- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben şimdi tamamlanınca dua etcem dimi?? ayrı bir duası varmı onun:44:
canım sen okudun değil mi tefriciyelerini...
zaten en başta kendin için dua ediyorsun...
altına yazdığımız duayı oku kendinde dua et ayrı bi duası yok başka...
iyi akşamlar arkadaşlar ben bütün iğnelerimi şükürler olsun buldum bugün bütün istanbul da arattım ve 4 tane iğne buldum inşallah kocişime şifa olur![]()
iyi akşamlar canım hoşgeldin
çok sevindim iğneleri bulmana...
Inş şifa olurlar eniştemize
1 ay sonra hayırlısıyla başlayacaksınız tedaviye değil mi ??
Ahh canım yaa sen bizden önce hamiş olacaksın ne güzel![]()
cnm hayırlı olsun allh arttırsınnnnnmerhabalar arkadaşlar eşmin 3 ay önceki sperm testinde 50 tane sperm çıkmıştı.2.5 ay önce 1.derece varikoselden ameliyat oldu. veee bugün tahlil yaptırdık totalde 1.200.000
1ccde 600.000 çıktı.inşallah artış böyle devam ederdarısı sizlerin başına kızlarrr...
iyi akşamlar arkadaşlar ben bütün iğnelerimi şükürler olsun buldum bugün bütün istanbul da arattım ve 4 tane iğne buldum inşallah kocişime şifa olur![]()
canim sana 2.mesajim yine gelmemis. özel msj kutunmu dolu acaba ?
cnm hayırlı olsun allh arttırsınnnnn
Darısı basımızaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Cnm yasasın allh sıfa versın ıgneler yarasın esıne ınşllh
teşekkür ederim canım allah razı olsun bugün eltimin kızının doğum günüydü ya ona diyorum ki ne dilek dileyeciğini biliyormusun o da evet yengemin ikizi olsun diyor gülmekten bayıldılar
hoşbulduk canım evet buldum ayaklarıma kara sular indi beylikdüzü ,büyükçekmece,bayrampaşa,bakırköy,şirinevler,seyrantepe,yenidoğan,topkapı,ve eczacıların ardağı birçok eczane en sonunda toparladım en sonuncuyu yanıbaşımızdaki eczaneden buldum eczacı hamileydi bende sadece 1 tane eksiğim var varsa lütfen verin dedim o da zaten seni görür görmez vermek istedim onu uzun zamandır saklıyordum çok içime sinen birine vercektim inşallah şifa olur dedi çok mutlu oldum inşallah emeklerimizin karşılığını buluruz.canım belki yine aynı zaman denk gelir tedavimiz ben halen arabayı satamadım![]()
çok yorulmuşsun canım benim...
Ama en sonunda bulmuşsun ya onun mutluluğu herşeye değer heralde...
Canım neden üzülüyorsun 1 ay sonra olsun ne farkeder
Hem 1 ay daha iğnelere devam edersiniz daha bile iyi olur belki
Flzaskla bizim temmuzda olacak sende gelirsin üçlü bozulmamış olur...
Aynı anlarda yaşarız o mutluluğu
Tatlım geç olsun güç olmasın sen sakın üzme kendini tamam mı ??
canlarım biliyosunuz bugün ilk görüşmemiz vardı dr. test istedi veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee tam
1 milyona yakın sperm bulduklarını söylediler.Allahımmmm! nasıl mutlu oldum anlatamam teseye gerek olmadığını söylediler tabi
Rabbim bu mutluluğu hepinize yaşatsın canlarım eşimle hep içimizden geçen ameliyat olmadan tüp bebek yaptıracağımız.Yalnız spermleri dondurmadılar gerek olmadığını söylediler
işte böyle canlarım bugün güzel bir gündü
doktor beni de muayene etti ve polip çıktı adetimin 2. günü yeniden muayene edecek eğer hala polip varsa histeroskopi yapılcak çünkü polipler gebeliğe engel teşkil ediyomuş gebelik olsa da düşebiliyomuş önümüzdeki hafta yeniden gidicem bakalım
başladık hayırlısıyla Rabbim yardımcımız olsun hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.
evet çok yoruldum ama değdi.
Aslında tedavimin gecikmesi beni üzmüyor bu araba beni maddi yönden çok yıprattı
biran önce satmak istiyorum hayırlısıyla
aynen canım belki 1 ay fazla tedavi şansımızı arttırır.
Evet muhteşem üçlü hep birlikte göbişli fotoda koyarız face ne güzel olur![]()
canım gözün aydın...bugün seninle aynı duyguları bende yaşadım.bizimde ilk testimizde 50 tane sperm çıkmıştı.bugün yaptırdığımz testte totalde 1.200.000 1ccde 600.000. en şaşırdığımda bizde hiç ileri hızlı yoktu o bile yüzde 12 olmuş.inşlh daha iyi sonuçlarda görürüz.allah bebek hasretini çekenleri tez vakitte kavuştursun bebeğine inşlh...
![]()
Canım ben burdayımmmmmmm![]()