Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Cnm dün bende dediğin gibi diyip yattım konu ile ilgili bsy görmedim ama saçma sapan şeyler gördüm isyerimdeki pis tuvaleti temizliyordum falan yani kötü bı ruyaydi..
Cok hassas oldum herseyi kafaya takiyorum sanırım..elimizden tek gelen dua etmek:(ins anne baba oluruz insss

Hayirlara vesile olsun canim. Gönlünü ferah tut ben olumsuzlukla gitmistim esimin amelyatinda hatta esime dedim istersen vazgec bulunmayacak biliyorum diye ama vazgecmedi. 6.hissime cok güveniyorum ve hic yanilmiyorum her ne olursa olsun ama keske bu konuda beni yaniltsaydi:( Off Allahim hepimize yardim etsin insallah sen bari sevinirsin canim dualarim sizlerle.

merhaba, mesajını aldım. ben sitede yeni olduğum için henüz özel mesaj yazamıyorum. cevap verdiğin için teşekkür ederim.

selam kızlar..bu akşam gidiyoruz inş. istanbula. otobüsle.ama regl olmadım henüz .bugün olması gerekiyordu.hayırlısı diyorum.elim ayağım tutmuyor sanki.biyandan hazırlık yapıyorum.ne olur dualarınızda unutmayın.RABBİM yardım etsin bebeğimi (bebeklerimi )alıp geleyim çok özledim onlarıı. tedaviye başlıyacak arkadaşlar ALLAH yardımcınız olsun.İSTİYORUM BEBEĞİMİ neyaptın canım sende başladınmı.hoşcakalın.:54::49:

canım benim yolunuz açık olsun :16:
inş umutla gittiğiniz bu yoldan bebişinle dönersiniz :49:
memorial çok iyi bi merkez...
inş herşeyden memnun kalır bebişinizle ayılırsınız oradan :emir_bebek::emir_bebek:
bizi haberdar et durumunuzdan merak ederim çok...
allah yardımcınız olsun canım dualarım seninle :16::16::16:

ANEMON------------------------------------------------164
ARUNA--------------------------------------------------164=OKUDU
BAHAR--------------------------------------------------163
BANGİ--------------------------------------------------164=OKUDU
BURSA--------------------------------------------------164
ÇİÇEK---------------------------------------------------164=OKUDU
CEMREM------------------------------------------------164
DENİZBULUT-------------------------------------------165=OKUDU
ENFALL-------------------------------------------------164=OKUDU
ESESLİM-----------------------------------------------164
ESMA---------------------------------------------------165
ESMA16------------------------------------------------165
FLZASK------------------------------------------------165
GUNSLİNGER------------------------------------------165
HASRET------------------------------------------------165
HEP-----------------------------------------------------165
HMTNZL------------------------------------------------165
MAVİMENEKŞE-----------------------------------------165
MERCAN------------------------------------------------165
OKNK---------------------------------------------------165=OKUDU
SELMACAN---------------------------------------------165
SEVAL--------------------------------------------------165=OKUDU
VCK----------------------------------------------------165
YEŞİL--------------------------------------------------165=OKUDU
ZAMAN-------------------------------------------------165
ZAMBAK-----------------------------------------------165
ZCU----------------------------------------------------164

NİYET SAHİBİ:
önce güzelce bir namaz abdesti almalı ve iki rekat Allah rızası için namaz kılmalı.
Namazı bitirip selam verdikten sonra 100 defa '' Estağfirullâhel' azîme ve etûbü ileyh'' diyerek tövbe ve istiğfar etmelidir.
( Kıldığı iki rekatlı namaz dahi bir çeşit hacet namazı oluyor ki, bir kulun Allah'a en yakın olduğu an namaz ânıdır.)
Muradı ne ise niyet eder, onları düşünür ve Cenab-ı Hakk’a arz eder.
Bütün bunlar namaz seccadesinde otururken yapılan işlerdir.
Daha sonra ‘‘Eûzü Besmele’’ çekerek şu âyeti okur.
Bismillahirrahmanirrahîm:
‘‘İnnallâhe ve melâiketehû yusallûne alen’Nebiyyi yâ eyyühellezîne âmenû sallû aleyhi ve sellimû teslîmâ’’ der.
Ayet-i Kerime bitince hemen ‘‘Salât-i Tefriciye’’ye başlar.
Dileyen sadaka da verebilir…
Her ne zaman vakit bulunursa okunur.
Otururken, yatarken, her şekilde okunabilir.
Önemli olan sayıya tamamlamaktır.

