Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Slm. Kizlar 5 gun erken adet oldum :)
Yarın doktora gidip iğnelerimi Alcam heycan korku bırarada sabaha kdr uyumadım
10 gun sonra amlyt oluruz herAlde Rabbim yardımcımız olsun ins sperm bulundu der doktor
Bu arada hem göbek hemde kalcadanmi olcam iğne:( ben sadece göbekten sanıyordum /(

şimdiden hayırlı olsun tedavin, inşallah herşey yolunda gider, hayırlısı ile bebeğine kavuşursun.
eşin henüz mikrotese olmamıştı dimi, aynı gün mü olacak işleminiz?

hadı gozuuun aydın canııım ınsallah hersey aynen boyle umdugundan daha erken olur :52: Canım ben ıkıncı ıgnelere basladım ıkısıde gobekten yapıyorum aksam ıgnelerıne baslıycan once sonra ultrasyona gırecen yumurtalar olusunca 3, yada 4 gunu sabah ıgnelerıne baslıycan onlarda gobekten yapılıyo daha dogrusu ben oyle yapıyorum yanı benım doktor gobekten yapıcan dedı ıkısınınde ucu aynı ıncelıkte acıtmıyor heralde banada ya pazartesı yada salı ıslem yapılır oyle dedı doktor hadı hayırlısı

hayırlısı canım, seninde az kalmış. pazartesi, salı yumurtalar mı toplanacak, transfer mi olacak. adetin kaçıncı günündesin şimdi
bende bugün folikasite başladım. doktor birşey dememişti ama ben başladım. zararı olmaz herhalde.kısmetse temmuzda tedaviye başlayacağım bende. sen ne zaman başlamıştın folikasit kullanmaya

hadı gozuuun aydın canııım ınsallah hersey aynen boyle umdugundan daha erken olur :52: Canım ben ıkıncı ıgnelere basladım ıkısıde gobekten yapıyorum aksam ıgnelerıne baslıycan once sonra ultrasyona gırecen yumurtalar olusunca 3, yada 4 gunu sabah ıgnelerıne baslıycan onlarda gobekten yapılıyo daha dogrusu ben oyle yapıyorum yanı benım doktor gobekten yapıcan dedı ıkısınınde ucu aynı ıncelıkte acıtmıyor heralde banada ya pazartesı yada salı ıslem yapılır oyle dedı doktor hadı hayırlısı
Allah razı olsun cnm bnm ins umduğumdan daha erken daha ii olur
İns bende gobekten vurulurum:)
Sizin amlyta az kalmış ne guzel :)
Ne zormus bu beklemek..ne ÖSS sınavına girerken nede ise girerken böle heycanlandim...etrafımda herkes hamile hersin bebegi var ins Rabbim onların yanında boynumuzu bükük bırakmaz :)
şimdiden hayırlı olsun tedavin, inşallah herşey yolunda gider, hayırlısı ile bebeğine kavuşursun.
eşin henüz mikrotese olmamıştı dimi, aynı gün mü olacak işleminiz?

Allah razı osun cnm evt aynı gün olacaz
Aslında ben once esim amlyt olsun istedim
Ama doktor sizden umutluyum doldurup cozulunce hareketliliği azalabilir riske atmayalım diyince tmm dedim
Herseyimiz normal ins sperm vardır
Ama beni herseyin normal olması korkutuyor neden hersey normalken sperm yok
Demekki üretim yok diorum bebekken tek yumurtası alınmış fıtıktan yada amlyt sırası zedelendi diye çıkış ölmüyorduk diyorum iki seçenek var yani:(

U kızlar bay sorcam şimdi ben Elazığ'dan Malatya'ya gidip gelcem tedavi icin iğneleri vurunurken kac günde bir ultrasona girmek lazım

Hiç olumsuz düşünme, belki ameliyattan dolayı tıkanıklık vardır sizdede. Bol bol bulunur. Allahın izni ile herşey yolunda gidecek, 10 gün sonra bebeğin seninle olacak. Onunlabirlikte yaşamaya başlayacaksın. Sen şimdi bebek mi bebekler mi olacak onu düşün sadece:) hayali bile iyi gelecektir eminim

Hiç olumsuz düşünme, belki ameliyattan dolayı tıkanıklık vardır sizdede. Bol bol bulunur. Allahın izni ile herşey yolunda gidecek, 10 gün sonra bebeğin seninle olacak. Onunlabirlikte yaşamaya başlayacaksın. Sen şimdi bebek mi bebekler mi olacak onu düşün sadece:) hayali bile iyi gelecektir eminim

