Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım bizde senii özledikk bi arkadaşımız topiğe girmese inan hemen fark ediliyoo
bunu burda yazmasakta hep aklımızdasınızzzzz tatlımm:16::16:
Ah kıyamam ne yorulmuşsunnnn ...dinlen tatlımm
Çok geçmiş olsun kuzeninedee rabbbim şifa versin bebeğinee inş
Allah kabul etsin cnm okunan dualarııı Allah razı olsunnn bitanemmmmm
bend eöpüyorummmmmmm cnmm:54::54:

tatlım biliyorum ama azıcık şımarıklık yapayım dedim.valla her zaman azıcık baksam kızlar ne yapıyor dedim.
iş yaparken aklımdan seni geçirdim.onca işin altından tek başına nasıl kalktı.flzask bitirdimi acaba diye.bu arad bugün yaptığım ve çok beğenilen tavuklu yoğurtlu salata tarifini vereyim istersen.serin serin iyi gitti.amin canım Allah razı olsun duaların için.:16::16::16:

bende seni çok özledim tatlım ismini görür görmez yazdım zaten :16::16::16:
canım neden okadar yordun kendini yaaa :20:
bak tedaviye dinlenmiş bi vücutla girmen gerekiyor bundan sonra dikkat et kendine :34:
canım benim allah bebişinize sağlıklı uzun ömürler versin :emir_bebek:
acil şifalar versin rabbim bi an evvel sağlığına kavuşur bebişiniz inş...
kuzucum doğar doğmaz sıkıntının içinde buldu kendini haa :59:
dua edicem canım benim sende durumunu bize haber vermeyi unutma...
duaların içinde çok saol bitanem allah kabul etsin :16:
yeni bi gelişme yok canım herşey bildiğin gibi...
bende seni öpüyorum kocaman :54::54::54:

canım benim ya sizler bitanesiniz çok seviyorum sizleri:16::16::16: Sağol canım inşallah güzel haberler veririm size.herkesin bebişi yanında benim kuzenim odada boş boş yatıyorum diye ağlıyor.üzüntüden sütüde gelmiyor.:43: kuzey bebeğimizin güzel haberlerini veririm inşallah.biraz yoruldum ama dinlenirim artık.işler dursaydı kafam rahat olmazdı.her yorulmamda bir daha kendi elimle yapamam belki diye moral verdim kendime.:emir_bebek::emir_bebek:
herkesin iyi olmasına sevindim merak ediyorum geçmişi ancak yarın okurum tatlım:16::16::16:

canım :16::16: bende çok özledim.burdayım artık geldim işler bitti. 5 temmuzda İstanbula gidiyorum Allah izin verirse 1 yada 2 gün sonrada regl olur tedavime başlarım.sen nasılsın bi tanem herşey yolunda mı? :16::16::16:

hoşgeldin tatlım...
sende başlıyorsun.
bu yaz çok güzel olacak inş.
herkes hamilee:49:
bbebeğinize şifa versin rabbim anne babasına bağişlasın.
sizin tedavi nerde olcak canım.

canım benim ya sizler bitanesiniz çok seviyorum sizleri:16::16::16: Sağol canım inşallah güzel haberler veririm size.herkesin bebişi yanında benim kuzenim odada boş boş yatıyorum diye ağlıyor.üzüntüden sütüde gelmiyor.:43: kuzey bebeğimizin güzel haberlerini veririm inşallah.biraz yoruldum ama dinlenirim artık.işler dursaydı kafam rahat olmazdı.her yorulmamda bir daha kendi elimle yapamam belki diye moral verdim kendime.:emir_bebek::emir_bebek:
herkesin iyi olmasına sevindim merak ediyorum geçmişi ancak yarın okurum tatlım:16::16::16:

bende seni çooooooooooooookk seviyorum :16::16::16:
ahh canım yaa inş bi an evvel iyileşir bebişide anneside kavuşur yavrusuna :5:
doğru canım rahat edemezdin sen...
en azından bundan sonra dinlen...
evet allahın izniyle evine göbişin dolu döneceksin :49:
işlerde kime kalırsa kalsın artık :52:

çok dua etcem canım sen ve bebişiniz için.

