cnm hayırlısı olsunn inş sorunsuz bişekildee geçerr opun kaliteli yumoşalarınn embriyoların olur
Allah yardımcın olsunnnnn
allah razi olsun canim benim.cok sagol
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm hayırlısı olsunn inş sorunsuz bişekildee geçerr opun kaliteli yumoşalarınn embriyoların olur
Allah yardımcın olsunnnnn
ayyyyy cnm benimmmmmm çokk sağolllllll bitanesinnnnn
Inşallah cnmmmmmm
Kızlar bugün benim transferimin 10. Günü ben dayanamadım idrar testi yaptm we 2. Cizgi belirgin çıktı cok heycanlıym sizce hamilemiyimm
aynene huzur olsun ne yapalım ya sabır çekmekten başkaaman boşver huzurun olsunda evinde kim olursa olsun takma kafaa
tv hayırlı olsun bebiş odasını da düzenle ama bebişin gelince inşallah ikizin olur bir kız bir erkek o zaman duvarlarınıda renk renk boyarsın
canımcım dün açmadım kapıyı sonra bir ara işim var aç dedi açtım geldi kapıyı tamir etti sonra karanlığa bir ışık yakalımmı evde kalabilirmiyim dedi bende kabul etmedim oda anasına çıktı
şimdi aradı bana iskender yap birde ilacımı hazırla dedi bende yapamam dedim. Ben çok pişmanım bir daha seni üzmiycem diye af diledi ama pes etmek yok burnunu sürtmem lazım en azından bir daha beni üzmemesi gerektiğini hem o hem anası anlar benimle konuşmadan önce dikkatli olurlar![]()
dualarımız senınle cnm opun kolay ve güzel geçsinallah razi olsun canim benim.cok sagol
slm kızlar 2 gündür şu sağlık raporu işi beni yıprattı her gidişimde bebeğime bir adım daha yakın olduğumu düşünürken
herşey karmaşık oluyor
dün hastaneye gittim sağlık raporu almak için bütün doktorlar imzayı attı sıra kadın doğuma geldi gittim doktor yok hastanenin içinde doktor aradım
bulamdım doktor gelmemiş 3 kadar bekledim yok yarın gelecek dedi bugün gittim yine erkenden baktım imzayı atacak doktor yok dediler doktor izne ayrılmış sonra
başka uzman gelecek uzman geldi doktor ama bişey bilmiyor anlattım anlamıyor bebek yapacaksan ozaman git süleymaniyeye neyse zor bela yarım yamalak anladı
sonra muayene edecem demezmi başkası şimdiye kadar muayene olmamış çünkü adam işi bilmiyor iyi muayene yap dedim asistan muayene etti sende miyom var dedi
rapora öyle yazacam dedi yadı miyom var diye rapaou heyet odasına verdim beklemeye başladım beni çağırdılar bu böyle yazılmaz doktora söyle sağlık bakanlığının yazısını elime verdiler bunu yazacak dediler gittim söyledim anlamıyor neyse onu yazarım dedi ama ben okadar doluyumki gün boyu sürekli gözlerimden yaş aktı sonra bana demezmi duygu sömürüsü yapıyorsun iyice kötü oldum neyse geri raporu içeri verdim pazartesi belli olacak ve benden ayrıca kan tahlili istediler bunun içinde ayrıca para verecekmişim kıza dedim ssk karşılıyorsa sskyla yaptıracağım bakalım pazartesi ne olacak çok üzgünüm herşey ters gidiyor her şerrin altında vardır bir hayır deriz ama işim olmuyor ne hayır olabilir bende bilmiyorum
kızlar söyleyin bana ne yapayım paramı alıp başka hastaneyemi gideyim bilgisi olan varsa yardımcı olsun
acaba diyorum neden beni buluyor bu zorluklar neden neden
bebebğim üzme kendini herkeste oluyor bu sıkıntılar defalarca tedavisi iptal olmuş arkadaşlarımız var herşeyin bir vakti zamanı var birde sen devlet hastanelirnden ne bekliyorsun ki elinde sihirli deynek olsa bile yine sorun yaşarsın unutma.ben sadece söylemedim benim eşimide hastaneden aramışlar oda rapor vermek çin aradıklarını sanmış fakat ondan patoloji istemişler 1 ay sonra gidecek ufak bi operasyon olacakmış hiç birinizin eşinden istemediler sanırım testis tümöründen şüpheleniyorlarmış ama eşim korkmasın diye kendisine söylemedim emre beyi aradık oda ne istiyorlarsa yapın dedi.belkide eşimde durumun farkında olduğu için beni kendinden soğutmak istedi ve benimle kavga etti diye düşündüyüm için evi terk etmedim .o yüzden her zaman kendinden daha kötüsünü düşünerek rabbimden hayırlısını isteslm kızlar 2 gündür şu sağlık raporu işi beni yıprattı her gidişimde bebeğime bir adım daha yakın olduğumu düşünürken
