Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
cnm siz naptınız aldınızmı raporunuzu ne zaman ist gidiyorsunuz sizdeki durumlar nedir
hadi inşlh herşey o güzel gönlün gibi güzel olur

selam canlar :71::71::71:
hepinizi çok özledim 1 günde :16::16::16:
canlar dün raporumu milli eğitime bırakıp izmire geldik teyzemlere...
öğleden sonra anemon aradı konuştuk...
oda benim rapor aldığım hastaneye gelecekmiş tahliller için...
daha önce görüşmüş bugün kan testleri varmış falan...
bende çok sevindim yarın görüşücez diye :70:
baya konuştuk dün de eşi test yaptırmış onun sonucunu alcam falan dedi...
neyse sonra üstünden biraz zaman geçti geri aradı...
"canım sonucumuz çıktı sperm sayımız 55 milyona yükselmiş" diye :52::52::52::52::52:
tabi ikimizde havalarda sevinçten ne yapacağımı şaşırdım :1:
"hemen eve gidince topiğe yaz bizim kızlarda sevinsin" dedim...
"onca zamandır yazmıyorum şimdi nasıl yazayım" dedi canım benim yaaa...
"olur mu öyle şey hemen yazıyorsun herkes duysun halaya başlasınlar" dedim :1:
bu arada bende gecikmiş halayımı çekivereyimmmmmmmm :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
rabbim arkadaşımıza 2 negatif tüp bebek denemesinden sonra inş doğal yoldan :49::emir_bebek::emir_bebek: gönderir bebişini :16::16::16:
bu sabahta hastanede buluştuk yüzyüze tebrik etme şansım oldu tatlı arkadaşımı :70:
baya sohbet ettik çok güzel geçti görüşmemiz :16:
sonrasında bizim işlerimiz vardı ayrıldık hastaneden...
rapor 3,30 da çıkacakmış...
raporu alıp hemen istanbula geçicez...
flazskcımda yarın başlıyormuş tedaviye :16::16::16:
ilk gün yanında olabileceğim için ayrıca mutluyum...
çok heyecanlı bizim kız :1:
merak etmeyin siz ben onu sakinleştiririm orada :9::9::9:
böyle işte canlar fırsat bulmuşken nete gireyim biraz dedim...
sizden ayrı olmuyorrrr :16::16::16:

maşallah yaaaa inşlh doğal yoldan hamiş olur anemon cnm bu müjde nasıl verilmez bizlere :64::64::64::64::64::64::64::64:

cnm merhaba nasılsın bebeklerin hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına alırsın inşlh
anlatsana biraz rahatsız etmemek için arayamıyorum.....

sagol canım olsun araya bilirsin fark etmez ne anlatayım kız valla burda çogunluk üzgün yani aynı yoldan geçen biri olaraktan çokta yaglandıra ballandıra anlatmak dogru bulmuyorum içime sinmiyor allahım hepinize tez günden versin allah hepsinin yardımcısı olsun valla hep dualarımdasınız..:49:

selam canlar :71::71::71:
hepinizi çok özledim 1 günde :16::16::16:
canlar dün raporumu milli eğitime bırakıp izmire geldik teyzemlere...
öğleden sonra anemon aradı konuştuk...
oda benim rapor aldığım hastaneye gelecekmiş tahliller için...
daha önce görüşmüş bugün kan testleri varmış falan...
bende çok sevindim yarın görüşücez diye :70:
baya konuştuk dün de eşi test yaptırmış onun sonucunu alcam falan dedi...
neyse sonra üstünden biraz zaman geçti geri aradı...
"canım sonucumuz çıktı sperm sayımız 55 milyona yükselmiş" diye :52::52::52::52::52:
tabi ikimizde havalarda sevinçten ne yapacağımı şaşırdım :1:
"hemen eve gidince topiğe yaz bizim kızlarda sevinsin" dedim...
"onca zamandır yazmıyorum şimdi nasıl yazayım" dedi canım benim yaaa...
"olur mu öyle şey hemen yazıyorsun herkes duysun halaya başlasınlar" dedim :1:
bu arada bende gecikmiş halayımı çekivereyimmmmmmmm :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
rabbim arkadaşımıza 2 negatif tüp bebek denemesinden sonra inş doğal yoldan :49::emir_bebek::emir_bebek: gönderir bebişini :16::16::16:
bu sabahta hastanede buluştuk yüzyüze tebrik etme şansım oldu tatlı arkadaşımı :70:
baya sohbet ettik çok güzel geçti görüşmemiz :16:
sonrasında bizim işlerimiz vardı ayrıldık hastaneden...
rapor 3,30 da çıkacakmış...
raporu alıp hemen istanbula geçicez...
flazskcımda yarın başlıyormuş tedaviye :16::16::16:
ilk gün yanında olabileceğim için ayrıca mutluyum...
çok heyecanlı bizim kız :1:
merak etmeyin siz ben onu sakinleştiririm orada :9::9::9:
böyle işte canlar fırsat bulmuşken nete gireyim biraz dedim...
sizden ayrı olmuyorrrr :16::16::16:

