Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar bugün anneler günü ama bana çok donuk geliyor kardeşim bana msj çekip anneler günümü kutlamış bir mutlu oldum canım benim ya kızlar bugün bende sizler gibi daha doğrusu bu haftam hep duygu yüklü geçti ve bugün annelerle igil yazıları okumadım çünkü çok üzülüyorum sonrası çok kötü oluyor rabbim inş seneye hayırlısıyla bizlerede anne olmayı nasip eder amin

benimde ablam beni aradı bugün anneler gününden bahsetti o bahsetmişken hadi anneler günün kutlu olsun dedim o da pek isteksiz söyledin dedi bende hıııı dedim.annem ve kayınvaldemden başka kimseninkini pek kutlamak hoş gelmiyo dedim:( napayım kızlar benim çocuğum olmadığı için kutlıyanımda yok sizlerden başka:((( isteseydi yiğenlerime telde teyzenizle konuşun diyebilirdi maksat gönül almak değilmi:14::14::14::14::14:ruhsal çöküntüler yaşatmasın rabbim daha fazla....

Selam kızlar herkes nasıl ıyımısınız , kızlar ben de ıyı olmaya calısıyorum bugun 10 gun oldu ıgnelerı yapalı ama cok yavas gelısmeyen 4 yumurtam var doktor dozu artırdı canım sıkkın bekle bekle catlıycam vallahı ıyıce sabırsızlandım neden gelısmıyor bu umurtalar yaa bes yumurta olusmus ama dordu gelısmemıs ay ıyıce sınır oldum yaa neysse napacagımı bılmıyorum ne yenır ne ıcılır su yumurtalar nasıl buyur buyurse tutarmı tutarsa gebe kalırmıyım acaba gebelıgım problemlı olurmu allahım yardım et neyse yaaa ben yıne dıpteyım sondayım galıba depresyondayım:43::43::43::43::43::43:

cnm ya seni çok iyi anlıyabiliyorum Allah yardımcın olsun.ben daha önceki tedavimde 5 günde 2 yumurtayı zor vermiştim dr un kararıylada tedavimi sonlandırmıştım yumurtanın biri fos çıkar diğeri içinde rapor hakkını yeme eşinde amaliyat olucak dedi tedavimi ertelemiştik.senin 5 tn varmış dr ne derse onu uygula inş gelişir.ben şimdi bal tarçın çörek otu yiyorum yumurta kalitesi sağlıyor .o depresyon çok kötü bi duygu o anki:(( hastaneden ağlıya ağlıya kan vermeye gittiğim aklıma geldi....ayyy yeni tedavimde yaklaştı inş. o günleri tekrar yaşamam o şekilde....

cnm ya seni çok iyi anlıyabiliyorum allah yardımcın olsun.ben daha önceki tedavimde 5 günde 2 yumurtayı zor vermiştim dr un kararıylada tedavimi sonlandırmıştım yumurtanın biri fos çıkar diğeri içinde rapor hakkını yeme eşinde amaliyat olucak dedi tedavimi ertelemiştik.senin 5 tn varmış dr ne derse onu uygula inş gelişir.ben şimdi bal tarçın çörek otu yiyorum yumurta kalitesi sağlıyor .o depresyon çok kötü bi duygu o anki:(( hastaneden ağlıya ağlıya kan vermeye gittiğim aklıma geldi....ayyy yeni tedavimde yaklaştı inş. O günleri tekrar yaşamam o şekilde....

canıım benıım sanada cok cok gecmıs olsun ınsallah bırdaha aynı hayal kırıklıgı yasamazsın , ınsallah bu korkularım yersızdır rabbım tedavı asamasındakı herkese hepımıze sabır guc kuvvet versın hakıkatten her asaması cok zor rabbım hepımıze kolaylık versın annem yanımda olsaydıda keske ayaklarını opseydım canım annem meger neler cekmıs benı bugunlere getırebılmek ıcın