Allah razı olsun canım.senin meleğinide rabbim size bağışlasın sağlıcakla kucağınıza alın.

seninde çok az kalmış bitanem yaaa allah yolunuzu açık etsin :16:
inş evinize bebişinizle dönersiniz :49:
bende iyiyim tatlım heyecanla tedavimi bekliyorum işte :46:

az kaldı valla.bir ara doktoru değiştirsem mi dedim ama vazgeçtim.folikasit kullanayım mı unuttunuz galiba diye aradım o kadar kibar davrandıki kıyamadım kerataya:52::52::52:
canım benim Allah razı olsun hepimiz bebişlerimizle dönelim evlerimiz şenlensin.daha önce dediğim gibi hepimizin kırkları karışsın.çocuklardan fırsat bulamayalım topiğe hasret kalalım :emir_bebek:

hoşgeldin tatlım...
sende başlıyorsun.
bu yaz çok güzel olacak inş.
herkes hamilee:49:
bbebeğinize şifa versin rabbim anne babasına bağişlasın.
sizin tedavi nerde olcak canım.

hoşbulduk canım.bu yaz bizim yazımız olacak inşallah.Dualarınızı kabul etsin rabbim.memorialde kısmetse başlıycaz.Allah hepimizin yadımcısı olsun.

tatlım biliyorum ama azıcık şımarıklık yapayım dedim.valla her zaman azıcık baksam kızlar ne yapıyor dedim.
iş yaparken aklımdan seni geçirdim.onca işin altından tek başına nasıl kalktı.flzask bitirdimi acaba diye.bu arad bugün yaptığım ve çok beğenilen tavuklu yoğurtlu salata tarifini vereyim istersen.serin serin iyi gitti.amin canım Allah razı olsun duaların için.:16::16::16:

Yapp tatlımmm tabii :1:
Evt cnm işleri bitirdim ama bende bittim yanii kaç gündürr
yavaş yaptım yorulmayayım diye ama akşamaları nerde yattığımı bilmiyodum valla
sen neyaptın cnmm işlerii yardımcı alıcaktınn nasıl olduuu
ver tatlımm tarifii belkii denerimm neden olmasınn....
tedavinde az kalmışşşşşşşşş hadi hayırlısı
bende haftaya eğer bi aksilik olmassa perşembe başlıyorumm :18:
ama biraz geç olsa hiç fena olmaz ama bakalımm artıkk:1:

bende seni çooooooooooooookk seviyorum :16::16::16:
ahh canım yaa inş bi an evvel iyileşir bebişide anneside kavuşur yavrusuna :5:
doğru canım rahat edemezdin sen...
en azından bundan sonra dinlen...
evet allahın izniyle evine göbişin dolu döneceksin :49:
işlerde kime kalırsa kalsın artık :52:

amin canım inşallah çabucak iyileşir.müdürden izin alır yavaş yavaş yaparım artık :52::52:
şaka şaka elimi sürermiyim çok naz yapıp tadını çıkarıcam inşallah.hepimizin göbişi dolsun canım.ben bir kahve suyu koyayım.gözüm kapansada kopamıyorum burdan:21:

az kaldı valla.bir ara doktoru değiştirsem mi dedim ama vazgeçtim.folikasit kullanayım mı unuttunuz galiba diye aradım o kadar kibar davrandıki kıyamadım kerataya:52::52::52:
canım benim Allah razı olsun hepimiz bebişlerimizle dönelim evlerimiz şenlensin.daha önce dediğim gibi hepimizin kırkları karışsın.çocuklardan fırsat bulamayalım topiğe hasret kalalım :emir_bebek:

demek kıyamadın haa alem kadınsın sen yaaa :9::9::9:
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :16::16::16:

amin canım inşallah çabucak iyileşir.müdürden izin alır yavaş yavaş yaparım artık :52::52:
şaka şaka elimi sürermiyim çok naz yapıp tadını çıkarıcam inşallah.hepimizin göbişi dolsun canım.ben bir kahve suyu koyayım.gözüm kapansada kopamıyorum burdan:21:

hele bi iş yapmaya kalk biz napıyoruz seni gör :20:
tamam canım hadi koy bakalım :7:

Yapp tatlımmm tabii :1:
Evt cnm işleri bitirdim ama bende bittim yanii kaç gündürr
yavaş yaptım yorulmayayım diye ama akşamaları nerde yattığımı bilmiyodum valla
sen neyaptın cnmm işlerii yardımcı alıcaktınn nasıl olduuu
ver tatlımm tarifii belkii denerimm neden olmasınn....
tedavinde az kalmışşşşşşşşş hadi hayırlısı
bende haftaya eğer bi aksilik olmassa perşembe başlıyorumm :18:
ama biraz geç olsa hiç fena olmaz ama bakalımm artıkk:1:

canım benim sende çok yoruldun.bundan sonra bebişin kirlettiği yerleri temizlersin inşallah.
yardımcı aldım tatlım.duvarları ve camları sildi.koltuk takımlarını sildi.su taşımaktan öldüm bittim.ben silsem o kadar yorulurdum valla.her yeri dip köşe tekrar elden geçirdim ve dün gece 2 de bitirdim.memnum kaldım iyiydiama kadına savsaklamasın diye baştan dedimki memnun kalırsam düzenli almak istiyorum.inceleyerek yapalım bitmeyen yeri ben yaparım ama üstten yapma.sağolsun elinden geleni yaptı.

