Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
amin insallah bitanem bugün 10. günüm acaba idrar testi yapsam ckarmı ya cok merak ediyorum sonucu ya

cnm sen bilirsin idrarda gözükmeyebilir ama kan testi daha garanti 2 gün var daha sen biraz sabret istersen..
değerlerin iki günde değişebilir..
inş ikiz olur cnm sende bebişlerinle mutlu olursun :16:
:49:

Ya kızlar diger topikten bi arkadaşla transferimiz aynı gündü onun idrar testinde cıkmış ikinci cizgi warsa 10. Günde cıkar heralde

hayırlı cumalar cnm:16:
amin inş bebişlermize enkısa zamanda kavuşuruz..
cnm nasılsın ??

iyiyim canım ya napıım işte evdeyimsaraçoğlunun kürlerine başladık...bi taraftan kaanhoca iğne verdi onuda araştırıyorum bilemedim ikisinide kullansakmı aynı anda kullanan varmı acaba ...
yoksa önce kürleri kullanıp değerlere bakıp sonramı iğneye geçsk...bilmiyoum allah yardım etsin sen neler yapıyosun tedavin nasıl....anlatsana...:16:

ısırgan çayı içiyor eşim hergün.ama sallama çayını aldık kendim demlemiyorum.inşlh onunda etkisi vardır.keçiboynuzu kürünü 3 ay kullanıp bitirmiştik biz. haftada 2-3 kere içiyordu artık.ama korktum şimdi fsh 13den 45e çıkınca şoka girdim resmen.bizim testesteronda yüksek 12 çıktı.herşey yüksek durum vahim

kızlar bizede kaan hoca k.boynuzunu tavsiye etmişti bende sizin gibi fsh yi yükseltiyomuş deyince dediki.
evet yükseltebilir ama testislere çok faydası var siz onun yükselmesine bakmayın testise olan faydası daha önemli demişti..

biz özünü kullanıyoduk k.boynuzunun şimdide macunu mübarek diye bişey kullanıyo eşim...
allah yardım etsin en doğrusu sağlıklı olanı ne ise onu yapmayı nasip etsin inşaallah:16:

iyiyim canım ya napıım işte evdeyimsaraçoğlunun kürlerine başladık...bi taraftan kaanhoca iğne verdi onuda araştırıyorum bilemedim ikisinide kullansakmı aynı anda kullanan varmı acaba ...
yoksa önce kürleri kullanıp değerlere bakıp sonramı iğneye geçsk...bilmiyoum allah yardım etsin sen neler yapıyosun tedavin nasıl....anlatsana...:16:

cnm bizde saraçoğlunun kürlerini kullanıyoruz. menegon ve preglin de kullanıyyoroz aynı anda...
sizin iğnenin ismi ne ??
cnm biz tüp bebekten sonra iğnelere başladk
5 aya yaklaşıyor kulunalı ama sperm testinde hiç birşeyçıkmadı..
saraçoğlunun gönderdiklerini kullanıyoruz.
arginmax kullanıyoruz zytinyağıda incir kullanıyoruz..
sen neler kullanıyorsun. tedavinde neler yaşadın....

cnm bizde saraçoğlunun kürlerini kullanıyoruz. menegon ve preglin de kullanıyyoroz aynı anda...
sizin iğnenin ismi ne ??
cnm biz tüp bebekten sonra iğnelere başladk
5 aya yaklaşıyor kulunalı ama sperm testinde hiç birşeyçıkmadı..
saraçoğlunun gönderdiklerini kullanıyoruz.
arginmax kullanıyoruz zytinyağıda incir kullanıyoruz..
sen neler kullanıyorsun. tedavinde neler yaşadın....