Ayy evt cnm bende çok sevindimm anemonlaraaa:52::52::52::52:
inşallah bebişi doğal yoldan gelirrrrrrrrr
demek yüzyüzede görüştünüzz ne güzellllllllll :29:
evt cnm ilk gün seninle olucağım içinnnnnnnnnn bende çokkkkkkkk mutluyummmmmmmmm:29::29::29::52:
heyecannnn çokk cnm yarın daha fazla olurr eminimmmmm sen olucaksın ama yanımdaaaaaaa:1:

sagol canım olsun araya bilirsin fark etmez ne anlatayım kız valla burda çogunluk üzgün yani aynı yoldan geçen biri olaraktan çokta yaglandıra ballandıra anlatmak dogru bulmuyorum içime sinmiyor allahım hepinize tez günden versin allah hepsinin yardımcısı olsun valla hep dualarımdasınız..:49:

evt cnm yaaa herkes bu dertten tez vakitte kurtulur inşlh çok zor
ettiğin duaların sana geri dönsün inşlh cnm allah razı olsun
benim haziran ayı yoğun geçti
kütahya eskişehir antalya arası oldu hep düğünleri yaptım geldim şükür şimdilik bitti:))
şimdi MİSAFİRLERİM VAR İLK FIRSATTA YANINA GELİCEM ZATEN KENDİNE VE BEBİŞLERE İYİ BAK:))

canım biz kaan aydosta tedavi görüyoruz eşim 2002de tese oldu sperm çıkmadı..
sonra biz bekledik 2010 kadar kaan beyi bulduk..
sizin için çocuk milli piyango çekilişi gibi milyonda 1 ihtimal ..çok umutlanmayın ama elimizden geleni yapıcaz dedi...
bizde zaten buna alışmaya çalışıyoruz sonunda ppişman olmak istemiyoruz ne gerekiyosa yapıcaz dedik başladık ...iğnelerle sonra yüksek fshmiz 50den 18e düştü.
2012 mart ayında eşim tese oldu sperm bulduk dediler sonra ben hazırlandım bendede pko çıktı neyse herşey iyi gibiydi ama eşimi çözülen spermleri işe yaramadı tekrar teseye aldılar benden yumurta toplanmıştı ama çıkanlar elonge sperm dedikleri olgunlaşmamıştı yinede denendi ama 2 hücreden sonra döllenmedi.. dr üzülmeyin yeni iğneler var onları kullanıcaz sizde üretim var ama olgunlaşmıyo dedi...
iğnelerle olgunlaştıracaz ama eşimin kan değeri yüksek çıktı ve ben bunu verilen hormanlara bağladım dr da bi hemotoloğa danışın öyle devam edelim dedi...
bizim gibi olup hastalarından 6.7 aylık tedaviyle çıkış olanlar varmış bana güvenin sabredin diyo
47 kromozom durumuna fazla takılmayın tek suçlu o değil...eğer sperm bulursak test yapar sağlıklı spermleri seçeriz diyo... velhasıl çok uzattım ama ümitli konuşuyo yardım rabbimden canım..
oruçlar ada...adak kurbanlar ada...bol bol sadaka ver.. tesbih namazları kıl ..inancını kaybetme olacağına inanırsak olur..
ben böyle düşünüyorum ....:16::16:

cevabın için sağol canım artık çevremin aaa bununda çocuğu olmuyo aaa yazık çocuğu olmuyo diye acımasından bıktım nefret ediyorum öyle davrananlardan.beni küçük görmelerinden acımalarından...

