- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
günaydın canım seninde kandilin mübarek olsun
nasılsın bugün ??
İyiyimm canımmmm sen nasılsınnnn

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın canım seninde kandilin mübarek olsun
nasılsın bugün ??
İyiyimm canımmmm sen nasılsınnnn![]()
bende iyiyim canım temizliğe başlıycam bugün...
10,5 da kalktım kendime gelmeye çalışıyorum hala![]()
Ohh hadii bakalımm başlıyosun demekk temizliğeee yavaş çaa kendinii yormadann yaparsınn tmm fıstıkkk
bende 10 olmamaıştı kalktımm aslında uyumak istiyorum ama uyuyamadımm gece geç yattım halbukii
benimde işler var hallederimm bende bi kendimee gelimde![]()
yok canım ya yavaş yavaş yaparım ben sen merak etme...
sen de kendini yorma tatlım
ben şimdi çıkıyorum kahvaltımı yapayım sonrada yavaştan başlarım artık...
hadi görüşmek üzere hepinizi![]()
gözün aydın canım, allahım sağlıkla kucağınada almayı nesip etsin. çok sevindim.Kızlar ozele gıttmm bugun cok sukur kalp atıslarını duydukkAllah ıma bınlerce kere sukurler olsunn,benden destegını ve dualarını esırgemeyen herkese cokk tesekkur ederım hepınızı coooook sevıorummm
![]()
kizlar bugun transferim oldu allaha sukur ama az once karnim agridi adet sancisi gibi
birde benim 8 YUMOSUM vardi dordu gelsmisti opuda sadece bir yumosum alinmis kalan uc kaliteli yumosu almamslar doktorum kagida yazmams gelisen yumosu o yuzden . ne kadar sacma, transfer edilen embriyo kaliteliymis
allah yardimcimiz olsun
slm arkadaşlar. birkaçgündür giremedim topiğe ama aklım hep burdaydı.
memleketteydim.eşim istanbula gitmişti. ben kalmak zorundaydım annemin yanında.
tansiyonu çıkmış annemin. ona arkadaşlık ettim.
şu anda ağlıyorum kızlar. mutlu haber vermeek isterdim amaaaaa. maalesef sonuç kocaman sıfır.
eşim umuta gitti emre beyle görüşmüş. soğukmuş biraz emre bey.
neyse : elle muayene etmiş. kanallarınız var demiş. fsh lh testesteron değerleriniz oldukça iyi y delesyonu temiz demiş.
sonuç demiş eşim sebebini bilmiyorum işte herşey normal ama çıkış yok demiş emre bey.yani demiş eşim uğraşmayalımmı demiş. emre bey
uğraşmayın diyemem ama sertoly ler zor demiş.
ama sizin durumunuz oldukça iyi görünüyor demiş. testis boyutunuz oldukça iyi demiş. ama sonuç sıfırrrrrr.
ALLAH ım zamanı değil demekki diyorum .ama babamı kaybettiğimden beri annemi sevindirmek için torun vermeyi çok istiyorum.
genç yaşta yapayalnız kalan anneciğimi hayat abağlamak istiyordum yaaaaaaa![]()
kızlar iyi akşamlr çok şükür evime geldim bugün yine gittim tahlil sonuçlarını verdim tabi çok şükür sistemetik bir sorun yok
ve bu defa heyet kadın doğum şefine gönderdiler sağolsun doktor ilgilendi birazda ordakilere sitem etti
vee sonra akşama kadar bekledim sonucu verdiler bütün bölümler sağlıklı sadece kadın doğum bölümüne miyom olduğunu yazmışlar
inş süleymaniyede bir sorun çıkmaz kızlar bende hayırla raporumu alırım pazartesine gideceğim süleymaniyeye bakalım kızlar dua edin sorunsuz raporumu alıyım hemen bende ialçlarımı alayım dolabıma koyim ay ne güzel olur cumarteside kpss sınavım var sınava girecekler evlere sınav yerleri için kağıt geldimi nette baktım ama eve gelmedi acaba
netten çıktımı alacağım
Kan sonucumu aldım sonuç: 303.58 rabbime binlerce kez şükürler olsun hamileyimmmmmm64:
64: Rabbim tez wakitte bu güzel duyguyu hepinize nasib etsin insallahhh
Merhaba arkadaşlarr
Bugün biliyosunuz benim 6. günümdü ve kontrol vardı umutta giddim saat 10'da ve çok kalabalıktıı
2 saat bekledimm muayene olmak içinn neysee
Ulun hoca muayene etti yumurtaları saydıı sonra görüşelim dedi
ve hiçç tahmin edemeyeceğimm bişey söyledii yumurtalar istediğim kadar değill
bu ay tedaviyi iptal edelimmmmmmmm
Sizin daha önce 19 ve23 yumurtanız olmuş ben bu seferdee fazla bekliyodum dedii
aslında 9 tane vardı ama ulun hoca daha fazla olsun istedii
tabi benim gözler doldu hemen hocada anladı üzüldüğümü ama şimdi yaparsak iyi sonuç alamayız dedii
bende siz bilirsiniz dedimm bana şimdi doğum kontrol hapı verdi onu kullanıcam işte 21 gün sonran adetimle yine başlıycağızz..