10 gün sonra hamile olmakkkk kulağa neler guzel geliyor sulugoz oldum sürekli ağlıyorum is yerindekiler hastamısin diyip soruyorlar
Cok zordayim cok dardayim allahım bugüne kdr her zor durumumda beni huzura çıkarmıştır..
Her isim geç olur ama temiz olur ama beklerim olsun diye
Üniversiteyi geç kazandım 3 senemde
İstediğim ise 4 sene sonunda girdim
Esimle 3 sene sonunda babam zorla ikna oldu evlendim
Herseyim böle geç olmuştur ama olmuştur :)
Acaba diyorum onca zaman bebek icin uğraşdım olmadi sonra bunu öğrendik iyicene çıkmaza girdik ins bunun sonunda yine muradıma ererim
Rabbim hiç bı yuvayı eksik bırakmasın

günaydın hanımlar,nasılsınız? yine kafam çok karıştı doktor haziranda mikrotese yapalım dedi ama hiç bir ilaç bi şey vermedi burda okuyorum herkes iğne filan kullanıyor,bitkisellere ağırlık verip ağustosa mı ertelesek diyorum hem temmuzda ramazanıda geçirmiş olurum.ilk denememiz olacak valla çok karışık durumlardayım .folikasit vermişti ama daha kullanmadım bu folikasitte marka farkeder mi acaba doktorun reçete de yazdığından değilmiş ismi bi şey olmaz heralde :(

Cnm eşimde hersey normal onun icin ilac igne vermedi doktor ama biz iki aydır proxeed plus kllaniyoruz vitamin sen olusuyornbence araştır amlyta kdr onu kulan derim

peki size doktormu yaziyor??/

CANIM BİZE EMRE BEY TAVSİYE ETTİ FAKAT HİÇ HASTANE YAPMIYOR DÜN EŞİM DOKTORA GİTTİ ÜROLOJİ DOKTORU KAFAMA GÖRE YAZAMAM DEDİ .TEKRAR FSH LH TESTİ YAPTIRDI BUGÜN SONUCU ÇIKACAK BAKALIM YAZARSA YAPTIRICAZ .YOKSA EMRE BEYE GİDİP YAPTIRICAZ NE YAPALIM HAKKIMIZDA HAYIRLISI OLSUN.:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

SELAM FISTIKLAR NASILSINIZ?TEDAVİYE BAŞLAYAN VE BAŞLAYACAK ARKADAŞLAR RABBİM İNŞALLAH EŞLERİNİZE BOL BOL SPERM NASİP EDER SON TEDAVİNİZ OLUR İKİZLERİNİZE HATTA ÜÇÜZLERİNİZE KAVUŞUN:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canmm hadi hayrlı olsun tedawin insallah esinde ummadgın kadar cok sperm bulunur insallah 10 gün sonra bebegn seninle olur amin canm igneyi yaptgnda yazmayı unutma bakalm acıyormuymus herseyden haberdar et bizi rabbim gönlüne göre wersin ins.

10 gün sonra hamile olmakkkk kulağa neler guzel geliyor sulugoz oldum sürekli ağlıyorum is yerindekiler hastamısin diyip soruyorlar
Cok zordayim cok dardayim allahım bugüne kdr her zor durumumda beni huzura çıkarmıştır..
Her isim geç olur ama temiz olur ama beklerim olsun diye
Üniversiteyi geç kazandım 3 senemde
İstediğim ise 4 sene sonunda girdim
Esimle 3 sene sonunda babam zorla ikna oldu evlendim
Herseyim böle geç olmuştur ama olmuştur :)
Acaba diyorum onca zaman bebek icin uğraşdım olmadi sonra bunu öğrendik iyicene çıkmaza girdik ins bunun sonunda yine muradıma ererim
Rabbim hiç bı yuvayı eksik bırakmasın