canlar hepinize günaydınnn :71::71::71:
biz bugün izmir yolcusuyuz :10:
buradan okul için rapor alamadım daha 10 gibi gidicez hastaneye bi tanıdığımız yardımcı olacak...
sonrada doğru izmirrrrrrrrr :18:
inş bi sorun çıkmadan raporumuzu alabiliriz...
ege üniversitesine gitmiycez çünkü kendi hastalarının raporunu bile çok geç işliyorlarmış...
ege kadın doğum evi ve araştırma hastanesi varmış tüp bebek bölümüde varmış...
randuvumuzu aldık oraya gidicez inş bi sorun çıkmaz...
kızlar nolur dua edin çok gerginim alt tarafı bi rapor neden bukadar sorun oluyor anlamıyorum :19:
dualarınızı eksik etmeyin canlarım :70:
kuzenin evinden girerim ben yine görüşmek üzere hepinizi :54::54::54::54::54:

günaydın canım.Allah kolaylık versin bir çırpıda sorunsuz bitiversin işlemler.heyecanlanman doğal tatlım.ne güzel için kıpır kıpır.stres yapma herşey olacağına varıyor sonra kendimizi üzdüğümüzle kalıyoruz.yolun açık olsun işlerin rast gitsin canım.öpüyorum :54:

günaydın canım.Allah kolaylık versin bir çırpıda sorunsuz bitiversin işlemler.heyecanlanman doğal tatlım.ne güzel için kıpır kıpır.stres yapma herşey olacağına varıyor sonra kendimizi üzdüğümüzle kalıyoruz.yolun açık olsun işlerin rast gitsin canım.öpüyorum :54:

saol canım benim allah razı olsun :70:
inan daha öncelerden hiç içimde bi huzusuzluk yoktu bu rapor konusunda...
ama sonradan egenin rapor vermekte sorun çıkardığını duyunca moralim bozuldu...
sonuçta formaliteden bişey...
bizim durumumuz azo kolay bişey değilki tüp bebek tek şansımız...
ister devlette yaptırırım ister özelde sonuçta bu rapor benim hakkım...
bakalım gidicez ama içim hiç rahat değil inş bi sorun çıkmaz çok dua edin bana...
tekrar teşekkürler canım arkadaşım öpüyorum seni kocaman :54:

saol canım benim allah razı olsun :70:
inan daha öncelerden hiç içimde bi huzusuzluk yoktu bu rapor konusunda...
ama sonradan egenin rapor vermekte sorun çıkardığını duyunca moralim bozuldu...
sonuçta formaliteden bişey...
bizim durumumuz azo kolay bişey değilki tüp bebek tek şansımız...
ister devlette yaptırırım ister özelde sonuçta bu rapor benim hakkım...
bakalım gidicez ama içim hiç rahat değil inş bi sorun çıkmaz çok dua edin bana...
tekrar teşekkürler canım arkadaşım öpüyorum seni kocaman :54:

dualarımız seninle tatlım.söylediklerin doğru ama bizi anlayan kim canım benim.aklına kötü bişeyler getirme lütfen.Allahın izni ile herşey yolunda gidecek.gerginlik yok evrene olumlu mesaj gönderiyorum sende öyle yap bi tanem.:1:

buradan okul için rapor alamadım daha 10 gibi gidicez hastaneye bi tanıdığımız yardımcı olacak...
ege üniversitesine gitmiycez çünkü kendi hastalarının raporunu bile çok geç işliyorlarmış...
kızlar nolur dua edin çok gerginim alt tarafı bi rapor neden bukadar sorun oluyor anlamıyorum :19:

canım inş hayırlı olur kolaylıkla raporunu alırsın canım unutma raporu aldıktan sonra 3 yada 5 gün olacak tam emin değilim ilacı yazdırman gerekiyormuş ilaçları alır buzdolabına koyarsın tedaviye başladığında kullanırsın canım ben raporu aldığım gibi kendi dr gidip hemen yazdıracağım ilaçları

canım inş hayırlı olur kolaylıkla raporunu alırsın canım unutma raporu aldıktan sonra 3 yada 5 gün olacak tam emin değilim ilacı yazdırman gerekiyormuş ilaçları alır buzdolabına koyarsın tedaviye başladığında kullanırsın canım ben raporu aldığım gibi kendi dr gidip hemen yazdıracağım ilaçları

baharcım sen dışarda tüp bebek yaptıracağını söyleme raporu alır gider dışarda yaparsın canım ben öyle biliyorum ben süleymaniyeye gidiyorum rapor için ama dr söylemedim dışarda yapacağım bizimde çok az kaldı muhtemelen 10 gün içinde raporum hazır olur

cnm nasılsın
ben sana kızılayda test vermişsiniz nasıldı orası diye sorcaktım cnm
cvp verirsen sevinirim
bizde pazartesitest vercez cnm
sonuç ne oldu çıktımı???

canım sonuç 0.inşallah sizde çıkar. bizim için iyi bir yer değildi.geçmiş yazılarımı okursan yazdım canım.inşallah sizin için iyi olur.

