Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
selamm kızlarrr... ıyı pazarlar nasılsınızzzz ? ben bulantıdann mafoldumm bulantıya ne ıyı gelırr var mı bı bılgısı olan bayılcammm sımdııı:19::19:

Slm cnmm :16:
sanada iyi pazrlarrr
bulantılar başladı demekk ay cnmm bilmiyorumkii ne iyi gelirrr

Ayyyyyyy ne bilimm ne olcak benim bu obur halimmmmmmm:1::1:
hamiş olunca neler aşericemm kimbilirrr :9:
evt cnm ya öle diyolar asıl yerinde yemek lazımm ama gidemiyoruzki oralaraa
ne zamandırr açık burası ama bi kere bile almadımm ama en kısa zamandaa alıcammm
aklımm kaldııı:21::1::21:
napim cnm konyalı olarak sana sorayımm dedimm ama canınnmı çektii tatlımm yaaaaa:16::16:

aşer tatlım tadını çıkar hamişliğin bende aynısını yapıcam çünkü zamanı gelince :9::9::9::9::9:
olsun tatlım sen oda da bi dene bakalım :34:
canım herşeyi çekiyor bu ara zaten...
bugün öyle bi kahvaltı yaptım ki 2 gün yemesem olur diyorum şuan :60::60::60::60::60:

selamm kızlarrr... ıyı pazarlar nasılsınızzzz ? ben bulantıdann mafoldumm bulantıya ne ıyı gelırr var mı bı bılgısı olan bayılcammm sımdııı:19::19:

doktor ablama bulantı iyidir hamileliğin devam ettiğinin sağlıklı olduğunun habercisidir.benim istediğim budur demişti.:nazar::nazar: Allah sağlıcakla kucağına aldırsın canım.birde sarı leblebinin iyi geldiğini duymuştum.midedeki asiti ve suyu emiyor rahatlatıyormuş bir dene istersen.:16::16:

Son düzenleme:

selam canım hoşgeldin :70:
demek bulantılar başladı ha darısı bizim başımıza :1:
canım bulantıya en iyi nane-limon gelir...
test edilip onaylandı ona göre :34:
eşimde kanser tedavisinden sonra sürekli midesi bulanırdı drları önermişti nane-limonu...
gerçekten de iyi geliyor...

aşer tatlım tadını çıkar hamişliğin bende aynısını yapıcam çünkü zamanı gelince :9::9::9::9::9:
olsun tatlım sen oda da bi dene bakalım :34:
canım herşeyi çekiyor bu ara zaten...
bugün öyle bi kahvaltı yaptım ki 2 gün yemesem olur diyorum şuan :60::60::60::60::60:

Bakalım cnm deniycem en kısa zamandaa:21:
bende dün öle bi kahvaltı yaptımkii bugün bizimki daha kalkmadı ama ben onu bekleyemedim tabii kendimee hazırladımm yedimmm:56:
afiyet olsun tatlımmmm :16:
merak etmee bu iştah açıklğıyla b1-2 saat sonraa ben açıktımm dersinnnnnnnnnnnn:60::60::60:

Bakalım cnm deniycem en kısa zamandaa:21:
bende dün öle bi kahvaltı yaptımkii bugün bizimki daha kalkmadı ama ben onu bekleyemedim tabii kendimee hazırladımm yedimmm:56:
afiyet olsun tatlımmmm :16:
merak etmee bu iştah açıklğıyla b1-2 saat sonraa ben açıktımm dersinnnnnnnnnnnn:60::60::60:

bende ondan korkuyorum yaaa :52::52::52:
offf yaa ben normalde evde olduğum zamanlar çok az yerdim ne oldu bana bilmem :31:
allaha şükür kiloda almıyorum hala aynıyım en güzel tarafıda bu :1:
acaba yediklerim fazla değil de bana mı öyle geliyor :44:

Son düzenleme:
bende ondan korkuyorum yaaa :52::52::52:
offf yaa ben normalde evde olduğum zamanlar çok az yerdim ne oldu bana bilmem :31:
allaha şükür kiloda almıyorum hala aynıyım en güzel tarafıda bu :1:
acaba yediklerim fazla değil de bana mı öyle geliyor :44:

Valla ben hep evde olduğum içinn yerimm durmadann:52:
bende almadım ama cnm hala 63.1 düm bu sabah meselaa
neydi bi ara 67 lere kadar çıkmıştımmm :50:
bilemiycem cnm yedikleriine bağlıı :1::1:
koçişin ne diyo pekii çokk yiyomusun dermiii

bahar ve flzask uğraşıp durmayın şu kilolarla.ikinizde fıstık gibisiniz :nazar::nazar: yiyin canınız ne istiyorsa. gram fazlalık gözükmüyor fotoğraflarda.kızlar perdecinin işi uzun süreceğe benziyor deli etti beni.sonrada kahvaltı yapar denize gideriz.güzel bir gün geçirin inşallah.akşama görüşürüz:21::21::21::21:

Son düzenleme:
Valla ben hep evde olduğum içinn yerimm durmadann:52:
bende almadım ama cnm hala 63.1 düm bu sabah meselaa
neydi bi ara 67 lere kadar çıkmıştımmm :50:
bilemiycem cnm yedikleriine bağlıı :1::1:
koçişin ne diyo pekii çokk yiyomusun dermiii

canım ben yazın kendim az yerim hep...
sabah az bi kahvaltı me günü meyveyle tamamlardım kocişlede az bi akşam yemeği tamam...
ama şimdi kahvaltıyı baya abartıyorum :1:
aslında sonrasında gün içinde çok bişey yemiyorum...
ama öğünlerde fazla yediğimi düşünüyorum...
kocişe baksan az yiyorum senin fazlalığın yok diye kızıyor bana :1:
aman ben takıntı yaptım vericem diye heralde ondan böyle düşünüyorum...

sagolunn canlarr tavsıyelerınızzz ıcın leblebı ve nane lımon alacagımm hemen :) :16::16: valla canımm saglıklı hamılelık derken ıcımı rahatlattın ınss saglıklıdır cunku bulantım dısında hıcbı belırtımm yok bende cokk kafaya takıorummm :( ılk hafta goguslerımın acısından duramıodum sımdı o acı yok hafıf dolgunluk ve damarlar var herseyı ıncelıorumm ayy nıye ılk gunku gıbı agrımıyo yokk nıye cokk ıstahlı deılımm ya gelısmıyosa bebegımm daha bole yuzlercesını sıralayabılırım.mutlulugumun onunde korkularımm varr yanııı:19::19::19:

bahar ve flzask uğraşıp durmayın şu kilolarla.ikinizde fıstık gibisiniz :nazar::nazar: yiyin canınız ne istiyorsa. gram fazlalık gözükmüyor fotoğraflarda.kızlar perdecinin işi uzun süreceğe benziyor deli etti beni.sonrada kahvaltı yapar denize gideriz.güzel bir gün geçirin inşallah.akşama görüşürüz:21::21::21::21:

Teşekkür ederimm tatlımm:16:
işte biz kadınlarr herkes zayıfsınız desede yinede bişeyy buluyoruzzz kafaya takacak
tmm cnm sen bak işinee sonra görüşürüzzz:3::29::54::54::54:

canım ben yazın kendim az yerim hep...
sabah az bi kahvaltı me günü meyveyle tamamlardım kocişlede az bi akşam yemeği tamam...
ama şimdi kahvaltıyı baya abartıyorum :1:
aslında sonrasında gün içinde çok bişey yemiyorum...
ama öğünlerde fazla yediğimi düşünüyorum...
kocişe baksan az yiyorum senin fazlalığın yok diye kızıyor bana :1:
aman ben takıntı yaptım vericem diye heralde ondan böyle düşünüyorum...