canım çok az kalmış tedavinin başlamasına.heyecan yaptım şimdi :16: hayırlısıyla inşallah herşey yolunda gitsin.
tarif şöyle tatlım,tavuk göğsünü haşlayıp ince ince didiyorsun(bizde didikle derler) içine konserve büyük boy garnitür,bolca dereotu,yeşil soğan,kornişon doğra.mısır kat.sarımsaklı yoğurtla karıştır.herkes bayıldı bugün tavsiye ederim.

canım bizde aynı hastanenin müdavimiyiz.:1:
2 ay önce gittik temmuz dedi dr.
inş herşey yolunda gider.sperm çıkışı olursa bizde başlarız .
çıkmazsa erteleriz belki.
tanışırız belkide.
mercan kim derim.sende el kaldırırsın:3:
sizin ilk mi olacak..

Mevlana Der Ki;

Her şey üstüne gelip seni dayanamayacağın bir noktaya getirdiğinde sakın vazgeçme!..

İŞTE ORASI KADERİN DEĞİŞECEĞİ "NOKTADIR"...

canım bizde aynı hastanenin müdavimiyiz.:1:
2 ay önce gittik temmuz dedi dr.
inş herşey yolunda gider.sperm çıkışı olursa bizde başlarız .
çıkmazsa erteleriz belki.
tanışırız belkide.
mercan kim derim.sende el kaldırırsın:3:
sizin ilk mi olacak..

canım çok sevindim inşallah her şey yolunda gider sperm çıkışı olurda başlarsınız.tanışmayı çok isterim.kırmızı gül takarım tatlım bulursun beni hemencecik :52::52: bizim ilk tedavimiz olacak.olmazsada üzülmiycem çok şükür artık sperm üretimi var.Allah güç verdikçe denerim.oraya gücüm yetmezse başka yerlerde denerim.ümitsiz değilim ama herşeye hazırlamaya çalışıyorum kendimi.Allah hepimize maddi manevi güç versin.evlat vermeyeceksede isyan ettirmeden kabullenecek sabır versin.

canım benim sende çok yoruldun.bundan sonra bebişin kirlettiği yerleri temizlersin inşallah.
yardımcı aldım tatlım.duvarları ve camları sildi.koltuk takımlarını sildi.su taşımaktan öldüm bittim.ben silsem o kadar yorulurdum valla.her yeri dip köşe tekrar elden geçirdim ve dün gece 2 de bitirdim.memnum kaldım iyiydiama kadına savsaklamasın diye baştan dedimki memnun kalırsam düzenli almak istiyorum.inceleyerek yapalım bitmeyen yeri ben yaparım ama üstten yapma.sağolsun elinden geleni yaptı.

canım çok az kalmış tedavinin başlamasına.heyecan yaptım şimdi :16: hayırlısıyla inşallah herşey yolunda gitsin.
tarif şöyle tatlım,tavuk göğsünü haşlayıp ince ince didiyorsun(bizde didikle derler) içine konserve büyük boy garnitür,bolca dereotu,yeşil soğan,kornişon doğra.mısır kat.sarımsaklı yoğurtla karıştır.herkes bayıldı bugün tavsiye ederim.

İnşş tatlımm bebişimm olsunda hayırlısıylaa pisletsinn anneciği temizlerr:1:
iyi tatlımm memnun kalmışsınn yardımcıdann sende bitirmişsin işlerii geriye tedaviyi beklemek kaldıı desene
evt cnm ya az kaldıı heyecann yapıyorum bende bazen hiç düşünmüyorumm
bazende çok takıyorum kafama:18: inş cnm hepimizin tedaviler yolunda gitsin sorunsuz bi şekildee
sağol tatlımm tarif için okurken bile ağzım sulandı eminim güzel olucak :21::21:
zaten iştahım bu ara açıkk :52:

Slm cnm :16:
Üzülme tatlımm dur bakalım kürlere yeni başladınız
şimdiden sıkma canını bunlar sabır işi cnmm
kullanın bakalımm hepsinii sonra yine yaptıracaksınız zatenn
inş o zaman çıkarr