Günaydın canım benimm:70:
Bitanem inşaallah sorunsuz bi şekilde alıcaksınız raporuu üzme sen kendini
allah işinizi rast getirsin.Dua ettim hep senin için, sen gönlü güzel birisin rabbimde sana güzellikler göstersin inş :16:
gelişmelerden haberdar et tatlımm..

canım sizin aman aman bi yüksekliği yok ama yine üst sınırın da üstünde bizimse anormal bi şekilde 60.4 idi. Endokrinoloji bölümüne gitti eşim doktoru dostinex verdi çok etkili bi ilaç şmdi alt sınırda eşime 2 yıllık kullanması için rapor vermişti dr.
siz de bi endokrinolojiye gidin isterseniz.

canım aramıza hoşgeldin inşallah şifa bulur eşin en kısa zamanda
bişey sorucam belki daha önce de sormuşumdur eşin bu reishi mantarı ne için kullanıyo?

amin insallah hepimizin esi sifa bulur en yakin zamanda,vallahi cnm bilmiyorum biz zaten mustafanin elemanlari ne dedikleri aldik ama ne icin kulaniliyor bilemiyorum pek umudum kalmadi ama bu ilaclari son care gibi goruyorum cunku herseyi denedik olmuyo olmuyo neyapalim allah yardimcimiz olsun

Hayırlı günler kızlar.bahar canım hayırlısıyla rapor işini halleder gelirsin inşallah sıkma canını vermek zorundalar inşallah rabbim işinizde de kolaylıklar nasip etsin .
Melek canım seninde güzel haberlerini bekliyoruz biran evvel gel bize müjdeli haberini ver halay çekmek için seni bekliyoruz.
:16::16::16::16::16::16::16::16:

canım inşallah sizde güzel sonuçlar alacaksınız dualarım sizlerle.canım acıbadem biliyosun ssk anlaşması yok o yüzden rapora falanda gerek yok.biz son güne kadar hastaneye hiç para vermedik biliyomusun.sadece ilk muayene ettiginde murat hocaya verdik 170 lira.sonra ben ilaçlara 1080 lira ödedim.kapıdan çıkınca dik karşıda bi eczane var adını bulursam yazarım sana başka yerde 1600 lira olan ilaçlara çok güzel bi indirim yaptılar şahin hocayla anlaşmalılarmış.sonra eşimin ameliyat günü sadece ameliyat parasını verdik 1500 lira.digerini transfer günü alırız dediler.transferden sonra hoca bizimle görüştü işte eşimde dedi işte hocam fiyatta bi indirim yapmıcakmısınız falan dedi 4250 lira tüp bebek maliyeti.3900 yaptı bizde ok dedik ogünde onu verdik.sperm dondurma ücreti normalde 1400 liraymış 3 yıllık.ama hoca bizden para almıcagını söyledi çünkü devamı olursa burda olsun gibisinden knştu işte yani canım toplamda 6500 lira ödedik.yumurta toplama işlemindan sonra bana iki tane igne jel flaster bant ve iki tane hap yazdı.bizde onları hastane doktoruna yazdırdık parayla almayalım diye onlar kaç tutardı bilmiyorum canım eşimede antibiyotik ve agrı kesici verdi 15 lira tuttu onları yazdırmadık ordan aldım hemen.yani tatlım bize sürpriz bi fiyat çıkartmadılar zaten biliyoduk okadar olacagını allaha şükür dondurma işleminden de para almayınca iyi oldu yani bizim için.ama yine de embriyo dondurma işlemi falan olabilir canm hazırlıklı olmakta yarar var 7000 7500 lira ayarlarsın işte allah yardımcınız olsun tatlım.doktorların ikiside çok iyi ben memnun kaldım inşallah sende kalırrsın.yani sperm bulunmasaydıda param oldugu sürece orda devam ederdim ben.şimdi sperm de var iki tüp olursa yine orda olacak yine.inşallah bigün karşılaşmak nasip olur bigün.

