Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
cnm hadi gözün aydın
hayırlı olsun tedaviniz
inşlh bebeğine kavuşacaksın....
Darısı bizlerin başına olur inşl amin....

AMIN CANIM COK SAOL INSALLAH PESIMIDEN HEMEN GELIRSINIZ YARIN DOKTORA GIDERKEN AYAGIMI SURTEYIM BARIII :52: RABBIM HEPINIZIN GUZEL HABERLERINI ALMAYI NASIB ETSIN INSALLAAAAH HEPIMIZ BU YIL :49::49::49::49::49: OLUR VE :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: KAVUSURUUUZ

selam canım benim bak eninde sonunda olacaktı boşuna stres yaptın okadar...
Hadi bakalım hayırlı olsun tedaviniz canım arkadaşım...
Inş allahın izniyle bu tedavinin sonucunda kavuşacaksın bebişine :49:
Dualarım seninle canım allah yardımcınız olsun :16::16::16:

sorma canımm hemde ne sıtres yaptıım sımdı evın ıcınde 4 donuyorum heycandan :46::46::46::46::46: Allah razı olsun canım arkadasım bırtanem benım darısı senın ve herkesın basına ınsallaah . Hasret ve ozlemle beklıyorum bebısımı rabbım emeklerımızı zayı olmaktan korusun ınsallah rabbım dualarına ıcabet etsın ne dua edıyosan mıslıyle sana donsun ınsallah

Selam kızlar cok sukur adet oldum randevu aldım yarın ıcın bana dua edın ınsallah bı aksılık olmaz . Tefrıcıyelerımıde okudum baharcıgım az once bıttı rabbım ınsallah en kısa zamanda gunslıgerı bebegıne kavustursun en kısa zamanda hayırlısıyla ınsallahhh

arkadaşım tedaviye başlıyormuşsun hadi hayırlısı olsun bakalım bu yaz hamiş olursun :49: sonra da güzel günlerin keyfini çıkarırsın inşallah
ama sakın stres yapma tedavi süresince hep pozitif ol iyi düşünmenin gerçekten etkisi çok ben 2 denememde çok strestliydim ve sürekli olumsuz baktım ve öyle de oldu ama sen pozitif düşün tamammı canım:34:

canım çıkarılan bu rapor nekadar geçerli oluyor ??
bizde temmuz adetimle tedaviye başlıycaz...
raporu nezaman çıkarttırmalıyım ??
biz haziran adetimle çıkarttırsak mı diyorduk...

2 sene geçerli oluyo canım hemen çıkarsa bizim gibi 2 haftada haziran ayında çıkarırsınız
biz gazi tıpta çıkardık.

Selam kızlar cok sukur adet oldum randevu aldım yarın ıcın bana dua edın ınsallah bı aksılık olmaz . Tefrıcıyelerımıde okudum baharcıgım az once bıttı rabbım ınsallah en kısa zamanda gunslıgerı bebegıne kavustursun en kısa zamanda hayırlısıyla ınsallahhh

tedavin hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlanır

Arkadaşlar anemondan haber aldınız mı benmi görmedim transfer sonucu ne zaman belli oluyor

arkadaşım tedaviye başlıyormuşsun hadi hayırlısı olsun bakalım bu yaz hamiş olursun :49: Sonra da güzel günlerin keyfini çıkarırsın inşallah
ama sakın stres yapma tedavi süresince hep pozitif ol iyi düşünmenin gerçekten etkisi çok ben 2 denememde çok strestliydim ve sürekli olumsuz baktım ve öyle de oldu ama sen pozitif düşün tamammı canım:34:

evet canım ınsallah bende bu yaz hamıs olmanın hayalını kuruyorum . Sıtresmı ıste onu nasıl yenıcem bılemıyorum rabbım benım ve hepımızın yardımcısı olsun . Allah bılıyo yaa olumsuz hıc dusunmuyorum ama yınede sıtres sıkıntı yapıyorum malum bu yol cok zorlu bır yol ne sıkıntıları atlattık ınsallah buda gecer yahu derız cogu gıttı azı kaldı cok sukur darısın hepınızın basına :49::49::49::49::49::49:

Back
X