- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güzelim nasılsın gözükmüyorsun ortalardahayırlı haftasonları canımlarım
benim bugün koşuşturmam var ablam taşınıyor yardım edicem daha doğrusu bıcırıklarıalışverişe götürücem.hepinizi çok
![]()
sözlerin için teşekkurler tatlımcnm kaç kilosunki böyle hemen kararlı bi dyete başladın.eminim fıstık gibisindir. böyle diyete başlayanları okudukça acaba bende kilolumuyumdur diye çok merak ediyorum 63 kiloydum 1 hafta önce..boyum 1,67 sanki bende 60kilo olsam iyi olcak gibi.bu sıralar bi rejim havasında olmasamda yediklerime biraz dikkat ediyorum.özellikle çikolatadan uzak durmaya çalışıyorum..
ya ben pek kendimi begenen biri degılım ya hep sankı zayıflarsam guzel olacakmısım gıbı gelıyo
ya zaten kılo ıyı degıl ailemde şeker hast. genetik zaten barı kılomla sekerı dengelıyeyım dıyorum
beni cok motive ettin bi tanem sağol ben bu gazla 15 günde ii spor yaparım heee![]()
ya ben pek kendimi begenen biri degılım ya hep sankı zayıflarsam guzel olacakmısım gıbı gelıyo
ya zaten kılo ıyı degıl ailemde şeker hast. genetik zaten barı kılomla sekerı dengelıyeyım dıyorum
beni cok motive ettin bi tanem sağol ben bu gazla 15 günde ii spor yaparım heee![]()
hayırlı haftasonları canımlarım
benim bugün koşuşturmam var ablam taşınıyor yardım edicem daha doğrusu bıcırıklarıalışverişe götürücem.hepinizi çok
![]()
biri rejimmi dedi.kızlar bu arada bende 2.5 kilo verdim spor yapıyorum bol bol birde abur cuburu kestim temmuza az zamanımız kaldı bizimde bu hafta düğünlerimiz var hemde 2 tane ama ben onun için uğraşmıyorum herşey bebişim için![]()
artık zamanı geldı
eeeeeeeee ne yapalım kilolar aldı başını gidiyo
onu yakalamam lazım yoksa ben bi daha yakalayamam
bakalım bi defter yaptım kendime oraya yazıyorum bi gunde ne yedığımı
15 gün sonra tartılacagım:18:
bakalım kac kılo verecegım:44:
biri rejimmi dedi.kızlar bu arada bende 2.5 kilo verdim spor yapıyorum bol bol birde abur cuburu kestim temmuza az zamanımız kaldı bizimde bu hafta düğünlerimiz var hemde 2 tane ama ben onun için uğraşmıyorum herşey bebişim için![]()
güzelim nasılsın gözükmüyorsun ortalarda
seni gidiiiiiiii kız diete devam mı ablana allh yeni evinde huzur, mutluluk, saglık ve evlatlarıyla güzel ömürler versın
sözlerin için teşekkurler tatlım
ne sen sor ne ben soyleleyım 83 olmusummmmmmmmmmmm
sen kılolu degılsın cnm ama ınsan bazen sıkılasmak ıstıyor onunıcın spor yaparsın yedıgıne dıkkat edersın olur bıter
evet canım ablma karşı apartmanımda oturuyordu ev sahibi evde kendisi oturacakmış ablamda kayın validesiyle ev aldılar dublex ama ayrı 2 daire altlı üstlü oturacaklar bizim gibi yani.bana yine yakınlar arabayla 5 dakikalık yol.en azından kendi evleri olur rabbim herkesi kiradan kurtarsıncanım ablanlar size yakın oturmuyor muydu başka biyere mi taşınıyorlar ??
kolay gelsin hepinize...
süpersin arkadaşım tam gaz devam![]()
tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
şekerim azmini yerim senin kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
darısı başımaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
inşllhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
evet canım pek girmiyorum topiğe çünkü ablam bana yakın oturuyordu biliyorsun taşınacak diye çocuklarla bende kalıyorlar .yiğenlerim pc başında olunca başımın üstüne çıkıyorlar resmen boynumda oturuyor cadılar.
dünde büyük olanı bana diyorki teyzecim bebğin olunca göbek bağını kocan hastanenin bahçesine gömsün birinide polisin bahçesine gömsün kız olan doktor erkek olan polis olsun demezmi daha 5 yaşında ağzım açık kaldı
çocuğum olduda göbek bağını mesleğini düşünmeye başladık![]()
evet canım ablma karşı apartmanımda oturuyordu ev sahibi evde kendisi oturacakmış ablamda kayın validesiyle ev aldılar dublex ama ayrı 2 daire altlı üstlü oturacaklar bizim gibi yani.bana yine yakınlar arabayla 5 dakikalık yol.en azından kendi evleri olur rabbim herkesi kiradan kurtarsın
canım açıköğretim sınavı var...
gözetmenlik yapıcam bende...
hayırlı haftasonları canımlarım
![]()
kızlar ben çıkayım biraz spor yapıp duşumu alıp kaynanamlara geçeyim
hepinizi
akşama nasipse görüşürüz topikteeeeeeeeeeeeee....................![]()
Merhabalar ben de heyecanla sızlerı takıp edıyorum yaklasık 2 aydır bız de genetık test sonucunu beklıyoruz hazırana yetısırse ben de 6 veya 7 hazıranda basıycam tedavıye ınanın umutla okuyorum hergun hepınız ıcın dua edıyorum bana umut oluyorsunuz hangı asamalardan gececegımı ogrenıyorum. Yumurta toplama ıslemını cok merak edıyorum herkes dayandıgına gore yapabılırım herhalde dıyorum ınssallah hamıle haberlerınızı beklıyorum herseyı ayrıntılarıyla yazın Allah kolaylıklar versın...
anladım demek canım ondan bu kadar malatyadaki tüp bebeği söylüyordun yoksa elazığdaki tüp bebeği ben duymuştum çok başarı sağladığını ve çok kişinin bebeği olduğunu ve dr orhan özdilleride çok övüldüğünü duymuştum seni seni minik gelin e artık kız olursa artık kayısı güzeli olur
Bu arada kızlar dün doktor ilk iğnemi vurmuştu iğnenin girmesini çıkmasını hissettim ağrıdı
Bugün esim vurdu hicccccc ağrımadı ya şaşırdım hatta agri sifirdi yani o derece:)