Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba kızlar;
nasılsınız cümleten herkes iyidir inşallah.biz y kromozomu mikro delaşyon testi vermiştikya bursa tıp fakülttesine benim içim rahat etmedi buğün gittik genetik tanı merkezine kromozom analizinide yaptırdık 2 hafta sonra onun sonucu cıkıcak.bakalım hayırlısı sonuç ne çıkacak?

allah kabul etsin cnm
ingilizce felan çalışıyorsun demek kız valla sen orta okul lise derken üniversiteyide aradan çıkartırsın:)) inşlh
bende iyiyim cnm yaa ne olsun bu gün iş yerinde çok sıkıldım netten sıkıldım
daha doğrusu nefes alamıyorum daralıyorum noldu anlamadım
ama şimdi iyiyim cnm çok saol..

yok be cnm ıste kendı capımda ılerlemek ıstıyorum
nasıpse orta bıtınce lıseyede gıdıcem zaten evde calısıyorum ya problem olmuyo
allh hayırlara cıkarsın cnm ne oldu ki cnn bı seye mı sıkıldı da ondan mı sıkkın
şimdi ii olmana sevindim gönlün hep mutlulukla dolsun:16::16:

ne olsun bı tanem kursa gıt gel bu arada spor yapıyorum valla bu sefer çok ıradelı gordum kendıme bee:1:
kurs bıtıyo ya bırazda inglz calısıyorum sınav ıcın bende boyle asıl sende haberler ınsallhbızlere 2 3 ay sonra guzel haberler verırsın:49:

allah kabul etsin cnm
ingilizce felan çalışıyorsun demek kız valla sen orta okul lise derken üniversiteyide aradan çıkartırsın:)) inşlh
bende iyiyim cnm yaa ne olsun bu gün iş yerinde çok sıkıldım netten sıkıldım
daha doğrusu nefes alamıyorum daralıyorum noldu anlamadım
ama şimdi iyiyim cnm çok saol..

iyi yapmışsın cnm araştırma hastaneleride iyidir...
çok şükür sorun çıkmamış ya kan tahlillerinde cumaya temiz çıkar inşlh cnm
evt yaa hastane işleri insanı çok yoruyor cnm
hastane arkadaş hepsini aradan çıkartmışsın ne güzel
inşlh cnm benim inşlh emeklerin yer bulur
bu sefer bebeğine kavuşursun hayırlısıyla inşlh ...

Napim cnm umutta yaptırsam birsürü para hastanede yaptırdım bende daha tedaviye başlamadan ne kadar para giddi
ve sonrasında da lazım olucak zaten o yüzden araştırmada yaptırmak istedim.:34:
inş cnm bi sorun çıkmazz
evt tatlımm arkadaşada uğradım onuda aradan çıkardımm:1::1:
Aminnnn diyorum canı gönüldennn rabbim tedavide olmayan arkadaşlarımada en kısa zamanda yardım etsin:26: bi yol göstersinn
sen ne yaptın canın mı sıkıldıııı tatlım bi sorun yoktur inşşşş
şuan öyle yorgunum ve gözlerim ağrıyokii ama sizleride özledimmm arkadaşlarımla biraz vakit geçireyim dedimmm:70:

merhaba kızlar,nasılsınız? benim okulda migrenim tuttu.zor dayandım akşama kadar.gelince uyudum geçmiş çok şükür. hangi merkez olacağına karar vermek çok zormuş.canım sıkılıyor bu konuda.yarın doktora gideceğim adetin 3.gün yapılan testleri yaptırmak için.inşallah sorun çıkmaz.en son bir buçuk sene önce gitmiştim.

yok be cnm ıste kendı capımda ılerlemek ıstıyorum
nasıpse orta bıtınce lıseyede gıdıcem zaten evde calısıyorum ya problem olmuyo
allh hayırlara cıkarsın cnm ne oldu ki cnn bı seye mı sıkıldı da ondan mı sıkkın
şimdi ii olmana sevindim gönlün hep mutlulukla dolsun:16::16:

valla bilmiyorum cnm sıkıntılar bitmiyorki ben zaman zaman böyle oluyorum esneyemiyorum nefesim daralır rahat edemem
kayınvaldemlerle otururken beni çok üzmüşlerdi ozaman içime çok attım çok ağladım keşke bağırıp çağırsaymışım kavga etseymişim
o gece böyle oldum hiç uyuyamadım 2 gece sonra dr gittik uyku ilacıyla uyudum
ozamandan kalma yani ara ara olur atlatamıyorum bir türlü işte:((
5 yıl kayınvalde görümce kayın hepsini çeke çeke sonucu bu oluyor:))

