Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
iyi o zaman sevindim gerçi bizim yemekleri severler genelde ama etli yemeğenler için birşey diyemiycem:1::1::1::1::1:sen bir gelde biz seni iyi besleriz tabi verdiğin kiloları aldırmamaya özen gösteririz.canım biliyormusun duayı okumayı unutmuştum iyi ki topiği açmışım gerçi daha bir günümüz var ben hemen okumaya başlıyorum çünkü yarında gezmeye gidicem:9::9::9::9::9::9::9::9:

canım ben severim valla :56:
amannnnn arkadaşlarımın ellerinden mis gibi yemek yiycem kiloyu mu düşünücem gari :9::9::9:
canım bende okumadım hep son güne kalıyor benimkiler :1:
hadi bakalım okuda yarın rahat rahat gez :1:

Amannnnn arkadaşlarımın ellerinden mis gibi yemek yiycem kiloyu mu düşünücem gari :9::9::9:
Canım bende okumadım hep son güne kalıyor benimkiler :1:
Hadi bakalım okuda yarın rahat rahat gez :1:

bahar bu arada s.......çalıştımı ben çünkü denememiştim
kiloları o zaman düşünmiycez dimi şimdi vericez geleceğe yatırım yapıyoruz :56::56::56::56::56::49::49::49::49::49::49::49:
Yarın dayımın kızının çeyizi serilecek ayın 20sinde düğünü var gidip biraz kurtlarımızı dökelim :21::21::21::21::21::21::64::64::64::64::64::64::64::64::62::62::62::62::62::62:

Amannnnn arkadaşlarımın ellerinden mis gibi yemek yiycem kiloyu mu düşünücem gari :9::9::9:

kiloları o zaman düşünmiycez dimi şimdi vericez geleceğe yatırım yapıyoruz :56::56::56::56::56::49::49::49::49::49::49::49:
Yarın dayımın kızının çeyizi serilecek ayın 20sinde düğünü var gidip biraz kurtlarımızı dökelim :21::21::21::21::21::21::64::64::64::64::64::64::64::64::62::62::62::62::62::62:

çalıştı canım benim teşekkürler :54:
evet canım ben ozamana kadar vericem kiloları...
orada alacağım bikaç kilodan bişey olmaz ozaman :1:
negüzel canım yaa hayırlı olsun şimdiden güzelce bi göktürün artık :21::21::21:

baharcigim bende okudum tefriciyelerimi. rabbim hep in ne muradi varsa nail eylesin, bebeklerine en kisa zamanda kavustursun insallah.

ANEMON------------------------------------------------165
ARUNA--------------------------------------------------165=OKUDU
BAHAR--------------------------------------------------165
BANGİ--------------------------------------------------165
BURSA--------------------------------------------------164
ÇİÇEK---------------------------------------------------164=OKUDU
CEMREM------------------------------------------------164=OKUDU
DENİZBULUT-------------------------------------------164
ENFALL-------------------------------------------------164
ESESLİM-----------------------------------------------164
ESMA---------------------------------------------------164
ESMA16------------------------------------------------164=OKUDU
FLZASK------------------------------------------------164
GUNSLİNGER------------------------------------------164
HASRET------------------------------------------------164=OKUDU
HEP-----------------------------------------------------165
HMTNZL------------------------------------------------165
MAVİMENEKŞE-----------------------------------------165
MERCAN------------------------------------------------165
OKNK---------------------------------------------------165
SELMACAN---------------------------------------------165
SEVAL--------------------------------------------------165=OKUDU
VCK----------------------------------------------------165
YEŞİL--------------------------------------------------165=OKUDU
ZAMAN-------------------------------------------------165
ZAMBAK-----------------------------------------------165
ZCU----------------------------------------------------165

NİYET SAHİBİ:
önce güzelce bir namaz abdesti almalı ve iki rekat Allah rızası için namaz kılmalı.
Namazı bitirip selam verdikten sonra 100 defa '' Estağfirullâhel' azîme ve etûbü ileyh'' diyerek tövbe ve istiğfar etmelidir.
( Kıldığı iki rekatlı namaz dahi bir çeşit hacet namazı oluyor ki, bir kulun Allah'a en yakın olduğu an namaz ânıdır.)
Muradı ne ise niyet eder, onları düşünür ve Cenab-ı Hakk’a arz eder.
Bütün bunlar namaz seccadesinde otururken yapılan işlerdir.
Daha sonra ‘‘Eûzü Besmele’’ çekerek şu âyeti okur.
Bismillahirrahmanirrahîm:
‘‘İnnallâhe ve melâiketehû yusallûne alen’Nebiyyi yâ eyyühellezîne âmenû sallû aleyhi ve sellimû teslîmâ’’ der.
Ayet-i Kerime bitince hemen ‘‘Salât-i Tefriciye’’ye başlar.
Dileyen sadaka da verebilir…
Her ne zaman vakit bulunursa okunur.
Otururken, yatarken, her şekilde okunabilir.
Önemli olan sayıya tamamlamaktır.

