Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ANEMON------------------------------------------------164
ARUNA--------------------------------------------------164
BAHAR--------------------------------------------------164
BANGİ--------------------------------------------------164
BURSA--------------------------------------------------165
ÇİÇEK---------------------------------------------------165
CEMREM------------------------------------------------165
DENİZBULUT-------------------------------------------165
ENFALL-------------------------------------------------165
ESESLİM-----------------------------------------------165
ESMA---------------------------------------------------165
ESMA16------------------------------------------------165
FLZASK------------------------------------------------165
GUNSLİNGER------------------------------------------165
HASRET------------------------------------------------165
HEP-----------------------------------------------------165
HMTNZL------------------------------------------------165
MAVİMENEKŞE-----------------------------------------165
MERCAN------------------------------------------------165
OKNK---------------------------------------------------165
SELMACAN---------------------------------------------164
SEVAL--------------------------------------------------164
VCK----------------------------------------------------164
YEŞİL--------------------------------------------------164
ZAMAN-------------------------------------------------164
ZAMBAK-----------------------------------------------164
ZCU----------------------------------------------------164

NİYET SAHİBİ:
önce güzelce bir namaz abdesti almalı ve iki rekat Allah rızası için namaz kılmalı.
Namazı bitirip selam verdikten sonra 100 defa '' Estağfirullâhel' azîme ve etûbü ileyh'' diyerek tövbe ve istiğfar etmelidir.
( Kıldığı iki rekatlı namaz dahi bir çeşit hacet namazı oluyor ki, bir kulun Allah'a en yakın olduğu an namaz ânıdır.)
Muradı ne ise niyet eder, onları düşünür ve Cenab-ı Hakk’a arz eder.
Bütün bunlar namaz seccadesinde otururken yapılan işlerdir.
Daha sonra ‘‘Eûzü Besmele’’ çekerek şu âyeti okur.
Bismillahirrahmanirrahîm:
‘‘İnnallâhe ve melâiketehû yusallûne alen’Nebiyyi yâ eyyühellezîne âmenû sallû aleyhi ve sellimû teslîmâ’’ der.
Ayet-i Kerime bitince hemen ‘‘Salât-i Tefriciye’’ye başlar.
Dileyen sadaka da verebilir…
Her ne zaman vakit bulunursa okunur.
Otururken, yatarken, her şekilde okunabilir.
Önemli olan sayıya tamamlamaktır.

DİĞER OKUYACAKLAR:
Önce, tam bir iman ve ihlasla, 21 defa: "Estagfirullah el Aziyme ve etubu ileyh" diye istigfar edilir.
Sonra, ne için okunuyorsa kalben ona niyet edilir.
Sonra: "Euzu billahiminesseytanirracim, Bismillahi'r-Rahmani'r-Rahim" denir.
Sonra, salavat-i şerife okunmaya başlanır.
Okuma sırasında yüzünüz Kıble'ye donuk olursa, daha etkili olur. Ayrıca, okuyuş sırasında, zihniyetinizin başka bir şeyle meşgul olmaması için gözlerinizi kapatın.
Yoruldugunuz zaman dinlenin, sonra devam edin.
Okunacak adedin tam olmasına dikkat etmek gerekir. Çünkü, adetler tıpkı bir kilidin anahtarı gibi önemlidir.

maşallah nursen darısı başıma olsun inşallah bizde yapcak bişey yok yolun sonuna geldik

maşallah nursen darısı başıma olsun inşallah bizde yapcak bişey yok yolun sonuna geldik

amin canım inşallah
yapacak birşey muhakkak vardır canım çıkmadık candan umut kesilmezmiş
Rabbim eşine şifalar versin inşallah en yakın zamanda sizin de yüzünüz güler canım umudunu yitirme.

sağol canımmm
ya aslında gün içinde hiç birşeyim yoktu
ben biraz o gün ayakta fazla kaldım,yürüdüm falan belki ondan da olmuş olabilir
neyse şimdi daha iyiyim
yok canım kalçadan olanı kayınvalidem yapıyo göbekten olanı da kendim yapıyorum.

