Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arkadaşlar topiğe giremedim çok zor günler geçirdim allaha şükür şimdi herşey yolunda bir bilseler biz azoluların derdi derdi çok birde biz üzmeyelim diye nerde o anlayış bazı yakınlarımızda neyseki istedikleri olmadı
şimdi yuvamdayım
güzel haber alan arkadaşlarımı candaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan kutlarım veeeee darısı biz azolulara inşallah

canım zor günlerini atlattığına sevindim.umarım kötü birşey değildir.ALLAh hepimizin yar ve yardımcısı olsun.
bizi bizden başka anlayan olmaz. çeken bilir ancak azoyuuuu

canlarım hayırlı haber alan kardeşlerim gözünüz aydın rabbim en hayırlı şekilde tamamına erdirsin darısı isteyen herkese inş....HAYIRLI KANDİLLER ŞİMDİDEN RABBİM NE SIKINTINIZ VARSA BU GÜNÜN HÜRMETİNE GİDERSİN KİMİN NE MURADI VARSA VERSİN İNŞ BENİM CUMARTESİ KPSS SINAVIM VAR NE OLUR BANA DUA EDİN ARTIK ÖĞRENCİLERİME KAVUŞAYIM HEPİNİZİ SEVİYORUM ALLAHA EMANET OLUN:16::16::16::16::16:

ALLAh gönlüne göre versin canım benim ya. kpss yi su gibi geçip atanır ve aramıza katılırsın inş.bizde eşimle görevliyiz kpss de. sana kopya gönderemmmmm
kandilin hürmetine ALLAH emeklerini boşa çıkarmaz inş.

Son düzenleme:
slm arkadaşlar. birkaçgündür giremedim topiğe ama aklım hep burdaydı.
memleketteydim.eşim istanbula gitmişti. ben kalmak zorundaydım annemin yanında.
tansiyonu çıkmış annemin. ona arkadaşlık ettim.
şu anda ağlıyorum kızlar. mutlu haber vermeek isterdim amaaaaa. maalesef sonuç kocaman sıfır.
eşim umuta gitti emre beyle görüşmüş. soğukmuş biraz emre bey.
neyse : elle muayene etmiş. kanallarınız var demiş. fsh lh testesteron değerleriniz oldukça iyi y delesyonu temiz demiş.
sonuç demiş eşim sebebini bilmiyorum işte herşey normal ama çıkış yok demiş emre bey.yani demiş eşim uğraşmayalımmı demiş. emre bey
uğraşmayın diyemem ama sertoly ler zor demiş.
ama sizin durumunuz oldukça iyi görünüyor demiş. testis boyutunuz oldukça iyi demiş. ama sonuç sıfırrrrrr.:43::43:
ALLAH ım zamanı değil demekki diyorum .ama babamı kaybettiğimden beri annemi sevindirmek için torun vermeyi çok istiyorum.
genç yaşta yapayalnız kalan anneciğimi hayat abağlamak istiyordum yaaaaaaa:43::43:

cnm benim anlayamadım tese mi sıfır dur bakalım Allah büyük yüce Mevlam muradını verecek anneciğine acil şifalar dilerim

canlarım hayırlı haber alan kardeşlerim gözünüz aydın rabbim en hayırlı şekilde tamamına erdirsin darısı isteyen herkese inş....HAYIRLI KANDİLLER ŞİMDİDEN RABBİM NE SIKINTINIZ VARSA BU GÜNÜN HÜRMETİNE GİDERSİN KİMİN NE MURADI VARSA VERSİN İNŞ BENİM CUMARTESİ KPSS SINAVIM VAR NE OLUR BANA DUA EDİN ARTIK ÖĞRENCİLERİME KAVUŞAYIM HEPİNİZİ SEVİYORUM ALLAHA EMANET OLUN:16::16::16::16::16:

inşallah tatlım sende aramıza katılacaksın dualarımız seninle cumartesi bizde eşimle görevliyiz

