Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
iyi yapmışsın cnm dinlene dinlene yap yorma kendini
bende eve gidince bi temizlik yaparım yarında alışverişe çıkarım artık
zaten her yerim temiz ama yine bi süpürgeye tutup tozunu alırım cnmcım
sorma yaa ne mahçup ben daha çok mahçup oldum
seviyorum diyor ama benim gibi sarılıp öpmüyor
afedersin işi bittimi sırtını dönüp yatıyor(ayıp oldu ama:)))
öyle cnm benimkisi biraz buz kutbu gibidir
ben ona aşkım bitanem bebeğim çiçeğim nurum
buzdolabım buz kutbum nofrosum herşey diyorum
onun ağzından aradabir zar zor yavaşca aşkım çıkar o kadardır..:))

ah canım sohbete girmezsem çatlıcam onun tam tersi bizdede adam benim üstüme düşüyor fazlasıyla benden yüz fazla yok seninki karşılıksız aşk :27: işin zor banada benimki sulanır oturur aman azcık ciddi ol ne bu filan derim garibime ..:1:

SLm kızlar iyi tatliller
Bugün hidirellez ben hep balkona şekil çizerdim bugünün esime dedim. Beşik icine bebek cizcem diye saçmalara günah dedi Allah'tan iste dedi..aslında is olsun diye çizerdim öyleye herkes yapıyor diye..simdimnetten baktimda cidden günahmis

yok canım daha neler hıdrelles niye günah olsun hiç duymadım gene allahtan isticez hızırda var dünyada ermişte yalnız degiliz aslında tabi denk getirmek lazım herkezede görünmezler hıdırellez hızırın dolaştıgı gün niye günah olsun bişeyler dilemek mezar başında al sana bi göbek ver bana bir bebek deyip dolaşmıyoruz ya ..:19:

iyi yapmışsın cnm dinlene dinlene yap yorma kendini
bende eve gidince bi temizlik yaparım yarında alışverişe çıkarım artık
zaten her yerim temiz ama yine bi süpürgeye tutup tozunu alırım cnmcım
sorma yaa ne mahçup ben daha çok mahçup oldum
seviyorum diyor ama benim gibi sarılıp öpmüyor
afedersin işi bittimi sırtını dönüp yatıyor(ayıp oldu ama:)))
öyle cnm benimkisi biraz buz kutbu gibidir
ben ona aşkım bitanem bebeğim çiçeğim nurum
buzdolabım buz kutbum nofrosum herşey diyorum
onun ağzından aradabir zar zor yavaşca aşkım çıkar o kadardır..:))

sen tam sevgi pıtırcığısın bitanem :70:
kocişine tutumundan belli bu...
ama seninki dediğin gibi fazla ciddi :1:
tatlım kocişin evlenmeden öncede pek duygularını belli etmez miydi ??

yok canım daha neler hıdrelles niye günah olsun hiç duymadım gene allahtan isticez hızırda var dünyada ermişte yalnız degiliz aslında tabi denk getirmek lazım herkezede görünmezler hıdırellez hızırın dolaştıgı gün niye günah olsun bişeyler dilemek mezar başında al sana bi göbek ver bana bir bebek deyip dolaşmıyoruz ya ..:19:
Normalde her sene balkona yada cam önüne çizerdim şekil.esim böle diyince korktum :(

ah canım sohbete girmezsem çatlıcam onun tam tersi bizdede adam benim üstüme düşüyor fazlasıyla benden yüz fazla yok seninki karşılıksız aşk :27: işin zor banada benimki sulanır oturur aman azcık ciddi ol ne bu filan derim garibime ..:1:

hayır karşılıksız değil ama bana yetmiyor çok fazla birşeyler paylaşamadığmız için çok özlüyorum adamda günün yaklaşık 16 saati çalışıyor 2 dükkan başında birsürü iş yorgun bitkin geliyor onuda anlıyorum ama napalım bir süre daha artık katlanıcaz:)

sen tam sevgi pıtırcığısın bitanem :70:
kocişine tutumundan belli bu...
ama seninki dediğin gibi fazla ciddi :1:
tatlım kocişin evlenmeden öncede pek duygularını belli etmez miydi ??