DİĞER OKUYACAKLAR:
Önce, tam bir iman ve ihlasla, 21 defa: "Estagfirullah el Aziyme ve etubu ileyh" diye istigfar edilir.
Sonra, ne için okunuyorsa kalben ona niyet edilir.
Sonra: "Euzu billahiminesseytanirracim, Bismillahi'r-Rahmani'r-Rahim" denir.
Sonra, salavat-i şerife okunmaya başlanır.
Okuma sırasında yüzünüz Kıble'ye donuk olursa, daha etkili olur. Ayrıca, okuyuş sırasında, zihniyetinizin başka bir şeyle meşgul olmaması için gözlerinizi kapatın.
Yoruldugunuz zaman dinlenin, sonra devam edin.
Okunacak adedin tam olmasına dikkat etmek gerekir. Çünkü, adetler tıpkı bir kilidin anahtarı gibi önemlidir.

Merhaba kizlar dun gelemedim
Forumda tanıştığım bı arkadasım benim icin. İstiareye yattı ve kırmızı gormuş :( kırmızıda iyi deil ..
Cok etkilendim simdi doğru çıkarım bu İstiare ben bu yasıma kdr ilk kez İstiareye yatmasını istedim ondada kötü cikti
Hamile bı arkadasım var Perşembe gecesi benim icin İstiareye yatacak kötü çıkarsa iyicene üzülürüm
Zaten ruyamda hic iyi görmüyorum :(
Sizde çıktımı İstiare ye yatinca hic

canım ya üzülme hayırlısı hemde istihare senin yatmam gerekli sen yat bide

selam kızlar..bu akşam gidiyoruz inş. istanbula. otobüsle.ama regl olmadım henüz .bugün olması gerekiyordu.hayırlısı diyorum.elim ayağım tutmuyor sanki.biyandan hazırlık yapıyorum.ne olur dualarınızda unutmayın.RABBİM yardım etsin bebeğimi (bebeklerimi )alıp geleyim çok özledim onlarıı. tedaviye başlıyacak arkadaşlar ALLAH yardımcınız olsun.İSTİYORUM BEBEĞİMİ neyaptın canım sende başladınmı.hoşcakalın.:54::49:

Canim hakkinizda hayirlisi ne ise o olsun. Allahim güle güle gidip gelmek nasip etsin insallah. Gönlünüzde ki ne ise onu nasip etsin. Aminnn.:nazar:

Canım benim yolunuz açık olsun hayırlı yolculuklarr
inş güzel haberlerle dönersinn :emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:
Allah yardımcınız olsunnn :26:

rabbim yardımcın olsun canım allaha emanet ol

rabbim sizinde bizimde yüzümüzü bebişlerimizle güldürür inş :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

anladım canım çok saol :54:
ben bi yerde 1 ay geçerli gibi bişeyler okuduğumu hatırlıyordum...
merkezede danışır ona göre çıkarttırırız artık...

sen de sağol canımcım.

