Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam canlar nasılsınız
ben geçmişi okuyup geliyorum...
canlarım biliyosunuz bugün ilk görüşmemiz vardı dr. test istedi veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee tam
1 milyona yakın sperm bulduklarını söylediler.Allahımmmm! nasıl mutlu oldum anlatamam teseye gerek olmadığını söylediler tabi
Rabbim bu mutluluğu hepinize yaşatsın canlarım eşimle hep içimizden geçen ameliyat olmadan tüp bebek yaptıracağımız.Yalnız spermleri dondurmadılar gerek olmadığını söylediler
işte böyle canlarım bugün güzel bir gündü
doktor beni de muayene etti ve polip çıktı adetimin 2. günü yeniden muayene edecek eğer hala polip varsa histeroskopi yapılcak çünkü polipler gebeliğe engel teşkil ediyomuş gebelik olsa da düşebiliyomuş önümüzdeki hafta yeniden gidicem bakalım
başladık hayırlısıyla Rabbim yardımcımız olsun hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.
hoş geldin cnm ben iyi olmaya çalışıyorum saolasın sen nasılsın cnm
hadi oku gel bakalım nursenin müjdesini mucizesini sende gör cnm
darısı hiç göremeyenlerin başına inşlh amin...
COK COK HAKLISIN SONUNDA OLAN BANA OLUCAK HERKESIN KEYFI YERINDE HIC DUSUNMUYOLAR BU KIS NELER CEKTI VE CEKIYO KIMSENIN BENI ALTTAN ALDIGI YOK
... AMA BI HAMILE KALAYIM BURNUNDAN GETIRICEM INSALLAH NELER NELER ASERECEM GITSIN DOLANSIN BANANETEMIZLIGI YEMEGIDE CABASI INTIKAMIM ACI OLACAK HAHAHAAAA
KIZLAR ARAMIZDA KALSIN COK PIS PLANLARIM VAARRRR
![]()
günaydın arkadaşlarım.ben bu sabah çok erken uyandım.uyuyamadım.dün transfer işlemim yapıldı çok şükür.1. kalite bi tane emriyo transfer edildi.allahım inşallah hayırlı haberler almayı nasip eder bebişim bana bi pozitifi gösterir.akşam geldik 10 da yatmışım yoruldum biraz tabi agrımda oldu ama çok şiddetli degil.şuanda ne hissedecegimi bilmiyorum biraz heyecan biraz korku tedirginlik.kendime dikkat etmeye çalışıyorum ki bi zarar gelmesin ama diyorum ki snra çok mu abartıyorum acaba diyorum.dün biraz üzüldüm.diger embriyoların hiç birini donduramıcaklarını söylediler ona biraz canım sıkıldı ama 2 tüp daha sperm var buda bi teselli bizim için.arkadaşlarım dualarınıza ihtiyacım var yoksa bu 12 gün geçermi hiç bilmiyorum.
hoşbulduk bitanem şükür bende iyiyim...
nursenin güzel haberini aldım daha da keyiflendim
darısı sizin başınıza tatlım
bu arada ne oldu paranı alabildin mi tatlım ??
hayır bitanem paradan haber yok oğlu patrona ben getiricem demiş
bende birdaha soramadım açıkcası(
evt cnm bugün nursen bizi sevindirdi
inşlh bundan sonra artarak çoğalır spermleri
benimkise üzüm çekirdeği tozunu yoğurtla yiyor
dün ballı hurma polenide hazırlamıştım bana kızdı bağırdı çağırdı bende gidip yatmıştım
sabah konuştuğumuzda aşkım ben 2 kaşık yedim dedi kalanınıda sabah yedim dedi:))
sevindim...
aaaa hani vereceklerdi ne bekliyorlar adamdaki parayı alıp verseler ya
inş kurtarırsınız tatlım...
bak sonunda yemiş tatlım
şifa olsun kocişine inş...
iğneleri vuruluyor değil mi ??
günaydın arkadaşlarım.ben bu sabah çok erken uyandım.uyuyamadım.dün transfer işlemim yapıldı çok şükür.1. kalite bi tane emriyo transfer edildi.allahım inşallah hayırlı haberler almayı nasip eder bebişim bana bi pozitifi gösterir.akşam geldik 10 da yatmışım yoruldum biraz tabi agrımda oldu ama çok şiddetli degil.şuanda ne hissedecegimi bilmiyorum biraz heyecan biraz korku tedirginlik.kendime dikkat etmeye çalışıyorum ki bi zarar gelmesin ama diyorum ki snra çok mu abartıyorum acaba diyorum.dün biraz üzüldüm.diger embriyoların hiç birini donduramıcaklarını söylediler ona biraz canım sıkıldı ama 2 tüp daha sperm var buda bi teselli bizim için.arkadaşlarım dualarınıza ihtiyacım var yoksa bu 12 gün geçermi hiç bilmiyorum.
canlarım biliyosunuz bugün ilk görüşmemiz vardı dr. test istedi veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee tam
1 milyona yakın sperm bulduklarını söylediler.Allahımmmm! nasıl mutlu oldum anlatamam teseye gerek olmadığını söylediler tabi
Rabbim bu mutluluğu hepinize yaşatsın canlarım eşimle hep içimizden geçen ameliyat olmadan tüp bebek yaptıracağımız.Yalnız spermleri dondurmadılar gerek olmadığını söylediler
işte böyle canlarım bugün güzel bir gündü
doktor beni de muayene etti ve polip çıktı adetimin 2. günü yeniden muayene edecek eğer hala polip varsa histeroskopi yapılcak çünkü polipler gebeliğe engel teşkil ediyomuş gebelik olsa da düşebiliyomuş önümüzdeki hafta yeniden gidicem bakalım
başladık hayırlısıyla Rabbim yardımcımız olsun hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.
evt cnm iğneleri vurunuyor akırı karha ve soğan tohumunuda buldum tatlum
akırıkarhayı toz halinde yeniden aldım soğan tohumuda küçük küçük siyah onuda kendim ezicem artık nasıl yaparım bilmiyorumda bu akşam işlerim var yarında o macunu hazrlarım arısütünü 50 gr nasıl ayarlıyosun cnm yaa bizim az bişey kaldı onu macuna kullanıp ayrıca onu kullanmaya devam etmesi içinde param gelince getirticem...
sağol canım benim darısı size olsun inşallah.canım gözün aydın çok sevindim mucize bu![]()
evet canımnursen canım sen Bursalıydın değilmi ?
hangi merkezde yaptırdınız testi
canım benim gözün aydın çooooook sevindim
ameliyata gerek kalmadan başlayacaksınız tedavinize
rabbim bu mutluluğunuzun devamınıda getirir inş...
![]()
sağol canımmmmm
biz de nasıl sevindik öğrenince yaşlar akıverdi hemen gözlerimden
evet canım teseye gerek kalmadı şükür.
Hayırlı olsun canım
inş 12 gün sonra hamiş haberlerinide alırızz
Canım gözünüz aydınn![]()
ne kadar güzell maaşallah 1 milyonnsprem çıkmışş baharım haber verdii dışardaydımmm hemen geldimmm yetişim dedim halayaa
dahada artsın inş bidahaki sefere en azından ameliyata gerek kalmadı bu çok güzelll
inş hamiş haberinide alırız tatlım![]()