Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar,sizinle birşey paylaşmak istiyorum.daha önce facede azospermia ve erken yumurta yetmezliği diye bir grup olduğunu yazmıştım sizlere.bu sayfadan minikgelininde üye olduğunu yazmıştım.o sayfadaki kişiler sürekli yurt dışında yapılan kök hücre çalışmalarını takip ediyorlar ve hatta kaan hocaya buldukları bilgileri soruyor araştırıyorlardı.en son Almanyada bir merkezin bu uygulamayı yaptığını hatta Almanyada yaşayan bir bayanın bu merkezle görüşme yaptığını okudum.bunu sizlerle paylaşmak istedim.Almanyada olanlar gidip bire bir görüşme yapabilir.belki tanıdığı olanlar onlardan yardım isteyebilir.kimseyi yanlış yönlendirmek istemem bu konuda herkes bizleri sömürmeye çalışırken biraz temkinli davranmak gerekir.isterseniz gruba üye olup bir bakın kızlar.

Son düzenleme:
Slm kızlar nasılsınız
cemreeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmm cnm nasılsın nasıl gidiyor dersler konuşamadık senle ne zamandır
flask tatlım sen nasılsın
tedavi nasıl gidiyor
yumoşlar büyüyormu
bende iyiyim işte öğlen işten çıktım eve geldim
bi temizlik yaptım haber dinliyorum...
sağol cnm evet bayağadır konuşamadık
yarın nasipse sınav var sonra oh rahatlıcam be
onun yüzünden sizlerle hoş sohbet yapamadık
sen nasılsın cnm son testten sonra vaziyet nasıl
herkese merhaba bugun allahin izniyle yumurtalarim toplandi hic aci cekmedim diyebilirim.kalcadan bir agri kesici yaptilar 10 dakka sonrada opuya girdim.opu bitince kanamam oldu simdi azaldi.
bir yandan da esim iki kere spermiogram verdi ilk verdigi spermi begenmediler ikinci spermiogrami begenmisler
transfer tarifim sali yada persembe.3 ILE 5 gun sonra.
allah hepimizin yar ve yardimcisi olsun
geçmiş olsun cnm hadi sıra transferde sonrada hamiş haberi vermedeee:52::52::52:

Ben bugün tekrar idrar testi yaptm we yine belirgin bi şekilde pozitif cıktı 2 testte yanılmaz heralde insallah pazartesi kandada cıkar dua edin banaaa

gözün aydin nurdahcim allah kucaginada almayi nasip etsin...insalllah kandada pozitif görürsün

herkese merhaba bugun allahin izniyle yumurtalarim toplandi hic aci cekmedim diyebilirim.kalcadan bir agri kesici yaptilar 10 dakka sonrada opuya girdim.opu bitince kanamam oldu simdi azaldi.
bir yandan da esim iki kere spermiogram verdi ilk verdigi spermi begenmediler ikinci spermiogrami begenmisler
transfer tarifim sali yada persembe.3 ILE 5 gun sonra.
allah hepimizin yar ve yardimcisi olsun

Cok gecmis olsun canim insallah transferin gerceklesince cekmis oldugun o az olan aciyi bile unutacaksin. Allahim insallah bebislerine hayat verir ve en kisa zamanda bizlerle hamile haberini paylasirsin canim.. AMINNN..

Cok gecmis olsun canim insallah transferin gerceklesince cekmis oldugun o az olan aciyi bile unutacaksin. Allahim insallah bebislerine hayat verir ve en kisa zamanda bizlerle hamile haberini paylasirsin canim.. AMINNN..

coook tesekkur ederim canim benim insallah. hep beraber o sevinci yasayalim insallah
diger arkadaslara da cok tesekkur ederim iyi dilekleri icin.

