Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Tarifsizdi sana sevgim ne zaman içim sıkılsa yanımda olmasanda benimle üzüldüğünü bilirdim ağladığımda yanağımda hissettiğim sıcaklığın ellerin olduğunu da...sana sevgim saygım sonsuz ve şükrediyorum rabbime senin gibi bir annem olduğu için gül kokulu annem anneler günün kutlu olsun...umarım birgün benim seni sevdiğim gibi beni sevecek evlatlarım olur....
Arkadaşlar hepinizin anneler günü kutlu olsun umarım bu son anneler günümüz olur evlatsız geçirdiğimiz......

ne güzel yazmışsın canım ya kutlu olsun anneler günümüz:29:

canım çok saol allah razı olsun hepsini uzun uzun anlatmışsın :16::16::16:
inş hayırlısıyla alırız raporumuzu :46:
tamam canım çok teşekkürler görüşmek üzere :54:

allah sendende razı olsun canım bende rapor için bekliyorum çok az kaldı eşinizin sperm tahlili yakın zamanda varsa 2 tane orda biri dışardan kabul ediyorlar erken rapor almak için bize öyle söylediler ve 2 ay içinde rapor alınıyor biz raporu alcaz 3 gün içinde doktoruma götüreceğim ilaçları yazsın hemen ilaçları alıp tüp bebeğe ağustos gibi başlayacağım yani özelde tüp bebek yapacaklar önceden raporu çıkarıp ilaçlarını alıp buzdolabında muhafaza edip tüp bebek zamanı gelince kullanırlar geçmiş olsun rabbim yüzünüzü güldür sün amin

allah sendende razı olsun canım bende rapor için bekliyorum çok az kaldı eşinizin sperm tahlili yakın zamanda varsa 2 tane orda biri dışardan kabul ediyorlar erken rapor almak için bize öyle söylediler ve 2 ay içinde rapor alınıyor biz raporu alcaz 3 gün içinde doktoruma götüreceğim ilaçları yazsın hemen ilaçları alıp tüp bebeğe ağustos gibi başlayacağım yani özelde tüp bebek yapacaklar önceden raporu çıkarıp ilaçlarını alıp buzdolabında muhafaza edip tüp bebek zamanı gelince kullanırlar geçmiş olsun rabbim yüzünüzü güldür sün amin

canım rapor okadar geç mi çıkıyor :44:
ben daha erken çıkıyor diye biliyordum...
bazı arkadaşların 2 haftada bile çıkmış...
inş bizimkide geç kalmaz hemen çıkar...
en son umutta yaptırdığımız testin sonucu var onu götürürüz artık...

hoşbulduk bitanem :70:
anladım canım saol biz tüm evraklarla pazartesi gidicez ozaman...
sadece alttan muayene ve kan testi mi yapılıyor 2. veya 3. gün ??
rahim filmi adetim bittikten sonra mı yapılacak ??
evet cnm rahım fılmı adet bitince cekılıyo
evet 2.veya 3.cü gun muayne alttan ve kan tahlılı ıstenıyo
eşin urologa gıdıp muayne olacak ve sonra sonuclardan sonra heyete gırıp raporunu alacasın cnm
kusura bakma soruna cevap verıp cıktım eşimle kaynım geldi o yuzden
şimdi bakayım dedım

y kromozomu mikro delesyon 1 ayda cıkacak ama karyotıp 6-7 ayda cıkıyormuş bursa tıpda.karyo tıp 1500 tl falan tutuyor dediler dışarda.

ne bileyim cemrecim emre beyin yanına gittiğimizde bütün testler yanımızda olsun istiyorum.eksik bişey kalsın istemiyorum.emre beyde gerekmez dedi ama bileyim ben işte telaşe memuru işte :69:
sende haklısın cnm ınsan ıster ıstemez dusunuyo rabbım yardımcın olsun:16:

canım rapor okadar geç mi çıkıyor :44:
ben daha erken çıkıyor diye biliyordum...
bazı arkadaşların 2 haftada bile çıkmış...
inş bizimkide geç kalmaz hemen çıkar...
en son umutta yaptırdığımız testin sonucu var onu götürürüz artık...

