herkese iyi pazarlar.bizde cuma günü ilk kez emre beye muayene olduk bizden tekrar sperm testi ve hormon testleri istedi sperm çıkışı yine 0 dı.hormon testleride normal değerler arasında dedi bizden y delesyon ve kromozom genetik testleri istedi ve mikro tese yapıcaz dedi sperm çıkışı olursa donduracağız senide eğer çıkış olursa tüp bebek için hazırlıcaz dedi ,microteseden önce hazırlarsak ve çıkış olmazsa boşuna ilaç almış olursun dedi arkadaşlar bu süreç herkesde bu şekildemi oluyor kafam allak bullak oldu.bu arada askbebek arkadaşım yol tarifin için çok tşk ederim çok yardımcı oldun.2gündür istanbulda 2 yılım gitti anlayacağınız dönüş ne zaman olur bilemediğimizden bilette almmamıştık antalyaya bilet bulamadık konyaya gitttik ordan antalya arabası bulduk anlayacağız baya yorucu ama ençokda dr sanki umutsuz gibi konuştu yada ben öyle anladım yol boyu ağladım şimdi eve gelince iyiyim ama içimdeki kocaman boşluk büyüdükçe büyüyor.allah dileyen herkese sağlıklıve hayırlı çocuklar versin.bir bayan için gerçekten zor tamam erkek içinde ama kadının içinde hep bir anaçlık vardırya küçüklükten beri bebekleri vardır.hayaldi gerçek olur inşallah.burdaki tüm arkadaşlarıma allah sabır ve güç versin...
biz emre beyde tedavi görmedik.kağan aydosta gördük.oda bize aynısını yaptı.eşimi tese yaptı ve dondurdu.hatta sonra tüp bebeğede hemen başlatmadı.3 ay geçsin spermler çözülürken ölürse tekrar tese yaparız dedi.bende sen gibi çok korkmuştum.ama emin ol bulurlar sonrada sen hazırlanırsın.hem dondurulup sonra çözülen ve hala sağlıklı kalan spermler en kalitelileri olur.