hani sen demiştinya bana spermleriniz kalitelimi diye ...
meğer bizim onlrda olgunlaşmamışmış..
biz tabi bi umt bi umut hazırlandık işler tersine gidince tekrar eşime tese yapıldı bulunanlar elongeymiş m.enjeksiyona geçild ama 2 hücreden sonra döllenmedi.. tabi biz elonge olduğunu bu aşamadan sonra öğrenik kaan hoca bunlarıolgunlaşırırız deyip pengly verdi ..
bu arada eşimin kanı yüksek çıkmıştı hocaya dedimki hocam bu testesteron takviyesi kandaki hemoglabini artırıyomuş napalım bizimkinide bumu artırdıki dedim evet öyledir iğneyi kesin dedi zaten bizz iğneye başlamamıştık.
sonra eşim gitti kan verdi kanı normal çıkt ıiğne kür kullaanabiliirsiniz dedi.bizde bu arda saraçoğlunu aradık oda kür yolladı bendede polikistik over var banada yolladı ..
velhasıl şimdi eşim diyoki önce kürü kullanalım sonra iğneleri bende araştırım bu iğneleri kullanan bir sürü insan var ikisini birlikte alalım diyorum napıcaz bilmiyorum ya.. aslında eşlerimi tanıştırsak napsakbelki yaşadıklarını anlatarak deşarjolurlar..
yani zor bi durum işte allah yardım etsin ..
biz bide cinsengle macunu mübarek kullanıyoruz işte herşeyi yemiyoki sağolasıca ...

hani sen demiştinya bana spermleriniz kalitelimi diye ...
meğer bizim onlrda olgunlaşmamışmış..
biz tabi bi umt bi umut hazırlandık işler tersine gidince tekrar eşime tese yapıldı bulunanlar elongeymiş m.enjeksiyona geçild ama 2 hücreden sonra döllenmedi.. tabi biz elonge olduğunu bu aşamadan sonra öğrenik kaan hoca bunlarıolgunlaşırırız deyip pengly verdi ..
bu arada eşimin kanı yüksek çıkmıştı hocaya dedimki hocam bu testesteron takviyesi kandaki hemoglabini artırıyomuş napalım bizimkinide bumu artırdıki dedim evet öyledir iğneyi kesin dedi zaten bizz iğneye başlamamıştık.
sonra eşim gitti kan verdi kanı normal çıkt ıiğne kür kullaanabiliirsiniz dedi.bizde bu arda saraçoğlunu aradık oda kür yolladı bendede polikistik over var banada yolladı ..
velhasıl şimdi eşim diyoki önce kürü kullanalım sonra iğneleri bende araştırım bu iğneleri kullanan bir sürü insan var ikisini birlikte alalım diyorum napıcaz bilmiyorum ya.. aslında eşlerimi tanıştırsak napsakbelki yaşadıklarını anlatarak deşarjolurlar..
yani zor bi durum işte allah yardım etsin ..
biz bide cinsengle macunu mübarek kullanıyoruz işte herşeyi yemiyoki sağolasıca ...

cnm sen biraz araştır ama preglin kullanın iğneyi hatta bence saraçoğlunun kürleriyle birlikte kullanın..
ben saraçoğluna söyledim birlikte devam adin dedi sizde elonge var inş sperm olur vee sen de muradına ulaşırsın..
biz hepsini birlikte kullanıyoruz sizin gibi elonge çıkan denizbulutlar var onlarla konuş neler yapıyorlar die sanada fikir olur..
bizde kaan beye gitmeyi düşünüyoruz eylül gibi
inş cnm konuşsunlar tai senin eşin kaç yaşında
senlede konuşabiliriz biz banada moral olur..
herşeyin hayırlısı diyelim...
saraçoğlu neler gönderdi size ???

cnm sen biraz araştır ama preglin kullanın iğneyi hatta bence saraçoğlunun kürleriyle birlikte kullanın..
ben saraçoğluna söyledim birlikte devam adin dedi sizde elonge var inş sperm olur vee sen de muradına ulaşırsın..
biz hepsini birlikte kullanıyoruz sizin gibi elonge çıkan denizbulutlar var onlarla konuş neler yapıyorlar die sanada fikir olur..
bizde kaan beye gitmeyi düşünüyoruz eylül gibi
inş cnm konuşsunlar tai senin eşin kaç yaşında
senlede konuşabiliriz biz banada moral olur..
herşeyin hayırlısı diyelim...
saraçoğlu neler gönderdi size ???

eşime eguisetum arvense diye bişey sallama çay bide arı sütü polen ploporiskarışımı evicap diy bivitamn heralde eczaneden alın dedi bitince haberverin 2. kürü yolluycam dedi banadiğnelei vurdrma dedi

banada soğan kürü ve 2 tane bitkisel çay yolladı
siz prenglyi rahat buldunuzmu bide nerde oturuyodunuz...
bu arada eşim 32 yaşında ...