canım ben burda süleymaniyyede baş vurdum 2 ay sürdü ama hızlanmasını isteseneniz dediğim gibi dışardan yapılan yakın zamandaki sperm tahlilini kabul ederiz dediler biz daha öncede çapada rapor için değil ama eşim ürolojiye gidiyordu genetikler vs derken 9 ay sonraya tahlil vermişlerdi bizde dışarda süleymaniyede yaptırmıştık çapa daha uzun sürmüştü en kısa ozaman 5 ay sürmüştü ve sonuç azo diyip elimize bir kağıt vermişlerdi karşıda tüp bebeğe gidin demişlerdi aldık hemen bahçenin içinde öğlen tatiliydi bizim gibi bekleyenler vardı ama ben oradan çok sıkılmıştım ve eşime hemen çıkalım dedim bütün dünny başıma yıkılmıştı ve hastaneden bir çıktım bir daha uğramamıştım üzeründen 4 yıl geçti ve şimdi tekrar yeniden başladık ama süleymaniye daha erken hazırladı bakalım hayırlısı canım belki sizin orda daha erken veririler inan erken veren yer bilseydim oraya giderdim 2 aydır git gel yoruldum yorulsakta sonuç inş hayırlı ve sağlıklı olur banada sanada ve bütün herkese amin

eşin urologa gıdıp muayne olacak ve sonra sonuclardan sonra heyete gırıp raporunu alacasın cnm
şimdi bakayım dedım

ne kusuru bitanem saol yardımların için :70:
sayenizde rahatladım 2. gün pazara denk gelirse diye çok korkmuştum...
raporda geç çıkmaz inş...
sen nasılsın canım benim :34:

canım ben burda süleymaniyyede baş vurdum 2 ay sürdü ama hızlanmasını isteseneniz dediğim gibi dışardan yapılan yakın zamandaki sperm tahlilini kabul ederiz dediler biz daha öncede çapada rapor için değil ama eşim ürolojiye gidiyordu genetikler vs derken 9 ay sonraya tahlil vermişlerdi bizde dışarda süleymaniyede yaptırmıştık çapa daha uzun sürmüştü en kısa ozaman 5 ay sürmüştü ve sonuç azo diyip elimize bir kağıt vermişlerdi karşıda tüp bebeğe gidin demişlerdi aldık hemen bahçenin içinde öğlen tatiliydi bizim gibi bekleyenler vardı ama ben oradan çok sıkılmıştım ve eşime hemen çıkalım dedim bütün dünny başıma yıkılmıştı ve hastaneden bir çıktım bir daha uğramamıştım üzeründen 4 yıl geçti ve şimdi tekrar yeniden başladık ama süleymaniye daha erken hazırladı bakalım hayırlısı canım belki sizin orda daha erken veririler inan erken veren yer bilseydim oraya giderdim 2 aydır git gel yoruldum yorulsakta sonuç inş hayırlı ve sağlıklı olur banada sanada ve bütün herkese amin

aminnn canım benim rabbim bu yolda attığımız tüm adımları bi an evvel bebişlerimize ulaştırsın inş :16::16::16:
sizde uğraştırmışsınız çok...
inş bundan sonra herşey daha iyi olur...
egede nekadar sürede çıkar bilmiyorum ama bi deneyelim bakalım inş çıkar hemen...
ben rapor alırım okul için artık napıyım kuzucuklar benden ayrı kalıcak artık 1 hafta...

şimdi bakayım dedım

sende haklısın cnm ınsan ıster ıstemez dusunuyo rabbım yardımcın olsun:16:

canım nasıl sakin birimisin sakin ol rahim filmi çekerken. ben çekerken herşey bebeğim için demiştim ama bağırdım tabi ben sakin değilim jinekoloik muayene olduğumda dahi dr elini tutuyordum ama doktordan doktora farkta var tüp bebek doktorları sabırlı oluyorlar hekes bişey söylüyor anestezi al demişlerdi ben almadım doktor gerek yok demişti dediği gibi oldu sakin ol sadece biraz ilaç verilirken karnın içi çok kötü sızlıyor oda saniyeler geçiyor ama hemen kalkma bel çok ağrıyabilir

