Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba günaydın arkadaşlar nasılsınız
eşim bugün kan tahlillerini yaptıracak
sperm testinin sonucu içinde bugün 1 de laboratuvara gidecektik
dün aramışlar eşimi
perşembe saat 1 de burda olun demişler
yani sonuçlar yarın çıkacakmış
hayırlısı olsun bakalım
hepinize mutlu güzel bir gün diliyorum a.e.o.

bu sabah eşim erkenden beni uyandırdı.kalk samsuna gidiyoruz test yaptıracağız dedi.sen uyurken aradım randevu aldım diyince sevinçten 5 dakilada yola çıkmış buldum kendimi.medicanaya gittik testi verdi ve sonuç kacaman bir sıfır çıktı çok üzgünüm.o yolu nasıl geri geldiğimizi hala hatırlamıyorum.tek söylediğim kızlar spermleri dondurun demişti ne olacak şimdi oldu.ne yapacağımı nerden başlayacağımı hiç bişey bilmiyorum.

cnm geçmiş olsun öncelikle.rabbim sabır versin.dayanma gücü nasip etsin.mercancım ben inanıyorum biraz azimle hepimiz anne olucaz.sakin ol ve topiği takiple.çünkü burdaki tedavi aşamaları kullanılan bitkisel kürler hepimize yol gösteriyor.ben böyle düşünüyorum.siz öncelikle tüp bebek uzmanı bi ürologa randevu alın.sonrasında doktorunuz size yardımcı olacaktır.rabbim yardımcınız olsun canım.

Cnm ben 28 esim 30 yasında
Hadi ins birsuru sperm çıkar semende ...
Bu arada tv de reklamlarda ne cok bebek reklamı varmış sinirlerim bozuluyor baktikca

minikgelinim aynen.hiçbukadar dikkat etmemiştim reklamlara.hele şu günlerde turkcelin bi reklamı var.dünya tatlısı bi oğlan babasna geliyor "baba top oynayalımmı"diyor babasına telefonunu inceliyor pür dikkat.sonra öbür taraftanda çıkıyor bitane dünya tatlısı bi velet celocan:) telefonu bırak falan diyor.o iki dünya tatlısını al ısıra ısıra ye diyor içimdeki ses...:/:/

kızlar iyi akşamlar herkese:16:
Ne var ne yok ben ara sıra girip çıkıyorum pek takip edemiyorum

sende bursalıydın dimi leylakcım.bikaç arkadaş daha var bursadan bi görüşme ayarlayabiliriz.özelden msj atasan face adresni veya msn sanada haber veririm cnm..

eşi mikrotese olan arkadaşlar eşiniz mikro tese yi genel mi yoksa lokal anesteziyle mi yapıldı, Kaan hoca benim eşimin kini lokal yaptıda

eşi mikrotese olan arkadaşlar eşiniz mikro tese yi genel mi yoksa lokal anesteziyle mi yapıldı, Kaan hoca benim eşimin kini lokal yaptıda

Günaydın canım
benim eşimde bundan 5-6 sene öncesi olmuştu
bi kere tese ve mikro tese ikisinde de lokal olmuştu

RABBİM sizin spermlerinizi dondurmayan doktorların ............................... diyorum bu kadar sıkıntıya garg ettiler sizi ALLAH yar ve yardımcımız olsun

Evt cnm dondurmamışlar gerek görmemişler
Aminnn
RAbbim hepmizin yardımcısı olsun cnm

günaydın canlarım ben geldim ama kimsecikler yokmuş:16::16::16::16::16::16::16:bende bugün temizlik yapıcam cuma günü Kuran okutucam misafirlerim için hazırlık yapmam lazımda.:56::56::56::56::56:

NASILSINIZ KIZLAAR BENDE IYIM COK SUKUR HERGUN YAZAMASAMDA OKUYORUM SIZI KIZLAAR BENIM GUNLER YAKLASTI YAVASTAN YAVASTAN HEYCANLANIYORDUM NE GUZEL AMA DUN AKSAM OLANLAR OLDU , UZERIME CAY DOKULDU YANDIM ALLAHTAN COK BUYUK YANIK DEGIL AMA GECE 2 YE KADAR DOLANDIM DURDUM EVIN ICINDE HEMDE SAG TARAFIM KASIGIMIN KENARI YANDII NE HIKMETSE SU TEDAVIYE YAKIN BASIMA GELMEYEN KALMIYO GECEN AYIN SONUNDA KAZA GECIRMISTIM BU AYDA YANDIM ZATEN YANAR YANMAZ AKLIMA ILK GELEN SEY TEDAVIM OLDU AMA RABBIM BETERINDEN KORUDU COK SUKUR NEYSE ISTE BENDE SIZE HEP KOTU HABER VERIYORUM AMA INSALLAH GUZEL HABERLERDE VERICEM INSALLAH HERKESLERI ALLAHA EMANET EDIYORUUM HEPINIZIN GUZEL HABERLERINI 4 GOZLE BEKLIYORUM ;) INSAAALLLLAAAHHH EN KISA ZAMANDA HEPIMIIZ:49::49::49::49::49::49: OLURUUUZ VEEE:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: KUCAGIMIZA ALIP OPUP KOKLARIIIZ