kizlar bugun transferim oldu allaha sukur ama az once karnim agridi adet sancisi gibi
birde benim 8 YUMOSUM vardi dordu gelsmisti opuda sadece bir yumosum alinmis kalan uc kaliteli yumosu almamslar doktorum kagida yazmams gelisen yumosu o yuzden . ne kadar sacma, transfer edilen embriyo kaliteliymis
allah yardimcimiz olsun

oy maşallah 12 gün sonra yeni bir hamişimiz var :nazar::nazar::nazar:

cnm benim anlayamadım tese mi sıfır dur bakalım Allah büyük yüce Mevlam muradını verecek anneciğine acil şifalar dilerim

teşekkürler canım. semen analizi sıfır.
2 tese olmuştuk daha önce. ilkinde bişey yoktu.
ikincisinde elongolar varmış ama bir türlü sperme dönüşemediler.

canım zor günlerini atlattığına sevindim.umarım kötü birşey değildir.ALLAh hepimizin yar ve yardımcısı olsun.
bizi bizden başka anlayan olmaz. çeken bilir ancak azoyuuuu

ammmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin ALLAH bütün kardeşlerimize huzurlu bir yuva nasıb etsin

Kızlar ozele gıttmm bugun cok sukur kalp atıslarını duydukk :nazar::nazar:Allah ıma bınlerce kere sukurler olsunn,benden destegını ve dualarını esırgemeyen herkese cokk tesekkur ederım hepınızı coooook sevıorummm:16::16::16:

cnm çok sevindim sabah bol bol dua okudum sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

en sonki elongeden sonraki tedaviniz neydiki bizde şuan elonge bulundu önce m-sure kullandık şimdide prengnl ama iğnemizin devamını bulamadık kaan hocaya sorcam bakalım ne önerecek sizde yaptıklarınızı yazarmısınız

inş. Canım inş. Allah ümit kapılarımızı kapatmasın. Kaan hoca ya tedavi oluyoruz zaten .topikte olumsuz şeyler yazınca kaan hoca hakkında birde emre beye gidelim dedik.
Kaan hoca bişey demiyor ilaç tedavisi uyguluyor.sağolsun ümit vermiyor ama ümitsizde konuşmuyor. Eşime ben ısrar etmiştim.emre beye git diye.
Hayırlıısı bakalım . Inan çok ağlıyorum şu an.annem için. Annem annem geliyor gözümün önüne ve bilmiyor durumumuzu. Bebek yelekleri falan almış komşusundan. O dokunuyor yaaaaa.
Siz kaanbeye mi tedavi oldunuz. Transferi nerde oldun canım?

canım ben brukselde tupbebek yaptık eger olmazsa burda yaptırmam bıdaha turkıye dırek;
tedavımızı hıcbır doktor yapmadı emre bey bunun ılacı yok dedı bal polen proxeed kecıboynuzu suyu bunlar yaradı bıze
esıme ben ılk baslarda nohut kuru yaptım ondan sonra olu sperm cıkmaya baslamıstı
sonra canlı sperm cıktı

inş hayırlısıyla kurtulacaksın canım :16:
erkekler öyle baktılar ki uğramaları gerekiyor yenisini alır dönerler :1::1::1:
olsun canım yaaa gelsin de artık yeni eski farketmez dimi :1:

doğru cnm bugün çok sancılı bir gün geçirdim ama kırmızılar gelsin diye dua edeceğimi hiç sanmazdım yenisini almış su hazneli bana zor geldi artık bu iş ona kaldı:9:

canım ben brukselde tupbebek yaptık eger olmazsa burda yaptırmam bıdaha turkıye dırek;
tedavımızı hıcbır doktor yapmadı emre bey bunun ılacı yok dedı bal polen proxeed kecıboynuzu suyu bunlar yaradı bıze
esıme ben ılk baslarda nohut kuru yaptım ondan sonra olu sperm cıkmaya baslamıstı
sonra canlı sperm cıktı

emre bey eşimede ilacı yok demiş. hiç mi yok demiş eşim . hiç yok demiş. yıkılmış eşim.
boşuna olmamalı yediklerimiz demiş. seslenmemiş.
bilmiyorum ALLAH tan ümit kesilmez .değil mi ya.bütün kürleri aynı andamı yaptın canım.?