Slm kızlar hayırlı cumalar
Doktordan geldik
Hersey yolunda şimdilik
İgne ağrıtıyor vala:) koldan kan alınırken agridigi gibi:) ama abartılacak karda bı agri deil..
Ogleleyin 11-12 gibi vuruncam pazartesi kontrol edecek
Cuma yada Pazartesi amlytimiz olur dedi doktorumuz..
Elazigdaki gittiğim tup bebekle kıyaslandığımda malatyadakini arada daglar kdr fark var
Öncelikle doktorların ilgisi okdr güzellik kendimizi cok güvende hissediyoruz
Uroloji doktoruylada görüştük sizden umutluyum herseyiniz normal dedi..elle muayene etti sperm kanalları var dedi ...
Tabiii yinede çıkmama olasiligi var ama siz de çıkma olasiligi daha yüksek dedi..en azından moralim yerine geldi..
Esim sigara iciyor onun icin amlyta kadar endol ve trentol verdi..bizde proxeed plus kullanıyoruz dedik aferin dedi:) devam edin düzenli icin dedi...bide keçi boynuzu pekmezi yiyin dedi amlyt gunüne kdr...
Amlytini nsl yaptığını falan anlattı ...icime sindi Rabbim önsöz demiştir ve nası eder..
Tup bebek doktoruna sordum kac embriyo konuluyor diye..
Normali 1 tane dedi ama sizin durumuz farklı iki tane koyarız dedi...tabi herseyim normal siye iki tane koyacaklar bendede hafife olsa sorun olsaydı riske almamak icin 1 tane koyarlarmis...
Şimdilik sperm bulunmuş gibi konuştuk acaip hafifim mutluyum Rabbim ins sonunu iyi eder

Merhabalar ben de heyecanla sızlerı takıp edıyorum yaklasık 2 aydır bız de genetık test sonucunu beklıyoruz hazırana yetısırse ben de 6 veya 7 hazıranda basıycam tedavıye ınanın umutla okuyorum hergun hepınız ıcın dua edıyorum bana umut oluyorsunuz hangı asamalardan gececegımı ogrenıyorum. Yumurta toplama ıslemını cok merak edıyorum herkes dayandıgına gore yapabılırım herhalde dıyorum ınssallah hamıle haberlerınızı beklıyorum herseyı ayrıntılarıyla yazın Allah kolaylıklar versın...

Arkadaslarim merhabalar nasilsiniz? Gecmisi okudum geldim baya kaynamis buralar. Allahim tedaviye baslayan ve baslayacak olan arkadaslarima sabir,metanet ve genislik versin hakkinizda hayirlisi olsun insallahh..

Dün gece bir rüya gördüm Hayirlara vesile olur insallah. Benden 3 tane yumurta toplanmis ama yumurtalar bildigimiz kus yumurtasi, daha sonra bana transfer edilecek ama 1 tanesini kaybediyorum daha sonra lavaboya gidiyorum klozetin dibine düsmüs ve 3 üde transfer ediliyor. Dayanamayip 10.günde test yapiyorum hamileyim ve bebeklerimin cinsiyetini söylüyor doktorum 2 kiz 1 erkek diyor o kadar mutluyuz ki esimle aglama sesleri yükseliyor mutluluktan. O sirada bir uyandim gercektende agliyordum esimde tedirgin bi sekilde beni seyrediyomus anlattim hemen ikimizde agladik :(((( Gercekten cok zormus yaa....

pc yi eşime kaptırmıştım şimdi bırakabildi:1:kendileri arıcılığa merak sardı.işinide bıraktı.:20:bakalım bizim arıcılık nasıl olacak.20 kadar kovan aldık.arılar müthiş yaratılmışlar.hayran oluyorum.eşimi bir kaç defa iğnelediler.:1:yakında eşimin köyüne götüreceğiz.benim halim ne olacak bilmiyorum.köyde nasıl kalacağım.:50:inşaallah sonu güzel olur.hakiki bal alacağız. şifada olur.:15:

canım nasıl sakin birimisin sakin ol rahim filmi çekerken. ben çekerken herşey bebeğim için demiştim ama bağırdım tabi ben sakin değilim jinekoloik muayene olduğumda dahi dr elini tutuyordum ama doktordan doktora farkta var tüp bebek doktorları sabırlı oluyorlar hekes bişey söylüyor anestezi al demişlerdi ben almadım doktor gerek yok demişti dediği gibi oldu sakin ol sadece biraz ilaç verilirken karnın içi çok kötü sızlıyor oda saniyeler geçiyor ama hemen kalkma bel çok ağrıyabilir

