Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım aldınmı raporunuuuuuuuuu

evet canım dün aldım bugünde gidip ilaçlarımı yazdırıcam. ama sevinemiyorum bile. askbebek gibi raporu alırken başıma gelmeyen kalmadı. hazır raporu vermediler önce şimdi git bir ay sonra gel dediler. başhekimliğe çıktım. sinirlerim boşaldı orada konuşamadım bile oturdum ağladım. biraz beklettiler önce sonra verdiler raporu ama bir sürü kişiyide geri gönderdiler. bir çift vardı bu hafta tedavisi başlayacak sadece bir kişinin keyfinden dolayı bir ay sonraya attılar. eşide o tarihte yurt dışına çıkacakmış 3 ay yok. kaldılar öylece ortada çok üzüldüm.

bugün 12 gibi umuta gidip raporu veririm sonrada ilaçları alıp günümü bekleyeceğim. inşallah haftaya bugünde bn iğnelere başlıyor olurum.

Son düzenleme:
evet canım dün aldım bugünde gidip ilaçlarımı yazdırıcam. am sevinemiyorum bile. askbebek gibi raporu alırken başıma gelmeyen kalmadı. hazır raporu vermediler önce şimdi git bir ay sonra gel dediler. başhekimliğe çıktım. sinirlerim boşaldı orada konuşamadım bile oturdum ağladım. biraz beklettiler önce sonra verdiler raporu ama bir sürü kişiyide geri gönderdiler. bir çift vardı bu hafta tedavisi başlayacak sadece bir kişinin keyfinden dolayı bir ay sonraya attılar. eşide o tarihte yurt dışına çıkacakmış 3 ay yok. kaldılar öylece ortada çok üzüldüm.

bugün 12 gibi umuta gidip raporu veririm sonrada ilaçları alıp günümü bekleyeceğim. inşallah haftaya bugünde bn iğnelere başlıyor olurum.

Hadi gözünaydın cnm sevindimm biraz zor olmuşş ama olsun cnm almışsınyaa sonundaa
insanlarıne kadar uğraştırıyolarr yaaa :47::47:
hadi cnm raporuda aldınn biraz daha yaklaştınn tedaviyeeee:52::52:

cnm hayırlı olur inş..
senin hamiş haberini alırız ve halayını çekeriz inşşşş..

İnşallah cnm az kaldıı herşey güzel olurr inşallahhhhhhhh:16::16::16:

cnm benim çoook sevindim bebişin seninleeee:16:
allahım kucağına aldığın günüde göstersin..
tadını çıkar her anın bizi düşün ve bol bol dua et bizim için..
:64::64::64::64::64::64:64::

sagol tatlm herzaman dualarmdasnz hepiniz rabbim tez wakitte wersin hepinze ins.

Hadi gözünaydın cnm sevindimm biraz zor olmuşş ama olsun cnm almışsınyaa sonundaa

yaklaştım dimi :))

haftaya bugün bebek çalışmalarım başlıyor :)

Canım benim raporum olmadığı için 5.850 ilaç dahil paketi aldık bizz
ama baharlar ogün bi kaç eczaneye sordularr ve aldılarr ilaçlarıı 700-800 arası tutuyoo sanırımm

Ama ben ogün 2.500 tl lik ödeme yaptımm öle aldım ilaçlarımıı
geri kalanını yumurta toplama günü alıcakalrımışş

yaklaştım dimi :))

haftaya bugün bebek çalışmalarım başlıyor :)

Yaklaştın tabi tatlımmmmmm:16::16::16:
zaman o kadar hızlı geçiyokii bi bakmışsın sende başladımm diyee yazmışsınn
benimm gibi günleriiiii sayıyo olursunnn:1::1:
inşallah sonu güzel olsunn tedavilerimizinnnnn :49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Yaklaştın tabi tatlımmmmmm:16::16::16:
zaman o kadar hızlı geçiyokii bi bakmışsın sende başladımm diyee yazmışsınn
benimm gibi günleriiiii sayıyo olursunnn:1::1:
inşallah sonu güzel olsunn tedavilerimizinnnnn :49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

aminn, inşalllah canım bebeklerimize kavuşalımda uğraşmaya razıyım. gebelik testini yaptığımız gün tüm sıkıntılarımız yorgunluklarımız biter.

ben şimdi çıkıyorum canım. hastaneye gideyim bitsin bu işte

Slm canim nasilsin ? Dün gece sana msj atmak istedim ama özel msj kutun doluymus. Neler yapiyosun tedavin basladimi gecmisi okumayacagim cünkü neredeyse 500 sayfa felan okumam lazim herhalde. Bizde esimle dün döndük Türkiyeden hep agliyorum annemlerden ayrilmak cok zor geldi. Bende durumlar böyle canim bahar ne yapti tedavisi basladimi ? Hakkinizda hayirlisi olur insallah esin ne zaman m.tese olucak ? Beni gelismelerden haberdar et canim artik buralardayim bol bol görüsebiliriz. :16:

Slm canim nasilsin ? Dün gece sana msj atmak istedim ama özel msj kutun doluymus. Neler yapiyosun tedavin basladimi gecmisi okumayacagim cünkü neredeyse 500 sayfa felan okumam lazim herhalde. Bizde esimle dün döndük Türkiyeden hep agliyorum annemlerden ayrilmak cok zor geldi. Bende durumlar böyle canim bahar ne yapti tedavisi basladimi ? Hakkinizda hayirlisi olur insallah esin ne zaman m.tese olucak ? Beni gelismelerden haberdar et canim artik buralardayim bol bol görüsebiliriz. :16:

Tmm tatlım boşalttım mesaj kutusunuu:34:
iyiyim cnm çok şükürr,başladım cnm tedaviye bugün 4. günümm biraz önce iğnemi oldumm pazartesi kontrol varr
bakalımm inşallah sonu güzell olur cnmm
ahh cnm kıyamam zor gelir şimdi sana ama ne yapcann allah kavuştursunn inşş
Baharda istanbulda cnm raporunu aldı ve çarşamba günü benim tedaivye başladığım gün oda ilaçlarını yazdırdı aldıı şimdii 2 hafta sonra
inş oda başlıycakk :29: tedaviyeee
Eşimin tesesidee daha belli değil ama benim tahminim 9-10 olabilirr bakalımm nasıl olucakk
inş cnm hakkımızda hayırlısı olsunn
sen nasılsınn başkaa burdasınn artıkk görüşürüz bol bol bitanemmmmm:29:

Tmm tatlım boşalttım mesaj kutusunuu:34:
iyiyim cnm çok şükürr,başladım cnm tedaviye bugün 4. günümm biraz önce iğnemi oldumm pazartesi kontrol varr
bakalımm inşallah sonu güzell olur cnmm
ahh cnm kıyamam zor gelir şimdi sana ama ne yapcann allah kavuştursunn inşş
Baharda istanbulda cnm raporunu aldı ve çarşamba günü benim tedaivye başladığım gün oda ilaçlarını yazdırdı aldıı şimdii 2 hafta sonra
inş oda başlıycakk :29: tedaviyeee
Eşimin tesesidee daha belli değil ama benim tahminim 9-10 olabilirr bakalımm nasıl olucakk
inş cnm hakkımızda hayırlısı olsunn
sen nasılsınn başkaa burdasınn artıkk görüşürüz bol bol bitanemmmmm:29:

Canim senin adina cok sevindim tedavin insallah cok iyi gecer. Esinin amelyatida insallah yüreginize su serper bir sürü sperm bulunur Allahim gönlünüzdekini verir insallah. Baharin adina sevindim eger konusursaniz slm söyle. Biz Emre beyle görüstük pek ic acici konusmadi tedaviye baslariz diye cagirdi daha sonra ilk görüsmemizde konustuklarini söyledi tekrar tedaviye felan baslanmadi yani acayip sinir oldum bende dedim kaderimiz böyleymis yapacak bisey yok. Canim siz daha önceki tesenizi de Emre beydemi olmustunuz hatirlayamiyorum kusura bakma kafam cok dolu. Birde esinin m.teseden sonra patoloji raporu verdimi bunun üstüne neler söyledi merak ediyorum. Benim esim almanyada oldu m.teseyi biliyosun burdan patoloji raporu verilmedi ne yapacagimizi yine sasirmis durumdayiz eger isterseniz 6 ay sonra tese yapabilirim dedi bize Emre bey. Hakkimizda hayirlisi olur insallah bende umudumu sana bagladim eger sizde bulunursa bende umutlanicam iyice. Rabbim hepimize gönlümüzdekini verir insallah...

canım inşallah pazartesi olumlu raporunu alırsın eline, ondan sonra bu sıkıntılarıda unutursun. her şerde bir hayır vardır derler. sen raporunu perşembe alıp cuma süleymaniyeye getirseydin rapor işini bri ay erteleyeceklerdi.
orada rapor işlerini yapan bayan hiç haber vermeden işten ayrılmış. cuma günü oradaydım gelen herkezi gönderdiler bir ay sonra gel diye. ben hazır raporumu bile çok zorlukla aldım. sen hasekiden raporu alana kadar süleymaniyedeki durum düzelir inşallah.

inş canım ya bu çektiğimiz ne böyle rabbim bizi imtihan ediyor daha büyük imtihandan korusun

Back
X