ben ona göre biraz daha konuşkan girişken birisiyim
o çok ağırdır yavaş konuşur incitmeden kibardır yani memur çocuğudur:))
arada coşar tl açar aşkım bitanem napıyon der
evlenmeden öncede çok sevdiğini söylerdi ilgilenirdi çüğnkü vaktide vardı
şu son 2 yıla gelesiye kadar çok güzel günlerimiz geçti
bu dükkanlar bizi ayırdı cnm

hayır karşılıksız değil ama bana yetmiyor çok fazla birşeyler paylaşamadığmız için çok özlüyorum adamda günün yaklaşık 16 saati çalışıyor 2 dükkan başında birsürü iş yorgun bitkin geliyor onuda anlıyorum ama napalım bir süre daha artık katlanıcaz:)

sende haklısın canım işler yogun olunca ee adam okadar çalışıyorsa napsın normal senada idare etmek düşüyor yapcak bişey yok ..:ssz:

canım en başında sana sadece sürekli okuyacaklar listeye girebilir diye uzun uzun anlatmıştım...
ama sen ısrarla listeye girmek istedin ben okuyacağım dedin...
ilk günden haber alınamadı senden...
kendince sebeplerin olabilir ama en başından herşey konuşulmuştu...
29 kişi vardı listede ilk günden sen ve bi arkadaş daha okumadığı için listeden çıkarıldı 27 kişi kaldı...
allaha şükür sorunsuz okuyoruz kimseye haksızlık olmadan...
en baştada konuşulduğu gibi bu listede haksızlık olmayacak...
en başında başladığı kişilerle gidecek...
onun için sonradan kimseyi dahil etmiyoruz listeye...
bu liste tamamlanınca yeni dualara geçince o zaman katılabilirsin ancak...

tamam canim oyle olsun tabiki haklisiniz,ben ne bileyim bastan israr ettim cunku yapabilirim diye dusunmustum ama turkiyede gunlerim cok yogun gecti,cok zor anlar atlattim, hakkinizi helal edin problem yarattiysam Allah dualarinizi kabul etsin hepinizin

Son düzenleme:
Arkadaslar dun bır soru sormustum askolsun kımse dıkkate alıp cevaplamamıs .2 tane doktora gıttık onların dedıklerını yazdım

MERHABA ARKADASLAR
Uzun bir aradan sonra araniza tekrar dondum.Biliyosunuz yaklasik 2 aydir turkiyedeydik.Emre beye Kaan beye gittik ,maalesef cok ic acici haberlerle gelemedim.Ilk once Emre beye gittik umut tup bebege, ordaki spermiograma iyi bakiyolarmis diye duymustum sizlerden ,bizde oraya gidip smermiogram yaptirdik buyuk bir umutla ne yazikki sonuc yine 0.Sonra emre beyde muayene oldu esim , emre beyde bize direk tese yapalim dedi, ilac oneremem sizin durumunuzdakilere dedi.
Esim gecen yil uzun sure kaan beyin tavsiyesiyle testojel kullanmisti, ve bu yil yaklasik 4 tane nebido igne vurdurmustu.
Biz bunlari Emre beye soyleyince o zaman size hemen tese yapamam dedi,nebido ignesinin etkisi gectikten sonra gelin dedi.Nebido ignesi sperm uretimini engelliyor dedi.

Daha sonra Kaan beye gittik o da direk tese yapalim icini gorelim ona gore tedaviyi sekillendiririz, cikarsa dondururuz, esinizi sonra hazirlariz dedi.Ve eger simdi tese olmiycaksaniz olasiya kadar 2 ser ay araliklarla Nebido ignesini olmaya devam edin dedi.(biz ona teseyi 6 ay sonra olabilecegimizi soylemistikte)
Esimde sordu ona Nebido hakkinda Emre Beyin dediklerini.Kaan bey ise ''Sizin durumunuzdaki spermi sifir olanlara bir zarari olmaz, bunu hastalarimiz uzerinde gorduk... falannn..'' birseyler dedi. Vucudunuzada yazik sonucta bu kadar igne oluyosunuz hemen yapalim teseyi dedi ama ben guvenemedim, olmadik.
Simdi kafam allak bullak ne yapicam hic bilmiyorum.ESim nebidoyu kullansinmi ,biraksinmi?Tese olunca Emre beyemi Kaaan beyemi?yada kime? Kendimi cok caresiz hissediyorum.