kızlar merhaba nasılsınız
bugün çok kötü bir gün geçirdim
kargo ile dosya gönderilerim vardı kargoyu aradım saat 1 e doğru kargocu geldi
kapıyı açtım normalde içeri almam ama dosyalar hazır olmadığı için ben hazırlarken odama girdi ben hazırlarken tekrar kapı çaldı adam odamdayken ben kapıyı açmaya gittiğimde
masamın önündeki sandelyenin üzerindeki çantamın içinden adam 500 tl paramı almış sabahta patrondan avans almıştım cüzdana koymadan direk çantama koydum fermuarını çekmiştim
kargocuyu gönderdikten sonra şüphelendim hemen çantama baktım param yoktu
hemen adamı aradım parmın çalındığını ve ondan şüphelendiğimi söyledim çabuk gelmesini yoksa polisi arayacağımı söyledim
tamam dedi geliyorum dedi
o arada patronumu aradım söyledim ben gelyorum polisi ara dedi
neyse kargocu geldi dedim insan halidir olabilir lütfen parayı geri verin yoksa polisi arıyorum dedi
adam cebinden çıkardı 500 tl yi verdi maaşımı almıştım ben almadım ama vereyim dedi
bende almadıysan neden veriyosun dedim ben senin çoluğunun çocuğunun rızkını neden alayım dedim derken o anda site yöneticisi kapıcı geldi
ben polisi arıyorum parmak izinden o bilir dedim
adam tamam abla aramızda kalsın çocuklarım var torunum var vereyim dedi parayı verdi ben yinede polisi aradım
polisi arayınca adamda parayı geri aldı ben almadım dedi
polisler geldi patron geldi hepimiz karakola gittik patron şikayetçiyiz dedi
oğlu geldi felan konuştular patronumla ben vereyim ilk defa böyle bir yere geliyoruz felan dedi ama içim çok acıdı
sonra şikayetimden vaz geçtim ama rapor tutulduğu için adamı karakolda bu gece bekletiyolar yarın adliyeye çıkacak sonra çok pişman oldum içim içimi yiyor
çok üzgünüm kızlar adama birde yüreğim acıdı şikayetten vazgeçtim hala ben almadım dedi orda
oğlu paramı verecekmiş bakalım yarın vereceklermi
ilk defa böyle birşey yaşadım ilk defa karakol gördüm ifade verdim çok korktum
adam ofise geldiğinde sonuçta hırsızlıkla suçlanıyor bana birşey yapar diyede çok korktum
hala elim ayağım titriyor
öğleden akşam 5 e kadar karakoldaydık inşlh adama ceza vermezler oda pişman olmuştur
oğlu nasıl bakacak benim yüzüme dedi
içim param parça keşke aramasaydım polisi şimdi bana kötü söz söyleyip beddua felan ediyomudur acaba
birşeyleri düzeltirken birinin ahını almak istemem oooofff allahım çok kötüyüm kızlar inşlh yarın onu çıkartırlar:(((((

Son düzenleme:

nazlıcım git bebeklerini kap gel dualarım seninle inşallah eşinde sperm bulunur rabbim emeklerinizin karşılıgını versin hayırlı yolculuklar canım arasıra gir haber et gelişmelerden ..beni sormuşsun adetmi bekliyorum bakalım herşey hazır benimki kısa protokol olucak adetin üçüncü günü ignelere başlıcam on gün sonrası yumurta toplama nasip olursa bu ay çok yaptıran var inşallah sevinenlerden oluruz ne diyeyim allah yardımcımız olsun..:44::46::46::49::49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canım çok geçmiş olsun.bazen boş anımıza geliyor.daha doğrusu dalgınlığımızdan faydalanıyorlar.sen kendini kötü hissetme canım.neden suçluyorsun kendini.doğru olanı yapmışsın.bende olsam aynısını yapardım.dua et sana zarar vermemiş.hiç pişman olma.hepimizin ihtiyacı var.gidip başkalarının canınımı yakıyoruz.önce kabul etmiş sonra inkar.maaşımı aldım vereyim demişya patronundan öğrenir polisler doğrumu söylüyor diye.