DİĞER OKUYACAKLAR:
Önce, tam bir iman ve ihlasla, 21 defa: "Estagfirullah el Aziyme ve etubu ileyh" diye istigfar edilir.
Sonra, ne için okunuyorsa kalben ona niyet edilir.
Sonra: "Euzu billahiminesseytanirracim, Bismillahi'r-Rahmani'r-Rahim" denir.
Sonra, salavat-i şerife okunmaya başlanır.
Okuma sırasında yüzünüz Kıble'ye donuk olursa, daha etkili olur. Ayrıca, okuyuş sırasında, zihniyetinizin başka bir şeyle meşgul olmaması için gözlerinizi kapatın.
Yoruldugunuz zaman dinlenin, sonra devam edin.
Okunacak adedin tam olmasına dikkat etmek gerekir. Çünkü, adetler tıpkı bir kilidin anahtarı gibi önemlidir.

Son düzenleme:
merhaba kızlar.pek fazla yazamıyorum ama güzel haberleri okuyorum sperm bulunan arkadaşlarım adına çok sevindim inşallah en kısa zaman da kavuşurlar bebişlerine.benim günlerim zor geçiyo bugün 6.günüm ama beklemek çok zormuş gerçekten.inşallah pozitif sonucu alırızda bu beklemeye deger.inanın tedavinin en zor kısmı buymuş arkadaşlar.agrılarım geçti son iki gündür pek fazla yok arada öyle batma şeklinde oluyo.ilk 4 gün çok fazla hareket etmedim ama şimdi biraz daha kalkınıyorum yemegimi yapıyorum sadece egilip kalkmıyorum uzanmıyorum hızlı hareketler yapmıyorum ve agır kaldırmıyorum.zaten sürekli yatmanında bi anlamı yokmuş.biz temkinli davranalım da gerisi rabbime kalmış.eger ömrü varsa benimledir ve bana tutunmuştur.allah bu yolda ugraş veren herkesin yardımcısı olsun.
cnm inşllh 6 gun sonra:49::49: olursun ınşllhh
selam canım arkadaşlarım nasılsınız perşembeden beri giremiyorum.aklım burda neler olup biitti meraktan çatlıyorum geçmişi karıştırayım biraz.
bizde cumartesi günü test yaptırdık bilin bakalım sonuç ne? heyecan yapmayın bizim sonuç yine sıfır.of of ben umudumu kaybetmek istemiyorum.

olsun cnm bı dahakıne cıkar ınşllh bız ıstemeden vazgecmıyoruzzzzzzzzzzzz

sagol canim iyi olmaya calisiyorum bu günümüze sükür
sen nasilsin? sagol allah hepimizin dualarini kabuletsin

bende iyiyim canım kocişi bekliyorum...
bi arkadaşıyla görüşecekti 1 saate kalmadan gelir heralde...
acayip acıktım yaa karnım gurulduyor :30:

cemremmmmm bitanem nerelerdesin sen yaaa özledim ben seni :70:

burdayım güzelim ne olsun bugün babamla biraz gezdik dolaştık
hava güzel olunca insanın evde oturası gelmiyo
sen nasılsın cnm bende özledim sizleri canımın içiiiiiiiiiiiiiiiiiii:29:

burdayım güzelim ne olsun bugün babamla biraz gezdik dolaştık
hava güzel olunca insanın evde oturası gelmiyo
sen nasılsın cnm bende özledim sizleri canımın içiiiiiiiiiiiiiiiiiii:29:

ooo iyi etmişsiniz bitanem negüzel güneşin keyfini çıkaracağımız günler geldi artık :16:
bende nasıl olayım kocişi bando mızıka ekibiyle karşılıycam midem coştu açlıktan :52:
onu bekliyorum gelsede karnımı doyursam diye :1:

Back
X