H.A.E: Olgun sperm görülmedi, bol miktarda round ve geç elonge spermatidler izlendi. Bir adet, olgun başa sahip büyük sitoplazma içeren spermatid izlendi.
S.. Hanım,
Durumunuzu Kaan Hoca daha iyi değerlendirecek. Ancak bu sonucun üretimin devam ettiğini, olgunlaşma aşamasında bir duraklama olduğu, ancak tek tük hücrenin bu aşamada ilerleyebildiğini göstermekte.
Saygılarımla
Dr. Sinan Özkavukcu

:(((((

Hayatım ben bu hücereleri çok kısa zamanda olgunlaşacağına inanıyorum.Ben sonuç için kimseyi aramadım .Kaan Hoca'dan mail bekliyorum.Korkuyorum bir umudumun daha yok olacağından.

mrb kızlar bişey sormak istiyorum sizlere...
biz karsta yaşıyoruz eşimin görevi sebebiylede ancak burda şartlar kısıtlı eşimin muayene olması için erzuruma gitmek istiyoruz...
erzurumda oturan tedavi gören tavsiye edebileceğiniz üroloji uzmanı varmı özelde olabilir... çok zamanımız yok günübirlik gitmek zorundayız...
yardımcı olabilirmisiniz bana....

Hayatım ben bu hücereleri çok kısa zamanda olgunlaşacağına inanıyorum.Ben sonuç için kimseyi aramadım .Kaan Hoca'dan mail bekliyorum.Korkuyorum bir umudumun daha yok olacağından.

cnm benim yaaa merhaba nasılsın nerelerdesin sen
bende sizi çok merak ettim acaba ne oldu diye arkadaşlara sordum bir haber varmı diye yok dediler
inşlh cnm inşlh yaaa bilmiyorum ki
sperm aşamasına geçemiyormuş sinan beyin dediğine göre
tek tük geçebilen varmış yani
siz sinan beyle görüşmedinizmi cnm biz baya 25 dk kadar konuştuk ben herşeyi sordum bütün tahlil tetkiklere baktı
uzman doktor ama sonuçta incelemeyi o yapıyor
saat 12 den sonra bende kaan beyi arayacağım bakalım inşlh olumlu bişiler der cnm...

günaydın tatlım inşllh işlerin rast giderde raporun eline geçer
sonrada ilacları yazdırmak için hop ist. gel tatlım gel mutlu gel mutlu dön evine bi denemm:16::54:

saol bitanem benimmmmmmmmmmmmm :70:
3,30 gibi alıcaz raporu ozamana çıkmış olacakmış inş bi aksilik çıkmaz...
sonrada doğru istanbula :10:
tatlım gelince görüşürüz artık :34:

Allah işinizi rast getirsin cnm , hayırlı yolculuklar size...işlerinizi halledip bol bol gezin artık istanbulu bizim yerimizede ;)) :21::21::21::21::21:
aeo.
saol canım allah razı olsun :70:
gezme mi dedin sen o işi bana bırak tatlım :9::9::9:
yeter ki fırsatım olsun benim :1:
senin yerinede bol bol gezerim canım benm görüşmek üzere :54:

canım habere çok sevindim sendeki her değişiklik benim içinde büyük bi umut .:21::21:...allahım ne güzel haberler alıyoruz 2 gündür kızlar artık azoda tarihe karışacak inşaallah ..bu arada siz iğneleri kullanıyodunuz demi...saraçoğlunun kürlerini felan...ya kaan hoca bize dedi elonge versa üretim var demek biz onları olgunlaştırıcaz diye ...
rabbim sana şükür ...aaaayyy çok sevindim senin yanında olup sarılmak isterdim:52::52::52::52::29::29::29:

işlerin rast gitsin tatlım.sonrada bir güzel gez ve tedavi öncesi iyice dinlen.hiçbirşey düşünme bol bol moral depola.güzel haberlerini bekliyoruz.:16::16::16:

allah razı olsun canım benim :70:
bizde onu dedik zaten üzerimdeki sıkıntıları atıp enerji depolamam lazım :16:
sonra zaten eve dönünce beni temizlik bekliyor zaten :1:
temizlikte bitince rahat bi şekilde tedavimi ve bebişimi bekliycem artık :49:
canım buarada velinin yazıdğı yazıyı okudum...
şuanda bi internet kafedeyiz...
tutamadım kendimi başladım ağlamaya :14::14::14:
allah senden razı olsun elinden gelen herşeyi yapmışsın öğrencin için...
işte öğretmen olmakla bitmiyor olay...
önemli olan insan olabilmek...
senden önceki öğretmenler neyazıkki insalıklarını kaybettikleri çin o yavruya verecek hiçbişeyleri kalmamış...
onların duası sana yeter bitanem...
allah hepimize sağlıklı sıhatli evlatlar nasip etsin inş :16::16::16:
o yavrucağız da inş hayatının geri kalanını çok mutlu geçirir rabbim hep ondan yana olur :16::16::16:

kızlar,daha önce bahsetmiştim kuzenim doğum yaptı ama bebeğini bir kere bile kucağına alamadı.küvezdeydi.önce sindirim sistemi sorunu var dediler şimdide kan ile ilgili sorundan şüphelendiklerini söyleyerek bebeğimizi başka ile sevk ettiler.bizim yaşadığımız yerde bu alanda uzman yokmuş.kuzenimi eve göndermişlerdi.bu akşam sütünü beraber sağdık ve bebeğine götürmek için hastaneye gittiğinde bir bakıyorlar çocuğunu ambulansa koyuyorlarmış.yığılmış kalmış orada.Allah rızası için dua edin sağlığına kavuşsun kuzumuz.ben tanıyamadım bile diyor.eşim olmasa tanıyamazdım diyor.ilk kez gözlerini gördüm diyor:85::85::85: çok üzgünüm lütfen sizde dua edin.

canım benim çok üzüldüm :5:
allah şifa versin kuzucuğunuza...
inş bi an evvel iyileşirde kavuşur annesine :5:

baharcım aşağıda ismini gördüm.herşey yolundadır inşallah öpüyorum sizi. :16::16::16:

canım şimdilik herşey yolunda bende seni öpüyorum kocaman :54::54::54:

Günaydın arkadaşlarr:16::16::16:
Nasılsınızz:34:
ben bugün itibariyle adet oldumm beklediğimden 1 gün erken oldu bu ay
bugün neslihan hanımı arıycamm büyük ihtimalle yarın giderimm merkezeee
bakalımm ne kadar rahatım desemde bugün biraz panik oldumm:18::18::18:
zaman yaklaştıkçaaa:27:

allah bu uğurda yolunu açık etsin bitanemmmmmmmmmmmmmm :16::16::16::16::16:

Ayy evt cnm bende çok sevindimm anemonlaraaa:52::52::52::52:
inşallah bebişi doğal yoldan gelirrrrrrrrr
demek yüzyüzede görüştünüzz ne güzellllllllll :29:
evt cnm ilk gün seninle olucağım içinnnnnnnnnn bende çokkkkkkkk mutluyummmmmmmmm:29::29::29::52:
heyecannnn çokk cnm yarın daha fazla olurr eminimmmmm sen olucaksın ama yanımdaaaaaaa:1:

evet canım yanında olucam :29:
tedavinin başına yetiştim sonunada yetişirsem süper olacak :52::52::52:

cevabın için sağol canım artık çevremin aaa bununda çocuğu olmuyo aaa yazık çocuğu olmuyo diye acımasından bıktım nefret ediyorum öyle davrananlardan.beni küçük görmelerinden acımalarından...