Napim cnm umutta yaptırsam birsürü para hastanede yaptırdım bende daha tedaviye başlamadan ne kadar para giddi
ve sonrasında da lazım olucak zaten o yüzden araştırmada yaptırmak istedim.:34:
inş cnm bi sorun çıkmazz
evt tatlımm arkadaşada uğradım onuda aradan çıkardımm:1::1:
Aminnnn diyorum canı gönüldennn rabbim tedavide olmayan arkadaşlarımada en kısa zamanda yardım etsin:26: bi yol göstersinn
sen ne yaptın canın mı sıkıldıııı tatlım bi sorun yoktur inşşşş
şuan öyle yorgunum ve gözlerim ağrıyokii ama sizleride özledimmm arkadaşlarımla biraz vakit geçireyim dedimmm:70:

iyi yapmışsın cnm çok önemli şeyler olmadıktan sonra devlet hastaneleri bizim durumuzda olanlar için iyi
biraz masrafları kısmamız lazım değilmi:)
bende iyi işte cnm bu gün azıcık rahatsızım gibi bişeyde yok havadan galiba:))
dualarına canı gönülden amin cnm amin...

baharcığım senin işlerin nasıl gitti bugün
inşlh herşey yolundadır cnm...

valla bilmiyorum cnm sıkıntılar bitmiyorki ben zaman zaman böyle oluyorum esneyemiyorum nefesim daralır rahat edemem
kayınvaldemlerle otururken beni çok üzmüşlerdi ozaman içime çok attım çok ağladım keşke bağırıp çağırsaymışım kavga etseymişim
o gece böyle oldum hiç uyuyamadım 2 gece sonra dr gittik uyku ilacıyla uyudum
ozamandan kalma yani ara ara olur atlatamıyorum bir türlü işte:((
5 yıl kayınvalde görümce kayın hepsini çeke çeke sonucu bu oluyor:))

ah cnm ahhhhhhhhhhhhh
zaten dert bosa gelmez ya
he valla kaynana yetmez kayınpeder oda yetmez gorumce bende kayın da var :50:
bende bı anlatsam varya bızler sabırdan baska bı sey yapamıyoruz
ama gun gelınce bızde onlara gostereceğız
saygısızlık degıl de o zaman gelınce onlarda gorecek:47:

merhaba kızlar,nasılsınız? benim okulda migrenim tuttu.zor dayandım akşama kadar.gelince uyudum geçmiş çok şükür. hangi merkez olacağına karar vermek çok zormuş.canım sıkılıyor bu konuda.yarın doktora gideceğim adetin 3.gün yapılan testleri yaptırmak için.inşallah sorun çıkmaz.en son bir buçuk sene önce gitmiştim.

Merhaba cnm :70:
Ah cnm senin migreninmi varr geçmiş olsun cnmmm
iyi bari geçmiş en azındann
Allah kolaylık versin cnm yol göstersinn
inş testlerde iyi çıkar tatlımmm

Merhaba cnm :70:
Ah cnm senin migreninmi varr geçmiş olsun cnmmm
iyi bari geçmiş en azındann
Allah kolaylık versin cnm yol göstersinn
inş testlerde iyi çıkar tatlımmm

canım öldürüyor beni.ne zaman stres altında olsam hayatla bağlantımı keser sağolsun :19: bu sefer erken geçti
nazik davrandı bana :1: sıkıntıdan bir yerden başlayayım dedim randevu aldım yarın sabaha. hem doktorunda bu konuda fikrini alırım.eşime her gittiğimiz doktor memorial diyip durdu.bide yarınki doktor kafamı karıştırsında iş açayım kendime diyorum:28:

canım öldürüyor beni.ne zaman stres altında olsam hayatla bağlantımı keser sağolsun :19: bu sefer erken geçti
nazik davrandı bana :1: sıkıntıdan bir yerden başlayayım dedim randevu aldım yarın sabaha. hem doktorunda bu konuda fikrini alırım.eşime her gittiğimiz doktor memorial diyip durdu.bide yarınki doktor kafamı karıştırsında iş açayım kendime diyorum:28:

Ah tabiya bu stres herşeyin başı iyi cnm erken geçmişş nazik davranmış sağolsunn:9:
iyi yapmışsın cnm olsun fikir alırsın kafan karışmasınn allah yardım etsin inş.
yarın gidiceğin neresiii hangi doktor

ah cnm ahhhhhhhhhhhhh
zaten dert bosa gelmez ya
he valla kaynana yetmez kayınpeder oda yetmez gorumce bende kayın da var :50:
bende bı anlatsam varya bızler sabırdan baska bı sey yapamıyoruz
ama gun gelınce bızde onlara gostereceğız
saygısızlık degıl de o zaman gelınce onlarda gorecek:47:

ah cnm sorma 5 yıl dile kolay7
bendede hepsi mevcuttu saolsunlar:))
için için dert sahibi oluyor insan
çok şükür şuanda herşey çok güzel tek eksik bebeğimiz oda olsa
hiç birşeyde gözüm yok kimseye muhtaç olmayalım yeter..
boş ver cnm her şeyi allaha havale et ben öyle yaptım
biz saygısızlık edemedik
hep sabıra sığındık
inşlh sonun da herşeyden yüzümüz güler...
bebeğim olsun bütün derlerim bitsin istiyorum
inşlh hepimizin öyle olur şu anda bütün derdim çabam bebek işi...

