Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar nasılsınızzzzzzzzzz :34:
ara ara giriyorum ama net çok yavaş yazamıyorum...
aklım burda ama bilin :1:

gözün aydın canım.
senin adına çooookkk sevindim :21::21:
kanda da inş. çıkar canım. rahat ol. yaşasın ki bir kişi daha kurtuldu azo illetinden.
canım ALLAH sağsalim evlatlarını almayı nasip eder inş.amin
:64.:64:.64:.64::64:.:64:

darısı hepimize olur inş. dualarını eksik etme canımcım:54:

gözün aydın canım.
senin adına çooookkk sevindim :21::21:
kanda da inş. çıkar canım. rahat ol. yaşasın ki bir kişi daha kurtuldu azo illetinden.
canım ALLAH sağsalim evlatlarını almayı nasip eder inş.amin
:64.:64:.64:.64::64:.:64:

darısı hepimize olur inş. dualarını eksik etme canımcım:54:

cok tsk ederim bitanem simdi tam sewinemiyorum kandada görürsem ins.ozaman rahatlcm tatlm inan her zaman dualarmdasnz hepiniz hepinze tez vakitte wersin rabbin insallah

iyiyiz canım. sen nasılsın? iyice stresini at canım.
:49:hamişli günler inş seni bekliyor. :54:

bende iyiyim canım şükür :16:
canım benimmmmmmmmmmmm saol :70:
inş öyle olur canımmmmmmmm :49:
bugün flzaskla gezerken hamiş ijamalarına geceliklere baktım çok güzel şeyler var yaaa...
inş hiç bişey içimizde kalmaz her dileğimiz gerçekleşir :16::16::16:
canım siz hangi gün geliyorsunuz istanbula ??

geçmişi okuyayım dedim hemen açdığım ilk sayfada nurdahın idrar testinin çift çizgi çıkdığı yazısını gördüm çok sevindim arkadaşım :46::46::46::46::46:
inş. hamilesindir kan testinde onaylar ;)) yaşasın bi azolu daha kurtuldu bu illetten... darısı hepimize....

geçmişi okuyayım dedim hemen açdığım ilk sayfada nurdahın idrar testinin çift çizgi çıkdığı yazısını gördüm çok sevindim arkadaşım :46::46::46::46::46:
inş. hamilesindir kan testinde onaylar ;)) yaşasın bi azolu daha kurtuldu bu illetten... darısı hepimize....

cok tsk ederim tatlm insallah kandada ckarda tam sewinirim rabbim utandrmasn ins tez wakitte hepinze wersin rabbim :16:

slm kızlar 2 gündür şu sağlık raporu işi beni yıprattı her gidişimde bebeğime bir adım daha yakın olduğumu düşünürken
herşey karmaşık oluyor
dün hastaneye gittim sağlık raporu almak için bütün doktorlar imzayı attı sıra kadın doğuma geldi gittim doktor yok hastanenin içinde doktor aradım
bulamdım doktor gelmemiş 3 kadar bekledim yok yarın gelecek dedi bugün gittim yine erkenden baktım imzayı atacak doktor yok dediler doktor izne ayrılmış sonra
başka uzman gelecek uzman geldi doktor ama bişey bilmiyor anlattım anlamıyor bebek yapacaksan ozaman git süleymaniyeye neyse zor bela yarım yamalak anladı
sonra muayene edecem demezmi başkası şimdiye kadar muayene olmamış çünkü adam işi bilmiyor iyi muayene yap dedim asistan muayene etti sende miyom var dedi
rapora öyle yazacam dedi yadı miyom var diye rapaou heyet odasına verdim beklemeye başladım beni çağırdılar bu böyle yazılmaz doktora söyle sağlık bakanlığının yazısını elime verdiler bunu yazacak dediler gittim söyledim anlamıyor neyse onu yazarım dedi ama ben okadar doluyumki gün boyu sürekli gözlerimden yaş aktı sonra bana demezmi duygu sömürüsü yapıyorsun iyice kötü oldum neyse geri raporu içeri verdim pazartesi belli olacak ve benden ayrıca kan tahlili istediler bunun içinde ayrıca para verecekmişim kıza dedim ssk karşılıyorsa sskyla yaptıracağım bakalım pazartesi ne olacak çok üzgünüm herşey ters gidiyor her şerrin altında vardır bir hayır deriz ama işim olmuyor ne hayır olabilir bende bilmiyorum
kızlar söyleyin bana ne yapayım paramı alıp başka hastaneyemi gideyim bilgisi olan varsa yardımcı olsun
acaba diyorum neden beni buluyor bu zorluklar neden neden

sanki yaşadıklarımız kolaymış gibi birde bizimle uğraşıyor bazı dr.lar.. teseli ediceğine adam kalkmış sen ağlıyorsun diye duygu sömürüsü yapıyorsun diyor Allahım ya gelde sinir olma, aynısı bikere benim başımada gelmişti ;))) amaliyatımı yapacak olan dr.la konuşurken bana mutluluğunuz bebek üzerinemi kurulu sizin? diye bir cümle kullanmıştı bu cümlenin üzerine bende çok ağlamıştım karşısında ve beni teselli edemediğini pskiyatrise gitmemi önermişti. aslında o an psikolojimi o iyice bozmuştu ama ona muhtaçtım amaliyatımı onun yapması gerekiyordu. (zaten erken menopoz başımda eşimdede azo var bırakda şu 1-2 yılda naparsak yaptık sonra istesekte olmaz)

hepinize iyi aksamlar arkadaslar yarin saat 09.30 da opuya giriyorum.hayir dualariniza ihtiyacim var.