canım yanlış alıntı yaptın galiba sanırım bana yazdın bunu...
canım inan rahim filmi veya diğer hiç bi konuda içimde en ufak bi korku yok...
ne olacaksa olsun düşünmüyorum ben açıkcası...
aslında benim canm çok tatlıdır...
ama bebişim uğruna olacak hiç bi sıkıntı korkutmuyor beni...
onun için rahatım tek derdim hayırlısıyla raporumu alı tedavimize başlamak :16:
canım bu aradaüniversite hastanesinde yapılan işlemler için ücret alıyorlar mı ??
rahim filmi için falan mesela ??
ben ücretsizdir diye düşünüyorum ama bi sorayım dedim...

Dün gece bir rüya gördüm Hayirlara vesile olur insallah. Benden 3 tane yumurta toplanmis ama yumurtalar bildigimiz kus yumurtasi, daha sonra bana transfer edilecek ama 1 tanesini kaybediyorum daha sonra lavaboya gidiyorum klozetin dibine düsmüs ve 3 üde transfer ediliyor. Dayanamayip 10.günde test yapiyorum hamileyim ve bebeklerimin cinsiyetini söylüyor doktorum 2 kiz 1 erkek diyor o kadar mutluyuz ki esimle aglama sesleri yükseliyor mutluluktan. O sirada bir uyandim gercektende agliyordum esimde tedirgin bi sekilde beni seyrediyomus anlattim hemen ikimizde agladik :(((( Gercekten cok zormus yaa....

hayrolsun canım inş bu rüyadaki gibi mutlu olup yavrularını kucağına alırsın :16::16::16:

pc yi eşime kaptırmıştım şimdi bırakabildi:1:kendileri arıcılığa merak sardı.işinide bıraktı.:20:bakalım bizim arıcılık nasıl olacak.20 kadar kovan aldık.arılar müthiş yaratılmışlar.hayran oluyorum.eşimi bir kaç defa iğnelediler.:1:yakında eşimin köyüne götüreceğiz.benim halim ne olacak bilmiyorum.köyde nasıl kalacağım.:50:inşaallah sonu güzel olur.hakiki bal alacağız. şifada olur.:15:

canım benim hayırlı bol kazançlı olsun yeni işiniz :16:
antalyadan taşınacak mısınız canım ??
eşinde konyalı mıydı ??

canım benim hayırlı bol kazançlı olsun yeni işiniz :16:
antalyadan taşınacak mısınız canım ??
eşinde konyalı mıydı ??

sağolasın tatlım inşaalah iyi olur. ben istemedim ama ikna edemedim inatçıı:17:yazlık gidecez şimdilik.eşim de konyalı............rapor çıkartıyorsun kolay gelsin.biz uğraşmadık.fakülteye sordum.kem küm ettiler.burada yaparsanız çıkar felan.

Son düzenleme:
canım yanlış alıntı yaptın galiba sanırım bana yazdın bunu...
canım inan rahim filmi veya diğer hiç bi konuda içimde en ufak bi korku yok...
ne olacaksa olsun düşünmüyorum ben açıkcası...
aslında benim canm çok tatlıdır...
ama bebişim uğruna olacak hiç bi sıkıntı korkutmuyor beni...
onun için rahatım tek derdim hayırlısıyla raporumu alı tedavimize başlamak :16:
canım bu aradaüniversite hastanesinde yapılan işlemler için ücret alıyorlar mı ??
rahim filmi için falan mesela ??
ben ücretsizdir diye düşünüyorum ama bi sorayım dedim...

canım bildiğim kadarıyla ünv hastaneleri ücret almiyor mesela süleymaniya araştıma hastanesi olarak geçiyor ve ücretsiz ama ben kendi özelde dr yaptım tabi pahalı ama herşeyi bebeğimiz için katlanmak zorundayız ama bence boşver canım özelde bir sürü para verme ünv hastanesinde yap canım

Back
X