Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
yok kız süre koymamıştım ama uzadı baya işte :9::9::9:
tam dün affetmiştim ki küçük bi hata yaptı cezası uzadı :60::60::60:

Bahar cok sekersin ya bu halimle güldürdün ya beni Allahta seni güldürsün canim :) Bizimde uzun oldu teseden önce ara ve sonrasi malum derken baya oldu :)

Son düzenleme:
Bahar cok sekersin ya bu halimle güldürdün ya beni Allahta seni güldürsün canim :) Bizimde uzun oldu teseden önce ve sonra derken baya oldu :)

kızlar desenize bizimkiler isyanlardaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
:9::9::9::9::9:
azodan değil ama galiba .................dan gidecekler:17:

ah be cnm şuankı duyguların ınşllh ılerıde mutluluk olur
genetik test gercekten önemli sonucunuz temiz çıkar inşşllh
bence sen sanslısın niye dersen çünkü fazla yıllar geçeden öğrenmişsin bundada var bi hayır
belki seneye hamiş olarak devam edersin :49:
dualarımıza senide katacagız bundan sonra cnm
gonumuzdekı ıstekler hayırlısıyla bizleri bulsun aminnnnnnnnnnnnnn

aminn....... arkadaşlar hepimizin yüzü güler inşallah,burada bir kişinin iyi haberi bize umut ışığıdır,direncimizin kuvvetlenmesidir.

Bahar cok sekersin ya bu halimle güldürdün ya beni Allahta seni güldürsün canim :) Bizimde uzun oldu teseden önce ara ve sonrasi malum derken baya oldu :)

saol tatlım :1:
sizin ki zorunluluktan olmuş tatlım eniştemiz hayırlısıyla iyileşsin yeter ki...
valla ben reglimi bekliyorum her ay olduğu gibi gecikti :19:
bide o gelse görecek ozaman kociş gününü :52:

saol tatlım :1:
sizin ki zorunluluktan olmuş tatlım eniştemiz hayırlısıyla iyileşsin yeter ki...
valla ben reglimi bekliyorum her ay olduğu gibi gecikti :19:
bide o gelse görecek ozaman kociş gününü :52:

Canim sen isi koparmissin artik :)) Eniste yakinda isyan bayraklarini cekmesin dikkat et canim.

güzeller ben çıkıyorum azıcık babamla ilgileneyimmmmmm
gorusuruz:54:

tek başıma yapmadım ki koca tencere sar sar bitmiyor ama yiyince beş dakikada bitiyor bende misafirleri diyorumki yavaş yavaş yiğin ben onu ne zorluklarla sardım diye .sonra eşime ayırmayı unutmuşum ona tekrar yaptım görmüştü biryerleri şişmesin dedim.sonra abimler geldi onlarda istediler onlara yaptım eltime gittim ona yardım ettim .ben yemem artık sıkıldım dedim ama sıcak sıcak çok iyi gidiyordu ipin ucunu kaçırmadan yiyorum işte.canım biz etli yapıyoruz ben zeytinyağlı bilmem etli yersen tabiki yaparım hatta emirgana da gideriz piknik yaparız:9::9::9::9::9::9:

ya kızlar bu sarma muhabbeti negüzel canım çekti eee banada yaparsın artık vck ciğim

nursencim tedaviye başlamışsın ,hayırlısı olsun Allah yüzünüzü güldürsün hamile haberlerini alalım inşAllah.başka tedaviye başlıyan arkadaşlar varsada Allah yardımcıları olsun aradabir topiğe giriyorum geçmişide okuyamadım.
evet canım başladık hayırlısıyla
Allah razı olsun canımcım hepimizin hikayesi mutlu sonla bitsin inşallah.
merhaba nursen hayirli olsun ne guzel bir haber
panaxin yaninda ek olarak neler kullandiniz,
benim esimde kullaniyo 4 aydir bekliyoruz bir degisiklk olurmu diye

nzylyn ve nursen zahmet olmazsa hikayenizi anlatirmisiniz ve neler kullandiniz (gecmis sayfalara bakiyorum ama bulamiyorum )
, cok sevindim ikiniz adina ne guzel insaalah topikteki butun arkadaslarda cikar spermm
sağol canım
eşim geçen sene yeşilex kullanmıştı 4 ay ve ölü sperm görüldü bunun sonucunda daha sonra kaan hocaya başladı eşim klomen,endol ve sudafedle bir süre sonra sudafedi daha sonra da endolü bıraktı işte son 6 aydır da panax,e1 ve klomen kullanıyodu ve şükürler olsun sevindirici sonucu aldık.Bizim hikayemiz böyle canım bilmiyoruz azo sebebini.
ooo tatlım süpersin otomatiğe bağlamışsın sen :1:
ellerine sağlık ben gelince bana da sarar getirirsin artık :56:
canım kilo verememiş olabilirsin ama abartma yemeyi almamanda önemli çünkü...
ben istanbuldan geldikten sonra yarım kilo verip 54,5a düşmüştüm ama sonra geri aldım o kiloyu :1:
şimdi tekrar 55 kilodayım diyet yapmıyorum yorgun olunca yiyorum...
ama abartmadığım içinde almıyorum öyle işte...
8 haziranda okul kapanacak...
o süre zarfında temmuza kadar biraz daha verirsem süper olacak :21::21::21:
canım yaa fıstık gibisin işte napcan daha zayıflamayı boyun kaç canım senin?
NURsen canim tedavin hayirli olsun
sağol canım Allah razı olsun
iyi akşamlar herkese;eşimin azosperm olduğunu 3 hafta önce öğrendik ve deyim yerindeyse hastane üstüme yıkıldı ve ben altında kaldım...şoku atlatma gayretleri başladı,tabi ben hiç duygularımı belli edemedim sırf eşim üzülmesin diye karşısında gözyaşımı bile sakladım ve 2 hafta da 2yıl yaşlandım sanki...ve internette sizleri gördüm bir yerde arkadaşlarla bile paylaşsanız aynı acıyı yaşamayan bilemez diyorsunuz..Sürekli doktor araştırdık,en sonunda bir hoca buldum Amerikada seminerde olduğundan 2 haziranda gitcez,tabi tahilleri hazırlıyoruz,genetik tahlil verdi bugün eşim..Hayatımın hiç bir döneminde bu kadar gelecek kaygısı hissetmedim fakat bunda da vardır bir hayır tabi.Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah.