öyle bitanem gerçekten sabır işi.
şu kürlerimizi bir bitirelimde zaten önümüzde 8 ay gibi uzun bir zaman var.
inşallah faydası olur canım arkadaşım benim...

bebekim neden böyle söylüyorsun bi testle yıkıldın sen :19:
hani kürlere devam edecektiniz saraçoğlunun uygun gördüğü sürece :20:
yazından anladığım kadarıyla şimdi aldığınız 2 aylık kürler bitince devamını kullanmayacaksınız...
inş ben yanlış anlamışımdır...
nerde kaldı boş boş uğraşmak yok en azından kürlere devam edicez lafları...
yapma bebekim eğer benim anladığım gibiyse lütfen bırakmayı saraçoğluyla tedavinizi...
eşinin kullandıkları iğne değil ilaç değil bi zararı dokunmaz...
evet çok masraflı oluyor biçok şeyden kısıp ona yatırıyorsunuz...
ama olsun be bitanem ilerde keşke demektense şimdi çabalamak daha iyi değil mi ??
hem sonucun ne olacağını nerden biliyorsun ki...
siz tedaviye başlayalı 1 sene oldu daha...
bak senelerce uğraşıp sonra spermi görenler var aramızda benim kadar sende biliyorsun bunları...
canım içini karartma lütfen senin karakterindeki birine yakışmıyor pes etmek :34:

bebekim seninle konuştuktan sonra moralim yerine geldi canım benim.
ama olan kocişine oldu:1:
buarada mahcubiyetimi ilettin değilmi:9:
seviliyosun bitanemmmmm

yapma böyle bence:20: bikaçgün önce sen bana moral vermiştin ..
bende senin gibi saraçoğlunu aradım hem kürlere yeni başlamışsınız hemen pes etme unutma yolumuz çok zorlu... her seferinde bunlar olucakkk...ama güzel günler gelecek biz inandığımız sürece bebeklerimiz bize yaklaşıcak gelecek ümidini yitirme duaya ve tedaviye devam ...:34:.
rabbim sebepler halketsin inşaallah...:16::16:

canım benim kızgınlığım en çok kaan hocaya..
elonge gördüm normal çıkış bile olabilir falan diyordu da.
eeee hani yıkımalı yapılmasına rağmen hiçbirşey yoktu.
bende umutlanmıştım belki sperm öncesi hcreler görülür diye.
umudum yerlerde tatlım ondan moralim çok bozuldu.
ama sonuçta kürlere devam edeceğiz inşallah güzel sonuçlar alırız.
sizinde canınızı sıktım canım hakkınızı helal edin.

bizde bugün sper testi yaptırdık emre beye gitmeden antalyada eser lab. iyi diye oraya gittik sonuç sıfır ,bol lökosit ve bakteri varmış.canım çok sıkkın seni çok iyi anlıyorum arkadaşım allahıma şükür olsun tabi olmayada bilir tamam ama içimdeki o boşluk vrya kucağıma sıkıca saracağım cana özlem duyuyor işte bir lab. dr boşuna burda çıkmadıysa tese ,mikroenj. yaptırmayın dedi çokmaş boşa uğraşmayın dedi olan tüm umudumuzu yitirdi.içim çok acıyor sanki kalbimde yara var tuz basıyorla. birde boğazımda kocaman bir düğüm eşimin yanında üzülmemek içiin

üzüldüm canım ya inşallah birdaha 0 ı görmezsiniz.
emre bey iyi bir doktor sen umudunu yitirme kimsenin lafınada bakma.
inşallah bol bol spermleriniz çıkar.
rabbim hayırlı bir evlat nasip eder.

cervancığım allah sabır versin

insan hep umutla yaşıyor ,olabilir diye

allah bizi sınıyor ,sabrımızı deniyor

O, OL DEYİNCE KURU TAŞLARDAN SULAR FIŞKIRIYOR

bence pes etmeyelim ,bende 31,32 yaşıma geldim tam bunu düşünüyordum

kaderde çocuksuz yaşamakta varmış tam herşey bitti diyorsun allah bi yerlerden yardımını gönderiyor

dün bi olay oldu tam 2 sene uğraşıp elde etmeye çalışıp ulaşamadığım şey birden bire oluverdi

yaaaaaaaaaaa şerife dedim demek hiç bir şey senin elinde değil ,allah ne zaman isterse o zaman veriyor