sen dikkat ediyosun cnm kendine benim gibi değilsinn gördüğüm kadarıylaa ben bazen çok abartıyorumm
bence senn gayet iyisinn sen takıntı yaptınn herhaldeee aman yee boşverrr cnm yaa kiloda almıyosunn zatennnnn:1:

teşekkürler bitanemmmmmmmmmmm :70:
tedavi öncesi verebildiğimiz kadarı kar bizim için dedik ama planlar tutmadı :1:
tamam canım sen işine bak...
size iyi eğlenceler :54::54::54:

sen dikkat ediyosun cnm kendine benim gibi değilsinn gördüğüm kadarıylaa ben bazen çok abartıyorumm
bence senn gayet iyisinn sen takıntı yaptınn herhaldeee aman yee boşverrr cnm yaa kiloda almıyosunn zatennnnn:1:

sen abur cuburu çok yiyorsun canım bende o yok allahtan...
aman valla şurda nekadar kaldı zaten düşünmiycem artık :1:
canım senin kociş kalkmadı mı daha :34:

iyi pazarlar kızlar bakıyorum herkes kocişini bırakıp kulübe gelmiş:) herkes iyidir inş...

baharcım az önce sana mesaj gönderdim aldınmı acaba uzun yazınca tekrar giriş yapmam gerekti gönderilmediyse tekrar atayım. eksiklerim yada yanlış anladığım soru varsa düzeltirim..

sen abur cuburu çok yiyorsun canım bende o yok allahtan...
aman valla şurda nekadar kaldı zaten düşünmiycem artık :1:
canım senin kociş kalkmadı mı daha :34:

Evt yaa ne yapıcamm uffffff bi kessemm abur cuburu
bencede az bi zaman kaldı takma kafanaa senn
yeni kalktı cnmm :47:
işlerimiz varr beyefendi yeni kalkıyoo alışverişee gidilecekk daha

sagolunn canlarr tavsıyelerınızzz ıcın leblebı ve nane lımon alacagımm hemen :) :16::16: valla canımm saglıklı hamılelık derken ıcımı rahatlattın ınss saglıklıdır cunku bulantım dısında hıcbı belırtımm yok bende cokk kafaya takıorummm :( ılk hafta goguslerımın acısından duramıodum sımdı o acı yok hafıf dolgunluk ve damarlar var herseyı ıncelıorumm ayy nıye ılk gunku gıbı agrımıyo yokk nıye cokk ıstahlı deılımm ya gelısmıyosa bebegımm daha bole yuzlercesını sıralayabılırım.mutlulugumun onunde korkularımm varr yanııı:19::19::19:

canım bizler yavrularımıza kolay kavuşmadığımız için bu korkular hep oluyor ama stres yapma sakın inşallah herşey yolunda gidecek...

iyi pazarlar kızlar bakıyorum herkes kocişini bırakıp kulübe gelmiş:) herkes iyidir inş...

baharcım az önce sana mesaj gönderdim aldınmı acaba uzun yazınca tekrar giriş yapmam gerekti gönderilmediyse tekrar atayım. eksiklerim yada yanlış anladığım soru varsa düzeltirim..

İyi pazarlarr cnmm:16:
evt cnmm ayrılamıyoruz burdannnn:1:
sen nasılsın topiğmizin güzel annesiii:49:
ben iyiyimm çokkkkk şüükrrr

iyi pazarlar bitanem hoşgeldin :70:
iyiyiz şükür canım sen nasılsın yiğenlerimiz nasıl :16:
geç gördüm canım mesajını şimdi cevapladım bende :34:

Evt yaa ne yapıcamm uffffff bi kessemm abur cuburu
bencede az bi zaman kaldı takma kafanaa senn
yeni kalktı cnmm :47:
işlerimiz varr beyefendi yeni kalkıyoo alışverişee gidilecekk daha

çok geç oldu yaa bu saate kadar nasıl yatıyor böyle...
neyse sen sinir olma hazırlan bi an evvel çıkın bari...

canım bende çıkıyorum işlerim var kocişimle ilgilenicem oooo :1:
sonra görüşürüz tatlım :54::54::54::54::54:

Back
X