Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba arkadaşlar bugün benim için sabah 6 da başladı uyuyamadım hiç kalktım.içimde çok kötü bi korku vardı yenemiyodum bu korkuyu.dua ettim saatlerce yüregimi ferah tutmaya çalıştım ama olmuyo insanız ve hislerimiz var önüne geçemiyoruz.gittim kan verdim.sonuç saat ikide dediler eve geldim ve günlerdir bekledigim gün gelmişti ama ben saat geçmesin 2 olmasın istiyodum.gittik tahlili elime aldım yine aynı hislerle bakamadım sonra kagıdı bi çevirdim ki 0.7 yani negatif.yani yokk yok yokk.hiçbişey yok içimde bana ait bi bebek yokkkk.anında kagıdı böldüm ikiye yırttımm.bunu görmek istemiyodum işte bu olmamalıydı.bukadar emek bukadar çaba çektigim onca acı.çöktüm resmen bu yükü taşıyamadı omuzlarım arabaya nasıl bindim bilmiyorum agladım bagırdım allahım nekadar zor bi sınav bu dedim.saatlerce agladım.tlfnum susmuyo herkeste aynı sözler yine denersiniz dur bakalım daha gençsiniz.bunlar benim moralim iyi olsun diye söylenen teselli cümleleri sadece ama benim içim yanıyoooo.6 yıldır gördügüm bu kaçıncı negatif bu kaçıncı sıfırrrrrr.yoruldum allahım çok yoruldumm.işte böyle arkadaşlarım.keşke sizlere müjdeli haberler verebilseydim ama olmadı.bidaha deneyecek gücüm olurmu bilmiyorum ama şuanda diyorum ki sanırım rabbim bize bi evlat vermicek zorlama diyorum çok üzgünümm allah kimseye bizlerin yaşadıklarını yaşatmasın.
doktorunuzun kim olduğunu öğrenebilirmiyim.hazal kardeşim
kızlar yarın dr.randevum var ve hormon testi yaptırıcam ama galiba adetin 2.günü yapılıyomuş benim adetim bitti acaba bu şek,lde oluyo mu?
cnm benim doktorum bursa acıbadem şahin zeteroğlu eşiminde murat şamlı..siz hangi şehirdensiniz?
Slm kızlar bugün 5. Gunum iğnende ..
İki gündür iki igne vuruyorum ikinci iğneyi vurduğundan beri ağrılarım var belim kasıklarım ağrıyor
Bugün bisuru akıntım geldi doktoru aradım erkenden yumurtam çatlamasın diye yok dedi ama hala vesvese ediyorum cuma kontrole gitcez ama belki perşembe giderim ..
İkinci iğnenin yeri cok ağrıtıyor hafifde morari halsizim moralim bozuk pskolojim iyi deil is yerinden haftaya izin alacaktım ama dayanamadım bu haftadan aldım izini iki hafta diye.
Bu arada torpilimizde guzel haberde yok ondanda etkileniyorum
ben kastamonudayım.eşimin doktoru kaan aydos benim henüz doktorum yok.o yüzden sormuştum.allah hepimize yardım etsin.
cnm inşallah iyi gider herşey.topikteki olumsuz haberler dediğin gibi bizleride kötü etkiliyor.bende bugün iyi değilim.hemen akşam olsada eve gitsem diye dakikaları sayıyorum.sizin tese ameliyatı ne zaman olcak veya oldumu???
amin canım rabbim emeklerimizi boşa koymasın.cnm sen istanbulda tedavi oluyon galiba.emre bakırcıoğlunun çok adını duyuyorum ben burda.siz hangi aşamadasınız?
Cnm bizim tese amlyti Pazartesi Olcak 5 gun kaldı
Ne zor bı durum iki gündür igne vurunurken ağlıyorum sonu ya kötü olursa diye nebilim bu hormon iğnelerinde insanın ruh halini etkiliyor dahada duygusal oluyoruz sanırım
kesinlikle bende etkilediğine inanıyorum.bide ameliyat gününüz yaklaştıkçada bi stres oluyor insan.herpsi karışıp kalıyor.rabbim bu zor günlerini gönül ferahlığı ile geçirmeni nasip eder inşallah.pazartesi yüzün güleceğine inanıyorum.rabbim umutlarını boşa çıkarmasın inşalah.
eşim panax kullanıyor 6.ayında 3aydır keçiboynuzu yapıyoduk oda fsh yi yükseltiyomuş ki zaten12.4 çıkmıştı şimdi keçiboynuzunu bıraktık polen ve ısırgan otuna başlıcaz birde kırmızı ginseng araştırıyorum şimdi.doktor her şey normal sadece fsh yüksek dedi zaten bunu düşüremeyiz bu sperm oluşumunun habercisidir oluşmuyorsa yüksektir dedi.
tatlım günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
eşin kullanmaktanda mı vazgeçti:18:
ama keşke kullansa tabıı pregnely için recete lazım igneyi vurmaları için
testojel esimde kullandı sonuc alamadık bız ya zaen o pek masum bı ılac degıl galıba
cnm ne yap et esıne ığneyi kullanmaya ıkna et allh sana kolaylık versın bı tanem