canım belki dediğin gibidir ama gerçekten bazı hemşireler varki deli ediyorlar insanı...
ben 2 sene önce idrar yolu iltihabı nedeniyle 1 hafta hergün iğne vuruldum...
zaten çok yakan bi iğneymiş...
ilk gün vuruldum daha enjekte eder etmez bacağım koptu zannettim yok böyle bi acı...
bacağımın üstüne basamadım ağlaya ağlaya kocişimin kolunda bindim arabaya...
ertesi gün bi baktım kalçamda avuçuiçi kadar kocaman bi morluk var...
mümkün değil üzerine oturamadım...
sonraki günlerde de ağrıdı ama okadar değil...
morarma hiç olmadı bidaha zaten...
meğer o iğneyi yavaş yavaş enjekte etmek gerekiyormuş zor dağılıyormuş çünkü...
işte her sektörde işini kötü yapanlar çıkıyor muhakkak :19:

canım belki dediğin gibidir ama gerçekten bazı hemşireler varki deli ediyorlar insanı...
ben 2 sene önce idrar yolu iltihabı nedeniyle 1 hafta hergün iğne vuruldum...
zaten çok yakan bi iğneymiş...
ilk gün vuruldum daha enjekte eder etmez bacağım koptu zannettim yok böyle bi acı...
bacağımın üstüne basamadım ağlaya ağlaya kocişimin kolunda bindim arabaya...
ertesi gün bi baktım kalçamda avuçuiçi kadar kocaman bi morluk var...
mümkün değil üzerine oturamadım...
sonraki günlerde de ağrıdı ama okadar değil...
morarma hiç olmadı bidaha zaten...
meğer o iğneyi yavaş yavaş enjekte etmek gerekiyormuş zor dağılıyormuş çünkü...
işte her sektörde işini kötü yapanlar çıkıyor muhakkak :19:

ah canım yaa kıyamam :70:
malesef dediğin gibi her sektörde muhakkak var öyleleri
Allah iyilerle karşılaştırsın.

canlar ben çıkıyorum uykum geldi :18::18:
inşallah yarın yeniden görüşürüz.
iyi geceler tatlı rüyalar.:54::54::54::54:

iyi geceler güzeller..yetişemiyorum size.. baya hızlısınız..şimdi eşime ballı karışım hazırladım. biraz az oldu ama yarım kavanoz kadar...2 defa eczaneye gittim.dr iğne vermişti eşime.dr yazmıyor rapor çıkart demiş.1 tane aldım ücretiyle.haftada bir kullanıcak.inş. işe yarar.bilmiyorum çokda içime sinmedi.şimdiye kadar hiç bir dr vermedi.halbuki kaç dr a muayene olduk:25:.ZAMAN canım bende senin gibi düşünüyordum. bir yol bir çare diye çırpınıyordum.10. senemizde eşime azda olsa sperm çıkmış dediler.gerçi elimize bir sonuç kağıdı vermediler.ama inandık yinede.şimdi 2 tane...RABBİM dilerse olmıyacak şey yok..hayırlısı...

iyi geceler güzeller..yetişemiyorum size.. baya hızlısınız..şimdi eşime ballı karışım hazırladım. biraz az oldu ama yarım kavanoz kadar...2 defa eczaneye gittim.dr iğne vermişti eşime.dr yazmıyor rapor çıkart demiş.1 tane aldım ücretiyle.haftada bir kullanıcak.inş. işe yarar.bilmiyorum çokda içime sinmedi.şimdiye kadar hiç bir dr vermedi.halbuki kaç dr a muayene olduk:25:.ZAMAN canım bende senin gibi düşünüyordum. bir yol bir çare diye çırpınıyordum.10. senemizde eşime azda olsa sperm çıkmış dediler.gerçi elimize bir sonuç kağıdı vermediler.ama inandık yinede.şimdi 2 tane...RABBİM dilerse olmıyacak şey yok..hayırlısı...

İyi geceler canımmm:16:
evt cnm baya hızlıyızz bazen ben bile bi kaç saat bakmıyorumm sayfalar hemen ilerlemişş oluyoo
ohh şifa olsun hazırladıkların eşineee:nazar:
inş cnm yarar iğnelerrr dahada artar spremlerinizz:emir_bebek:

İyi geceler canımmm:16:
evt cnm baya hızlıyızz bazen ben bile bi kaç saat bakmıyorumm sayfalar hemen ilerlemişş oluyoo
ohh şifa olsun hazırladıkların eşineee:nazar:
inş cnm yarar iğnelerrr dahada artar spremlerinizz:emir_bebek:

iyi dileklerin için sağol tatlım. hepimiz görsek artık şu milyonlarıı.nasıl bir duygudur acaba..:1:

Benim eşim 2009 senesinde hidrosel ameliyatı olmuştu. Yüksek ihtimalle ameliyat sonrasında tıkanıklık olmuş dedi doktor. Ama onun öncesinde yapılmış olan bir sperm tahili olmadığı için mikrotesede kesin sonuç alırsınız diyemedi. bizde böyle dua edip beklemekten başka birşey yapamıyoruz.
Dün yine mail attım Emre beye haziran başında mikrotese yaptıracağız. Bu sürede kullanmamız gereken ilaç, gıda takviyesi var mı? Ne önerirsiniz diye. Hormon değerleri normal olanlardan ön hazırlık istemiyoruz dedi. ben internetten okuyup bu demirdikenini aldım birde keçi boynuzuna devam ediyoruz azoyu öğrendiğimizden beri. Bir buçuk ay oldu henüz.

canım emre bakırcı oğluna nasıl ulaşabiliriz bende mail atmak istiyorum bir kere mail atttım cevap yazmadı acaba yanlış yeremi yazdım bana mail adresini veririseniz sevinirim soru soracağımda canım

anemon------------------------------------------------164
aruna--------------------------------------------------164
bahar--------------------------------------------------164
bangi--------------------------------------------------164
bursa--------------------------------------------------165
çiçek---------------------------------------------------165
cemrem------------------------------------------------165
denizbulut-------------------------------------------165
enfall-------------------------------------------------165
eseslim-----------------------------------------------165
esma---------------------------------------------------165
esma16------------------------------------------------165
flzask------------------------------------------------165
gunslinger------------------------------------------165
hasret------------------------------------------------165
hep-----------------------------------------------------165
hmtnzl------------------------------------------------165
mavimenekşe-----------------------------------------165
mercan------------------------------------------------165
oknk---------------------------------------------------165
selmacan---------------------------------------------164
seval--------------------------------------------------164=okudu
vck----------------------------------------------------164
yeşil--------------------------------------------------164
zaman-------------------------------------------------164
zambak-----------------------------------------------164
zcu----------------------------------------------------164

niyet sahibi:
önce güzelce bir namaz abdesti almalı ve iki rekat allah rızası için namaz kılmalı.
Namazı bitirip selam verdikten sonra 100 defa '' estağfirullâhel' azîme ve etûbü ileyh'' diyerek tövbe ve istiğfar etmelidir.
( kıldığı iki rekatlı namaz dahi bir çeşit hacet namazı oluyor ki, bir kulun allah'a en yakın olduğu an namaz ânıdır.)
muradı ne ise niyet eder, onları düşünür ve cenab-ı hakk’a arz eder.
Bütün bunlar namaz seccadesinde otururken yapılan işlerdir.
Daha sonra ‘‘eûzü besmele’’ çekerek şu âyeti okur.
Bismillahirrahmanirrahîm:
‘‘innallâhe ve melâiketehû yusallûne alen’nebiyyi yâ eyyühellezîne âmenû sallû aleyhi ve sellimû teslîmâ’’ der.
Ayet-i kerime bitince hemen ‘‘salât-i tefriciye’’ye başlar.
Dileyen sadaka da verebilir…
her ne zaman vakit bulunursa okunur.
Otururken, yatarken, her şekilde okunabilir.
önemli olan sayıya tamamlamaktır.

Diğer okuyacaklar:
önce, tam bir iman ve ihlasla, 21 defa: "estagfirullah el aziyme ve etubu ileyh" diye istigfar edilir.
Sonra, ne için okunuyorsa kalben ona niyet edilir.
Sonra: "euzu billahiminesseytanirracim, bismillahi'r-rahmani'r-rahim" denir.
Sonra, salavat-i şerife okunmaya başlanır.
Okuma sırasında yüzünüz kıble'ye donuk olursa, daha etkili olur. Ayrıca, okuyuş sırasında, zihniyetinizin başka bir şeyle meşgul olmaması için gözlerinizi kapatın.
Yoruldugunuz zaman dinlenin, sonra devam edin.
Okunacak adedin tam olmasına dikkat etmek gerekir. çünkü, adetler tıpkı bir kilidin anahtarı gibi önemlidir.

allah kabul etsin inş.