selam canlarrrrrrrr :70:
biz şuan dönüş yolculuğundayız :10:
bugün fırsat bulamadım size yazmaa şimdi gireyim dedim...
bugün çok güzel bi gün geçirdik :16::16::16:

ada sahillerinde bekliyorum :24::24::24::24::24:
evet bugün büyükadaya gittik...
vapur yolculuğumuzda sonrasıda çok güzeldi...
faytonla adayı dolaştık çok eğlenceliydi :1:

kapanışı güzel yaptık anlayacağınız :9::9::9:

gerçi bu kapanış değil kısa bi ara sadece :1:

dönüşüm muhteşem olacak :60::60::60::60::60:
hepinize kocaman öpücükler kızlar sizi seviyorrummmmmm :54::54::54:

inş hayırlı olur baharcım inş hayırla bebeğine kavuşursun

tatlım oh ne güzel gezmişsin
devamı 2 hafta dsonra cnm :16::16:
tabii o zaman hep beraber gezeriz tabii flazska yasak onun yerine biz gezeriz dimi tatlım:9::9:

canım,sağlıklı embriyolara dönüşüp sana sıkıca tutunsunlar inşallah.

flzask,canım sende böyle güzel haberler vereceksin Allahın izni ile az kaldı canım.

nurdah:nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: canım tebrikler çok sevindim.Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin:nazar::nazar:

İnşallah bitanem yaa zaman az kaldıı nasıl olucakk hiçç bilmiyorummm
biz eşimlee şimdidenn başladıkk bebeişlerii konuşmaya eşimde ikiz olsun istiyoo 1 kız 1 erkek hemdee :1::1::emir_bebek::emir_bebek:
rabbim gölümüzee göre verir inşallahh ilk önce spremcikleri bulalımdaa sonrasındaa da ikizlerimizz olur Allah nasip ederse

tatlım oh ne güzel gezmişsin
devamı 2 hafta dsonra cnm :16::16:
tabii o zaman hep beraber gezeriz tabii flazska yasak onun yerine biz gezeriz dimi tatlım:9::9:

Gezin tatlımmmmmmm ohhhhhhh bensizzzzzzzz
sonrada inşallah bebişlerimizlee gezerizzzz
o günlerde gelicek inşallah:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Oh tatlımm güzel bi geçirdiniz demek son gündee çokk iyi olmuşş
bende merak ettim sizi aradımm demek yoldaydınızz
yarınn görüşürüzz o zamana cnmm iyi yolculuklarr
tabi cnm en kısa zamandaa yine geliceksinnnnnnn:1::1:

herkese iyi pazarlar.bizde cuma günü ilk kez emre beye muayene olduk bizden tekrar sperm testi ve hormon testleri istedi sperm çıkışı yine 0 dı.hormon testleride normal değerler arasında dedi bizden y delesyon ve kromozom genetik testleri istedi ve mikro tese yapıcaz dedi sperm çıkışı olursa donduracağız senide eğer çıkış olursa tüp bebek için hazırlıcaz dedi ,microteseden önce hazırlarsak ve çıkış olmazsa boşuna ilaç almış olursun dedi arkadaşlar bu süreç herkesde bu şekildemi oluyor kafam allak bullak oldu.bu arada askbebek arkadaşım yol tarifin için çok tşk ederim çok yardımcı oldun.2gündür istanbulda 2 yılım gitti anlayacağınız dönüş ne zaman olur bilemediğimizden bilette almmamıştık antalyaya bilet bulamadık konyaya gitttik ordan antalya arabası bulduk anlayacağız baya yorucu ama ençokda dr sanki umutsuz gibi konuştu yada ben öyle anladım yol boyu ağladım şimdi eve gelince iyiyim ama içimdeki kocaman boşluk büyüdükçe büyüyor.allah dileyen herkese sağlıklıve hayırlı çocuklar versin.bir bayan için gerçekten zor tamam erkek içinde ama kadının içinde hep bir anaçlık vardırya küçüklükten beri bebekleri vardır.hayaldi gerçek olur inşallah.burdaki tüm arkadaşlarıma allah sabır ve güç versin...