inşalah karşılaşırız canım.ve inşallah ikimizinde kucağında bebekleri olur.rabbim yüzümüzü güldürür inşallah.şahin bey ve murat beye bende çok güveniyorum.emin ellerde olduğuma inanıyorum onlarla görüştüğümde.başka bi alternatif düşündürtmüyorlar bana.önce rabbime sonra doktorlara emanetiz..inşallah hayırlı haberlerimiz olur.

hazalcım bursa genetik merkezinin sitesi varmı ben aradım bulamadım.sadce bi tel buldum aradım oda mesai saatinde arayın dedi. canım bana bir telefon numarası verebilirmisin ben arayıp konuşmak istiyorum.
bursa tıp derken fakülte hastanesi kastediyorum.sizde sonuç ne cıkmıştı yazdıysanda ben kaçırdım galiba:17:

cnm bizim y delesyon ve karyotip sonuçaları temiz çıktı çok şükür. bursa genetik tanı merkezinin telefon numarası 0224 225 60 67
randevu almana gerek yok.bize doktor sabah yaptırın dedi.kanı sabah verdik.bi ara sor danış istersen canım.neye karar verdiğini haber verirsin cnm..

canım inşallah sizde güzel sonuçlar alacaksınız dualarım sizlerle.canım acıbadem biliyosun ssk anlaşması yok o yüzden rapora falanda gerek yok.biz son güne kadar hastaneye hiç para vermedik biliyomusun.sadece ilk muayene ettiginde murat hocaya verdik 170 lira.sonra ben ilaçlara 1080 lira ödedim.kapıdan çıkınca dik karşıda bi eczane var adını bulursam yazarım sana başka yerde 1600 lira olan ilaçlara çok güzel bi indirim yaptılar şahin hocayla anlaşmalılarmış.sonra eşimin ameliyat günü sadece ameliyat parasını verdik 1500 lira.digerini transfer günü alırız dediler.transferden sonra hoca bizimle görüştü işte eşimde dedi işte hocam fiyatta bi indirim yapmıcakmısınız falan dedi 4250 lira tüp bebek maliyeti.3900 yaptı bizde ok dedik ogünde onu verdik.sperm dondurma ücreti normalde 1400 liraymış 3 yıllık.ama hoca bizden para almıcagını söyledi çünkü devamı olursa burda olsun gibisinden knştu işte yani canım toplamda 6500 lira ödedik.yumurta toplama işlemindan sonra bana iki tane igne jel flaster bant ve iki tane hap yazdı.bizde onları hastane doktoruna yazdırdık parayla almayalım diye onlar kaç tutardı bilmiyorum canım eşimede antibiyotik ve agrı kesici verdi 15 lira tuttu onları yazdırmadık ordan aldım hemen.yani tatlım bize sürpriz bi fiyat çıkartmadılar zaten biliyoduk okadar olacagını allaha şükür dondurma işleminden de para almayınca iyi oldu yani bizim için.ama yine de embriyo dondurma işlemi falan olabilir canm hazırlıklı olmakta yarar var 7000 7500 lira ayarlarsın işte allah yardımcınız olsun tatlım.doktorların ikiside çok iyi ben memnun kaldım inşallah sende kalırrsın.yani sperm bulunmasaydıda param oldugu sürece orda devam ederdim ben.şimdi sperm de var iki tüp olursa yine orda olacak yine.inşallah bigün karşılaşmak nasip olur bigün.

inşalah karşılaşırız canım.ve inşallah ikimizinde kucağında bebekleri olur.rabbim yüzümüzü güldürür inşallah.şahin bey ve murat beye bende çok güveniyorum.emin ellerde olduğuma inanıyorum onlarla görüştüğümde.başka bi alternatif düşündürtmüyorlar bana.önce rabbime sonra doktorlara emanetiz..inşallah hayırlı haberlerimiz olur.

hazalcım bursa genetik merkezinin sitesi varmı ben aradım bulamadım.sadce bi tel buldum aradım oda mesai saatinde arayın dedi. canım bana bir telefon numarası verebilirmisin ben arayıp konuşmak istiyorum.
bursa tıp derken fakülte hastanesi kastediyorum.sizde sonuç ne cıkmıştı yazdıysanda ben kaçırdım galiba:17:

cnm bizim y delesyon ve karyotip sonuçaları temiz çıktı çok şükür. bursa genetik tanı merkezinin telefon numarası 0224 225 60 67
randevu almana gerek yok.bize doktor sabah yaptırın dedi.kanı sabah verdik.bi ara sor danış istersen canım.neye karar verdiğini haber verirsin cnm..

canım aramıza hoşgeldin inşallah şifa bulur eşin en kısa zamanda
bişey sorucam belki daha önce de sormuşumdur eşin bu reishi mantarı ne için kullanıyo?