cnm geçmiş olsun yaa dikkat et kendine
sitres yapmamaya çalış nede olsa sen bizden 1 adım öndesin tatlım
inşlh bebeğin olurda bütün dertlerini sende unutursun..

Ah tabiya bu stres herşeyin başı iyi cnm erken geçmişş nazik davranmış sağolsunn:9:
iyi yapmışsın cnm olsun fikir alırsın kafan karışmasınn allah yardım etsin inş.
yarın gidiceğin neresiii hangi doktor

canım,bizim ailede bir çok kişinin hamilelik ve doğum süreci ile ilgilenen içime sinen bir doktor.hastaneye belirli günlerde gelen profta var.gerekli durumlarda yönlendiriyorlarmış.hayırlısı inşallah.sağol canım benim.

cnm geçmiş olsun yaa dikkat et kendine
sitres yapmamaya çalış nede olsa sen bizden 1 adım öndesin tatlım
inşlh bebeğin olurda bütün dertlerini sende unutursun..

canım,ben nerde olduğumuda durumumuda bilmiyorum.bizimde son iki testimiz 0 şu an beni ne bekliyor bilmiyorum.neye çare aradığımı bilmeden dolanıyorum işte.

hepimiz unutalım bu zor günler geride kalsın.hepimize bir çimdik atsalarda kabus bitti deseler.

merhaba kızlar;
nasılsınız cümleten herkes iyidir inşallah.biz y kromozomu mikro delaşyon testi vermiştikya bursa tıp fakülttesine benim içim rahat etmedi buğün gittik genetik tanı merkezine kromozom analizinide yaptırdık 2 hafta sonra onun sonucu cıkıcak.bakalım hayırlısı sonuç ne çıkacak?

esmacım genetik tanı merkezi özel mi üniversitenin mi inşallah sonuçlar hayırlı çıkar biz bugün devletten talep ettik dr süper test yapıpta ne olacak diyelim ki sonuç negatif çıkacak bırakın bu testleri dedi bizde özelde yaptıracağız umarım fiyatı uygundur

:nazar::nazar::nazar:
Merhaba arkadaşlar:16:
Bugün umut da ulun beye muayene oldum
çok şükür herşey iyimiş. ayrıca ulun bey gayet iyi birisi memnun kaldım ..:16:
Tedaviye kadar bana 3 tane hap verdi onları alıp kullanmaya başlıycam
ayrıca kan testleri yazdı ama orda değilde başka biyerde yaptırıcam ..
şimdilik bu kadar bakalım ,az bi zaman kaldı inş herşey iyi olur.:26:.
bu sefer kavuşurum meleğimee:emir_bebek:
ve tedavide olan tüm arkadaşlarımında inş tedavileri iyi geçer..:16:
hadi canım hayırlı olsun
inşallah işlerin su gibi aksın canım
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

daha öncede bu foruma yazmıştım.biz yaklaşık 3.5 ay önce öğrendik sorunumuzu.eşimde şiddetli sperm azlığı sorunu vardı.sperm sayımız tanelerdeydi.kürler ilaçlar macunlar(macunun tarifini isterseniz veririm)hergün sebze meyve yedik.zararlı bütün yiyeceklerden uzak durduk.birde eşimde birinci derece varikosel vardı.işe yaramayabilir dediler ama yinede eşim ameliyat oldu.neyse ameliyattan 2.5 ay sonra test yaptırdık eşimin sperm sayısı 1 milyon olmuştu.ben bu sayıyı görünce çok sevindim.tüp bebek yapabilme imkanım oldu diye.çünkü bizim ilk başta tanelerde olan spermlerimizin hepsi ölüydü.hiç canlı yoktu.son testte ileri hareketli sperm sayımızda yüzde 0dan yüzde 13 e çıkmıştı.neyse bu testi yaptırdıktan iki hafta sonra yani 3gün önce hamile olduğumu öğrendim.allahım herkese nasip eder inşallah....bu mucize değilde nedir şimdi arkadaşlar.daha kesemi göremedim oyüzden biraz tedirginim hala.rüya alemindeyim hala inanamıyorum.inşlh hayırlısıyla kucağıma alırım. darısı bşaınıza kızlarr inşlhhh evlat hasreti çeken herkese nasip olur inşallah...
canımmm maşallah ne güzel bi haber
:64::64::64::64::64:
:64::64::64::64::64:
inşallah bebeğin daima seninle olur canım.