kargo ile dosya gönderilerim vardı kargoyu aradım saat 12 ye doğru kargocu geldi
kapıyı açtım normalde içeri almam ama dosyalar hazır olmadığı için ben hazırlarken odama girdi ben hazırlarken tekrar kapı çaldı adam odamdayken ben kapıyı açmaya gittiğimde
masamın önündeki sandelyenin üzerindeki çantamın içinden adam 500 tl paramı almış sabahta patrondan avans almıştım cüzdana koymadan direk çantama koydum fermuarını çekmiştim
hemen adamı aradım parmın çalındığını ve ondan şüphelendiğimi söyledim çabuk gelmesini yoksa polisi arayacağımı söyledim
neyse kargocu geldi dedim insan halidir olabilir lütfen parayı geri verin yoksa polisi arıyorum dedi
adam cebinden çıkardı 500 tl yi verdi maaşımı almıştım ben almadım ama vereyim dedi
bende almadıysan neden veriyosun dedim ben senin çoluğunun çocuğunun rızkını neden alayım dedim derken o anda site yöneticisi kapıcı geldi
adam tamam abla aramızda kalsın çocuklarım var torunum var vereyim dedi parayı verdi ben yinede polisi aradım
oğlu geldi felan konuştular patronumla ben vereyim ilk defa böyle bir yere geliyoruz felan dedi ama içim çok acıdı
sonra şikayetimden vaz geçtim ama rapor tutulduğu için adamı karakolda bu gece bekletiyolar yarın adliyeye çıkacak sonra çok pişman oldum içim içimi yiyor
çok üzgünüm kızlar adama birde yüreğim acıdı şikayetten vazgeçtim hala ben almadım dedi orda
adam ofise geldiğinde sonuçta hırsızlıkla suçlanıyor bana birşey yapar diyede çok korktum
öğleden akşam 5 e kadar karakoldaydık inşlh adama ceza vermezler oda pişman olmuştur
içim param parça keşke aramasaydım polisi şimdi bana kötü söz söyleyip beddua felan ediyomudur acaba
birşeyleri düzeltirken birinin ahını almak istemem oooofff allahım çok kötüyüm kızlar inşlh yarın onu çıkartırlar:(((((
kız geçmiş olsun iyi adam sana bişey yapmamış bellimi olur beni hırsız tutdun diye yada bu anladı diye sana kötü bişeyde yapalirdi verilmiş sadakan varmış eminmisin onun aldıgını düşürmüşte olabilirsin ne bileyim gözle görmedinmi emin olma he şuda var ne tesadüfki 500 tl si varmış cebinde çıkarıp vermeside tuaf ne bileyim verdiyse keşke polise vermeseydin belki uymuştur şeytana ama gerçi aldıysada çeksin cezasını sen bir ay evinde oturmuyon herkez içinmi çalışıyon oda var zor bişey valla ne desek bilmem yaa şaşırdım açıkcası iyi cesaret sen adamla çagırıp ne bileyim yatsın artık bu gece bişey olmaz inşallah sen haklısındırda kimsenin günahına girmemişsindir ..

Ya ustustemi yatması lazım bak onu bilmiom..
Dur bı arkadasım Perşembe yatcak bakalım ne cikcak merak ediyorum:)

canım sen yat istihareye daha iyi olur ben kaç sene önce yatmıştım yeşil görmüştüm tabi hale ortada bişey yok ama olsun motive olmak gerek ben yıldız nameyede baktırmıştım 4 kere dördüde aynı şeyi söyledi agız birligi etmiş gibi bakalım hayırlısı..:1:

kargo ile dosya gönderilerim vardı kargoyu aradım saat 1 e doğru kargocu geldi

canım çok geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış...
adam senin anladığını öğrendikten sonra allah korusun sana bi zararda verebilirdi...
sen doğru olanı yapmışsın neden pişmanlık duyuyorsun ki...
bizde ne mücadeleler veriyoruz...
o parayı kazanabilmek için nekadar emek veriyorsun...
tamam yaşı var oğlunun karşısında falan mahçup olacağı, karakolda kalacağı için üzülüyorsun...
ama sen doğru olanı yaptın herkes bi hata yaptıysa karşılığını çekmek zorunda...
sıkma canını sen şükret yine haline canım benim...
tekrar çok çok geçmiş olsun...

nazlıcım git bebeklerini kap gel dualarım seninle inşallah eşinde sperm bulunur rabbim emeklerinizin karşılıgını versin hayırlı yolculuklar canım arasıra gir haber et gelişmelerden ..beni sormuşsun adetmi bekliyorum bakalım herşey hazır benimki kısa protokol olucak adetin üçüncü günü ignelere başlıcam on gün sonrası yumurta toplama nasip olursa bu ay çok yaptıran var inşallah sevinenlerden oluruz ne diyeyim allah yardımcımız olsun..:44::46::46::49::49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

bidenemmmmmmmmmm çok özletiyorsun kendiniiiiiiiii :70:
nerelerdesin sen yaaa bizi merakta bırakıyorsun tatlım...
hadi bakalım seninde az kaldı allah emeklerinizin karşılığını mis kokulu bebişlerinizle verir inş :emir_bebek::emir_bebek:
ablaların bitanesiiiiiiiiii :29:
çooooooooooooooooookkkkkk seviliyorsun :16::16::16:
dualarımdasın herzaman...
rabbim o güzel gönlünden geçen her dileği kabul etsin inş...
çifte düğün yapacaksınız artık...
önce kardeşinin düğünü :123: sonra senin bebişlerin haberi :49:

ooooooooooohhhhhhhhhh yandan yandan :21::21::21::21::21::21::21::32::32::32::32::32::32::32::32:

mercannnnnnnn canım nasılsınnnnnnnnnnnnn :70:
neden yazmıyorsunnnnnnnnnnn ??

Back
X