Sagol canim,insallah hepimizin esleri sifa bulur en yakin zamanda cunkucok zor zamanlar geciriyoruz,bilmem canim sadece mustafa eraslanin elemanlari tavsiyelerine gore bu ilaclari kullaniyoruz ama bu reishi mantarin azospermide ne etkisi oldugunu bilmiyorum bende pek inaniyorum bi faydasi olacagina ama biz de umut pesinde kosuyoruz siz bizim halimizden en iyi anlarsiniz allah hepimizin yardimcisi olsun

Slm kızlar bsy sorcam doktora gidince sormayı unutuyorum
Mikrotese yapmadan once kac gün cinsel perhiz lazım

kayısı güzelinin inş annesi olacaksın nasılsın minik gelin nasıl gidiyor iğneler heyecanla bekliyorum canım ya her aşamayı yaz hergün kontrolemi gidiyorsun nasıl muayene yapıyor zormu canın acyormu ya merak ediyorum bende heyecanlıyım sen ve bütün arkadaşlar inş burda anne olur hepimiz halaylar çekeriz

ben ya maslak acıbadem ya da memorial de yaptırcam oralarda rapor geçerli değil sanırım:(

selincim memorial hastanesini bilmiyorum ama acıbadem de maalesef rapor geçerli değil.rabbim şifa versin cnm.

Günaydın kızlar
umarım hepınız iisinizdir
herkesin anneler gunu kutlu olsun elbet bı gun anne olursunuzz:71::71:
Ben bugun bıraz bozugum annemın mezarına bıle gıdemıyorum kayınvaldeme gıdıcem
aman kim kimin acısındaan anlar ki:14::14:
Rabbım herkese her konuda dayanma gücü versin
özelliklede bana:43:
dün bıkac sey yasadım o kadar doluyum kı anlatsam sayfalar yetmez
aman bosverıyorum zaten ne demısler
keser döner sap döner
gün gelir hesap döner işte ben o hesap zamanını beklıyorum

cnm bir kadının halinden başka bir kadın anlamıyorsa eğer sakın ama sakın üzülme.rabbim elbet hesap gününü onlar içinde getirecek.el olunca böyle oluyor işte.herkes için önce can sonra canan.sakın içine atma burda senin derdini paylaşmaya gönüllü bir sürü arkadaşın var sakın unutma.paylaş ve rahatla.sabret diycem fakat bizim tek yaptığımız şey sabretmek ve sabretmeyi bizden iyi bilen varmı bilmiyorum.sen seni üzünleri,seni anlamayanları allaha havale et canım.ben öyle yapıyorum.herkesi rabbim ıslah etsin..içini ferah tut.biz yanındayız...

selamlar hepinizin anneler gününü kutluyorum ve bu çocuksuz geçireceğiniz son anneler gününüz olsun inşallah:71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek
bugün sabah uyandım kahvaltıyı hazırlıyordum kapı çaldı açtım birde ne göreyim eltimin çocukları anne biz ekmek alıp gelicez deyip evden çıkmışlar ve bana ömrümde aldığım en güzel hediyeyi getirdiler bir demet çiçek :71::71::71::71::71::71::71:hayatım boyunca aldığım hiç bir hediye beni bu kadar mutlu etmemişti.annesinin bile anneler gününü kutlamadan evden kaçaıp benim anneler günümü kutlamaya gelmişlerdi:16::16::16::16::16::16::16:inşallah seneye benim hediyem kucağıma aldığım bebeğim olur:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:tekrar hepinizin anneler günü kutlu olsun:54::54::54::54:

cnm ne güzel bir sürpriz yapmışlar sana kendimi senin yerine koydum da ne güzel moral olmuştur kimbilir.benim anneler günümü eşimden başka kimse kutlamadı.ağlaya ağlaya kutladık anneler günümüzü.sen ne güzel yeğenlere sahipmişsin öyle.allah bozmasın canım..:nazar::nazar::nazar:

Kızlar yarın pazartesii...... doktora saatimiz sabah 09:50 de randevumuz var

Ya mevla nasip edecek kesenin içerisinde bebişimizi görüp kalp atışlarını duyacağız...