herkese iyi pazarlar.bizde cuma günü ilk kez emre beye muayene olduk bizden tekrar sperm testi ve hormon testleri istedi sperm çıkışı yine 0 dı.hormon testleride normal değerler arasında dedi bizden y delesyon ve kromozom genetik testleri istedi ve mikro tese yapıcaz dedi sperm çıkışı olursa donduracağız senide eğer çıkış olursa tüp bebek için hazırlıcaz dedi ,microteseden önce hazırlarsak ve çıkış olmazsa boşuna ilaç almış olursun dedi arkadaşlar bu süreç herkesde bu şekildemi oluyor kafam allak bullak oldu.bu arada askbebek arkadaşım yol tarifin için çok tşk ederim çok yardımcı oldun.2gündür istanbulda 2 yılım gitti anlayacağınız dönüş ne zaman olur bilemediğimizden bilette almmamıştık antalyaya bilet bulamadık konyaya gitttik ordan antalya arabası bulduk anlayacağız baya yorucu ama ençokda dr sanki umutsuz gibi konuştu yada ben öyle anladım yol boyu ağladım şimdi eve gelince iyiyim ama içimdeki kocaman boşluk büyüdükçe büyüyor.allah dileyen herkese sağlıklıve hayırlı çocuklar versin.bir bayan için gerçekten zor tamam erkek içinde ama kadının içinde hep bir anaçlık vardırya küçüklükten beri bebekleri vardır.hayaldi gerçek olur inşallah.burdaki tüm arkadaşlarıma allah sabır ve güç versin...

canım neden önce seni hazırlayacak bilemem ama umutsuzluğa kapılma canım belki böylesi daha iyidir siz genetiklerinizi yapın canım antalyayı bilmem ama
istanbulda çapada genetikler yapılıyor canım bende 2 gün boyunca sağlık raporu için aynı metroyu kullandım kimbilir belkide karşılaşmış olabiliriz canım içini sıkma umutsuzluğa kapılma siz genetikleri yapın inş sorun çıkmaz ve seni sonra hazrılarsa belki daha iii olur

Merhaba iyi pazarlarrr
bizde emre beyde tedavideyizz şimdi bende hazırlanıyorumm iğne vuruluyorumm eşimin tese olucağı günde eğer sperm çıkarsaa banada işlem yapılacakk ....
sen hiç üzülme emre beyin mizacı öyle bazen soğuk biriymiş gibi geliyoo ama neyse onu söyleyen birisii sen ona takılma sonuçta başarılı bi doktorr dalında
inşallah rabbimm hepimizee yardım etsinn zor süreçlerr gerçektennnnnnnnn

canımya microteseden önce sende tüp bebek için mi hazırlanıyorsun. bize dondururz eğer çıkış olursa seni hazırlarız dedi.hangisi daha iyi olur acaba?

canım neden önce seni hazırlayacak bilemem ama umutsuzluğa kapılma canım belki böylesi daha iyidir siz genetiklerinizi yapın canım antalyayı bilmem ama
istanbulda çapada genetikler yapılıyor canım bende 2 gün boyunca sağlık raporu için aynı metroyu kullandım kimbilir belkide karşılaşmış olabiliriz canım içini sıkma umutsuzluğa kapılma siz genetikleri yapın inş sorun çıkmaz ve seni sonra hazrılarsa belki daha iii olur
canım biz dün o yorgunlukla testleri orda verdik pahalı oldu ama eşim tıp gitmek istemedi. babasını antayada tıpda vefat etmiş ondan etkileniyor.650 ytl verdik heralde tıp da yaptırsak para vermicektik demi

canımya microteseden önce sende tüp bebek için mi hazırlanıyorsun. Bize dondururz eğer çıkış olursa seni hazırlarız dedi.hangisi daha iyi olur acaba?

canm emre bey neden öyle dedi acaba .genelde önce bayanı hazırlyorlar benim eşimide emre bey m.tese yaptı ama önce ben tedawiye baslamıştm

canımya microteseden önce sende tüp bebek için mi hazırlanıyorsun. bize dondururz eğer çıkış olursa seni hazırlarız dedi.hangisi daha iyi olur acaba?

Evt cnm bende hazırlanıyorum o zaman ben emre beye sormuştumm.o böyle olmasını istemiştii bende tmm dedimm
benim daha öncekilerde de hep böle oldu ama ben hazırlanıyodum eşimin tese olduğu günde yumurtalar toplanmıştıı
sonrada bulunan spremlerle transfer olmuştuu.
2. de de öle oldu ama sprem bulunamayınca yinede benim yumurtaları toplamışlardıı
ama bu sefer ne olucağı belli değilkii sprem çıkarsaa ulun bey 5. gün embriyosu koyucağız dedi bliosist oluyomuş herhalde ama çıkmazsaa yinede yumuoşlar toplancakmı bilmiyorumm:19:
emre bey riske atmayalım dedi az bi sprem çıkarsaa onları donduramaya bilirizz o yüzden sizde hazır olun dedii cnmm

Back
X