta vurunuyorsunuz kac günlük iğne var

Kızlar elazigdaki tup bebek doktoru adetin 2 gnü gel iğnelere başlayalım dedi ama forumları okurken adetin 20. Gunu 24. Gunu gibi iğnelere başlayıp 1 hafta kullanıp adet olan var o nedemek oluyor anlamadım şimdi ..şimdi ben iğnelere nezaman başlıcam bide saat maçta vurunuyorsunuz kac günlük iğne var

canim bildigim kadariylaa yani bana uygulanan tedaviye göre konusuyorum,adetin ikinci günü basliyorsun ve yaklasik 10 gün kullaniyorsun. buna kisa protolol deniyor. ignelerin sonunda catlatma ignesi vurunuyorsun ve ertesi gün yumurtalar toplaniyor.
doktorunla tedavi sürecin hakkinda konus. aklinda soru isaretleri birakma ve icini ferah tut tatlim.

cnm sen eşinin tesesiyle birlikte yumurta toplatmak istiyorsun galiba bende tüp yaptırdım ama bize kimse isterseniz böyle yapalım demediler
önce eşim tese oldu donduruldu biz daha sonra tüp bebek kararı aldık
zaten bir embriyom oluştu :( tutmadı oda
ben fazla kafanı karıştırmak istemem ama siz bide elazığdasınız hani bazı şeyler para içinde yapılıyor olabilir senin kafanı karıştırmak istemem cnm
ben eşimde sperm çıkmasına rağmen tüp bebekte çok zorlandım kolay bir süreç değil :(
yanii eşin seninle fazla ilgilenmezken bu kararı alman seni çok yıpratır cnm
yumurta toplama kişiden kişiye değişiyor benim kanamam oldu ama fazla ağrım olmadı ben çok hassas bir insan olduğum için belki zorlandım
sen kendine zarar verme aşamasını biraz ertelesen piskolojinde alt üst oluyor...

Back
X