kızlar hepinize merabalar NAZLI HADİ GÖZÜN AYDIN sperm çıkmış 2 ay sonra bebegine kavuş canım ..NURSENCİM SENİNDE GÖZÜN AYDIN baya güzel çıkmış hemde hadi darısı hamile olmana ..bende dün itabarıyla başladım ignelere adetim bir hafta erken geldi geçen ay 13 .çünde görmüştüm bu ay 6 sında geldi doktor daha iyi dedi bilmem artık inşallah hamile kalırım olumlu sonuç alırım nursen sen kaçıncı gündesin bu ay baya var tedavi olan inşallah hepimiz seviniriz ..:16::16:

cnm benim hadi hayırlı olsun tedavin inşlah
gelecek tüp bebektemi tedavi görüyorsun cnm
inşlh bu sefer bebeklerine kavuşursun sende sonradan gülenlerden olursun cnm
bizi haberdar et her durumundan merakta bırakma a.e.o

merhaba cnm mesajına cevap yazdım haber bekliyorum senden
ballı ne karışımı hazırladın canım şifa olur inşlh
ne iğnesi canım iğnenin adı ne
memorialdeki doktorunuzmu verdi iğneyi
hadi hayırlısı cnm seninde bu yolda yüzün güler inşlh allah yardımcın olsun...

günaydın hanımlar,nasılsınız? yine kafam çok karıştı doktor haziranda mikrotese yapalım dedi ama hiç bir ilaç bi şey vermedi burda okuyorum herkes iğne filan kullanıyor,bitkisellere ağırlık verip ağustosa mı ertelesek diyorum hem temmuzda ramazanıda geçirmiş olurum.ilk denememiz olacak valla çok karışık durumlardayım .folikasit vermişti ama daha kullanmadım bu folikasitte marka farkeder mi acaba doktorun reçete de yazdığından değilmiş ismi bi şey olmaz heralde :(

günaydın hanımlar,nasılsınız? yine kafam çok karıştı doktor haziranda mikrotese yapalım dedi ama hiç bir ilaç bi şey vermedi burda okuyorum herkes iğne filan kullanıyor,bitkisellere ağırlık verip ağustosa mı ertelesek diyorum hem temmuzda ramazanıda geçirmiş olurum.ilk denememiz olacak valla çok karışık durumlardayım .folikasit vermişti ama daha kullanmadım bu folikasitte marka farkeder mi acaba doktorun reçete de yazdığından değilmiş ismi bi şey olmaz heralde :(

cnm nerdesiniz hangi doktora gittiniz
şuanda kullandığınız birşeyler varmı
bitkiseller felan kullanın bence
ilk ameliyatınızmı olacak
keçiboynuzu kürü felan deneyin arısütü bal polen mutlaka bi faydası olur
hakkınızda hayırlısı..

Slm. Kizlar 5 gun erken adet oldum :)
Yarın doktora gidip iğnelerimi Alcam heycan korku bırarada sabaha kdr uyumadım
10 gun sonra amlyt oluruz herAlde Rabbim yardımcımız olsun ins sperm bulundu der doktor
Bu arada hem göbek hemde kalcadanmi olcam iğne:( ben sadece göbekten sanıyordum /(

slm. Kizlar 5 gun erken adet oldum :)
yarın doktora gidip iğnelerimi alcam heycan korku bırarada sabaha kdr uyumadım
10 gun sonra amlyt oluruz heralde rabbim yardımcımız olsun ins sperm bulundu der doktor
bu arada hem göbek hemde kalcadanmi olcam iğne:( ben sadece göbekten sanıyordum /(

hadı gozuuun aydın canııım ınsallah hersey aynen boyle umdugundan daha erken olur :52: Canım ben ıkıncı ıgnelere basladım ıkısıde gobekten yapıyorum aksam ıgnelerıne baslıycan once sonra ultrasyona gırecen yumurtalar olusunca 3, yada 4 gunu sabah ıgnelerıne baslıycan onlarda gobekten yapılıyo daha dogrusu ben oyle yapıyorum yanı benım doktor gobekten yapıcan dedı ıkısınınde ucu aynı ıncelıkte acıtmıyor heralde banada ya pazartesı yada salı ıslem yapılır oyle dedı doktor hadı hayırlısı

canım emre bakırcı oğluna nasıl ulaşabiliriz bende mail atmak istiyorum bir kere mail atttım cevap yazmadı acaba yanlış yeremi yazdım bana mail adresini veririseniz sevinirim soru soracağımda canım

merhaba askbebek, ismin çok güzel :) emre@emrebakircioglu.com mail adresi, şimdiye kadara attığım maillere en fazla bir gün içinde cevap verdi.

Merhaba papatyam, doktor bizede ilaç vermedi. Hormon değerleri normal olduğunda ilaç veya başka bir gıda takviyesi vermiyorlarmış. Ama ben yinede duyduğum kürleri karışımları yapmaya çalışıyorum.

Back
X