Ya da mevla imtihanımıza devam edecek boş gebeliğimizi sondandırmak için randevu alacağız :(
Rabbim bebek bekleynen arzu eden herkese sağlıklı, sıhhatli, hayırlı , evlatlar nasip etsin inş.. bizede tüm bebek aşkıyla yananlarada...

inşallah kalp atışlarını duycaksın canım.dualarımız seninle.bize sonuç bildir cnm..inşallah duların kabul olur canım.rabbim yüzünü güldürsün inşallah..

Gel Bebeğim…

Belki diner bu sızım,
Bir dokun!!!
Tut elimden, gel bebeğim…
...
Yokken bile varlığını sevdiğim
Bir dokun, bir gül yüzüme
Gir rüyalarıma, gel bebeğim…

... Kokusunu yüreğimde hissettiğim
Hasretinle bittiğim
Tamamen yok olmadan gel bebeğim…

Hayalini büyüttüğüm
Özlemini emzirdiğim
Adını bile koyduğum
Unutmadan (!) gel bebeğim…

Isıt donan yüreğimi,
Soğut yanan yüreğimi,
Derman ol acılarıma
Çok geç olmadan gel bebeğim…

Ellerini öpeyim, saçlarını seveyim,
Kokunu ölesiye çekeyim,
Ben solmadan, ben ölmeden
Gel bebeğim…

Sen solmayacak bir aşkın tohumusun
Sen bitmeyecek bir sevdanın çocuğusun
Sen her nefesimdeki soluğumsun
Gel bekletme, gel özletme, gel yalvartma
Gel artık gel bebeğim
''evlada hasret''adlı siteden alıntı

sen beni bu şiirler bitirdin tükettin canım..un ufak oldum dağıldım resmen...

Selam kızlar herkes nasıl ıyımısınız , kızlar ben de ıyı olmaya calısıyorum bugun 10 gun oldu ıgnelerı yapalı ama cok yavas gelısmeyen 4 yumurtam var doktor dozu artırdı canım sıkkın bekle bekle catlıycam vallahı ıyıce sabırsızlandım neden gelısmıyor bu umurtalar yaa bes yumurta olusmus ama dordu gelısmemıs ay ıyıce sınır oldum yaa neysse napacagımı bılmıyorum ne yenır ne ıcılır su yumurtalar nasıl buyur buyurse tutarmı tutarsa gebe kalırmıyım acaba gebelıgım problemlı olurmu allahım yardım et neyse yaaa ben yıne dıpteyım sondayım galıba depresyondayım:43::43::43::43::43::43:

rabbim yardımcın olsun canım.sakıin ol doktoruna güven.sinir stres olumsuz etki yaratabilir belki.sain ol.okumuştum geçmişte bal çörek otu ve tarçın karıştırıp yiyenler vardı yumurta kalitesini arttırıyormuş canım.ama sen yinede geçmişe bi göz at.aklımda kalan bunlardı.o depresyondan bi an önce çık lütfenn..güzel günler seni bekliyor depresyona yer yokkk...

canım hadi hayırlı yolculuklar.işlerin su gibi akıp giderde alırsın şu raporu inşallah.dualarımız seninle canım.

ben ya maslak acıbadem ya da memorial de yaptırcam oralarda rapor geçerli değil sanırım:(

selincim memorial hastanesini bilmiyorum ama acıbadem de maalesef rapor geçerli değil.rabbim şifa versin cnm.

Günaydın kızlar
umarım hepınız iisinizdir
herkesin anneler gunu kutlu olsun elbet bı gun anne olursunuzz:71::71:
Ben bugun bıraz bozugum annemın mezarına bıle gıdemıyorum kayınvaldeme gıdıcem
aman kim kimin acısındaan anlar ki:14::14:
Rabbım herkese her konuda dayanma gücü versin
özelliklede bana:43:
dün bıkac sey yasadım o kadar doluyum kı anlatsam sayfalar yetmez
aman bosverıyorum zaten ne demısler
keser döner sap döner
gün gelir hesap döner işte ben o hesap zamanını beklıyorum

cnm bir kadının halinden başka bir kadın anlamıyorsa eğer sakın ama sakın üzülme.rabbim elbet hesap gününü onlar içinde getirecek.el olunca böyle oluyor işte.herkes için önce can sonra canan.sakın içine atma burda senin derdini paylaşmaya gönüllü bir sürü arkadaşın var sakın unutma.paylaş ve rahatla.sabret diycem fakat bizim tek yaptığımız şey sabretmek ve sabretmeyi bizden iyi bilen varmı bilmiyorum.sen seni üzünleri,seni anlamayanları allaha havale et canım.ben öyle yapıyorum.herkesi rabbim ıslah etsin..içini ferah tut.biz yanındayız...