Allah yardımcınız olsun cnm inş. hayırlısıyla yarın ve yarından sonra güzel ve mutlu günler geçirirsiniz....Allah yüzünüzü güldürsün, kaliteli yumuoşalrınız embriyolarınız olsun inş.

hepinize iyi aksamlar arkadaslar yarin saat 09.30 da opuya giriyorum.hayir dualariniza ihtiyacim var.

Allah yardımcınız olsun cnm inş. hayırlısıyla yarın ve yarından sonra güzel ve mutlu günler geçirirsiniz....Allah yüzünüzü güldürsün, kaliteli yumuoşlarınız embriyolarınız olsun inş.

sanki yaşadıklarımız kolaymış gibi birde bizimle uğraşıyor bazı dr.lar.. teseli ediceğine adam kalkmış sen ağlıyorsun diye duygu sömürüsü yapıyorsun diyor Allahım ya gelde sinir olma, aynısı bikere benim başımada gelmişti ;))) amaliyatımı yapacak olan dr.la konuşurken bana mutluluğunuz bebek üzerinemi kurulu sizin? diye bir cümle kullanmıştı bu cümlenin üzerine bende çok ağlamıştım karşısında ve beni teselli edemediğini pskiyatrise gitmemi önermişti. aslında o an psikolojimi o iyice bozmuştu ama ona muhtaçtım amaliyatımı onun yapması gerekiyordu. (zaten erken menopoz başımda eşimdede azo var bırakda şu 1-2 yılda naparsak yaptık sonra istesekte olmaz)

canım ya gerçekten tüp bebek doktorları özel olunca biraz daha sıcaklar ama sıradan kadın doğumcular tüp bebek hakkında dahi bilgileri yok
bune diyorlar işlem yapmasını dahi bilmiyorlar pazartesi gideceğim erkenden kan verecekmişim sordum ücretli bende dedim benim ssk var ssk lı kabul edilirse kan tahlilini
yapacağım kabul edilmezsse paramı isteyecem ve orda yaptırmayacağım rabbim yardımcım olsun bu durum tüp bebek raporu alırken dahi bu kadar yormamıştı ve böyle üzülmemeiştim
o doktoru rabbime havale ettim rabbim onun hakkından gelir ben bir kulum elim kolum bağlı bişey yapamıyorum rabbim yapsın aminnn o kadar çok ağladım üzüldümki hala o şoku atlatamadım

ve canım doktor miyom var yazısını değiştirmesi gerek değiştirmem dedi değiştirmedi bilmiyorum pazartesi ne olacak rabbim yardım etsin çok bunaldım çok

ve canım doktor miyom var yazısını değiştirmesi gerek değiştirmem dedi değiştirmedi bilmiyorum pazartesi ne olacak rabbim yardım etsin çok bunaldım çok

canım ya gerçekten tüp bebek doktorları özel olunca biraz daha sıcaklar ama sıradan kadın doğumcular tüp bebek hakkında dahi bilgileri yok
bune diyorlar işlem yapmasını dahi bilmiyorlar pazartesi gideceğim erkenden kan verecekmişim sordum ücretli bende dedim benim ssk var ssk lı kabul edilirse kan tahlilini
yapacağım kabul edilmezsse paramı isteyecem ve orda yaptırmayacağım rabbim yardımcım olsun bu durum tüp bebek raporu alırken dahi bu kadar yormamıştı ve böyle üzülmemeiştim
o doktoru rabbime havale ettim rabbim onun hakkından gelir ben bir kulum elim kolum bağlı bişey yapamıyorum rabbim yapsın aminnn o kadar çok ağladım üzüldümki hala o şoku atlatamadım

canım inşallah pazartesi olumlu raporunu alırsın eline, ondan sonra bu sıkıntılarıda unutursun. her şerde bir hayır vardır derler. sen raporunu perşembe alıp cuma süleymaniyeye getirseydin rapor işini bri ay erteleyeceklerdi.
orada rapor işlerini yapan bayan hiç haber vermeden işten ayrılmış. cuma günü oradaydım gelen herkezi gönderdiler bir ay sonra gel diye. ben hazır raporumu bile çok zorlukla aldım. sen hasekiden raporu alana kadar süleymaniyedeki durum düzelir inşallah.

Günaydınnnnnn canım arkadaşlarımmmmmmm:71::71:

Güzel bi haftasonuuuuuu geçiririz inşallahhhhhhhh:16::16::16::16:

cnm neler gelmiş başına :(
inş pazartesi hallolur işin bizim doktorlaada biraz vicdan verir rabbim inş...
neler yaşatmışlar sana...

tsk ederim canm benim tek embriyo ikiz olma ihtimalide war tbi hayrlısı olsun ins.:))))

cnm benim çoook sevindim bebişin seninleeee:16:
allahım kucağına aldığın günüde göstersin..
tadını çıkar her anın bizi düşün ve bol bol dua et bizim için..
:64::64::64::64::64::64:64::

Back
X