NASILSINIZ KIZLAAR BENDE IYIM COK SUKUR HERGUN YAZAMASAMDA OKUYORUM SIZI KIZLAAR BENIM GUNLER YAKLASTI YAVASTAN YAVASTAN HEYCANLANIYORDUM NE GUZEL AMA DUN AKSAM OLANLAR OLDU , UZERIME CAY DOKULDU YANDIM ALLAHTAN COK BUYUK YANIK DEGIL AMA GECE 2 YE KADAR DOLANDIM DURDUM EVIN ICINDE HEMDE SAG TARAFIM KASIGIMIN KENARI YANDII NE HIKMETSE SU TEDAVIYE YAKIN BASIMA GELMEYEN KALMIYO GECEN AYIN SONUNDA KAZA GECIRMISTIM BU AYDA YANDIM ZATEN YANAR YANMAZ AKLIMA ILK GELEN SEY TEDAVIM OLDU AMA RABBIM BETERINDEN KORUDU COK SUKUR NEYSE ISTE BENDE SIZE HEP KOTU HABER VERIYORUM AMA INSALLAH GUZEL HABERLERDE VERICEM INSALLAH HERKESLERI ALLAHA EMANET EDIYORUUM HEPINIZIN GUZEL HABERLERINI 4 GOZLE BEKLIYORUM ;) INSAAALLLLAAAHHH EN KISA ZAMANDA HEPIMIIZ:49::49::49::49::49::49: OLURUUUZ VEEE:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: KUCAGIMIZA ALIP OPUP KOKLARIIIZ

çok geçmiş olsun. zordur yanık. tedaviye ne zaman başlayacaksın şimdi.bizim mayıs ayında eşime mkrotese yapılacak, inşallah bende haziranda tedaviye başlayabilirim.

çok geçmiş olsun. Zordur yanık. Tedaviye ne zaman başlayacaksın şimdi.bizim mayıs ayında eşime mkrotese yapılacak, inşallah bende haziranda tedaviye başlayabilirim.

canım cook saol allah razı olsun ben adetımı beklıyorum bu ayın sonunda adet olursam adetrımın ıkıncı gunu gıdıcem ınsallah esım mıkrotese <oldu cok sukur bulundu spermler darısı herkesın basına .... Sımdı ben cıkıyorum bugun dersım var ben camıde hocalık yapıyorum aksama cevap verebılır soruların olursa allaha emanet ol

Selam cnm
iyiyiz çok şükürr
Çoookk geçmiş olsun yaa allah korumuşş
bilirim yanık çok kötü benimde bacağım yanmıştı off off
evt cnm inş güzel haberler vericeksin bizleree
ve bizlerde ardından geliriz inş.

canım cook saol allah razı olsun ben adetımı beklıyorum bu ayın sonunda adet olursam adetrımın ıkıncı gunu gıdıcem ınsallah esım mıkrotese <oldu cok sukur bulundu spermler darısı herkesın basına .... Sımdı ben cıkıyorum bugun dersım var ben camıde hocalık yapıyorum aksama cevap verebılır soruların olursa allaha emanet ol

amin inşallah, darısı başıma inşallah bizdede sperm bulunurda peşinden gelirim. herkezin önce sağlıklı spermleri sonra sağlıklı hayırlı bebekleri olur inşallah.

Canım kusura bakma ben 1 haftadır nete girmemiştim yazdıklarınıda geç okuyorum böylelikle. sanırım yanılmışım ben medicana, umut falan diyince sandım ki ümraniyede oturuyorsun. Beylikdüzünede geliyoruz sıksık kuzenim orda oturuyor. :([/

Cnm bende beylikdüzünde oturuyorum başka hangi arkadslar var beylikdüzünde?

Cnm geçmiş olsun yaaa
nedir senin bu başına gelenler
biraz daha dikkat et cnm
çok geçmiş olsun
allahtan çok derin yanık olmamış anladığım kadarıyla
inşlh işleriniz yolunda gider hayırlısı ile kavuşurşun bebeğine cnm a.e.o
bizler içinde dua et

Merhaba günaydın arkadaşlar nasılsınız
eşim bugün kan tahlillerini yaptıracak
sperm testinin sonucu içinde bugün 1 de laboratuvara gidecektik
dün aramışlar eşimi
perşembe saat 1 de burda olun demişler
yani sonuçlar yarın çıkacakmış
hayırlısı olsun bakalım
hepinize mutlu güzel bir gün diliyorum a.e.o.

merhabalar canim, hakkinizda hayirlisi olsun.sende Allaha emanet ol canimmm.

Günaydın herkese:71::71:
hepimiz için güzel bi gün olur inş

insallah canim. güzellikler bulsun bugunlerde ve yarinlarda hepimizi insallah.

günaydın canlarım ben geldim ama kimsecikler yokmuş:16::16::16::16::16::16::16:bende bugün temizlik yapıcam cuma günü Kuran okutucam misafirlerim için hazırlık yapmam lazımda.:56::56::56::56::56:

merhaba canimm. kolay gelsin cok yorma kendini.cuma bizide unutma dualarda:34:

gecmis olsun enfalcigim. rabbim beterinden korusun.kendine nazar ayeti filan oku.

kızlar....benimde yarın inş. sohbet gurubum gelicek hatim duamız var.hepimiz için dua edicem...bugün hazırlık yapıcam.buarada reklamlardaki bebekler benide cezbediyor:1: alıp yüreğime yüreğime basasım geliyor.inş kendi bebişlerimizi kucaklamamız yakındır.ENFAL GEÇMİŞ OLSUN.dikkat et canım.

Back
X