MERHABA ARKADASLAR
Uzun bir aradan sonra araniza tekrar dondum.Biliyosunuz yaklasik 2 aydir turkiyedeydik.Emre beye Kaan beye gittik ,maalesef cok ic acici haberlerle gelemedim.Ilk once Emre beye gittik umut tup bebege, ordaki spermiograma iyi bakiyolarmis diye duymustum sizlerden ,bizde oraya gidip smermiogram yaptirdik buyuk bir umutla ne yazikki sonuc yine 0.Sonra emre beyde muayene oldu esim , emre beyde bize direk tese yapalim dedi, ilac oneremem sizin durumunuzdakilere dedi.
Esim gecen yil uzun sure kaan beyin tavsiyesiyle testojel kullanmisti, ve bu yil yaklasik 4 tane nebido igne vurdurmustu.
Biz bunlari Emre beye soyleyince o zaman size hemen tese yapamam dedi,nebido ignesinin etkisi gectikten sonra gelin dedi.Nebido ignesi sperm uretimini engelliyor dedi.

Daha sonra Kaan beye gittik o da direk tese yapalim icini gorelim ona gore tedaviyi sekillendiririz, cikarsa dondururuz, esinizi sonra hazirlariz dedi.Ve eger simdi tese olmiycaksaniz olasiya kadar 2 ser ay araliklarla Nebido ignesini olmaya devam edin dedi.(biz ona teseyi 6 ay sonra olabilecegimizi soylemistikte)
Esimde sordu ona Nebido hakkinda Emre Beyin dediklerini.Kaan bey ise ''Sizin durumunuzdaki spermi sifir olanlara bir zarari olmaz, bunu hastalarimiz uzerinde gorduk... falannn..'' birseyler dedi. Vucudunuzada yazik sonucta bu kadar igne oluyosunuz hemen yapalim teseyi dedi ama ben guvenemedim, olmadik.
Simdi kafam allak bullak ne yapicam hic bilmiyorum.ESim nebidoyu kullansinmi ,biraksinmi?Tese olunca Emre beyemi Kaaan beyemi?yada kime? Kendimi cok caresiz hissediyorum.

sana nasıl yardımcı olabilirim bilmiyorum ama benimde eşimin sonuç 0 ve bizim dr. eşime herhangi bi ilaç ,iğne vermedi direk tese ameliyatı dedi. yani eşim direk tese olucak.neden ilaç falan vermediniz dedğimdede hormonları iyi olduğu için vermediklerini söylediler.senin eşinin hormonlarında sorun falan varmı belki ondan dolayı vermiştir hormonlar düzelince sperm çıkışı oluyorsa diye.
emre beye git bence kızların çoğu kaan beyden vazgeçti.hayırlısı olsun tedavinde..

merhaba kızlar ben bugun gıremedım cunku babam bana geldı persembeye kadar bende mısafır
sızler ii kaynatmıssınız ben bıraz bozugum
esim dogum gunumu hatırlamadı hıççççççççççççççççççç
sabah kalktık ben belkı süprız yapar dedım tık yok:53:
ogle oldu tık yok dr gıttık mr gostermeye bu arada
mr da boyun fıtıgı cıktı dr ılaclar gecırmesse fızık tedavı uygulucaz dedı
agrım var ama bakalım neyse konuma doneyım
aksam 8 gıbı babam geldı o ara gorumcemın kızı aradı benı kutladı
esım dıyo nıye aramıs bende dedım kı BUGUN BENİM DOGUM GUNUM dedım
adam :53:oldu yanı hıc aklına bıle gelmemıs ben hedıye bekleyen bırı degılım ama
hatırlanmamak koydu hatta dedım topık bıle kutladı flazsk aradı
utandı kaldı yanı benım dogum gunum hıkaye oldu:9::9:

merhaba kızlar ben bugun gıremedım cunku babam bana geldı persembeye kadar bende mısafır
adam :53:oldu yanı hıc aklına bıle gelmemıs ben hedıye bekleyen bırı degılım ama

ayyy kıyamam sana boşver benim herifte hatırlamamıştı aman sağlıklı sıhhatli olsunlar yanımızda da olsunlarda varsın unutsunlar bu arada iyiki doğdun Rabbim kucağını doldursun seneye çifte mutlulukla kutla inşallah:54::54::54:

