Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar ozele gıttmm bugun cok sukur kalp atıslarını duydukk :nazar::nazar:Allah ıma bınlerce kere sukurler olsunn,benden destegını ve dualarını esırgemeyen herkese cokk tesekkur ederım hepınızı coooook sevıorummm:16::16::16:

kızlar ozele gıttmm bugun cok sukur kalp atıslarını duydukk :nazar::nazar:allah ıma bınlerce kere sukurler olsunn,benden destegını ve dualarını esırgemeyen herkese cokk tesekkur ederım hepınızı coooook sevıorummm:16::16::16:

canım gözün aydın cok sewindim rabbim saglıkla yawrunu kucagına almayı nasib etsin inşallah :16:

Kızlar ozele gıttmm bugun cok sukur kalp atıslarını duydukk :nazar::nazar:Allah ıma bınlerce kere sukurler olsunn,benden destegını ve dualarını esırgemeyen herkese cokk tesekkur ederım hepınızı coooook sevıorummm:16::16::16:

çok sevindim canım,Allah bebeklerini sana bağışlasın sende sağlıklı ve sorunsuz bir hamilelik geçir.açık söylemek gerekirse bende korkmuştum.sükür Allaha herşey yolundaymış.:nazar:

istiyorumbebeyimi..canim benimki dusmedide kanamada olammisti cok sukur..dr o kalir birsey olmaz dedi zaten kucuklerdi 1 2 haftalikken kalbi durmus biride6 haftalik veya 7 haftalikken durdu zaten..dr um bu drmazsa biz durdururuz demisti tabi durunca uzulmustum..ne hallerle kazaniyoruz sonucta neyse kalan yavrularima yani kizlarima omur versin insallahh..sende kalbini ferah tut hersey iyi olucak insallahh..

istiyorumbebeyimi..canim benim bebislerim 7 aylik bitmek uzereyiz:nazar::nazar: ALLAH IZIN VERIRSE AZ KALDI..darisida seninkilere inan bana bir gune degmiyor..cabuk zaman geciyor ama yipratiyor valla.:37:.zormus bacim bu ikzler adami olduruyor..sagolasicalar..gozun korkmasinda emek olmazsa yemek olurmu kele allah kolaylikta veriyor tabi..yetrki sag selim kucaklarimiza gelsinler anali babali insallahh:16::16:

canım gözün aydın çok sevindim...
allaha şükür iyiymiş bebişin allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin :16::16::16:

istiyorumbebeyimi..canim benim bebislerim 7 aylik bitmek uzereyiz:nazar::nazar: ALLAH IZIN VERIRSE AZ KALDI..darisida seninkilere inan bana bir gune degmiyor..cabuk zaman geciyor ama yipratiyor valla.:37:.zormus bacim bu ikzler adami olduruyor..sagolasicalar..gozun korkmasinda emek olmazsa yemek olurmu kele allah kolaylikta veriyor tabi..yetrki sag selim kucaklarimiza gelsinler anali babali insallahh:16::16:

ahhh ne güzel seninkisi çogu gitmiş azı kalmış eee agırlalmışsındır daha dur sen bu aydan itibaren iyce agırlaşıcaksın kız karnın büyümüştür off ne güzel valla inşallah kısmet olur karnımın büyümesini iple çekiyorum çok hevesleniyorum nede olsa yıllardır içimizde kalan bişey yerim ben o kızlarını bıcırıklar yok kız gözüm korkmaz benim olsunda razıyım sıkıntılara aminn hepimizinkine saglık versin kucaklarımıza gelsin allah olmayanlarada versin canım..:49:

kizlar bugun transferim oldu allaha sukur ama az once karnim agridi adet sancisi gibi
birde benim 8 YUMOSUM vardi dordu gelsmisti opuda sadece bir yumosum alinmis kalan uc kaliteli yumosu almamslar doktorum kagida yazmams gelisen yumosu o yuzden . ne kadar sacma, transfer edilen embriyo kaliteliymis
allah yardimcimiz olsun

slm arkadaşlar. birkaçgündür giremedim topiğe ama aklım hep burdaydı.
memleketteydim.eşim istanbula gitmişti. ben kalmak zorundaydım annemin yanında.
tansiyonu çıkmış annemin. ona arkadaşlık ettim.
şu anda ağlıyorum kızlar. mutlu haber vermeek isterdim amaaaaa. maalesef sonuç kocaman sıfır.
eşim umuta gitti emre beyle görüşmüş. soğukmuş biraz emre bey.
neyse : elle muayene etmiş. kanallarınız var demiş. fsh lh testesteron değerleriniz oldukça iyi y delesyonu temiz demiş.
sonuç demiş eşim sebebini bilmiyorum işte herşey normal ama çıkış yok demiş emre bey.yani demiş eşim uğraşmayalımmı demiş. emre bey
uğraşmayın diyemem ama sertoly ler zor demiş.
ama sizin durumunuz oldukça iyi görünüyor demiş. testis boyutunuz oldukça iyi demiş. ama sonuç sıfırrrrrr.:43::43:
ALLAH ım zamanı değil demekki diyorum .ama babamı kaybettiğimden beri annemi sevindirmek için torun vermeyi çok istiyorum.
genç yaşta yapayalnız kalan anneciğimi hayat abağlamak istiyordum yaaaaaaa:43::43:

şu anda ağlıyorum kızlar. mutlu haber vermeek isterdim amaaaaa. maalesef sonuç kocaman sıfır.
neyse : elle muayene etmiş. kanallarınız var demiş. fsh lh testesteron değerleriniz oldukça iyi y delesyonu temiz demiş.
sonuç demiş eşim sebebini bilmiyorum işte herşey normal ama çıkış yok demiş emre bey.yani demiş eşim uğraşmayalımmı demiş. emre bey
ama sizin durumunuz oldukça iyi görünüyor demiş. testis boyutunuz oldukça iyi demiş. ama sonuç sıfırrrrrr.:43::43:
ALLAH ım zamanı değil demekki diyorum .ama babamı kaybettiğimden beri annemi sevindirmek için torun vermeyi çok istiyorum.
genç yaşta yapayalnız kalan anneciğimi hayat abağlamak istiyordum yaaaaaaa:43::43:

arkadaşım annene geşmiş olsun sende hiç ümidini kaybetme gün doğmadan neler doğar

kizlar bugun transferim oldu allaha sukur ama az once karnim agridi adet sancisi gibi
birde benim 8 YUMOSUM vardi dordu gelsmisti opuda sadece bir yumosum alinmis kalan uc kaliteli yumosu almamslar doktorum kagida yazmams gelisen yumosu o yuzden . ne kadar sacma, transfer edilen embriyo kaliteliymis
allah yardimcimiz olsun

hayırlı olsun canım. ALLAH ım sımsıkı tutundurur inş.bebişlerini. üzüntünün ardından inan şeker gibi tatlı geldi mutlu haberin.
kimse ağlamasın artık azo yüzünden yaaa.Allah hepimize nasip etsin evlat mutlulukarını.amin.

CANIM ALLAHTAN UMIT KESILMEZ EMRE BEY BIZE DE SOGUK DAVRANDI USTELIK 500 tl mizi almisti.birde kaan beyle gorus.bak sende biliyorsunki en umitsiz arkadaslar suan hamile.allahtan umit kesilmez
sende benim gibi dusunuyorsun bende annemi mutlu etmek icin allaha dua ediyorum.cok acilar cekti cunku.
hicbir zaman umitsiz olma en caresiz anda rabbim acar kapilarini

hayırlı olsun canım. ALLAH ım sımsıkı tutundurur inş.bebişlerini. üzüntünün ardından inan şeker gibi tatlı geldi mutlu haberin.
kimse ağlamasın artık azo yüzünden yaaa.Allah hepimize nasip etsin evlat mutlulukarını.amin.

amin canim insallah
rabbim seninde esine sifa versin bizde kac sene ugrastik sperm ciksin diye arkadasim insan cabaladimi sonuc aliyor burda ornekler cok umitsiz olmak yok

CANIM ALLAHTAN UMIT KESILMEZ EMRE BEY BIZE DE SOGUK DAVRANDI USTELIK 500 tl mizi almisti.birde kaan beyle gorus.bak sende biliyorsunki en umitsiz arkadaslar suan hamile.allahtan umit kesilmez
sende benim gibi dusunuyorsun bende annemi mutlu etmek icin allaha dua ediyorum.cok acilar cekti cunku.
hicbir zaman umitsiz olma en caresiz anda rabbim acar kapilarini

inş. canım inş. ALLAh ümit kapılarımızı kapatmasın. kaan hoca ya tedavi oluyoruz zaten .topikte olumsuz şeyler yazınca kaan hoca hakkında birde emre beye gidelim dedik.
kaan hoca bişey demiyor ilaç tedavisi uyguluyor.sağolsun ümit vermiyor ama ümitsizde konuşmuyor. eşime ben ısrar etmiştim.emre beye git diye.
hayırlıısı bakalım . inan çok ağlıyorum şu an.annem için. annem annem geliyor gözümün önüne ve bilmiyor durumumuzu. bebek yelekleri falan almış komşusundan. o dokunuyor yaaaaa.
siz kaanbeye mi tedavi oldunuz. transferi nerde oldun canım?

arkadaşlar topiğe giremedim çok zor günler geçirdim allaha şükür şimdi herşey yolunda bir bilseler biz azoluların derdi derdi çok birde biz üzmeyelim diye nerde o anlayış bazı yakınlarımızda neyseki istedikleri olmadı
şimdi yuvamdayım
güzel haber alan arkadaşlarımı candaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan kutlarım veeeee darısı biz azolulara inşallah

canlarım hayırlı haber alan kardeşlerim gözünüz aydın rabbim en hayırlı şekilde tamamına erdirsin darısı isteyen herkese inş....HAYIRLI KANDİLLER ŞİMDİDEN RABBİM NE SIKINTINIZ VARSA BU GÜNÜN HÜRMETİNE GİDERSİN KİMİN NE MURADI VARSA VERSİN İNŞ BENİM CUMARTESİ KPSS SINAVIM VAR NE OLUR BANA DUA EDİN ARTIK ÖĞRENCİLERİME KAVUŞAYIM HEPİNİZİ SEVİYORUM ALLAHA EMANET OLUN:16::16::16::16::16:

Back
X