merhaba arkadaşlar.nasılsınız görüşmeyeli.bende haber vereyim sizlere diye girdim.dün geldim bursaya muayene oldum ve sabaha karşı çatlatma igneleri vurdum.ameliyat yarın heyecan dorukta.12 de girecek eşim eger sperm bulunursa benden de 4 te yumurta toplanacak.korku heyecan umut hepsini bianda yaşıyorum.dualarınızı bekliyorum.yarın tam cuma saatinde eşim ameliyatta olacak allahım yüzümüzü güldürür inşallah allaha emanet olun kader arkadaşlarım benim.
Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın canım.İnşallah herşey yolunda gider ve bu kadar yaklaşmışken kavuşursun kuzucuğuna.bizlerede umut olursun.dualarımız seninle
Kızlar gittik geldik eşimle
lökosit üzerinde tahlil yapılmış o iltihapların nasıl iyileşeceği yok olacağı ile ilgili çalışma yapılmış ve 2 tane ilaç verdi
antibiyotikmiş onları kullanıp hamama saunaya gidip saunadan çıkıp soğuk duş alıp bunu 2 sefer tekrarlayarak testislerin yumuşayıp ve toparlanmasıyla eve gelip masturbasyon yaparak iltihapların atılması sağlanacakmış
aslında antibiyotiğin ve sıcağın spermleri olumsuz etkilediğini söyledim
iltihapta olumsuz etkiliyor dedi
spermleri sitrese sokuyor oluşumunu engeller dedi
testleri buraya ekleyecektim eşimde gitmiş
akşama kaan beyede bu yapılan tahlilleri göndericem eğer iltihap için onları kullansın derse öyle kullandırıcam eşime
ondan sonra 3 gün perhizle eşim yeniden sperm testi yaptıracak
iyi mi kötümü anlayamadım....
canım,ilgili bir yer olmasa bu kadar üzerinde durmaz incelemezlerdi.vardır bir bildikleri.kaan hocaya sorunca içine sinmezse kullanmazsınız ilaçları.herşey çok daha güzel olacak canım benim.az kaldı güzel sonuca.