- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AMİNNNNNNNNNNNNNNNN CNM benim
hepimizin bebişleri olsun bu acı gunler unutulsun ( ayyyy şiir gibi oldu ) aferin bana![]()
Ben geldimm
oooooo bizim kızlarda burdaymışş![]()
bitanem hoşgeldin
geç kaldın canım benim nerelerdesin sen![]()
Ben geldimm
oooooo bizim kızlarda burdaymışş![]()
hoşbulduk bitanemmm
evt geç kaldım koçişteydiii pc anca alabildimmmm:1
hmm anladım
neyse geldin yaa önemli olan bu tatlım![]()
slm kızlar..
nasılsınız???
İyiyim canım sen nasılsınnn![]()
kızlar merhaba nasılsınız
bugün çok kötü bir gün geçirdim
kargo ile dosya gönderilerim vardı kargoyu aradım saat 1 e doğru kargocu geldi
kapıyı açtım normalde içeri almam ama dosyalar hazır olmadığı için ben hazırlarken odama girdi ben hazırlarken tekrar kapı çaldı adam odamdayken ben kapıyı açmaya gittiğimde
masamın önündeki sandelyenin üzerindeki çantamın içinden adam 500 tl paramı almış sabahta patrondan avans almıştım cüzdana koymadan direk çantama koydum fermuarını çekmiştim
kargocuyu gönderdikten sonra şüphelendim hemen çantama baktım param yoktu
hemen adamı aradım parmın çalındığını ve ondan şüphelendiğimi söyledim çabuk gelmesini yoksa polisi arayacağımı söyledim
tamam dedi geliyorum dedi
o arada patronumu aradım söyledim ben gelyorum polisi ara dedi
neyse kargocu geldi dedim insan halidir olabilir lütfen parayı geri verin yoksa polisi arıyorum dedi
adam cebinden çıkardı 500 tl yi verdi maaşımı almıştım ben almadım ama vereyim dedi
bende almadıysan neden veriyosun dedim ben senin çoluğunun çocuğunun rızkını neden alayım dedim derken o anda site yöneticisi kapıcı geldi
ben polisi arıyorum parmak izinden o bilir dedim
adam tamam abla aramızda kalsın çocuklarım var torunum var vereyim dedi parayı verdi ben yinede polisi aradım
polisi arayınca adamda parayı geri aldı ben almadım dedi
polisler geldi patron geldi hepimiz karakola gittik patron şikayetçiyiz dedi
oğlu geldi felan konuştular patronumla ben vereyim ilk defa böyle bir yere geliyoruz felan dedi ama içim çok acıdı
sonra şikayetimden vaz geçtim ama rapor tutulduğu için adamı karakolda bu gece bekletiyolar yarın adliyeye çıkacak sonra çok pişman oldum içim içimi yiyor
çok üzgünüm kızlar adama birde yüreğim acıdı şikayetten vazgeçtim hala ben almadım dedi orda
oğlu paramı verecekmiş bakalım yarın vereceklermi
ilk defa böyle birşey yaşadım ilk defa karakol gördüm ifade verdim çok korktum
adam ofise geldiğinde sonuçta hırsızlıkla suçlanıyor bana birşey yapar diyede çok korktum
hala elim ayağım titriyor
öğleden akşam 5 e kadar karakoldaydık inşlh adama ceza vermezler oda pişman olmuştur
oğlu nasıl bakacak benim yüzüme dedi
içim param parça keşke aramasaydım polisi şimdi bana kötü söz söyleyip beddua felan ediyomudur acaba
birşeyleri düzeltirken birinin ahını almak istemem oooofff allahım çok kötüyüm kızlar inşlh yarın onu çıkartırlar((((
eşin arada kalmış gibi gözüksede sonuna kadar sen haklısın canım.2 çocukla ne işi var kadının hemde bir ay valla hayali bile zor.senin tedavi stresin olmasa neyse insan sıkar dişini sabreder.eşlerde düşünemiyor işte düz mantıkla bakıyorlar olaya.bende eşime yalvarmıştım resmen söyleme ailene diye.bildikleri halde can yakmaktan,akıllanmayan eşimi borca sokmaktan başka işe yaramıyorlar.kredi çekip tedavi olmaya çalışıcaz onlar kendilerini zorlamasın, bize olan borçlarını ödemesin aman üzülmesinler diye.durumları valla şu an benden iyi.arkalarını toplamaktan yoruldum artık.eşime ben kredi çekerek tedavi olmak istemiyorum konuş ailenle dedim.o zaman ara tatile erteleyelim diyor.bir ay önce 3 milyon olan sayı 0 çıktı benim yaşım kaç oldu biliyormusun diye çıkıştım 2 gündür terör esiyor bizde.haksızmıyım söyleyin kızlar.çok üzgünüm aslında çookk.
baharım bir dokundun bin ah işittin buyur birde böylesi var.bütün bunlar olurken kapımı çalıp ne haldesin diyen yok.
Iyiyim canim bende. Hep düsünüyorum iste gecen haftadan beri Allahtan kk kulübü varda biraz konulari okudukca kafam dagiliyo. Birde Türkiyeye gelmeden önce rejime basladim kendime is cikartmaya calisiyorum aklim hep bebiste olmasin diye yoksa kafayi yiycem. Hakkimizda hayirlisi olur insallah.
slm kızlar..
nasılsınız???
Dimi ama
özledimm valla böyle kalabalık olmayıı
sohbet etmeyiii
oooohh bi güzel içinide dökmüşsünnn yukarıdaa
tatlımm
Selam canım kaderdaşlarım nasılsınız?bahar canım ben duamı okudum rabbim inşallah arkadaşımın muradını versin tez vakitte![]()