eşime eguisetum arvense diye bişey sallama çay bide arı sütü polen ploporiskarışımı evicap diy bivitamn heralde eczaneden alın dedi bitince haberverin 2. kürü yolluycam dedi banadiğnelei vurdrma dedi

banada soğan kürü ve 2 tane bitkisel çay yolladı
siz prenglyi rahat buldunuzmu bide nerde oturuyodunuz...
bu arada eşim 32 yaşında ...

cnm biz iğneleri rahat bulduk
konyada oturuyoruz biz
bizede aynılarını gönderdi.
ozaman kürlere devam edin inş faydalı olur..
benim eşimde 32 yaşında

selam hanımlar bnmde bı sorum olucak daha yenı kayıt oldum bz 1.5 yıllık evlıyız esımde azosperm cıktı ve fsh 31 acaba bebegımız olrmu

hoş geldin bebeeem ne güzzel ism bu böyle ..
fsh 31 demişsin tetsteron düşükmü..eğer öyleyse bizim de öyle bebeimiz olurmu sorusunun altında sıralanacak bi ürü madde var..
ama inşaallah olur canm rabbim verir inşaallah
sen detayları anlatırsan belki bildiğimiz şeyler varsa anlatırız rabbim yolumuzu açsın inşaallah:16:

cnm biz iğneleri rahat bulduk
konyada oturuyoruz biz
bizede aynılarını gönderdi.
ozaman kürlere devam edin inş faydalı olur..
benim eşimde 32 yaşında

ya ben bugn eşimi ikna edip iğneleride alıcam ..
sanki ben ona zorla yaotırıyo gibiyim ya ne kadar zormuş anlatamam bide çevredekiler anlamıyo sankiben zorluyom havasına sokuyo ailesi ..
cnm ya ben ankaradayım bi kaç yere sordum yk dediler kaan hoca ovitrelledekullana bilirsiniz dedi ama bilmiyom bakalım rabbim rast getrsin inşaallah
ben kaçıyom canım ya daha namz kılmadım .hadi öptüm seni yine görüşürüz allaha emanet ol bebeeeem..papağanımda gelmiş omzuma konmuş bana bakıyo..napıyon sen diyo sanki ..neyse kapatiimde klavyemi yemesin kıskanç kuşum..:3::3:

ya ben bugn eşimi ikna edip iğneleride alıcam ..
sanki ben ona zorla yaotırıyo gibiyim ya ne kadar zormuş anlatamam bide çevredekiler anlamıyo sankiben zorluyom havasına sokuyo ailesi ..
cnm ya ben ankaradayım bi kaç yere sordum yk dediler kaan hoca ovitrelledekullana bilirsiniz dedi ama bilmiyom bakalım rabbim rast getrsin inşaallah
ben kaçıyom canım ya daha namz kılmadım .hadi öptüm seni yine görüşürüz allaha emanet ol bebeeeem..papağanımda gelmiş omzuma konmuş bana bakıyo..napıyon sen diyo sanki ..neyse kapatiimde klavyemi yemesin kıskanç kuşum..:3::3:

cnm benim sen doğru olanı yapıyorsun
inş fayda verir kocişine
preglini bulması biraz sıkıntı inş bulursun
görüşürüz cnm sende Allaha emanet ol.
ailesinede aldırma doğru bildiklerini yap inş bu yolda yüzümüz gülecek..

Kızlar bugün benim transferimin 10. Günü ben dayanamadım idrar testi yaptm we 2. Cizgi belirgin çıktı cok heycanlıym sizce hamilemiyimm

Kızlar bugün benim transferimin 10. Günü ben dayanamadım idrar testi yaptm we 2. Cizgi belirgin çıktı cok heycanlıym sizce hamilemiyimm

MAŞALLAH MAŞALLAH :nazar::nazar::nazar: DEĞMESİN CNM
TABİKİDE HAMİLESİN
GÖZÜN AYDIN SENDE BU DERTTEN KURTULDUN İNŞLH ÇEKTİKLERİNE RABBİM BİR SEFERDE İKİZLERİNİ VERSİN ÇOK MUTLU OLDUM HAYDİ HALAYA:64::64::64::64::64::64:

Back
X