selamlar hepinizin anneler gününü kutluyorum ve bu çocuksuz geçireceğiniz son anneler gününüz olsun inşallah:71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek
bugün sabah uyandım kahvaltıyı hazırlıyordum kapı çaldı açtım birde ne göreyim eltimin çocukları anne biz ekmek alıp gelicez deyip evden çıkmışlar ve bana ömrümde aldığım en güzel hediyeyi getirdiler bir demet çiçek :71::71::71::71::71::71::71:hayatım boyunca aldığım hiç bir hediye beni bu kadar mutlu etmemişti.annesinin bile anneler gününü kutlamadan evden kaçaıp benim anneler günümü kutlamaya gelmişlerdi:16::16::16::16::16::16::16:inşallah seneye benim hediyem kucağıma aldığım bebeğim olur:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:tekrar hepinizin anneler günü kutlu olsun:54::54::54::54:

cnm ne güzel bir sürpriz yapmışlar sana kendimi senin yerine koydum da ne güzel moral olmuştur kimbilir.benim anneler günümü eşimden başka kimse kutlamadı.ağlaya ağlaya kutladık anneler günümüzü.sen ne güzel yeğenlere sahipmişsin öyle.allah bozmasın canım..:nazar::nazar::nazar:

Kızlar yarın pazartesii...... doktora saatimiz sabah 09:50 de randevumuz var

Ya mevla nasip edecek kesenin içerisinde bebişimizi görüp kalp atışlarını duyacağız...

Ya da mevla imtihanımıza devam edecek boş gebeliğimizi sondandırmak için randevu alacağız :(
Rabbim bebek bekleynen arzu eden herkese sağlıklı, sıhhatli, hayırlı , evlatlar nasip etsin inş.. bizede tüm bebek aşkıyla yananlarada...

inşallah kalp atışlarını duycaksın canım.dualarımız seninle.bize sonuç bildir cnm..inşallah duların kabul olur canım.rabbim yüzünü güldürsün inşallah..

Gel Bebeğim…

Belki diner bu sızım,
Bir dokun!!!
Tut elimden, gel bebeğim…
...
Yokken bile varlığını sevdiğim
Bir dokun, bir gül yüzüme
Gir rüyalarıma, gel bebeğim…

... Kokusunu yüreğimde hissettiğim
Hasretinle bittiğim
Tamamen yok olmadan gel bebeğim…

Hayalini büyüttüğüm
Özlemini emzirdiğim
Adını bile koyduğum
Unutmadan (!) gel bebeğim…

Isıt donan yüreğimi,
Soğut yanan yüreğimi,
Derman ol acılarıma
Çok geç olmadan gel bebeğim…

Ellerini öpeyim, saçlarını seveyim,
Kokunu ölesiye çekeyim,
Ben solmadan, ben ölmeden
Gel bebeğim…

Sen solmayacak bir aşkın tohumusun
Sen bitmeyecek bir sevdanın çocuğusun
Sen her nefesimdeki soluğumsun
Gel bekletme, gel özletme, gel yalvartma
Gel artık gel bebeğim
''evlada hasret''adlı siteden alıntı

sen beni bu şiirler bitirdin tükettin canım..un ufak oldum dağıldım resmen...

rabbim yardımcın olsun canım.sakıin ol doktoruna güven.sinir stres olumsuz etki yaratabilir belki.sain ol.okumuştum geçmişte bal çörek otu ve tarçın karıştırıp yiyenler vardı yumurta kalitesini arttırıyormuş canım.ama sen yinede geçmişe bi göz at.aklımda kalan bunlardı.o depresyondan bi an önce çık lütfenn..güzel günler seni bekliyor depresyona yer yokkk...

canım hadi hayırlı yolculuklar.işlerin su gibi akıp giderde alırsın şu raporu inşallah.dualarımız seninle canım.

Back
X