Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
anladm tatlm o şişlik bendede war rabbim yawrunu saglıkla kucagna almayı nasib etsin ins.

amiiinnn. inşallah sende 4. aya gelirsin cinsiyeti belli olur. birde kız olur :) ama çok besleyip tombiş yapma sakın oğluşum kızını kaçırırken omuzuna alıp rahat kaçabilsin. yoksa beli felan ağrır oğluşumun :)

amiiinnn. inşallah sende 4. aya gelirsin cinsiyeti belli olur. birde kız olur :) ama çok besleyip tombiş yapma sakın oğluşum kızını kaçırırken omuzuna alıp rahat kaçabilsin. yoksa beli felan ağrır oğluşumun :)

oy oy tamam cok yedirmem ama sende iyi bak damadıma dünürcümm :))))

ya kızlar bugün benim transferimin 4. günü ama bi belirtim agrm falan yok olmadımı acaba cok korkuyorum:((((

bencede canım belırtı arama. ben gunum gecmeden ıdrar testınde gordumm pozıtıfı sımdı dusunuorumda nasıl yaptım dıe ınan anlam veremıorum.ama sunu soyleyebılırım her ay kendımde aradıgım belırtılerle suankı belırtılerr bambaska kı o belırtılerde yenı yenı kendını gostermeye basladı o yuzden belırtı arama canm benım akısına bırakmaya calıs en azından dene:16::16::16:

bencede canım belırtı arama. ben gunum gecmeden ıdrar testınde gordumm pozıtıfı sımdı dusunuorumda nasıl yaptım dıe ınan anlam veremıorum.ama sunu soyleyebılırım her ay kendımde aradıgım belırtılerle suankı belırtılerr bambaska kı o belırtılerde yenı yenı kendını gostermeye basladı o yuzden belırtı arama canm benım akısına bırakmaya calıs en azından dene:16::16::16:

anladm canm haklısın aramcam artk belirti

iyi akşamlar hayfer yazmıstım ama tekrar tebrik ederim sana özel msj atmıstım ama sanırım okumadın benim eşimde hipogonadizm hastası bilgi almak istemiştim

iyi akşamlar hayfer yazmıstım ama tekrar tebrik ederim sana özel msj atmıstım ama sanırım okumadın benim eşimde hipogonadizm hastası bilgi almak istemiştim

canım yazdım ama özel mesaj atma yetkim yokmuş 100 mesajı tamamlamamışım :). sana tabi ki bilgi vermek isterim en azından yaşadıklarımızı paylaşırım belki bir ışık olur

canım yazdım ama özel mesaj atma yetkim yokmuş 100 mesajı tamamlamamışım :). sana tabi ki bilgi vermek isterim en azından yaşadıklarımızı paylaşırım belki bir ışık olur

cnm sağol allah razı olsun biz pregnyl ve menegona başlayalı 6 ay oldu sence bişey beklemek için çok mu erken siz haftada kaç gün hangi ilaçları kullanıyodunuz biraz anlatırmısın

cnm sağol allah razı olsun biz pregnyl ve menegona başlayalı 6 ay oldu sence bişey beklemek için çok mu erken siz haftada kaç gün hangi ilaçları kullanıyodunuz biraz anlatırmısın

eşim 3 sefer 1 er sene pregnyl ve menagon tedavisi oldu. ama sonuç sıfır. hiç bir sonuç alamadık. haftada 3 gün pregnyl 1500 ve haftada 3 gün menagon oluyordu. hatta senin gibi eşimin iğnelerini ben yapıyordum. sağolsun canım bir kere bile yılgınlık göstermedi hatırım için katlandı. m.te-se operasyonunda bile canlı hücre yada öncü sperm hücresi bile çıkmadı. doktorumuz eşime senin çocuğun olmaz uğraşma dedi. eşim pes ettti bundan sonra tabi. ama ben etmedim :). araştırdım ve doktor Emre Bakırcıoğlu'nu buldum. randevu aldım ve eşimi zorla neredeyse sürükleyerek istanbula Emre Hocaya götürdüm :). Emre Hoca bize pregnyl1500 haftada 3 gün bulamazsak pregny5000 haftada 1 gün ve yanında gonal-f haftada 3 gün. önerdi. 1 sene kadar bu tedaviye devam ettik bu arada bitki kürü felan kullanmadık. 1 sene sonra eşim istanbula doktorumuza gitti ve test sonucunda 200 bin canlı hücre çıktı. 1 ay içerisinde bu sayı 1,5 milyona kadar yükseldi. sende pes etme canım koskoca profesöre çalım attık biz :)

Back
X