Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bence çok güzel yumurtan var inş. kalitelide çıkarlarda tutunurlar cnm.genelde çoğu kişide yumurta toplama işleminde daha fazla yumurta elde edilebiliyor yumurtan var olduğu için sayısını fazla kafana takıpta sıkıntı yapma gelişemezler falan Allah korusun.herşey güzel olur inş. Allah gönlüne gire versin hayırlısıyla...

ay canim insallah rabbim seninde gonlune gore versin tedavim ilk oldugu icin tedirgin oluyorum

8 tane çıkması seni korkutmasın.hepsi kaliteli olsun yeter.bende senin gibi korkmuştum.üstelik benim 6 tane çıkıp 5 tanesi olgun çıktı.onunda 3 tanesi döllendi.zaten 1 tane transfer ediyolar.bende o korkuları yaşadım.boşuna korkmuşum.bak hamileyim.allah sanada göstersin.lütfen stres yapma.

amin canim benim insallah.rabbim saglicakla kucagina almayi da nasip etsin insallah

canım içimi rahatlattın ne yapayım mecburen hasekiye gideceğim ora daha uygun fiyat olarak sonuçta bağcılarada 2 vasıta değiştireceğim
en azında belki zaman olurda aksarayda gezerim bağcılarda oda yok hasekide bende öyle söylerim adetim yakın raporu almak zorundayım belki insafa gelirde veririler rabbim banada kolaylık verir inş seninde hyırlı olur

kizlar ben folik asit kullaniyorum gecen gun burda elevit ve folik asiti beraber kullanan arkadaslar varmis yanlis okumadiysam.evde elevitde var eger kullaniliyorsa bende kullanayim diyorum.

kizlar ben folik asit kullaniyorum gecen gun burda elevit ve folik asiti beraber kullanan arkadaslar varmis yanlis okumadiysam.evde elevitde var eger kullaniliyorsa bende kullanayim diyorum.

Evt cnm kulanabilirsinn bende kullanıyorum çünkü folik asit elevit bide omega vermişti doktorumm onları kullanıyorumm.

eşi azosperm olup sadece yıkamada4.5 sperm çıkarken daha sonra şu aşağıdakileri kullanarak 9 milyona çıkmış ..belki siz daha önce görmüşsünüzdür bu bilgiyi lütfen fikri olan varsa bana cevap yazarmı belki bizede iyi gelir
Mone tablet (Ginseng),

Tamoksifen (günde 10 mg ),

L-arginine tablet (günde 6 gr)

L'Carnitine (günde 1 gr )

Çinko kapsül,

Selenyum tablet,

Arı sütü,

Polen,

Tribulus terrestris ekstresi ,

Horny goad (azgın teke otu ),

Omega 3,

Fobiol,

Ceviz,

Marincap omega 3 balık yağı,

Dhea,

Likopen kapsülü...

ewet kullanılıyor tatlm ben doktoruma sormuştum bende ikisindende iciyorum bu arada tedavin hayırlı uğurlu olsun insallah canm :16::16::16:

Selam cnm hoşgeldinn:16:
topiğimizin güzel annesiiiiiiiii nasılsınnn:16:
nasıl gidiyooo hamillelikkk:49:

Hosbuldumm canım cok sukur ıyıyımm :46: bu hafta raporluydumm yarın ıse gıtcem gozumde buyuyor evde dınlenmeye cok alıstımm ona yorruyodum kafamı :( guzell gıdıyoo hersey yolunda cok sukurr... sen nasılsın pekı keyfın saglıgın nasıl canımm ?

Hosbuldumm canım cok sukur ıyıyımm :46: bu hafta raporluydumm yarın ıse gıtcem gozumde buyuyor evde dınlenmeye cok alıstımm ona yorruyodum kafamı :( guzell gıdıyoo hersey yolunda cok sukurr... sen nasılsın pekı keyfın saglıgın nasıl canımm ?

Sevindimm cnm herşeyin iyi olmasınaaaa:16:
evde biraz kalınca alışıyoo insann ama ne yapcann tatlımmm
bende iyi cnm kaç gündür genel bi temizlikle uğraşıyodumm haftaya inşallah bende tedaviyee başlıycamm onun için şöyle bi temizlik yaptımm:32:
öyle işte cnmm rabbim bizlerde nasip eder inşş senin yaşadığın mutluluğuuu:49:

Back
X