Merhaba canım benimm
bende doktorda ne yaptın diye soracaktımmmm
demek boyun fıtığı çıktııı
inşallah geçerr cnm
yaa eniştede hatırlamamışşşş :20: doğum gününü
ayıp etmişş ne bilim dalgındı belki cnm ogünn hatırlamamıştır
üzülme canım benimmm:16:
baban sende kalıcak demek ne güzellll

ayyy kıyamam sana boşver benim herifte hatırlamamıştı aman sağlıklı sıhhatli olsunlar yanımızda da olsunlarda varsın unutsunlar bu arada iyiki doğdun Rabbim kucağını doldursun seneye çifte mutlulukla kutla inşallah:54::54::54:
sağol cnm benım ama ne yapalım benım kocıste artık romantıklıgını kaybedıyooooooooooo:1:
sen nasılsın cnm
Merhaba canım benimm
bende doktorda ne yaptın diye soracaktımmmm
demek boyun fıtığı çıktııı
inşallah geçerr cnm
yaa eniştede hatırlamamışşşş :20: doğum gününü
ayıp etmişş ne bilim dalgındı belki cnm ogünn hatırlamamıştır
üzülme canım benimmm:16:
baban sende kalıcak demek ne güzellll

hayır tatlım bu 2 oldu eskıden ben gu yaklasınca cnm benım gunum gelıyoooooooo dıyordum
iki senedır demıyorum adam unutuyo ama ne utandı delı
bende senınkını unutucam dedım sakın haaaaaaaaaa untma dıyo:20:
kendı unutunca ii ben unutuca :20:
fıtıkta oyle surer sadee dıkkat edıcem kolumu cok yormayacagım yoksa agrı yapıyo gecelerı
sen nasılsın bı denem

bacım zamanla ağaran kumaşlar gibidir herifler zamanla parlaklıklarını kaybederler romantiklikleride buna dahil boşver hem daha bunun gecesi var bakarsın kutlama olur:38::74:

kızlar merhaba nasılsınız
artık hiç giremiyorum anca bi bakıp kaçıyorum:(
işten geç dönüyorum hem ev işleri hem de dersler sınavlar çok boğuldum...eşim haftaya kaan aydosa gidecek.yüreğimiz ağzımızda bekliyoruz ne olacak diye..ben de gidemiyorum içim içimi yiyor:(
var mı bi güzel haber?

sağol cnm benım ama ne yapalım benım kocıste artık romantıklıgını kaybedıyooooooooooo:1:
sen nasılsın cnm

hayır tatlım bu 2 oldu eskıden ben gu yaklasınca cnm benım gunum gelıyoooooooo dıyordum
iki senedır demıyorum adam unutuyo ama ne utandı delı
bende senınkını unutucam dedım sakın haaaaaaaaaa untma dıyo:20:
kendı unutunca ii ben unutuca :20:
fıtıkta oyle surer sadee dıkkat edıcem kolumu cok yormayacagım yoksa agrı yapıyo gecelerı
sen nasılsın bı denem

zaman geçtikçe bazı erkekler hatırlamıyo artıkk özel günlerii
canım o zaman dikkat et bariii yormamaya çalışş
fıtık gibi rahatsızlıklar doğru tam anlamıyla düzelmiyooo sanırımm
ben nasıl olayım cnm başım felaket ağrıyo bugün dışarlardaydım hepp
yoruldum ondanmıdır ayağa kalkınca sanki başımın içinde bişeyler varr oynatamıyorum bilee
ilaç içtimm biraz hafifledi gibii öyle işte bidenemmmm

Back
X