eminim sende kullanıyorsundur ama proxeed plus keçiboynuzu havuç e vitamini omega3 çok işe yarıyor inşallah rabbim milyonlarcasını verecek

kizlar bugun transferim oldu allaha sukur ama az once karnim agridi adet sancisi gibi
birde benim 8 YUMOSUM vardi dordu gelsmisti opuda sadece bir yumosum alinmis kalan uc kaliteli yumosu almamslar doktorum kagida yazmams gelisen yumosu o yuzden . ne kadar sacma, transfer edilen embriyo kaliteliymis
allah yardimcimiz olsun

allahım kucağınada almagı nasip etsin çooooooooooooooooooooooooooookkkk güzel haber

emre bey eşimede ilacı yok demiş. hiç mi yok demiş eşim . hiç yok demiş. yıkılmış eşim.
boşuna olmamalı yediklerimiz demiş. seslenmemiş.
bilmiyorum ALLAH tan ümit kesilmez .değil mi ya.bütün kürleri aynı andamı yaptın canım.?

cnm emre bey kimseye vitamin önermiyor ister sıfır ister milyonlarca olsun size özel değil tedavi içine sinen kişide olmalı mesela benim eşim emre beyi sevindi biz azo değiliz morfoloji sıfır bende dedim o yiyelim bunu kullanalım sadece proxeed plus önerdi o da benim zorlamamla bizbitkiselleri bıraktık totalimiz yarı yarıya düştü

en sonki elongeden sonraki tedaviniz neydiki bizde şuan elonge bulundu önce m-sure kullandık şimdide prengnl ama iğnemizin devamını bulamadık kaan hocaya sorcam bakalım ne önerecek sizde yaptıklarınızı yazarmısınız

canım arginmax kullanıyoruz canım. ayrıca terra tribulus,epimedium tabler, evikap.kullanıyoruz.
pregly ve klomen. bizde bulamadık canım pregly .bu hafta ne yapcaz bilmiyorum.
sizin sorun neydi?

benim esimde hep sifir cikiyodu bir ara nohut kurune basladik iki ay kadar onu yaptik esim bal polen yiyodu sonra ttest yaptirdik 5 olu sperm cikti.turkiyeye emre beye gittik 100 canli sperm cikti.bunun ilaci yok dedi zorladik doktoru proxeed dedi proxeed polen propolis arisutu bal karisimi keci boynuzu kuru bunlari hep ayni anda kullaniyor bence sen esine ilk nohut kuru yap iki uc ay icsin proxeed kullanin

benim esimde hep sifir cikiyodu bir ara nohut kurune basladik iki ay kadar onu yaptik esim bal polen yiyodu sonra ttest yaptirdik 5 olu sperm cikti.turkiyeye emre beye gittik 100 canli sperm cikti.bunun ilaci yok dedi zorladik doktoru proxeed dedi proxeed polen propolis arisutu bal karisimi keci boynuzu kuru bunlari hep ayni anda kullaniyor bence sen esine ilk nohut kuru yap iki uc ay icsin proxeed kullanin

teşekkür ederim canım. nohut kürünü tek kullanıyım dimi. yanında diğer kürleri yada bal polen vermeyeyim öyle mi?
çok sordum ama ....

Kan sonucumu aldım sonuç: 303.58 rabbime binlerce kez şükürler olsun hamileyimmmmmm :64::64:64::64::64:64: Rabbim tez wakitte bu güzel duyguyu hepinize nasib etsin insallahhh

nurdah şükürler olsun gözün aydın olsun rabbim tamamına erdirsin

teşekkür ederim canım. nohut kürünü tek kullanıyım dimi. yanında diğer kürleri yada bal polen vermeyeyim öyle mi?
çok sordum ama ....

sor tabiki canim benim sen bilirsin ama ben nohut kurunu yapiyodum esim kendine bakiyodu devamli
nohut kuru harnup pekmezi polen bal karisimi bunlari hep ayni anda kullandi.sende boyle yap nohut kurunu kullanirken keciboynuzu pekmezi ve balli karisim
nohut kurun bitincede keciboynuzu kuru proxeed ve bal karisimi

Back
X