mercancım geçmiş olsun bence bahsettiğin prof git için sinerse yola devam edersin ben o dr adını duymadım ama bilmediğimiz ne dr vardır tabi ki

ANEMON------------------------------------------------164
ARUNA--------------------------------------------------164
BAHAR--------------------------------------------------164
BANGİ--------------------------------------------------164
BURSA--------------------------------------------------164
ÇİÇEK---------------------------------------------------164=OKUDU
CEMREM------------------------------------------------164=OKUDU
DENİZBULUT-------------------------------------------164
ENFALL-------------------------------------------------164
ESESLİM-----------------------------------------------165
ESMA---------------------------------------------------165
ESMA16------------------------------------------------165
FLZASK------------------------------------------------165
GUNSLİNGER------------------------------------------165
HASRET------------------------------------------------165
HEP-----------------------------------------------------165
HMTNZL------------------------------------------------165
MAVİMENEKŞE-----------------------------------------165
MERCAN------------------------------------------------165
OKNK---------------------------------------------------165
SELMACAN---------------------------------------------165
SEVAL--------------------------------------------------165=OKUDU
VCK----------------------------------------------------165
YEŞİL--------------------------------------------------165=OKUDU
ZAMAN-------------------------------------------------165
ZAMBAK-----------------------------------------------164
ZCU----------------------------------------------------164

NİYET SAHİBİ:
önce güzelce bir namaz abdesti almalı ve iki rekat Allah rızası için namaz kılmalı.
Namazı bitirip selam verdikten sonra 100 defa '' Estağfirullâhel' azîme ve etûbü ileyh'' diyerek tövbe ve istiğfar etmelidir.
( Kıldığı iki rekatlı namaz dahi bir çeşit hacet namazı oluyor ki, bir kulun Allah'a en yakın olduğu an namaz ânıdır.)
Muradı ne ise niyet eder, onları düşünür ve Cenab-ı Hakk�a arz eder.
Bütün bunlar namaz seccadesinde otururken yapılan işlerdir.
Daha sonra ��Eûzü Besmele�� çekerek şu âyeti okur.
Bismillahirrahmanirrahîm:
��İnnallâhe ve melâiketehû yusallûne alen�Nebiyyi yâ eyyühellezîne âmenû sallû aleyhi ve sellimû teslîmâ�� der.
Ayet-i Kerime bitince hemen ��Salât-i Tefriciye��ye başlar.
Dileyen sadaka da verebilir�
Her ne zaman vakit bulunursa okunur.
Otururken, yatarken, her şekilde okunabilir.
Önemli olan sayıya tamamlamaktır.

DİĞER OKUYACAKLAR:
Önce, tam bir iman ve ihlasla, 21 defa: "Estagfirullah el Aziyme ve etubu ileyh" diye istigfar edilir.
Sonra, ne için okunuyorsa kalben ona niyet edilir.
Sonra: "Euzu billahiminesseytanirracim, Bismillahi'r-Rahmani'r-Rahim" denir.
Sonra, salavat-i şerife okunmaya başlanır.
Okuma sırasında yüzünüz Kıble'ye donuk olursa, daha etkili olur. Ayrıca, okuyuş sırasında, zihniyetinizin başka bir şeyle meşgul olmaması için gözlerinizi kapatın.
Yoruldugunuz zaman dinlenin, sonra devam edin.
Okunacak adedin tam olmasına dikkat etmek gerekir. Çünkü, adetler tıpkı bir kilidin anahtarı gibi önemlidir.

cnm ben dualarımı okudum:54:

kızlaaaaarrrr nerelerdesiniz siz yaa
valla bugün iş yerinde çok sıkıldım sizlerde yoksunuz
cemrem kurstan gelmedinmi henüz
flsak hastaneye gidecekti
vck kesin piknikte yada gezmededir :p:p:p:))
bahar cnm sen bari gel ve diğer arkadaşlar
durumlar nasıl çok sıkıldım bugün ben :((

:17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17:
Işte geldim burdayım ama geç oldu değilmi?ben sabah uyandım kahvaltı yapacaktım komşular çağırdı kahvaltıya gittim.
Sonra ordan alış verişe gittim.geldim yemeğimi yaptım şimdide pc başına geçtim bebişim gelmeden bol bol geziyorum nede olsa 9 ay yatıcaz şimdideden acısını çıkarıyorum:9::9::9::9::9::9:
Canım sen neden sıkıldın.:16::16::16::16::16:

Back
X