Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
aman ne yapıyım artık heee deyip geçiyorum:37:
yoksa kendime çok stres yapıyorum evet zaten yaklaştı sınav
oh ne güzel baya uyumuşsun cnm sanada dinlence olur afiyet olsun bi tanem:56:

çok uyudum tatlım inan daha uyurdum uykum vardı ama dışarıdan çok gürültü geliyordu uyuyamadım :1:
kociş erken kalkmış almış kucağına pcyi oooo :1:
bende yatakta bi o yana bi bu yana döne döne uyudum valla :9::9::9:

çok uyudum tatlım inan daha uyurdum uykum vardı ama dışarıdan çok gürültü geliyordu uyuyamadım :1:
kociş erken kalkmış almış kucağına pcyi oooo :1:
bende yatakta bi o yana bi bu yana döne döne uyudum valla :9::9::9:

uyu tabii cnm senin hakkın bi okul zamanı bi fiil çalıştın artık dinlnme zamanın :54:

kızlar bende şuan yeşil çay içiyorummmmmmmmmmmm
aman istiyorumbebeğimi yokken yazayım da :17::60::60::60::60::60:
tatlım sen hastamısın geçmiş olsun bi denem

kız noldu benim kulagımı çınlatmışsın iç işte yeşil çaynı yarasın ben tedaviye başlarken bıraktım artık içmiyorum hoş normal siyah çayıda içemiyorum 15-20 gündür sabahları 3-4 bardak içmeden duramıyan ben şimdi bir bardak zor içiyorum ooo ben o saatte kıçımda pireler uçuşuyordu yatmıştım 11.30 da uyudum ayyy akşam çok hastalandım hiç yemek yiyemedim çok iştahsızım vitamin ilacımı içmeye zorlandım bögürmeden zorla içtiçtim gene aşırı degil mide bulantımda bazen bazı kokulara geliyorlar bi anda agzımın hiç tadı yok zorluyorum bişeyler yemek için kendimi gerçi şikayetçi degilim halimden tatlı hastalık bu geçer sizlerede versin allahda sizlerde yaşayın akşam öyle oldum sabah bebişleri ğörmeye gittik doktor amcaları gösterdi ikisininde kalbi başlamış atmaya iki kesede dolu çok şükür inip inip kalkıyordu gördük ayy allahım sag salim kucagımıza ikisinide getirsin valla sizlere öyle dua ediyorumki kendim için günde 10 kere allahım çok şürkür yarebbim diyorum sizlerede vermesi için dua ediyorum allahım hepinizde görün yaşayın yaşanacak şeymiş allah hepinize versin..:49::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Son düzenleme:
bidenem dün cemremle kulaklarını çok çınlatmıştık duymadın mı :60::60::60::60::60:

kız noldu benim kulagımı çınlatmışsın iç işte yeşil çaynı yarasın ben tedaviye başlarken bıraktım artık içmiyorum hoş normal siyah çayıda içemiyorum 15-20 gündür sabahları 3-4 bardak içmeden duramıyan ben şimdi bir bardak zor içiyorum ooo ben o saatte kıçımda pireler uçuşuyordu yatmıştım 11.30 da uyudum ayyy akşam çok hastalandım hiç yemek yiyemedim çok iştahsızım vitamin ilacımı içmeye zorlandım bögürmeden zorla içtiçtim gene aşırı degil mide bulantımda bazen bazı kokulara geliyorlar bi anda agzımın hiç tadı yok zorluyorum bişeyler yemek için kendimi gerçi şikayetçi degilim halimden tatlı hastalık bu geçer sizlerede versin allahda sizlerde yaşayın akşam öyle oldum sabah bebişleri ğörmeye gittik doktor amcaları gösterdi ikisininde kalbi başlamış atmaya iki kesede dolu çok şükür inip inip kalkıyordu gördük ayy allahım sag salim kucagımıza ikisinide getirsin valla sizlere öyle dua ediyorumki kendim için günde 10 kere allahım çok şürkür yarebbim diyorum sizlerede vermesi için dua ediyorum allahım hepinizde görün yaşayın yaşanacak şeymiş allah hepinize versin..:49::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

hoşgeldin tatlı annecik evet kulağını çınlattım yeşil çay için bana bişey demiştin hala o aklımda da onun için dedim :1:
:nazar::nazar::nazar:
rabbim nazarlardan korusun oy oy oyyyy ne gğüzel kalp atışını duymak dimi cnm
olsun dediğin gibi ne tatlıdır dimi o bulantılar,iştahsızlık rabbim sonuna kadar sağlıklı ve sıhhatli gelsinlerr
cnm allh razı olsun bişzlere dua ettiğin içinnn:16::16:

canım ben dedim zaten bebişlerr bizim kızı yormuş uyumuştur diye :1:
geçer bu sıkıntılarda tatlım yakında...
demek kalp atışlarını duydunuz şükür ya rabbim :16::16::16:
sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin rabbim bidenem :emir_bebek::emir_bebek:
sende hep benim dualarımdasın güzel hamişimiz :49:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Hoşgeldinn cnm:16:
demek ikisininde kalp atışlarını duydunuzz çokk şükürrr ne güzell bi duygudurrr
rabbim bizlerede nasip etsin inşşş
Allah razı olsun cnm dualarınn
sende bizim dualarımızdasınn hayırlısıyla sağlıklı bi şekildee bebeşlerii kucağına alırsınn inşşşşş:emir_bebek::emir_bebek::nazar:

hoşgeldin tatlımmmmmmmm
nasılsın geç kalktın galiba sende:1:

Hoşbuldukk tatlımmmmmmmmm:16:
yok cnm ben 8:30 da kalktımmm
ara rara girdim kimssecikler yoktuu bende çıktımmm
ama bi baktimkii bizim kızlarrr kaynatıyoo hemen dalayımm dedimmmmmm:1:

hoşgeldin bitanem nerelerdeydin :70:
nasılsın bugün :34:

Hoşbuldukkkkk uykucu şirinemmmmmmmmm:9::29:
buralardayımmmm cnmm ekmek almaya giddimm bizimki halal uyanmadıı onu bekliyorummm
bi taraftanda müzikk dinliyorummmmmm :32:

Hoşbuldukk tatlımmmmmmmmm:16:
yok cnm ben 8:30 da kalktımmm
ara rara girdim kimssecikler yoktuu bende çıktımmm
ama bi baktimkii bizim kızlarrr kaynatıyoo hemen dalayımm dedimmmmmm:1:

ii yapmışsın gel tabii sensiz olurmu
bende erkenciydim ama girmedim günaydın deyip çıktım cnm

Hoşbuldukkkkk uykucu şirinemmmmmmmmm:9::29:
buralardayımmmm cnmm ekmek almaya giddimm bizimki halal uyanmadıı onu bekliyorummm
bi taraftanda müzikk dinliyorummmmmm :32:

evet yaa güzel bi uyku çektim bugün yine :1:
canım yine kocişin uyansın diye müziğin sesini sona getirdin mi yoksa :9::9::9:
benim kociş benden çok önce uyanmış...
sonra dışarı gitti ekmek falan almış...
şimdi de kocişim bana kahvaltı hazırlıyor bugün bende dedi :21::21::21::32::32::32: :52:

evet yaa güzel bi uyku çektim bugün yine :1:
canım yine kocişin uyansın diye müziğin sesini sona getirdin mi yoksa :9::9::9:
benim kociş benden çok önce uyanmış...
sonra dışarı gitti ekmek falan almış...
şimdi de kocişim bana kahvaltı hazırlıyor bugün bende dedi :21::21::21::32::32::32: :52:

Ohh çek tabii cnm yaaa
yok cnm aslında o uyansın diye açmadımmm
normalde haftaiçide iş yaparkenn hep müzik dinlerimm
seviyorumm kendimi iyi hissediyorumm ondann yoksa bizimki müzikle filan uyanmıyoo artıkkk:1:
acaba bende birgünn eşimin benden önce uyandığını görebilicekmiyim bilmem :9:
ohh yaa bak sen enişteyeeeee ne güzell kahvaltıyıdaa hazırlıyoooooooo
afiyet olsun tatlımmmmmmm şimdiden:56:

Ohh çek tabii cnm yaaa
yok cnm aslında o uyansın diye açmadımmm
normalde haftaiçide iş yaparkenn hep müzik dinlerimm
seviyorumm kendimi iyi hissediyorumm ondann yoksa bizimki müzikle filan uyanmıyoo artıkkk:1:
acaba bende birgünn eşimin benden önce uyandığını görebilicekmiyim bilmem :9:
ohh yaa bak sen enişteyeeeee ne güzell kahvaltıyıdaa hazırlıyoooooooo
afiyet olsun tatlımmmmmmm şimdiden:56:

hani bi ara yapıyordun yaa uyandırmak için ondan sordum :1:
demek artık yüksek sesli mücik bile işlemiyor enişteye haaa :9::9::9:
sen bi hamiş ol ozaman görürsün bitanem :49:
bak ozamnaıl bakıyor enişte sana :16::16::16:

Son düzenleme:
hani bi ara yapıyordun yaa uyandırmak için ondan sordum :1:
demek artık yüksek sesli mücik bile işlemiyor enişteye haaa :9::9::9:
sen bi hamiş ol ozaman görürsün bitanem :49:
bak ozamnaıl bakıyor enişte sana :16::16::16:

Evt cnmm işlemiyoo artıkk müzikk filann bi kaç kere yanına giddim kalk diyee ses yokk
şimdide oturduğum yerdenn bağırıyorumm kalk diyee ama benii duyduğunuu zannetmiyorum
o istiyokii yanına gidimm onu kaldırmaya çalışımm onunla uğraşımm istiyooo sonrada cilveleşelimmmm:17:
amannnnnnnnnnn

Evt cnmm işlemiyoo artıkk müzikk filann bi kaç kere yanına giddim kalk diyee ses yokk
şimdide oturduğum yerdenn bağırıyorumm kalk diyee ama benii duyduğunuu zannetmiyorum
o istiyokii yanına gidimm onu kaldırmaya çalışımm onunla uğraşımm istiyooo sonrada cilveleşelimmmm:17:
amannnnnnnnnnn

tatlım sende cilveleşiver ne olacak :60::60::60::60::60:

Back
X