canım eşinle öyle mutlu olki onların acımasına fırsat kalmasın bizim çocuğumuz var ama onlar kadar birbirine tutkun değiliz diye düşünsünler...
bende gıcık oluyorum aay üzülme her şey çocukmu ...felan kendileri yaşasalar naparlar acaba ....amaaannn boş ver rabbimiz var bizim o görüyoooo gerisi boşşş..:29::29:

H.A.E: Olgun sperm görülmedi, bol miktarda round ve geç elonge spermatidler izlendi. Bir adet, olgun başa sahip büyük sitoplazma içeren spermatid izlendi.
S.. Hanım,
Durumunuzu Kaan Hoca daha iyi değerlendirecek. Ancak bu sonucun üretimin devam ettiğini, olgunlaşma aşamasında bir duraklama olduğu, ancak tek tük hücrenin bu aşamada ilerleyebildiğini göstermekte.
Saygılarımla
Dr. Sinan Özkavukcu

:(((((

canım benim neden üzülüyorsun bu çok güzel bi haber...
bak alaha şükür üretim var gelişim gösteriryor...
sadece biyerde aksama var...
yakında bu sorunda ortadan kalkacak ve kıpır kıpır spermlere kavuşacaksınızz :52:

cnm siz naptınız aldınızmı raporunuzu ne zaman ist gidiyorsunuz sizdeki durumlar nedir
hadi inşlh herşey o güzel gönlün gibi güzel olur

canım rapor öğlede sonra 3,30 gibi çıkacakmış...
sonrada hemen yola çıkıcaz işte...
yarın umuta gidip ilaçlarımı yazdırıp alıcaz...
flzaskcım da başlıyor yarın onunda yanında olup heyecanına ortak olucam :16:
öyle işte canım allah sonumuzu hayır etsin inş :49:

maşallah yaaaa inşlh doğal yoldan hamiş olur anemon cnm bu müjde nasıl verilmez bizlere :64::64::64::64::64::64::64::64:

tabi tatlım bu müjde verilmez mi :52:
allahın izniyle bu yaz doğal yoldan hamiş olacak bizim kız :16::16::16:

canm naslsn bebişler nasl canm sana bi sorum olcak bugün benim transferimin 8.günü ama bende halen bi belirti bi agrı falan yok transferden sonra sende bi belirti olmuşmuydu ????

Slm cnmm
iyiyim sağol:16:
evt az kaldı hemde çook az çünkü bugün benimm lekelenmee varr daha yenii gelmeye başladıı
büyük ihtaimalle çarşamba başlıycam iğnelere ben çarşamba adet olmayı bekliyodum ama yarın olucamm herhaldee
inş cnm raporunu eline alırsınn da rahatlarsın artık sende tedavini beklersinnnn
bende ne bilim için rahat nedensee çok bi heyecan yokk
ilk tedavilerde vardıı ama şimdi fazla bi heyecan yokk ama eminim hastaneye giderkenn hiç böle olmıycammmmmmmm
bide çok boş vaktim olmadıya bu ara düşünmeye vaktim olmadıı iyide olduu aslındaa
inşallah herşey yolunda giderrr
sen nasılsınnn?

bir gün öne geçtin süper :) inşallah tez zamanda hepimiz hamiş olalım, temmuz ayı uğurlu gelsin hepimize inşallahhh :49::49::49::49::49:
ben hergün biraz daha telaşlanıyorum, hafta sonu badana yapıldı eve şimdi temizlik var, her akşam bir yer toplamaya çalışıyorum. beni gören ilaç kullanmaya başlamıyorum doğuma gidiyorum sanır. bu cumayada raporumu alıp cumarteside ilaçlarımı yazdırırım kısmetse, haftaya cumada adet günüm gecikme olmaz inşallah

allah bu uğurda yolunu açık etsin bitanemmmmmmmmmmmmmm :16::16::16::16::16:

evet canım yanında olucam :29:
tedavinin başına yetiştim sonunada yetişirsem süper olacak :52::52::52:

Sağolllllll bitanecimmmmmmmm:16::16::16::16:
evt cnm senin kırmızılardaa biraz erken geliverseeeeeeee:1::1::1:

Back
X