herşey karmaşık oluyor
dün hastaneye gittim sağlık raporu almak için bütün doktorlar imzayı attı sıra kadın doğuma geldi gittim doktor yok hastanenin içinde doktor aradım
bulamdım doktor gelmemiş 3 kadar bekledim yok yarın gelecek dedi bugün gittim yine erkenden baktım imzayı atacak doktor yok dediler doktor izne ayrılmış sonra
başka uzman gelecek uzman geldi doktor ama bişey bilmiyor anlattım anlamıyor bebek yapacaksan ozaman git süleymaniyeye neyse zor bela yarım yamalak anladı
sonra muayene edecem demezmi başkası şimdiye kadar muayene olmamış çünkü adam işi bilmiyor iyi muayene yap dedim asistan muayene etti sende miyom var dedi
rapora öyle yazacam dedi yadı miyom var diye rapaou heyet odasına verdim beklemeye başladım beni çağırdılar bu böyle yazılmaz doktora söyle sağlık bakanlığının yazısını elime verdiler bunu yazacak dediler gittim söyledim anlamıyor neyse onu yazarım dedi ama ben okadar doluyumki gün boyu sürekli gözlerimden yaş aktı sonra bana demezmi duygu sömürüsü yapıyorsun iyice kötü oldum neyse geri raporu içeri verdim pazartesi belli olacak ve benden ayrıca kan tahlili istediler bunun içinde ayrıca para verecekmişim kıza dedim ssk karşılıyorsa sskyla yaptıracağım bakalım pazartesi ne olacak çok üzgünüm herşey ters gidiyor her şerrin altında vardır bir hayır deriz ama işim olmuyor ne hayır olabilir bende bilmiyorum
kızlar söyleyin bana ne yapayım paramı alıp başka hastaneyemi gideyim bilgisi olan varsa yardımcı olsun
acaba diyorum neden beni buluyor bu zorluklar neden neden
canım gözün aydın rabbim tamamına erdirsin inş hamişsinidr olayyyy
Kızlar bugün benim transferimin 10. Günü ben dayanamadım idrar testi yaptm we 2. Cizgi belirgin çıktı cok heycanlıym sizce hamilemiyimm
canım biz zaten kadıköyde kalıyoruz
kaldığımız ev hemen sahil kenarında otobüs ve dolmuşların kalktığı yerin karşısı...
bugünü kadıköy ve boğaz turuyla tamamladık
hem sizsiz emirganın tadı olur mu![]()
cnm çok sevindim idrarda çıktıysa Allahın izniyle hamişsin![]()
canım ya çok sevindim eve yeni geldim hemen baktım topiğe enin haberi gördüm ..
allah tamamına erdirsin darısı hepimize olsun inşaallah![]()
hepinize iyi aksamlar arkadaslar yarin saat 09.30 da opuya giriyorum.hayir dualariniza ihtiyacim var.
canımgözün çok sevindim aydın, allah hayırlısı ile kucağına almayıda nasip etsin![]()
çok sevindim canım allah tamamına erdirsin darısı bizlerin başına inşallah
nurdah..gozun aydin sen kesin ikize hamilesin yine tabi allah bilir tabi hayirlisiyla ama oyle demek geldi icimden..
hepinize iyi aksamlar arkadaslar yarin saat 09.30 da opuya giriyorum.hayir dualariniza ihtiyacim var.
Tabiki hayal kuracaksın rabbim kuluna vereceği şeyin hayalini kurdururmuş inşallah hayallerin gerçek olacak
evet canım bende sıkıntıdan kilo veriyorum haklısın mutlu huzurlu olalım kilo önemli değil.
Ama anlamadığım benimle aynı kiloda olanlar benden daha zayıf görünüyor acaba benim kemik ağırlığım azmı
kaç gündür bunu düşünüyorum aslında daha kilolu görünüyormuşum tartılınca herkes şaşırıyor sen daha şişko görünüyorsun ama kilon az çıkıyor diyorlar
inşallah bol bol gezicez sıkıntılarımızı bir köşeye atarız artık kötü günler geride kalsın inşallah
evet size güzel yemekler yapıcam bebişlerinize yatak örtüsü sözümü de unutmadım
Utandı zaten o yerin dibine girdi hem anası hem o çok pişman oldular ama bir musibet bin nasihatten daha önemlidir
çok üzüldüm çok gözyaşı döktüm ama bunun acısınıda çıkarıyorum onlardan rabbim haklıyı da haksızıda biliyor onun için içim rahat
baharım tedavin başladığımı cnm oh istanbullu olmuşsun üsküdarda fethi paşa korusunun karşında tesis var orayada gidin