... bizde iki sefer düşük yaptım gecen ay da kimyasal gebelik yasadım doktorlar düşük lerde iki adet düşük olmadan kanda pıhtılaşmaya bakmıyorlar yan göz göre göre bizim düşük yapmamızıı seyrediyolar .. kızlar eger hamile kalmadan önce gidin genetik tanı laboratuvarında devlet hastanelerinde var bu kısım veya fakultelerde.. ücretsiz yaptırın ben yaptırdım sonucları alacagım 2 hata sonra bakalım ne cıkacak... ayrıca eşlerimizede y delasyon testi kandan bakılan buda yapılıormus gerekirse onuda yaptıracagız biz simdi tüp bebbek düşünüyoruz tüp bebek öncesi pıhtılaşma sorunumuz varmı diye diye baktıralım istedik birde bu sorun karsımıza çıkmasın inş.. birde benim 2. gebelikte kal atışları oluşmamıştı keseyi genetik labaratuvarda kromozom yönünden baktılar herhangi bir problem yokmuş. ve bir şeyi ögrendik ozaman düşen bebegimizin 46XXyazıyor yani KIZ ımız olacakmıştı

(((( ama mevla nasip etmedi napalım herkesin imtihanı farklı Rabbim herkese hayırlı sağlıklı sıhhatli bebişler nasip etsin inş...
..............daha önce bu yazıyı yazmıştım başka bir konuda...
Kızlar bugun doktora gittim ...
Adetim 7-8 gün geçimiş durumda..
kandan beta hcg ye baktılar..... ve 3680 gibi bir rakam çıktı... Allahım sevineyimmmii üzeleyimmii ...

bilmiyorum korkuyorum yine kimyasal gebelik ve ilerleyen aylarda düşük olur diye.. ne olur banada dua edin inş..

inan bu deger 3 gün sonra düşermi yine kimyasal bir gebelikmi olur yoksa..
bilmiyorum..... inanın dua edin inş.....
eşimin hareketli sperm sayısı düşük ve şekil yönünden bozukluğu var kruger % 7-8 çıkıyordu testlerde ...Rabbimi inş.. sağlıklı sıhaahtli bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder...
Selam ve dua ile.. geceniz hayra kavssun inş.....