geçmiş olsun arkadaşım Rabbim tez zamanda eşine şifalar versin
sadece ümidinizi kaybetmeyin yeter
insan burada birşeylerini paylaşınca rahatlıyo
inşallah siz de en kısa zamanda evladınıza kavuşursunuz.

sağol nursenciğim,kızlar ben direk arkadaşımdan duyduğumu söyleyeyim,tabi O da Allahtan geliyor,eşi azosprem çıkmış,6ay boyunca keçiboynuzu kürü içmiş,2.ay sperm 2 tane çıKmış,diğer ay 34 tane,ve gitgide artarak normal yollardan hamile kalmış.Diyeceğim şu ki canı veren Allah,istediği zaman bütün tıp olmaz desin,Rabbim nasip etmişse herşey olur.

İYİ GECELER HERKESE..

iyi akşamlar herkese;eşimin azosperm olduğunu 3 hafta önce öğrendik ve deyim yerindeyse hastane üstüme yıkıldı ve ben altında kaldım...şoku atlatma gayretleri başladı,tabi ben hiç duygularımı belli edemedim sırf eşim üzülmesin diye karşısında gözyaşımı bile sakladım ve 2 hafta da 2yıl yaşlandım sanki...ve internette sizleri gördüm bir yerde arkadaşlarla bile paylaşsanız aynı acıyı yaşamayan bilemez diyorsunuz..Sürekli doktor araştırdık,en sonunda bir hoca buldum Amerikada seminerde olduğundan 2 haziranda gitcez,tabi tahilleri hazırlıyoruz,genetik tahlil verdi bugün eşim..Hayatımın hiç bir döneminde bu kadar gelecek kaygısı hissetmedim fakat bunda da vardır bir hayır tabi.Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah.

hoşgeldin aramıza canım rabbim şifa versin hepimiz aynıyız hepimiz beklemedeğiz burda herkes içini döker rahatlar çünkü bizleri sadece bizler anlarız anlat arkadaşım açılrsın

cemremmmmmmmm bu ne ikilem kızzzzzzz :60::60::60::60::60:

tatlım ikilem degil kızgınlık enişteye
alkış sanaaaaaaaaaaaaaaa
gulmekte banaaaaaaaaaaaaaaaaa
umarım açıklamışımdır baharımmmmmmmmmmmmmmmm
adın gıbı olsun hayatınnnnnnnnnnnnnnn:54:

günaydın kızlar güzel bir gün olsun burda hava bulutlu inş bgünde burdan güzel haberler alırız

tatlım ikilem degil kızgınlık enişteye
alkış sanaaaaaaaaaaaaaaa
gulmekte banaaaaaaaaaaaaaaaaa
umarım açıklamışımdır baharımmmmmmmmmmmmmmmm
adın gıbı olsun hayatınnnnnnnnnnnnnnn:54:

ahhhhhhhh bitanemmmm yaa utandırdın şimdi beni ben nasıl anlamadım :17::17::17:
alkışlar için teşekkürler ama benim ceza yalan oldu :78:
neyse artık yapacak bişey yok dimi ama :9::9::9:
teşekkürler şair arkadaşım benim :54::54::54:

cnm sizdemi konyadasınız neredesiniz??
eşin bugün test vermiş inş güzel haber verirsin bize...
bizde kızılaya test vermeyi düşünüyoruz..
siz kaç yıllık evlisiniz eşinin sorunu ne cnm ???

canım biz konyada değiliz yakın olduğu için geldik oraya.karamandayız.burada tüp bebek merkezi yok.canım kızılay tüp bebeeğe gittik ama saçma bir test olmuş.45-50 dakika eşim spermi verdikten sonra elinde bekletmişler.eşim de bağırmış siz ne yapıyorsunuz diye. 45 dk bekliyorum.bundan çıkacağını mı umuyorsunuz diye .varsa çıkar zaten demişler..maalesef sonuç 0 yine. çok üzgünüm.

günaydın canım. tefriciyeler tamam canım.Allah kabul etsin inş.

canım çıkmadı ya.saçma bişey oldu.çok sinirliyim.önce meram tıp fakültesine gitti.orada dondurma ve yıkama yokmuş.kızılay tüp bebeği söylemişler.kızılayda da eşimin elinde sperm 45-50 dk .bekletmişler.zaten orasının psikolojisi ayrı bişey.eşim çok sinirlenmiş bitanem benim ya. birde varsa çıkar zaten demişler.moral bozar gibi.öyle kötüyüm ki.

Back
X