Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm hayırlı olsun yumoşun
inşlh hamile haberlerinide verirsin
sende bizlere umut olursun
bu mubarek günün hürmetine o yumoşuna rabbim can versin amin....
canim allah razi olsun senden ve diger arkadaslarimdan.
Ayrica hepinizin berat kandili mubarek olsun hamile arkadaslarin sag salim bebeklerini kucaklarina almayi nasip etsin insallah
diger arkadaslarima ve bana rabbim hayirli evlatlar nasip etsin. Insallahh
Kızlar az önce ibrahim saraç oğlu ile görüştüm
464 tl lik kür yazdı
parayı gönderdiğimde kürler gelecek
çok fazla birşey demedi
daha önce görüşmüştük
neden kürlere başlamadınız şimdiye bir sürü yol katedecektik dedi
yanındada 2 kutu evicap kullanacağını ve zinco kullanacağını söyledi
birde burdan şansımızı deneyelim bakalım
ilk defa aradım hemen düştü
25 dk telefonda bekledikten sonra görüşebildim inşlh sonuda kolay olur...
hadi inşallah canım, bak mübarek günde işler yolunda gitmiş. Inşallah sonuda güzel olur
Kan sonucumu aldım sonuç: 303.58 rabbime binlerce kez şükürler olsun hamileyimmmmmm64:
64: Rabbim tez wakitte bu güzel duyguyu hepinize nasib etsin insallahhh
merhaba kızlar eşim haftaya istanbula emre beye gidecek inşalllah bu mübarek günün hürmetine güzel haberlerle döner burada size güzel haberler veririm
kizlar bugun transferim oldu allaha sukur ama az once karnim agridi adet sancisi gibi
birde benim 8 YUMOSUM vardi dordu gelsmisti opuda sadece bir yumosum alinmis kalan uc kaliteli yumosu almamslar doktorum kagida yazmams gelisen yumosu o yuzden . ne kadar sacma, transfer edilen embriyo kaliteliymis
allah yardimcimiz olsun
Canımm transferinn gerçekleşmişşşşşşşş gözün aydınnnnn
Hadii inşALLAH 10 gün sonra bizee hamiş haberlerini verirsinnnn![]()
Tmm tatlımmm
kolay gelsinnnn sana arada uğrarsın yineee dimii
Afiyet olsunnnnnnnn cnmmm
![]()
merhaba kızlar eşim haftaya istanbula emre beye gidecek inşalllah bu mübarek günün hürmetine güzel haberlerle döner burada size güzel haberler veririm
insallah canim yaa o kadar cok istiyorum ki ama bir yandan da kendimi negatifede hazirliyorum.soka girmemek icin.
bu arada benim test tarihim bu ayin 17 sinde. allahin izniyle hepimiz kurtulalim bu dertten.
insallah canim yaa o kadar cok istiyorum ki ama bir yandan da kendimi negatifede hazirliyorum.soka girmemek icin.
bu arada benim test tarihim bu ayin 17 sinde. allahin izniyle hepimiz kurtulalim bu dertten.
Kızlar size iyi haberlerim var.allah hepinizden razı olsun dualarınızı eksik etmediğiniz için
rabbim gönüllerinizin muradını tez vakitte versin inşallah
.kızlar annemin ayağının sonucu şükürler olsun ki temiz çıktı.
Benim kadar sizlerinde sevineceğinizi düşündüğüm için hemen yazmak istedim![]()