Bende ne zaman benim için hayırlıysaa o zaman olsun dedimm ama kendimi hocanın yanında zor tuttumm dışarı çıktımm nasıll ağlıyorumm ne bilimm kendimide hazırlamıştımm yaa kötü oldumm ama napalımm nasipp ne zaman sa o zaman olsun artık
Hayırlısını diliyorumAllahtannn:26:
bende durumlar böyle arkadaşlarr
şimdi tedavisi iptal olan arkadaşalarımı o kadar iyi anlıyorumkiiiiii
Rabbim yardım etsinn
canım hayırlısı olsun .inşAllah bebeğin sana sımsıkı tutunur annesini bırakmaz burada hamileliğini kutlarız kendine dikkat et Allaha emanet olun.kizlar bugun transferim oldu allaha sukur ama az once karnim agridi adet sancisi gibi
birde benim 8 YUMOSUM vardi dordu gelsmisti opuda sadece bir yumosum alinmis kalan uc kaliteli yumosu almamslar doktorum kagida yazmams gelisen yumosu o yuzden . ne kadar sacma, transfer edilen embriyo kaliteliymis
allah yardimcimiz olsun
canım durumunuzun kötü olduğunu düşünmüyorum siz pes etmeyin elinizden geleni yapın verecek olan Allahtır.bu topik ne olmaz denilenleri gördü ve çoçukları oldu.gün doğmadan neler doğar Rabbim sana anneliği annenede anneanneliği doya doya yaşatsın tabi babayıda unutmayalım.slm arkadaşlar. birkaçgündür giremedim topiğe ama aklım hep burdaydı.
memleketteydim.eşim istanbula gitmişti. ben kalmak zorundaydım annemin yanında.
tansiyonu çıkmış annemin. ona arkadaşlık ettim.
şu anda ağlıyorum kızlar. mutlu haber vermeek isterdim amaaaaa. maalesef sonuç kocaman sıfır.
eşim umuta gitti emre beyle görüşmüş. soğukmuş biraz emre bey.
neyse : elle muayene etmiş. kanallarınız var demiş. fsh lh testesteron değerleriniz oldukça iyi y delesyonu temiz demiş.
sonuç demiş eşim sebebini bilmiyorum işte herşey normal ama çıkış yok demiş emre bey.yani demiş eşim uğraşmayalımmı demiş. emre bey
ama sizin durumunuz oldukça iyi görünüyor demiş. testis boyutunuz oldukça iyi demiş. ama sonuç sıfırrrrrr.
ALLAH ım zamanı değil demekki diyorum .ama babamı kaybettiğimden beri annemi sevindirmek için torun vermeyi çok istiyorum.
genç yaşta yapayalnız kalan anneciğimi hayat abağlamak istiyordum yaaaaaaa![]()
slm arkadaşlar. Birkaçgündür giremedim topiğe ama aklım hep burdaydı.
Memleketteydim.eşim istanbula gitmişti. Ben kalmak zorundaydım annemin yanında.
Tansiyonu çıkmış annemin. Ona arkadaşlık ettim.
şu anda ağlıyorum kızlar. Mutlu haber vermeek isterdim amaaaaa. Maalesef sonuç kocaman sıfır.
Eşim umuta gitti emre beyle görüşmüş. Soğukmuş biraz emre bey.
Neyse : Elle muayene etmiş. Kanallarınız var demiş. Fsh lh testesteron değerleriniz oldukça iyi y delesyonu temiz demiş.
Sonuç demiş eşim sebebini bilmiyorum işte herşey normal ama çıkış yok demiş emre bey.yani demiş eşim uğraşmayalımmı demiş. Emre bey
Ama sizin durumunuz oldukça iyi görünüyor demiş. Testis boyutunuz oldukça iyi demiş. Ama sonuç sıfırrrrrr.
Allah ım zamanı değil demekki diyorum .ama babamı kaybettiğimden beri annemi sevindirmek için torun vermeyi çok istiyorum.
Genç yaşta yapayalnız kalan anneciğimi hayat abağlamak istiyordum yaaaaaaa![]()