hep umutsuzluğa düştüğümde çocuk hakkında İBRAHİM PEYGAMBER (as)

aklıma geliyor yaşlanmış karısı kısır ama hala allah ım bi hayırlı evlat ver diye dua ediyor

allah ta sabrının mükafatını veriyor artık hiç çocuk olmayacak anne babadan çocuk ihsan ediyor

olur ya diyorum allah bize de rahmetiyle muamele eder evlatlar nasip eder

inşallh bu sıkıntılarımız çocuklarımız olduğunda son bulur

dünyada ahirette bizim olacak çocuklarımız için bu kadar sıkıntı çekmeye değmez mi canım arkadaşım

allah umutsuzluklarını sonsuz umutlara sevinçlere çevirsin aminnnnnnnnn

bu duayı yazarken ezan okunuyor allah şu okunan ezanların hürmetine hayırlı ,salih evlatlar versin amin

canımmmmm yazını okuyunca çok duygulandım bu güzel yaklaşımın için çoooook teşekkür ederim.
herşeyin bir zamanı var demekki henüz vakti gelmedi.
sabırlı olamk gerek ama bazen insan dayanamıyo işte sabır bir kuş olup elinden uçup gidiyo umutsuzluk baş gösteriyo.
rabbim bizlere daha çok sabır versin de yılmadan muradımızın peşinden koşabilelim.
aminnn canım ALLAH hepimize hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip atsin.

ARKADAŞLAR SIKINTIMLA SİZLERİNDE MORALİNİ BOZDUM KUSURA BAKMAYIN HAKKINIZI HELAL EDİN CANLARIMMMM...

Son düzenleme:
demek kıyamadın haa alem kadınsın sen yaaa :9::9::9:
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :16::16::16:

kız herkes öyle der bana seninle insan yaşlanmaz der ama kocacım döktün saçlarımı ömrümü yedin diyor.:60:

hele bi iş yapmaya kalk biz napıyoruz seni gör :20:
tamam canım hadi koy bakalım :7:

yaptım içiyorum canım haydi gelin beraber içelim.söz tatlım bebiş gelsin kuzu kuzu yatıcam:49::emir_bebek:

kızlarrr selam:16:
sizinle sohbet etmek için girdim fakat o kadar yorgun ve uykusuzumki gözlerim kapanıyo.
size iyi sohbetler canlarım kendinize iyi bakın ALLAH rahatlık versin....:54::54::54::54:

iyi geceler güzeller benim gözler kapanıyor.
DESYATA canım sana hoşgeldin yazısı yazmıştım ama görmedin herhalde.
CERVAN üzülme tatlım.yeni başladınız kür şifa olur inş..

bir sabah uyandığımızda gülümseyen bebelerimiz (inşALLAH)yanımızda olur.

bebekim seninle konuştuktan sonra moralim yerine geldi canım benim.
ama olan kocişine oldu:1:
buarada mahcubiyetimi ilettin değilmi:9:
seviliyosun bitanemmmmm

öyle mi bitanem bak sevindim buna işte :70:
ben herzaman yanındayım bebekimmmmmmmmmm :16:
ne günler için varız dimi ama :1:
hiç hatırlatma bebekim yaa garibim sofranın başında kaç dk beni beklemiş...
çok sinirliydi de aldım gönlünü :48:
bebekim senin ne suçun var :1:
garibim 2 kere geldi "hadi gel artık" diye...
ben sohbete devam ettim :17:
ayrılamadım senden yedim zılgıtı işte :1:
neyseki çabuk affetti aşkım :38:
sende çok seviliyorsun bebekimmmmmmmmmmmmmm :16::16::16:

kızlarrr selam:16:
sizinle sohbet etmek için girdim fakat o kadar yorgun ve uykusuzumki gözlerim kapanıyo.
size iyi sohbetler canlarım kendinize iyi bakın ALLAH rahatlık versin....:54::54::54::54:

iyi geceler tatlı uykular bitanemmmmmmmm :54::54::54:

iyi geceler güzeller benim gözler kapanıyor.
DESYATA canım sana hoşgeldin yazısı yazmıştım ama görmedin herhalde.
CERVAN üzülme tatlım.yeni başladınız kür şifa olur inş..

bir sabah uyandığımızda gülümseyen bebelerimiz (inşALLAH)yanımızda olur.

iyi geceler tatlım allah rahatlık versinnnnnnn :54::54::54:

canlar bende çıkıyorum hepinize iyi gecelerrrrrrrr...
allah rahatlık versin öpüldünüz :54::54::54::54::54::54:

Back
X