Amin, bebişin zamanıda şimdiymiş. Yuvan bebeğinin kokusu ile dolsun inşallah

canmm hadi hayrlı olsun tedawin insallah esinde ummadgın kadar cok sperm bulunur insallah 10 gün sonra bebegn seninle olur amin canm igneyi yaptgnda yazmayı unutma bakalm acıyormuymus herseyden haberdar et bizi rabbim gönlüne göre wersin ins.
İns cnm ins hepimizin esinde bisuru çıkar sperm ..Rabbim ol derse olur..ins buna ol der sperm çıkar Hamid kalırız
Detayli sekilde yazarım cnm benim inss korktuğumdan daha kolay olur iğneler ..yarın sabah gitcez cok heyecanlıyım
Amin, bebişin zamanıda şimdiymiş. Yuvan bebeğinin kokusu ile dolsun inşallah

ins cnm Rabbim herkese nasip eder ins..beklediğimize deger hepimiz kocaman göbekli hamis oluruz

canım tedaviye başlamışsınız inşAllah hayırlısıyla hamile haberlerini alırız,eşindede bol bol spermler bulunur .Allah yanınızda olsun

canım ben hmtnzl arkadaşımızın duasını okudum umarım dilekleri tez zamanda gerçekleşir, Allah kabul etsin.

=QUOTEoknk;24491574]canım gözün aydın. çooooook sevindim sperm çıktığına.devamı gelir inşallah bol bol .vakti saati gelince hepimiz ann[e olacağız inşallah .ümidimizi kaybetmememiz gerekiyor.
sertoly mi vardı sizde ?[/QUOTE]

vck kullanıcısından alıntı
canım sizin sorundamı genetik peki azfa azfb azfc bunlardan birindemi sorun vardı yoksa 47xxyli miydi.tekrar gözün aydın

vck canlı selam canım... eşim 2004 te tese olduğunda sperm çıkmadı dediler. başka bir açıklama yapmadılar.sertoly ben ozaman bilmiyordum bile.. genetik testinde AZF C bölgesinde delesyon çıkmış.siz sperm testi yaptırdınızmı yakında ne sonuç çıkıyor.çok haklısın(hayırlısıyla) anne olacağımız günün ümidiyle yaşıyoruz dua ediyoruz.

Cnm eşimde hersey normal onun icin ilac igne vermedi doktor ama biz iki aydır proxeed plus kllaniyoruz vitamin sen olusuyornbence araştır amlyta kdr onu kulan derim

eşim panax kullanıyor 6.ayında 3aydır keçiboynuzu yapıyoduk oda fsh yi yükseltiyomuş ki zaten12.4 çıkmıştı şimdi keçiboynuzunu bıraktık polen ve ısırgan otuna başlıcaz birde kırmızı ginseng araştırıyorum şimdi.doktor her şey normal sadece fsh yüksek dedi zaten bunu düşüremeyiz bu sperm oluşumunun habercisidir oluşmuyorsa yüksektir dedi.

=QUOTEoknk;24491574]canım gözün aydın. çooooook sevindim sperm çıktığına.devamı gelir inşallah bol bol .vakti saati gelince hepimiz ann[e olacağız inşallah .ümidimizi kaybetmememiz gerekiyor.
sertoly mi vardı sizde ?

vck kullanıcısından alıntı
canım sizin sorundamı genetik peki azfa azfb azfc bunlardan birindemi sorun vardı yoksa 47xxyli miydi.tekrar gözün aydın

vck canlı selam canım... eşim 2004 te tese olduğunda sperm çıkmadı dediler. başka bir açıklama yapmadılar.sertoly ben ozaman bilmiyordum bile.. genetik testinde AZF C bölgesinde delesyon çıkmış.siz sperm testi yaptırdınızmı yakında ne sonuç çıkıyor.çok haklısın(hayırlısıyla) anne olacağımız günün ümidiyle yaşıyoruz dua ediyoruz.[/QUOTE]

bendende sana canlı selam:54::54::54::54::54::54:anladım neyseki silinme vamış o yüzden sperm çıkışı olmuş.benim eşim 47xxyli eşim bugün test yaptıracak çünkü iğnesini doktor yazmadı yeni test lazım dedi bakalım takrar sil baştan test verecekmiş biz emre beyde tedavideyiz

Merhaba papatyam, doktor bizede ilaç vermedi. Hormon değerleri normal olduğunda ilaç veya başka bir gıda takviyesi vermiyorlarmış. Ama ben yinede duyduğum kürleri karışımları yapmaya çalışıyorum.

aynen bende ne okusam burdan yapmaya çalışıyorum ilkkez yapılcak tese ama sonuna kadar değerlendirmek istiyorum şansımı.fsh yüksek bizde 12.4 ve bunu düşüremzmiyiz dedim hayır dedi doktor,bu hormon beyinde salgılanır spermin azlığına işaret eder dedi o yüzden hiç ilaç vermedi nasıl olcek böyle bilmiyorum :(

Back
X